17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПП и ДБ смебят директири на поразия, за да назначат свои хора, че в следващия парланент деоуратите им ще са малко

За мен българите са много завистливи хора. Видят ли някой преуспяващ човек и веднага гледат да го очернят и да го шзкарат от дявола по - черен. Защо,бе хора? Защо сте толкова завистливи? И какво постигане с тая завист? Вместо да сме благодарни че този Човек е останал тук,в България и е спасил хиляди човешки животи и е променил хиляди човешки съдби към по - щастливи, сте седнали да завиждат. То българин т изглежда само това го може най- добре. Затова и самият народ го е казал: прост народ,слаба държава!" За мен той е Ангел пратен от Бог,който спаси живота ми! Бъдете благословени,професор Начев!

Стига толкова! "гений"?!, нагъл и алчен, като всички шефове

Този човек ми спаси живота.Долу ръцете от кадърните лекари.

Оперира ли бързо и точно и то неоперабилни за други пациенти? Да прави го перфектно. Така, че не му пречете, поне

Няма друг като него! Гений! Вълшебник!

Покланям се дълбоко на професор Начев ! Завистници, некадърници и неудачници винаги е имало и изливат собствената си злоба върху достойни и стойностни хора. Ако всички сте като професор Начев България ще е най-успешната страна ! Поклон пред гения на професор Начев !

Той не махна ли Чирков? Не заграби ли болница? Сега да си ходи. Сигурно е богат като крес. Пък и неприятен

Защо? Един много способен и успял човек. Голям професионалист, много добър хирург, много добър организатор, а също и Управител. Ее, да можеха всички като него, щяха да са добре и те Е човешка злоба и завист.

Сега Начев като бачка като редови лекар, ако пак 85% от пароте за избора на екип отива при него, значи не е рекетирал. Ама що ли пък много ме съмнява таз работа….

Хвани единя та удари другия.

Да провери работата на изпълнителния директор на Педиатрията- лицето Благомир Здравков . Поставен на този пост от Костадин Ангелов, за да разчисти болницата от дългогодишните и известни лекари-доценти и професори, с кариери и имена в професията. И да ги замести с некадърни пионки. Срам- нагли и безпринципни непрофесионалисти вилнеят в болницата под рефрена: вижте колко сме загрижени за децата!

Ами сега кои ще лекува хората?

30 милиона не са възможна, а единствена причина. Маха се директор, по времето на когото болницата наистина става модерна и европейска и се назначава изпечен мошеник и некадърник. Да видим след колко месеца безславно ще си тръгне това недоразумение.

До Генчо Начев имаше един финансов гуру, който беше куцият дявол в цялата далавера на най-богатият български лекар.

Това отдавна трябваше да стане. Приватизира успешно заграбена от него държавна болница,направена от Чирков.

Бърза Съребезова! Давай, че служба не остана...

Този наглец е издоил за 3 год. 1 млн от болните под формата на граждански договори и има наглостта да обяснява, че това не били държавни пари, а от благодарни пациенти, които искали той да ги оперира. Е, знаем как става врътката с "избор" на екип, как се "убеждават" близките да "избират". Тези номера са срамни даже и ако работеше в 100% частна болница, а той ползва държавната болница за личен бизнес, който освен това е вид рекет над болните

Системата си е същата и със смяна на директори нищо няма да се оправи. Голямото бързане в последните минути да отчетат лъже- "реформи".

ли няма кой, че този? Не че съм фен на Начев, ама дето ще е този...

Доктори и медици няма. И няма и да има, ако не се хванат със системни реформи. Сега всякакви маймунджулъци за сметка на пациентите, за да могат да докарат заплатите на докторите. И който и да сменят с друг - все тая. Никакъв смисъл няма човек да се осигурява на по-висока сума в момента, а не трябва да е така, ако искаме норално финансиране на здравната система и нормална услуга.

Проф. Димитров има доста дълга “професионална “биография. Преди години беше директор на НКБ и за 6 месеца почти успя да я ликвидира. След нея стана директор на частната болница Доверие. Отново за кратко, бързо разбраха собствениците, колко е “способен”. От там стоя безработен за известно време и след това го взеха Търговка лига. И там две години първо като редови доцент и след това успя да се “намърда” като медицински директор-отново безславно освободен преди 6 месеца. И сега директор на Света Екатерина на която и престои усвояване на Една сериозна сума за ремонти и обурудване. Ще остане колкото е необходимо за усвояването на средствата. След това ще бъде освободен.

Генчо на чардак седеше, печено агне ядеше. Генчо на чардак седеше, джанъм, и руйно вино пиеше.(x2) Оздола иде Асена сербез мома хубава. Оздола иде Асена, джанъм, сербез мома гиздава.(x2) Генчо, Асена думаше, сербез моме хубава. Ела Асенке при мене, джанъм, печено агне да ядем. Печено агне да ядем, джанъм, и руйно вино да пием. Асена, Генчо думаше, Генчо ле дърто магаре. Уще ли кардиохирург ке одиш, джанъм, уще ли свето ке гориш? НАРОДНА ПЕСЕН

от оперираните от Начев още са живи ?????

както навремето той свали проф.Чирков

Начев е най-богатият директор на Държавна болница в България -сам си определя заплатата и бонусите и така си трупа милиони.

проф. Генчо е отдавна милионер в зелено.. хайде, няма да ревем за него..

То у нас да станеш професор не е трудно!! Ама да станеш доказан и умеещ професор е трудно, за някой даже невъзможно. Сигурно по професори на глава от населението сме на първо място в света. А Проф. Начев е наистина способен доктор и хирург. Дано остане и продължи да работи в БГ ( ако му позволят де)

Аптекар разбира от управление и работа на болница, колкото и една фризьорка. Нали и на нея всичко и казват. В 59 дек. си осигурява нов мандат. Бравос !

Мисля ,че няма драма .....да продължи да работи като лекар ....

Този Николай Димитров го зная,той беше в"Сърце и мозък" дето източиха милиони,беше и в Плевен,беше и в Бургаската частна болница.Въобще не ми го хвалете ,този е голям крадец.Той е лобист на частните болници и ще съсипе държавните.Там му се губят 5 години докато слугуваше на баш крадците.Тази патка Сербезова има ли акъл да назначи този бандит.

Директор на държавна болница с год. доход 500-600 хиляди лева, добре, даже много добре!

Моли се съдбата да не ти помогне да разбереш, че той напълно ги заслужава. Това не е някой глупак да ти сменя гумите, човекът Начев връща от смъртта и дарява живот. Да е жив и здрав, а сърбигьотова... Е едннодневка, която скоро ще забравим.

Викаш единствен и неповторим....

Много важно да се подчертае , че е магистър по здравен мениджмънт. А грамотите от началното училище да споменете?

Нарушение: "Сключване на договори по оферти с изтекъл срок" - Та, те са в пъти с по-ниски цени! От началото на "С-19" всеки месец ценете са нагоре, та така повече от 2 години. И аз искам договар по оферта с изтекъл срок ?! ... намерили за к` во ....

Най-после -имало смели човеци в тая държава:)

Тъпи по търи най тъпи пп

Добре, ама си ужасно неграмотен!

Директор от 2006г, доста години.....,а щеше да има мандатност. Помните ли?

Само така, болницата Я СЪЗДАДЕ ЧИРКОВ.

И? Да вземем да я закрием понеже го няма вече Чирков?

Д-р Чирков-учителят на проф.Начев?!

В периода 2015 г. - 2016 г. е бил гост професор по интервенционална кардиология в Медицинския университет във Виена. От 2020 г. досега проф. Димитров е заемал длъжността главен секретар на Медицински университет - София. Ах колко услужливо и свенливо пропускате 5 години от професионалния път на доктора. И що така? От какво се срамува или притеснява мистър Фантомас? Сладка е държавната копаня, нали докторе?

Разбрахме че новият дето всички честни и почтени много добър много велик и така нататък. Няма лошо. А причина за отстраняването на предишния директор? Или вече причини не са необходими когато трябва да сложим наш човек някъде??

Че каква е сензацията?Той доста години беше директор,отличен хирург,на 71год....

Защо го отстранява министър в оставка??

Кога ще му конфискуват всичко незаконно ?

Помакинята Сербезова изпълнява заповедите на педерунгела Кокорчо.Идва и вашето време жалки нещастници.

Асена Сербезова и всички около нея са пълни ИДИОТИ.Имахме един свестен кардиохирург и те го уволняват.А кой ще лекува хората.Може би Сербезова и нейния съпруг ,който е с 8 клас.

И от къф зор кардиохирургът трябва да е директор?! Чети внимателно - предложили са му работа като специалист-лекар, а не администратор!

този д-р е може би най-добрия кардио хирург в БГ, но и най-алчния и съотв. богат доктор у нас. Нема лошо, но да си построи болница със свои средства,да си закупи апаратура със свои средства,да си плаща от джоба ток,вода,газ,консумативи,пък тогава да печели колкото може. Докторска българска мафия...

И този, като онзи, жалко, че няма да могат да купуват по няколко апартамента на година! Ама може да минат на ТЕЛК, да не ги оставим без работа!!!!

Е та д-р Начев само директор ли може да работи? Ако е добър лекар и добър човек, както се е клел с хипократова клетва, може да работи като лекар в тая болница. Защо се пенявите толкова, че бил сменен. И парите няма да са му много по-малко, защото той се хвалеше някъде, че е изкарал почти милион от операциите, които прави, защото пациентите го обичали.

Чегъртайте, скъпи продажници, скоро няма да има кой да лекува хората. Ама нали мед ви капе като отстраните някой от ГЕРБ - действайте... Това си е буквално психотерапия за болните ви "умно-красиви" мозъчета! Егати жалките твари!

..tozi,pone ot 30 godini e,,multimiliarder,,/,,prijatelche/uslugvach,,na ,,vlastoimashti,koito,,si zatvarjat ochite,,za,,negovi/imoralni vkl/,,prestaplenija,,DOLU ,,MARSHATA,,!

Много наркомани се навъдихте бе

Boko v zapisa mu be6e zadelil 20 mln za remonti....

Изчегъртайте всички герберастки боклуци. Тоя си беше определил заплата 84 хил лв. Нещастник ! вкарайте ги и в затвора тия крадци. Ботокса и Балтов също.

Стоев, клепоуха друсана маймуно, когато станеш нещо повече от квартален наркоман, и ти ще взимаш повече

Стоев защо не отидеш да се хвърлиш под товарния влак жалко нищожество.Този човек/проф.Начев/ колко хора е спасил,ти толкова кафета не си пил.

След като д.р Начев е толкова голям Специалист , да си направи частна клиника , да печели по милион на месец , вместо да дои държавната болница.

Плюнките на “Промяната“ Стойчо Кацаров и Асена Сербезова се разправиха с кадърните професионалисти Тодор Кантарджиев, Асен Балтов, и сега проф. Генчо Начев. Тя подсредствеността като се окичи с власт и си отмъщава на знаещите и можещите.

За всички изредени - карирани дрехо.

Знаещи и можещи да се намърдат на високоплатена държавна работа и да крадат, да крадат, да крадат... Като са такива капацитети, частните лечебни заведения ще се изпокарат за тях както футболните клубове за Роналдо и Меси... Ма май никой не примира за тях, оня ненормалник Кантарджията се присламчи към герберската пасмина в общината и плещи простотии на поразия. Имаш ли изобщо представа за частния бизнес и имотното състояние на тоя третичен отпадък от снимката?!