Попниколов: Заставам зад АПИ и не подавам оставка

Регионалният министър Спас Попниколбов не смята да подава оставка заради провала на проекта тунел "Железница". Той твърдо застава зад решението на АПИ.

Обратно в новината

Коментари - Попниколов: Заставам зад АПИ и не подавам оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

народът на бг се дели на две групи, а не на БКП??? НА КРАДЦИ И ЧЕСТНИ ХОРА да продължат не крадците, еродираните, а не само да ви четем - бсп и герб ДА ЖИВЕЕ ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗА МАЛКО ВРЕМЕ МНОГО НЕЩА СТОРИ ...

преди месец герджиков сменя шефа и още двама от ръководството на апи. те си гледат работата тъй прилежно, че човек на герджиков открадва една папка с документи, намерена от полицията. това се използва за повод да бъде прекратена процедурата. и виновен е...ми борисов!?? те тая комуноидна логика не може нормален човек я схвана! за това е нужно да имаш в кратуната бетонна сърп, молоток и петолъчка заплетени на всегда!!

Подаваш не подаваш Пиги Павлова е на стенбай...

А папката е в бюрото и на вилата.

Като ви чета коментарите и разбирам, защо сме на това дередже. Комунистите та, та комунистите...как ша не би се наби в тъпите кратуни с факти, че такова нещо като бивш комунист няма, сиреч ГЕРБ. Фактите четет бе хора, фактите! Действията се случват през лятото на 2016 година, кой управляваше тогава? Служебното ли правителство!? Ей нашокал е добре канчетата на пресцентъра си и е насъскал кучетата здраво Боко Тиквата. Халал да ви е, вместо кадърни и успели хора като г-н Попниколов да работят за вас, ще целувате дупето на Лилето и даже ще ви е хубаво, дори и да ви облива с разни неща.

на нов глас! Старите комунисти не допускаха нито един европроект да започне в България докато Президент Плевнелиев не свика съвета за сигурност именно по въпроса за европарите! За съжаление Плевнелиев не е вече президент!

Има две седмици до централния - при бай Ставри. Нека им се порадва със самочувствието на човек, от когото нещо зависи ...

Абе какви оставки какви гербераски идиотщини ще изпълнявате бе.. Та нали докато герберасите са били на власт е изчезнала документацията за да си правят поредния цирк...Ако този новосформиран кенеф наречен кабинет изтрае повече от тримесечие значи е време сащ да ни ударят както си трябва вместо Сирия,,

"Та нали докато герберасите са били на власт е изчезнала документацията" Не лъжи като дърт циганин! Външният експерт Стефан Гайтанджиев в дома на който са намерени документите заема пост в оценителна комисия именно на мястото на служебния регионален министър Спас Попниколов, като протоколът с неговото име в списъка е от 8 март 2017 г

Колегата добре се е аргументирал. Арно е момчето - твърдо, убедително... само така. Ние се знаем - няма значение каква е истинската причина, комунистът дори и да лъже, винаги е прав. Иначе е ясно - на всяка цена трябва да се спре този търг. Нашият играч не е в схемата, а парите не са малко, затова трябва нова процедура, нов търг. Батко и братко строят убави магистрали, колко му е един тунел, това си е само за тях поръчка. Само Европата да не спре пак парите..

никой освен герб няма интерес в случая с папката И по точно Лилето.С надеждата, че ще се върне там където не и е мястото.

БСП назначава свой човек, който краде папката и това се използва за повод да се спре строежа на магистралата, което е основният и единствен плюс на ГЕРБ.. Но ГЕРБ имали интерес ;))) Няма нужда от логика. Аз съм на кон ;))

Чак пък оставка.. за някакви 1.2 милиарда?! Стига, не мой.. оляха се герберите. Да гинат рибоците по Е 79, няма да прибързваме с тези магистрали! 40 години чакахте, ще почакате още малко.