Премиерът: Метрото е огромно предимство

Премиерът Борисов заедно с министъра на транспорта Московски и с кмета на София Фандъкова инспектира строителството на третия лъч на метрото в София.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Метрото е огромно предимство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Още година и нещо търпение"..... Молиш се да те търпим още година и нещо,а Тикво????? НЕ ВЯРВАМ народа да има толкова продължително търпение,а ако го има,то си е изгубил достойнството и националната гордост,позволили му да оцелее 500 години под робството на тези чиито задници целуваш и НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВА да бъде наречен стадо овце,водено от един простак и малограмотник,страдащ от неизлечим нарцисизъм,жажда за власт и пари!!!!!!! И ГОДИНА ТИ Е М Н О Г О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЕХ,МАГНОЛЧО,МАГНОЛЧОООО, Тикво зелена!!!!

"Третият лъч ще свърже метрото с железопътния транспорт от Перник". Да, ама не! Последната спирка на 3-ия лъч ще е на почти 2км от гарата в Горна Баня. Навсякъде по света биха ги направили или една до друга или една над друга, но не и тук! Тук хората ще газят два км в снега като слезнат от влака за да отидат до метрото!

Така е!Продължавай да наливаш парите ни в София,докато всички се съберем там!

С цялото ми уважение към пенсионерите, но... Баце рече, че катастрофиралият военен хеликоптер струва колкото коледните добавки за вас. Нищо чудно Баце да отмени коледните "глезотии"!

Колко депутати , министри и тем подобни боклуци касае това ''огромно предимство'' ?

Според поддръжниците на БСП,цялото метро е прокопано още по времето на Тодор Живков и сега при Бойко Борисов само му боядисват стените. :))))

А пък според подръжниците на гроб най-големи заслуги има Бацинката, защото навремето като слуга пазвантин е разтривал ушичките на др. Т.Живков.

Знаех си само за тебе ще гласувам ти си най умния и най добрия. Батка ще направиш ли тунела под шипка. Чакам и увелечение на пенсииките и дано станем най сетне по богати

Метрото е замислено и защитено като проект още в края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век. Горд съм, че и баща ми е един от тези хора - многоброен екип от проектанти, инженери, архитекти и строители. Мутри и милиционеро-сикаджии сред тях нямаше. Жалко е, че днес този интелектуален пигмей и губител на българщината си приписва по най-просташки начин някакви си заслуги за метрото.

То проект и за колонизиране на Марс имаше отпреди 50 години. А за София има проект за гребен канал. Замисъл е едно, проект е друго, изпълнението - трето. Колкото и да се плюе в София за 5-6 години се направи повече, отколкото в последните 30 години. Може София да не е България, но всеки трети българин е в София

Действащ проект, по който по късно започна де се строи метрото троле. То е ясно че сган като вашата трябва да се обади на всичко което разбира и не разбира за да си получи жалките центове, но сте некъдърни и прости и не разбирате нищо.

КАК ДО СЕГА НИКОЙ НЕ Е ЗАБЕЛЯЗАЛ ЧЕ МЕТРОТО Е ПРЕДИМСТВО, САМО НАШИЯТ УМЕН ПРЕМИЕР.

Имам чуството, че нашият премиер е достигнал нови висоти в интелектуалното си и духовното си развитие. Утре може да ни осведоми, че има голяма полза от слънцето, което изгрява всеки ден.

освен че е огромен грабеж и колосална глупост метрото е и престъпление срещи здравето и живота на софиянци !!! ама нали са налапали много пари....и са платени от европата да ни морят....

Интересни думи от индивид, който е ползвал метрото само веднъж при едно от десетте официални откривания.

ги кажи на останалата България,а не само на милион селяндури ползващи метрото

Не са селяндури, а "Столичани в повече" и не са милион, а два!

Това с двата милиона столичани, не знам защо им идва вповече на останалите селяни, особена на тия в майненско-каунския регион. Все едно лазарен лъч им влиза изотзад.

стига с това метро.Кажи защо ходи при Меркел?За да се съгласиш да приемеш бежанци ли?Или да дадеш летище София на консеция на немците?Кажи де?Да дадеш и малкото останало от Б-я нали.Ей дира стига сте ми трили коментарите

Еми като е предимство, хайде г-н Борисов да стигаш с метрото до мин.съвет, ще походиш малко за здраве, ще разбереш болките на хората, само предимства.

Ех Бойко и Фандъкова. Хубаво правите инспекция но строящето се метро, но защо не направите инспекция на неработещите ясансьори и ескалатори на вече построеното метро които стоят по половин година или повече без някой да ги ремонтира. ПИТАМ КОГА ЩЕ БЪДАТ ОТРЕМОНТИРАНИ ТЕЗИ СЪОРЪЖЕНИЕ ЧЕ НАИСТИНА С УДОВОЛСТВИЕ ДА СЕ ПОЛЗВА МЕТРОТО?

500 милиона за 12 километра - не нема начин да не е предимство - половината да откраднеш е супер далавера! Чакай да мине една година да видим какво ще пропадне и какво ще протече и тогава кудкудякай.

харесва софийското метро,вървете в Москва да се возите на тяхното.Само се пазете ,да не ви гръмнат терористите от Чечня,Дагестан и други азиатски страни на бившия СССР.Хайде - чемодан,вокзал и Белоруская гара.

Не знам дали бойко ти борисов, цеца ти цачева и лили ти павлова ще те послушат....

Само дебилите от герб смятат, че всеки който не харесва вожда им е комуняга. бягай да му лижеш задника и да полееш магнолиите преди да се е върнал, че после трябва да му топлиш и задната седалка на мерцедеса.

За теб руска баня, вазелин и билет за Анадола!

четвърти мандат Бойко ще строи метро от София до Перник.

И три метра да прокарат, па че си юркам Голфо.

... а защо не... от аляска до владивосток...

Защо Станишев не направи това??? Аз сега пътувам до Благоевград за един час с автобус! Десет години преди това, наблюдавах един валяк да валя половин километър.....аааа десет, не повече са!!!

само искам да питам, къде с третия метролъч перничани и благоевградчани ще си оставят колите и же ханат метро ? На Житница ли ?

По логиката на ГЕРБ, ти сега трябва да благодариш точно на Станишев, защото по негово време влязохме в ЕС, откъдето са парите за "метрото на Бойко".

Предимството на метрото са го разбрали хората в Лондон преди 154 години, а в Истанбул преди 142 години. Наш Боко го е проумял през 2017г., ама не го е строил досега защото това за него било много сложно нещо. Добре, че дадоха достатъчно пари от ЕС и за крадене и нещо да остане за метрото (вижте качеството на строежа и как тече като вали).

от Бойко. От редовият български гражданин, който е на работа и харчи парите на целокупния български народ.

Оф, изморих се от глупостите на Боко , нямат край. Започна ежедневно да открива колелото , топлата вода и т.н. Всъщност няма значение как се чувствам, Той е щастлив. В него кипи живот , нищо ,че е простоват. Толкова може човека сам си го казва, и ние пак го избираме.

Този дали не е незаконен син на Тодор Живков-много си приличат.

Не знам за син, но 100% този незаконен премиерът на България.

Браво!!Много пъти съм казвал, че Селяндура от Банкяа става само и едир ствено за пъдар, но на средно голямо село и без циганска махала!!!Добре,че си ти, иначе така и щях да си паса овцете без метро....Пълен тъпанар и нещастник си ти, затова те харесват тези от Брюксел, на които се кланяш!!А ония мазни лайнари патриотари, бйрзо забравиха 300-та лева минимална пенсия, нищо, Той вижда всичко отгоре и ще ви сипе подобаващо в чинийките, безскрупулни национални предатели и престъпници!!!

Метрото наистина е голямо предимство,а най големият недостатък е,че ти си Премиер!! Защо са МУ сложили стол,да не би да не може вече да стои прав???

Не може да стои прав,защото краката му са за 80 кг. а той вече надхвърля 150!

Щом е метрото толкова с предимство, защо Баце не ходи с метрото на работа?!

Глупости пишеш.

Комунягите, като не ви харесва метрото не се возете на него. Но всички знаем , че най-добрия превоз за вас е в дървен костюм в катафалка.

Уникално прозрение! Браво!

Понеже по не знам каква причина намесваш руското жито в коментарите за Тиквата, съвсем случайно в момента гледам CNN далече от БГ и повече от час американски експерти обясняват как Русия е успяла да избегне икономическия колапс , прогнозиран с падането на цените на газа и суровия петрол. В момента кадрите са от ресторанти , включително KFC , CheeseBurger в Москва, където се готви само с месо произведено в Русия като мерки за стимулиране на животновъдство и земеделско производство. Други мерки са засилването на стокообмен с Индия и Китай на принципа на равноправен импорт-експорт. Това го казва CNN, а не опърдяната ти тъща.

Таково "Чудо, като Слънцето от Банкя", едва ли ще видя друго през живота си. "Съвременният Бай Ганьо", Олицетворение в Пъти на Алековия "Бай Ганьо". И не се чудя толкова на това "Чудо", колкото на тези, дето гласуваха за него. Станахме Държавата на Бай Ганьовците. И ме е СРАМ, че Този продължава с Угодническо - Сервилно - Доволната усмивка да ни Командори, като Феодал.

Това мазно дебело лайно , слуга на Маргина и бай Миле, надмина и т. Живков по популизъм. Дай му да разтяга общи лафове- 150 години след откриването на метрото ми обяснява предимствата му. Аз да не съм олигофрен като теб бе, Тикво, за да ми се обяснява , че водата е мокра , а снега е студен. Имам конкретни въпроси към теб: 1 Защо при твоето управление отидохме от предпоследно на последно място в ЕС? 2 Защо турците взеха светкавично определения от теб като "губещ" Южен поток? Или 80 млн турци и Ердоган са по-тъпи от 6 млн българи , управлявани от Тиква? 3. Защо и тази година съм длъжен да си купувам сянка на плажа срещу 20 лв от бившите ти ортаци от СИК. 4. Защо откакто си премиер наддаде 80 кила на гъз и шкембе, а аз свалих 25?

от НЕПУКИЗМА МУ!!! Позволява да се пишат всякакви обиди и все едно ЧИСТА РОСА го роси.

От мутренските години е всикнал като момче за всичко ама и се е учил как да крадеш и лъжеш докато се е надупвал на босовете за да се покаже достоен техен учиник както се вижда.. Тоя с лай,,на вода го заля божидар и се хилеше та сега ще да се обижда от истините ли...дето ги доказва всеки ден

Така е, ох какви яки пу т,ки се качват малиии....

Ало, бойко - ти да не си мислиш, че си открил топлата вода? Метрото беше започнато, когато ти беше още с пионерска връзка!!

И защо не беше завършено червена гнидо?

Гледа като Винету -огненият кон.....

С европарите за БДЖ/железниците/ да строиш метро на софиянци за да гласуват за теб е много тарикатско и доходоносно! Ако може цялата държава да се пренесе в София да живее ще е най-добре!!!Ма после като държавата се насели с мангасари и чужденци нема си на власт щото ще сизагубим суверинитета!

Житницата на СССР едно време беше Украйна.От къде толкова жито.Сигурно от Курската магнитна аномалия,където сеят само картошки и цвекло.Може би от Сибир.Остават май един Дагестан и Чечня и някои други по малки райони.Руската лъжа е най-голямата лъжа в света.Дезинформацията е в това да се покаже на света,че в Русия и се произвежда на световно ниво селскостопанска продукция,а не произвеждат само оръжие и изнасят безумно газ,нефт и други природни богатства като суровине.

Къде е на София метрото и каква е връзката му с Русия и житото? Ей, това, Соросоидите, как ви подбират, с изпит за милиционери ли?

Kalin

Проблема на ББ е че говори с полуистини и полу лъжи независимо дали е за магистрали метро полиция или хъбове.Разчита на хорската неосведоменост или амнезия.Да метрото е нещо прекрасно стига да се съобразява с плана на града а не да се вие като змиорка и вместо да обслужва най много пътници за най кратко време облекчавайки автомобилния трафик просто......се върти и суче.Прост пример-Ректората - летището.С кола ще стигнеш два пъти по бързо и по евтино.не искам да коментирам че по принцип метрото е под земя а при нас.....не е точно така но това се прави за да се краде и повече това е ясно на всеки.

много обичаме да се сравняваме. Насрахте се като чухте, в Русия произвела не знам колко стотици хиляди тона жито. Ама е едно да продаваш стотици тона жито и една единствена кола - Лексус или Мерцедес например, кое е по-изгодно? И все се сравняваме - с Лондон, Германия и др. защо не чух да се сравняваме с Русия? Защо децата на Корни и генерал Деси са в САЩ?

четвърти пореден мандат Бат Бойко ще започне да строи метро от София до Перник - по права линия 25 км,а по заобиколен път около 35 км.

Някой да е виждал г-н Борисов или г-жа Фандъкова да се возят в метрото? Май май не, ама то е за простосмъртни пък те отгоре си минават с държавните автомобили и охраната

явно на теб. Много се развихрихте, ама като опозиция, а като вземете властта, не знам кога беше нищо не правите освен хиперинфлация, пълен банков банкрут и пенсии по 3 долара.

Само че скапаните руски влакове са пълен боклук. Особено сивите кабриолети. Само русняк може да сътвори подобен БОКЛУК. Вземете ги сменете.

съм се родил в центъра на София и съм закачи две-три години и от царско. Но не съм чул Тато да е започнал строеж на метрото и щяло да стене за две-три години - лъжци. Знам, че имаше проект и това е истина Перловската река да стане плавателен канал, да се разшири и се свърже с Дунава ха-ха, дори бяха започнали да копат. А защо като Тошо е почнал или почти почнал да строи метрото вие не го завършихте - нали бяхте на власт сума ти години? Но кой обръща внимание на писанията на дебили като шведа ритнал жената - вие все не помните.

Метрото го почнаха комунистите. Не те знам какъв софиянец си щом не го знаеш. Проектите почнаха 1975 година, а в края на комунизма почнаха да строят.

Г-н Софянеца, парите за метрото са от еврофондове предназначети за жп транспорт! На запад си развиват жп превозите в страната с тия пари! Тука се крадат от близки до властта фирми под предлог, че се развива метро за което софианци с данъците и билетчетата трябваше да го платят!!! Но скоро ще си го платите с такси по Летището дето ще го харизат на някого!!!

То и там около К,ВЕеличков и Стамболийски се води център ама софиянци знаят с какви ''умни и интелигентни'' софиянци е населено така че няма нужда да приказвате къде сте се родили и какво сте закачили понеже се вижда че бая мозъчни жички са ви се откачили...

Не бройте, колко души е капацитетът на третия лъч на метрото! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

Боко Тиквата откри топлата вода. Пропуснал е, че това "откритие" е направено отдавна (първото метро в Лондон 1863 година). А софийското метро го започнаха още комунягите, но строя падна иначе щяха да го построят за 5-10 години.

тъпанар.пенсионер. Взел автобус в Белград и за час и половина обиколил града. Тъпанар, че чак пуши като автобусите, които цапат града. Хората по света по-тъпи и от него щом строят и ползват метра. А какво направихте вие комунета - купонна система, режим на тока, хиперинфлация, пълен банков банкрут, пенсии по 3 долара....пък имат наглостта да говорят.

за гербажийските фирми отчитащи се на офшорните банкови сметки на по партийна линия. Но Велики Вуда е честен и дълновиден бос борещ се срещу корупцията и кражбата на еврофондове за радост на 1 милион овце гласували за него