Студент по медицина дари 50 защитни костюма на АГ-комплекса в Русе

Обучаващите се медицински сестри и акушерки в Русенския университет предлагат подкрепа на гражданите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно,студент дарява на лекари милионери що за държава или някаква шега,единият лекар е с имоти за милиони

Това което вероятно държавата ще направи е .......... да му пратят проверка от НАП за произхода на парите! Не се подигравам, много е възможно, защото аз знам за един такъв случай!

не си ли в състояние да разбереш кои са истинските дарители в случая ? Все сте отворковци а елементарни неща не виждате. :)

студентите даряват на болниците, народът събира капачки, за да лекува децата... А държавата къде е? Нали онази тлъста тиква се хвали с преизпълнение на бюджета от години насам

Да чухте Български Депутат или индустриалец да дари нещо???

Явно са го ударили на " Направи си сам" и само се лезят по ТВ-тата. А, ве шашкъни...... вече 10 деня не можете да намерите маски и костюми, оня ден на мен ми предлагаха от частна фирма някакви военен образец маски по 19 лв едната, даже били със сертификат, ама си ги шиели сами в някаква фирма. Естествено,че отказах, щото съм бай Никой, но държавната машинария трябваше вече да е в ред.

Браво ! Браво и на Румен Кожухаров и Миглена Христова ! :)

Браво на такива хора дето имат възможности и ги използват за благородни неща.. Като чета и слушам май 50% от защитните необходими средства и апарати са все от дарени та се питам къде отидоха тогава милиардите ?????

В дълбокия джоб на един много дебел човечец.