Коментари - СУ отне почетно звание на 4 души, свързани с нацисткия режим през Втората световна война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, защо не е направено през онези комунистическите 45 години?

за да питаш от чужбина

Тези четиримата много ще се засегнат сега, че им отнемат почетните титли от един университет в България.

на Михаил Горбачов също тръбва да се отнеме званието. Голям мръсник, а нашите само занят да награждават такива гадове.

Е, голям праз! На умряло куче - нож! Притрябвали са им тези титли на оня свят!

И български юристи бивши професори в СУ е имало отявлени нацистки апологети. Хвалители на Хитлер и фашистите. За тези фашистки мръсници ,които отдавна не са между живите нищо не се казва ! Те са срам за СУ и за България.

Като Луков.

Гаулайтер на Полша е д-р Фишер, а не Франк

Отново се наложи външна намеса, за да бъде изчистена историята на СУ от хитлеристи. Сами нямаше да се справят.

Каква "външна намеса" бълнуваш, бе. Леа Коен е българска еврейка, синя демократка, която се развява по света за сметка на българската държава и данъкоплатзи

Леа Коен беше ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА СОФИЙСКА ФИЛХАРМОНИЯ ! По едно време с диригента Иван Маринов ( също партийна личност и по едно време дори министър) при едно турне останаха в гнилата капиталистическа Франция . След няколко месеца се върнаха ( вероятно ги бяха "посъветвали" ) . Ама пак си заеха топлите местенца . После Коен май стана СДС активистка . Искам да кажа, човек никога нищо не работил и ПОЛЗВАЛ СЕ С БЛАГАТА НА ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ сега тръгнала да раздава морални присъди.

Ей тия евреи, цял свят трябва да им е длъжен за вечни времена ли?

А на тези свързани с комунистическия режим, кога ще отнемат всичко, не само титлите?

Ужасссттттт и на бибитко ли ?

ама в Дания само това ли те вълнува. Нали си бил камшика?

Чудно ми е кога ще се активизират същите организации и да искат заличаването от модерната история на фон Браун, примерно. Даже да го заместят с някой с фамилия завършваща на "манн".

фон Браун е един "лузър" чети история... И фау ту ме провал и Аполо ! Факт.

Само "союз" и "енергия" са велики човешки, междувселенски постижения!. Так точное, товарищ.

Държава и народ ,два пъти заставал срещу Освободителката си, велика славянска държава, няма масто на световната карта. Техеран, 1943 г.

Не ти се разбира, момиче.

Поробителка,и не славянска, а викингска. - почети малко.

Един да е чел задълбочено... Добре че викингите се омешали с тях, че да си направят държава...

Соломон Паси от отцелелите ли е от Холокоста.Това неговото:"Майната му на Православието" ,Леа Коен как го намира.Тея еврей се самозабравиха.

Смърт на хитлерофашизма!

Никога вече комунизъм!

И куги е бил ?

На тези свързани с комунофашисткия?

Ако комунизма беше направил газови камери, а не да използува царските концлагери, тогава твоите прародители нямаше да произведат капут като теб

......Мръсната чифутка е гледах в едно предаване в една телевизия и тази долна гадина си позволяваше през цялото време да плюе по българският народ, като го нарече индиректно прост. Директно нарече един български герой генерал ХРИСТО ЛУКОВ прост човек, а водещият който уж минава за умен, мигаше като мишка и лижеше подметките и. Сега комунягите от СУ полегнаха на чифутите!

Академичният съвет на Софийския университет реши да отнеме почетното звание "доктор хонорис кауза" на четирима души, свързани с нацисткия режим през Втората световна война Но пък им направиха добра реклама в която участвате и вие ДИР

PEYTSCH

Да се отнемат академичните титли на всички свързани с признатия престъпен комунистически режим !!!

Вай , вай -оттече вньо , оттече котов ... жабето , бибитко , цвинокиьо ...

Всичката мара втасала че тръгнали с поредните си глупости да се занимават:((((((

Ти сега искаш и да почнат да роботят ли ?

Явно СУ има времеви ресурс да се занимава с идиотщини. В тази връзка следва да бъдат отнети титлите на слугите на комунизма включително на лица от еврейски произход. Комунизма в България, ССССР и по света е унищожил повече хора от всички други идеологии. /Пишещият тези редове смята партия ГЕРБ и ББ за мракобесна и дикторска. Генерираща - мизерия, корупция и страх. Унижаваща националното достойнството на всеки един НОРМАЛЕН българин/

Само да попитам: Евреите не са ли избивали хора? Справка - от Стария завет до наши дни. Между другото - в съветското правителство, с което започват репресиите след октомврийската революция, влизат 18 евреи, един латиш и един руснак.

PEYTSCH

Да очакваме догодина отнемането на докторската титла при Русенския университет на А.Меркел ! За ужасни заслуги към мигранство без граници.

За нея може и да се направи компромис. Все пак докторската степен в РУ е равносилна на диплома от СПТУ с аграрна насоченост.

и кога ще му я отнемете?

Против нацизма съм,но с днешна дата да се пренаписват исторически събития и история е нелепо.Както съм против комунизма,но да се хвърля вината на СССР за Втората световна война,а Англия и Франция с немалък принос към завоеванията на Хитлер,днес да са невинни.Изпиране на съвестни с днешна дата.

Защо наследниците на оцелелите от холокоста и зъб не обелват защо Бен Гурион вече не е техен национален герой и каква е ролята на върхушката от самите тях в това масово преследване и избиване на стотици хиляди обикновени хора, по - точно чрез достатъчно силно финансово инжектиране от някои техни среди с цел последващо създаване на еврейска държава?!

Аз пък искам да отнемат нобеловата награда за мир на Барак Хюсеин Обама която му дадоха в аванс а той не я оправда

Жалка и смешна история. При положение, че хората , които изтребиха стотици хиляди цивилни с атомните бомби в Хирошима и Нагазаки, както и тези, които изравниха със земята Дрезден и много други германски градове, са национални герои в съответните страни. Занимаваме се с някакви дребни риби, само защото са заемали длъжности в нацистка Германия, но никой не търси отговорност на съюзническите генерали, избили огромно количество цивилни от "стратегически съображения". Историята се пише от победителите и какво е справедливо се определя от силните на деня.

Ми Ту в български вариант!

Такива са били времената тогава, след 20 г. може пък да стане с всички които са били от ГЕРБ или БСП.

Всеки е невинен до доказване на противното.Защо някакви чифути хвърлят обвинения в пространството?

Как толкова десетилетия не са бяха сетили нито комунистите, нито оцелелите от Холокоста! Недоумявам... Както е тръгнало, може би на комунистите ще ги отнемат. Би трябвало да отнемат и дипломите за висше образование на техните деца и внуци, някои от които направиха солидна кариера през последните 30 години, а не при соца. Също така могат да се отнемат и жилищата, получени с привилегии - и те са доста, и те приналдлежат на новоосъзнати демократи.

А Богдан Филов остава! Нали и той е фашист! Явно се действа избирателно ....

Соросоиди такива.

Само не махайте на тези свързани с комунистическия фашизоиден режим че останахме без професори. Абе... Ко става с Параджията на СУ дето стана Академик.

Браво на СУ. Фашагите трябва да се размазват и естествено лишават от всякакви почетни звания.

Леле, леле, фашизоидите как цъкат минуси. Голяма сметка имате да плащате!.....

Айде сега на всички комунисти от онзи период да им се отнемат титлите. Щом ще сме такива ревизионисти нека има реципрочност в действията.

Правилно! Комунизъм = националсоциализъм.

А откъде накъде СУ трябва да се съобразява с желанията на някаква ционистка организация? Не, че няма хора удостоявани с научни титли по политически причини, но тук става въпрос за пряка намеса на чужда организация/държава в автономията на университета.

Не си в час, намесата не е от чужда организация или държава, а от българска организация!!! " ... писмо от председателя на Асоциацията на оцелелите от Холокоста в България и техните деца Леа Коен, ..."

Мирослав

В холокоста няма пострадали от България. Евреи от България няма изпратени в лагери. Каква е тази организация тогава? Какво българско има в нея?

А кога ще отнема на тези свързани с комунистическия режим??? Щото в България фашизъм не знам дали е имало, но комунизъм със сигурност имаше!!! И то в една от най-уродливите му форми!!!

Хаха, какви уродливи форми бе идиот? НИкога в историята на България не е имало повече щастливи хора от времената през 80-те например.НИКОГА!

80% щастливи нали. И на изборите 99% за ония с титлата "бай".

Кънчо,ти си един Кънчо не е за приказване.Осъзнаваш ли каква гупост си написъл....

Сега искаме на всички свързани с комунистическия терористичен режим!

И после на всички свързани с т.н. преход или още "грабеж" придружен с всевъзможна престъпност.

А свързаните с кочунистическия режим?

Остава обаче един въпрос - какви са научните заслуги на горните хора? Защото има толкова много примери в обратна посока - политически коректни безгръбмм. начни с титли и звания с нулев принос за каквото и да било. Примерно - преподаватели по марксизъм-ленинизъм.

Малко взе да ми писва как ционистите ни се бъркат тук. Онзи ден за Луков марш, днес за това.

Мислех те за комунист, а тя ква се оказа!!! Пътят от национал социализма до комунизма наистина нее е особено дълъг!

ТЕЗИ МИРНИ , МИРОЛЮБИВИ ЛЮДЕ ОБАЧЕ ИЗБИВАТ ПАЛЕСТИНЦИ , БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО !! НЕ САМО ГЛУПОСТТА, И ЦИНИЗМЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ БЕЗГРАНИЧЕН !!!

Тези четиримата сигурно много са се засегнали от това, че вече няма да са доктори в СУ :)

Дадени са по политически съображения, отнети са пак по такива. Трябва да се внимава с даването и отнемането, защото поведението като на фурнаджийска лоата дискредитира университета. И усилва самочувствието на Коен & Co.

На това му са вика да вадиш нож на умряло куче!

А на руските агенти и ДС доносниците, кога ще отнемете титлите?

Еврейката Леа Коен защо не е включила и Шичон Перц, евреина разпалващ война.

FFF

Ако пък решат да вземат почетните титли на свързаните с комунистическите зверства дали няма списъкът да е пълен с приятелчетата на Коен?

Еврейска шитня

Тези не са си пили хапчетата,че кой го е еня за техите доктори от началото на миналия век !!!