Строят нова църква в центъра на Варна

Православният храм ще носи името "Св. Иван Рилски"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гробарската простотия е безгранична! нели петрова - депутат!?!?!? Нали щеше да бори катастрофите у нас? От какво отбира нели? И какво стана - нима изчезнаха жертвите на катастрофи? Сега пък ще съдейства за строеж на храм!?!? Боже, прибери си вересиите!

Нела Петрова оправи законите на Б-ия, та тръгна да се меси в църковните деля на една секуларна държава. Поредното гербаджийско недоразумение и както винаги - свързано с имоти и строителство.

Че те построените празни строят, сега нови. Няма нужда от нови църкви, първо да се напълнят старите, та чак тогава.

От години това място е общинска детска площадка ! Как ги решават такива инициативи?А като забият камбаните на по-малко от десет метра от прозорците и терасите на околните жилища-кооперации как ще се чувстват живеещите в тях хора,някой питал ли ги е? Не е частна собственост-общинска детска площадка е.Общинската и църковната собственост не са едно и също нещо. Единственото място в презастроения квартал със слънце и въздух.Да ме прощават светите отци,но и от тях Господ иска съвест и човеколюбие,когато пишман политиците ги нямат и си търсят полета за изява за чужда сметка и за техни индулгенции. Чудят се за какво да харчат пари,а за децата и болните все няма!-Прекален светец и Богу не е драг! Йес!Даа...Да!

Стройте джамии за бежанците. Вие се стопихме,но исляма ще спаси България

За кво са ти тия джамии бе брато, в гроба ли ще си ги носиш?

Аха ще спаси. Ислямът е от същия източник като християнстовото. Еврейски политически проект. И не е българско учение, та да е добро за България. За други тези религии може да са донесли полза. Но за България и българите са само духовна отрова.

Стадион Юри Гагарин над 15 години се строи и е наполовина. Европейска столица на спорта за 2019 г. Никой нищо не е чувал. Без вяра и спорт се отива към наркотиците и хазарта. Варна е град на мутри, хазарт, разврат и дрога.

Църквата до лятно кино Тракия се строи над 15 години. Джамията в Аспарухово за 6 метра бе построена. Синагогата за 1 година бе готова.

Църквата до лятно кино Тракия се строи над 15 години. Джамията в Аспарухово за 6 месеца бе готова. Синагогата за една година бе построена. Стадиона Юри Гагарин над 16 години се строи и е наполовина. Без вяра и спорт се отива към наркотиците и хазарта. Варна е град на разврата,хазарта и дрогата. Европейска столица на спорта за 2019г. Никой нищо не е чувал по въпроса.

Църкви не ви трябват, вече си имате. Направете си един бардак, че човек трябва да ходи до Шумен.

Дано успеят.

център! ААА - Ха ... чак до оградата на Военноморското !

Българина има нужда от нови църкви и джамии... Да се поддържа напрежението :) Виж читалища, библиотеки и ветеринарни клиники не ни трябват