Студент планирал масов разстрел в университета си в Русия

Младежът често гледал видеа на "Ислямска държава", не смятал да убива всички подред, а само предварително набелязани хора - 8 души

Обратно в новината

Коментари - Студент планирал масов разстрел в университета си в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Особености на руския манталитет и възпитание. От малки ги пращат на лагери за военно обучение и ги готвят да стават убийци... Помните ли стрелеца от Керч .завършен млад путлерофашист.( Стрелецът от Керч – кротък, неагресивен. Но уби 19 души!Освен извършителя - 18-годишния Владислав Росляков, учил в същото учебно заведение, който се застрелял със своята пушка-помпа "Бекас", сред жертвите са още 14 ученици, 11 от тях - непълнолетни, и петима служители. Привърженик на :В Русия: "Искаме да възпитаваме адекватни деца. А не…"

И аз планирах да спа с Мадона ама не ми дадоха виза ........

Явно в Русия и САЩ бая психопати са се навъдили...

Щото по арабско ги няма...

Тоя да не остане по-назад от кравопитеците...

Той е още тийнейджър (17 години) с лабилна психика при това много тормозен и бит. На всеки биха му гръмнали бушоните. При това е бил набелязал само мъчителите си, никой друг.

Това трябва да го оправдае ли???

Както каза путин, ядрото на ИД се състои от 5-8 хиляди граждани на руската федерация.

Добре, че това момче са го спрели, но въпросът е как е възможно в УНИВЕРСИТЕТ да се случват подобни неща - бой над по-слабия и тормоз?!? Да кажем до седми клас - иди-дойде, до средното - само комплексарчетата при нас, които се брояха на пръсти си избираха някой свит да го ступат или унижават - обикновено по двама-трима. Но в университет?!? Редно е руснаците да се запитат какви кадри излизат от ВУЗ-овете им, защото да пребиеш колега студент заради нещо, което те дразни, не е нормално! Очевидно момчето е куку и ще лежи, но надали това е нещо, което не може да бъде изкоренено. Апропо - това е втория случай в Русия само за седмица - преди един войник изтрепа сума ти и колеги пак от гърч. Тия хора не отиват на добре!

То е само на 18, но се казва в статията че се подготвя от една година за това си деание. Следователно трябва да е поне 2 курс. Излиза че в Руслия в университета момчетата и момичетата влизат на 17 години. На тази възраст (17 години) в българията децата са в 10 клас а не в 1 курс на университета. Най вероятно става дума за селскостопански техникум каквито има и в България, а не за университет. Изглежда списвача на тази статия изобщо не го интересуват фактите а само центовете които ще заработи с оплюването на Русия.

как се се самовризивил лидера на идил

Самовзривил се за пети път.

На майка ти путката се е взривила.