Започна делото за убийството на Радостина

Окръжният съд във Варна даде ход на делото за убийството на 21-годишната студентка от Икономическия университет в града Радостина Евтимова, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Започна делото за убийството на Радостина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за Радостина ...само едно не ми стана ясно .. как това момче в началото не говореше с никой, нито с полицаи , нито с адвокати с никой , сега пред камерите на една телевизя отговаря на репортерката че е имало и трети човек...как опомни ли се вече или му подготвиха сценарий за онази нощ и той вече знае какво да каже...станал е много словоохотлив нещо???? Жалко много жалко ...как никой от съседите не е чул нищо..в тази сграда на мир 17 имам близък който живее там и често сме гостували на приятелят ни - и искам да ви кажа че в тази сграда стените са като откартон - с извинение :да пръдне съседа и го чуваш: как никой не чу това момиче ... как никой не се притесни от шумовете ...и така ...съседите как не са чули нищо незнам

Нека съда да съди и да дава присъди! Ясно е,че това е едно тежко престъпление но небива под натиска на тълпата,журналистите и роднините да се създава мнение. Това е абсолютна пристрастност за роднините е разбираема до някъде но за другите хора е недопустима. Ами ако обвиняемият е невинен?Не прознасяите прибързани заключения и присъди. Защото както вие съдите и вас могат да ви съдят! Всички искащи убийството или доживотна присъда на обвиняемия с какво сте по-добри от него? Ако въобще той е убиеца? В република България дава присъди само съда и никой друг! На приказки всички сте силни дайте реални доказателства...Дано се разбере в действителност кой е убиеца,какви са мотивите му. Ако е Георги ще си понесе вината,но ако не е той? Дали всички лаещи ще имат смелостта и доблестта да си признаят,че са били пристрастни не са искали справедливост а само мъст и нещо още по-страшно да набедят някой за да има виновен.

a za edna scepena glava na barman anglichanite platiha na bulgarskia pederast 200 000 paunda

Каквато и да бъде присъдата това момче е вече мъртво .Мъртво е и момичето.Ние трябва да се замислим защо обществото ни все още ражда подобни случаи.Как са възпитавани тези деца?Каква телевизия са гледали, какви вестници са чели, какви учители са ги учили и не на последно място, какви родители са имали и как са ги обгрижвали.Всеки от нас би се почувствал по малко съпричастен за тези съдби, защото всички виждаме прогниването на обществото ни и се задоволяваме само с констатации и сеири.Прогниването на системата е тотално, обществото в което живеят сега младите е коренно различно от нашето време преди четиридесет години.Отношенията и връзките между тях сега са прекомерно свободни.Само дето не се чукат по спирки, но там е най- обикновено да си правят свирки.Докъде ще стигнем с това олекотяване на общоприетите норми.

А ако се докаже по някакъв начин след като си призовал да го убият и са го извършили други граждани, че лицето е невинно и са заловили истинският виновник какво ще кажеш на баща му и майка му : СТОРНО ! СОРИ ! ДА АМА НЕ СТАВА ! защото жертвата (момчето) ще е мъртво - Е ПИТАМ ТЕ АЗ - ТИ КОЙТО ТАКА ЛЕСНО РАЗДАВАШ ПРИСЪДИ И ПРАВОСЪДИЕ - ЩЕ ОТИДЕШ ЛИ ДА ЛЕЖИШ ДОЖИВОТ В ЗАТВОРА ? защото ще си убиец на невинен човек. Емоцията не е лошо нещо(особено за любовта), но затова имаме разум, да се вслушваме понякога и в него.

Dai te mi go tozi izrod.

Във всяка Ваша дума усещам болка и омраза.Вероятно сте преживели някяква лична драма /ако е така искрено Ви съчувствувам/, но трабва да бъдем обективни и да разчитаме на справедлив процес....Ами представете си, че задържаното момче наистина не е виновно.Бихте ли искали да се осъждат невинни само и само да има ОСЪДЕН?Едва ли.Аз лично искам най-суровото наказание за ИСТИНСКИЯ УБИЕЦ на момиченцето......Изк закъснели и и искрени съболезнования на семейството на Радостинка!

С РИСК ДА СЕ ПОВТОРЯ - АКО СЕ ДОКАЖЕ ВИНАТА НА ИЗВЪРШИТЕЛЯ ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ БУДНИ ГРАЖДАНИ НА ВАРНА ЗА ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ НА ВИНОВНИКА!!! ПОРАЖЕНИЯТА МУ ЩЕ СА ПОДОБНИ КАТО НА ЖЕРТВАТА!!! ....СПРАВЕДЛИВО МИ ЗВУЧИ.

Събраните в рамките на четиримесечното разследване доказателства по категоричен и недвусмислен начин обосновават вината на задържания за убийството Георги Цветанов - като зная какви некадърници са нашите полицаи и следователи най много се съмнявам в БЕЗСПОРНИТЕ ДОКАЗТЕЛСТВА и то не защото съм гледал много американски филми, а защото те прикриват точно онова което имаме всички - мързел и некадърност. Мързел за събиране на пълния обем от доказателства и некадърност това да се направи както е необходимо съобразно уроците по криминалистика, а това в случая си е предопределена присъда и освен че момичето е загинало сега може да загине и момчето, а реалният престъпник да е на свобода. Не съм защитник на убийци, но не мога да търпя ако някой се прави на много умен и започне да ми доказва неща в които и сам не вярва , поне защото си е мързелив некадърник.

Ти да не би случайно да си ял вакса за обувки на обяд?

Искам да видя на снимка майката на това момче! Башата го видях, разбрах че е политически лидер, направих си изводите какво човешко може да има в него. Но ми е интересно какви майки раждат тези изроди, може по нещо да проличи как го е възпитавала, защо има такива хора по този свят , Боже...

От световната статистика и психология се знае,че извършители на престъпления с убийства от първични чувства или омраза по осбено жесток начин и с такива средства и отрови са обикновено асоциални -нарушават правата на другите от детството до края на живота си, и обикновено няман потенциал за учене и са много ниско грамотни /почти винаги -ниско грамотни, с алогия/ или/и произхождат от култура с насилие, и ако обвиненият не е такъв тип профил, СЕ МИСЛИ ЗА ОРКЕСТРИРАНО ОБВИНЕНИЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ,КОИТО СА ИЗВЪРШИТЕЛИ НА ОБВИНЕНИЕТО И ВЪРШАТ И ВТОРО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В КЛЕВЕТА И ОРКЕСТРИРАНЕ НА ВИНА НА ДРУГ /ОРКЕСТРИРАНЕ -ОЗНАЧАВА СЪЗДАВАНЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ВИНА -ПОДХВЪРЛЕНО ДНК-МАТЕРИАЛ,ИЛИ ОТКРАДНАТ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН И ПОДХВЪРЛЕН ИЛИ ПОДОБНИ УЛИКИ ,и така е било доказано пък,че уликите за вина в случая с един афро-американец са подхвърлени и той-оневинен, но в САЩ разплитат и сложни случаи на оркестрирано да изглежда невинен като обвиняем,за да избягват грешки в правосъдието,то е много старателно и разглежда всички версии подробно и по всички правила

Пожелавам ТИ Гошко як и рунтав циганин да ти вкара акъл в главата и това ще стане след като мине след делото и стогия режим . Да знаеш Гошко ,че вратите вечер се заключват и униформените не влизат след този час , ще мечтаеш за порция успокоително за да забравиш това което се случва . Садистичните убийци никой не ги обича , те нямат другари вътре . Вътре е джунгла и татето не може да ТИ помогне... А ТИ си убавец ... Пожелания за много приятни и незабравими мигове Гошко !!!