17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много специалисти тук по стюардесите гледам. А истината е съвсем друга.. Тежка, сравнително добре платена за момента работа, но без перспектива. Като навсякъде, хора различни. Има интелигентни и не чак до там момичета....Има със слаб ангел, но има и истински мадони...Като цяло тази професия не е идеалното място з лично щастие

Избирам екипа само от дашни момичета, в хотелите правим групов секс…всички се стараят, за да летят отново…

... А пък аз през това време съм с жена ти..

Ако беше странно "нямаше" да има духови оркестри.

Тия колко ебань са отнесли - само те си знаят! Ако си разкажат честно, сигурно никой няма да им повярва!

Милфки, а някои са много грозни и тъпи.

Авиолиниите не са това, което бяха...

Той си пада по стюардеси. Само Дубай тва Дубай онова Той се връща Божков и ще пишете за баце как пътува с чекмедже за Дубай

Стюардесите са 100% курви и проститутки

Наш бизнесмен ми предложи хиляда долара да му духам в тоалетната,

DIR показа нагледно как от клюки се прави "новина".

Ами оная стюардеса дето трябвало да сменя насраните гащи на някакъв уж с моторни проблеми? Беше преди една две години по новините

Захарното бебе ме разби.....ааааааааааа, не мога да заспя от смях

Гугъл преводача не прощава :-))

Как сте бре Дир? ХАХА

жълто-кафяви, с привкус на Google translator...

Търся отказала се стюардеса преквалифицирана на шивачка в турска фирма работеща на 3 смени в режим ПЕТ РАБОТНИ И ДВА ПОТНИ. Питам за баджанака, търсил Истинската.

Фърли балдъзата насам! Ще ти я пратя по нея!

е българинът, а и не само той да престане да си мисли, че стюардесите са пътуващи компаньонки. Изисква се много физическа издръжливост: да работиш 12 часа на крак, да сменяш часови зони, да знаеш как да реагираш ако имаш пред себе си всякаква плява....Пред очите ми още са трима кретени от Тексас, които превзеха кухнята на самолета в Делта Еърлайнс, напиха като прасета и започнаха да прегръщат стюардесите. Трябваше да се намесят други пътници, и да ги закопчаят, докато дойде подкрепление. Малко уважение към хората, които си изкарват хляба с честен труд.....

че българинът я има стюардесата за компаньонка? Построяваш теза на собствено допускане. Вероятно всичко, което си написал е в резултат на вътрешното ти убеждение, че Е! Не се излагай следващият път с генерализация!

Пътувал съм с българската авиокомпания до Бейрут бизнес класа в руски самальот. Еми, самальот, ми к'во! Разликата само в това, че те наливат с алкохол на аванта, на корем демек! Голем праззз!

Беше така: Аз и Го подадох да избърше а тя....го налапа. Горкото, не знае къде да Го сложи. За тази и "непохватност" получи четирицифрен бакшиш в $$$.

Неопитни стюардеси, к'во да ги прайш! Не знаят, че тапата от шампанско не се бърше. Още повече когато е по-голяма от оная ти работа!!!

Избират ги като им бъркат първо в пазвата или в п....та!

Пътувал съм в съветските вътрешни линии Москва-Лининград: самолета целият беше окъсан и оликьосан а някакви тётки-комбайнерки, едвам преминаващи между седалките, раздаваха чай и нещо което не се яде. Само не командваха: В имени Родины, встать! Подобен е избора в днешните американски авиолинии - назначават ги по расова и доендърна пригодност.

Междуградските им полети са все едно междуселски рейсове Чавдар от едно време. Това е усещането и интериора, а ако си мислиш че надрусаните негра са по-симпатични от тьотките в съветските самолети жестоко грешиш.

Аналнипринцеси

Да не и се случи нещо на стюрдесата с принца, като на журналиста Кашоги.

Сещам се как ако си севернокореец или както тук и в Русия беше едно време, дори и да си спечелил много пъри, не може да пътуваш в първа класа, само за избраните от горната класа. Докато в мюсюлманския и западния свят няма такива работи. ТАм какъвто и да си винаги си пътуваш в първа класа.

Ми като не им харесва да ги задяват, да се преместят и бачкат в задната част на самолета където сме ние. При нас е хубавото!

Идеята на превода е да звучи естествено на езика, на който се превежда... Това е ужасно лош превод...

Ако случайно попадна на статия със сносен превод, ще бъда силно изненадана.

Захарно бебе ахахахахаххаха ......Учете английски, бе, хора

По-скоро да научат първо българския.

Ако това са "странните" желания на самозабравилите се богаташи аз съм космонавт. Пълна простотия. Поредната от Дирник.бг.

Нищо ново под слънцето. Богаташите са самонадеяни, нахални, дори цинични.

СВИРКАТА НЕ Е "СТРАННО" ЖЕЛАНИЕ ...

Ако беше странно "нямаше" да има духови оркестри.