17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За жалост, никой не влезе тук да ги похвали. Все пак не е новина за поредната бг вип проститутка.

Браво на колегите!

Га ли ша ни закрият окончателно, че умря цигангата дет ни фаляше.

Бившият ни Селскостопански институт скоро хлопва кепенцата, поради липса на балъци да учат в него.

Евлоги, това важи за вашият "институт за конски доктори", с изплагиатствано оме на Университета в град Одрин. Русенският Университет НЯМА никакви проблеми със запълване на бройката студенти и в него учат значително повече от креатурата в твоя роден град. Ако някой подшушне на турците, за откраднатото име, може и да ви осъдят за плагиатство

"Га ли ша ни" е типичен израз от старозагорско !!!

За съжаление Русе не е дорастнало да има унивеститет и логичната кончина на нашето партизанско образувание е предизвестена.

Ти наистина си Посран, защото докато завистливо по старозагорски лаеш, Русенският Университет започва мащабна инвестиция в нов огромен корпус на мястото на старите ламаринени гаражи ... Докато малоумното ветеринарно институтче с изплагиатствано име на Одринският Университет реално върви към преместване в Бургас

Вузовете в малките ни дунавски градове Свищов и Русе са на доизживяване.

Бургаският ВУЗ западна подобно на русенския с над 2 пъти намаление на студентите за последните 10 години. Докато университетите в по-перспективните градове Стара Загора и Плевен растат.

Мина вече 40-те, а от 20 години всеки ден тролиш из форумите. Не мислиш ли, че вече не ти отива?

Не знам дали ще преместят ветеринарния институт от село стара загора в Бургас или в Хасково. Хасково също е по-голям град от стара загора и има по-добри перспективи за развитие.