Коментари - Строителен кран падна в столичния квартал „Младост" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е наред, не се притеснявайте, паднал е крана но всичко е изчислено , точно м/у две коли, не се притеснявайте, няма жертви , само кметицата ама тя го изяде , заради тия "сигурни и много важни " строежи. Тя е виновна ако беше разрешила да се строи , сега нямаше да има инциденти , защото нямаше да има къде да се строи вече, а не сега хората да бързат да строят. А сега сериозно: това което стана в Младост е гавра с живеещите там хора, няма подобна наглост , всичко вече е бетон всичко. Не е по силите на администрацията да овладее безценната алчност на бизнеса, без значение каква е , а бизнеса .... и той е един бизнес нямам думи.

Голяма тишина, кой строи, кой стопанисва крановете, а бабите с хотрото ги разкостиха за 1,50 лв без касова бележка

Трябва да се строи. Не пера пари. Просто обичам да презастроявам.

Ако снимката е направена от фотографа правилно (обектива да не изкривява образа) и на засненият кран е крива стрелата и му се измества центъра на тежестта. Нищо чудно и той да падне. Без товар върха на стрелата трябва да е леко нагоре.

Важноти е, че онази абсолютна престъпничка Иванчева, корумпираната кмет на Младост е осъдена и отново има стабилност в квартала

Тоя пък. Каква стабилност те гони, нали след като я отстраниха и тоя строеж се почна веднага. Тя го спираше и в момента в който я махнаха мястото скорострелно се огради и се почна строежа.

да познаваш?

Капитализмът убива.

...по-малко хора от социализма/комунизма със сигурност. Справка - Ленин, Сталин, Мао, Пол Пот и т. н.

Добре че няма пострадали хора.

От снимките се вижда, че на строежа има поне още два крана, които са значително по-големи и съответно по-опасни. Но щом малкия кран е паднал при добри метереологични условия, то представете си какво би станало при един по-силен вятър. Щом инженерите с един кран не могат да се справят, започвам да се замислям какво ли е техническото състояние на повечето нови сгради. Кой го следи, инспектира ли се, спазват ли се стандарти. Има ли корупция, носят ли отговорност инженерите, дето си слагат подписа?

На цените, на които ги се продават новите сгради, би следвало да са едни от най-качествените в Европа. Но ако съдим по качеството на новите пътища, нещата добиват драматичен вид.

В една друга медия пише, че този проект е одобрен от Иванчева преди да и се случи там, каквото и се случи.

Чакам името на строителя ,за да подготвя Искане по чл.64 от НПК.Нямам време ,че ме чакат и други преписки.

Няма лоша реклама.

100% това са строителите на Ваклин. Вкара кметицата в пандиза и сега застрояват последните зелени площи, които отгоре на това са на овенните...

Вятър духа олеле! Спирачката на хоризонталната стрела не е превключена от дистанционнпто на положение -свободно въртене според посоката на вятъра и крана пада под напора на силата на въздушното течение върху повърхноста на хоризонталната стрела. Във цял свят се случва все същото,когато оператора на крана забрави да превключи спирачката. Може и други причини за срутването на крана да има разбира се.

некадърността на строителната мафия светна като коледна елха

Иванчева не стига че взима подкупи , А и прави терористични актове и подривна дейност , нека карана лежи на съвета на съда който я пусна !

Гледайки снимките, я ми кажете ОТ КАКЪВ ЗОР се строи баш там? Младост не е ли и така твърде презастроена? И какво пречи на инвеститора, да си вдигне поредния коптор на 300м встрани, в полето, където ще има простор, места за паркиране и няма да пречи на никого!?

Да му сложат пранги на крана докато тече разследването как мръснишки и корупционно е паднал - хахахах

Това се получава от бързане, страх от Иванчева ! Този Ваклин, още ли не е разследван, за долният номер, който спретна на Иванчева?

Не не е, даже строи на поразия - виж около Бизнес парк-а и полето при околовръстното....

Огромен строеж на петно, което трябва да бъде зелена площ. Инвеститора е подразделението на Адрес, BLD.

Кранът е паднал и без вятър,защото в момента в София вятър няма... Представете си,колко е бил укрепен,добре че не е имало хор там!

Вятър имаше цял ден (работя на открито), но това не е извинение да пада кран, който можеше да изпотрепе сума ти народ.

Да спрат строежа за неопределено време! Да се осигури безопасност на минаващите автобуси и деца. Още повече, че наблизо има цълква и Патиланци!

Нормално, бърза се......, защото схемата с Иванчева не проработи по план!

Строителен кран падна в столичния квартал „Младост" В рамките на шегата ,това да не е опит за покушение от стрителният предприемач Ваклин срещу бившата кметица Иванчева.

На мафиота Ваклин строежите

Иванчева кмет на София!

Жертви на прогреса. Кранът е паднал под въздействието на законната и арестувана кметица, оказва се че е разкопчала малкият си пръст на левият крак. Цацата пак ще го върже, а Ухото ще подслушва по-зорко за в бъдеще. Споко.

Тоя Станишев, и тая Иванчева какво наследство ни оставиха, - ей на!

И Господ е против този строеж! Не го ли разбраха! Строят върху зелени площи. В Младост, където беше пълно със зелени площи, стана страшно. В същото време никой от СОС и кметството не реагират, че ширината на улиците не отговаря вече на живущите! Почват се строежи без да има оценка върху натовареността на улиците, замърсяването и др. Работи се на парче, не само в община Младост, а на всякъде в София! Този строеж се намира на 100 метра от община Младост. След махането на Иванчева в общината е ужас. Същото е и в Изгрев около метро станция ГМДимитров. там зелените площе са унищожени! До кога?!

Вчера, когато минавах от там, видях работник, покатерил се на един кофраж, беше без каска, без обезопасителни въжета, нищо. Днес крана паднал. Има ли надзорни институции в тая държава, или проверките се определят на принципа "наши хора"? Трябваше ли кранът да падне върху автобус, пълен с хора, за да се вдигне най-накрая тоя квартал и да измете гнусните общинари? В Младост вече задръстванията са денонощни. В центъра има по-малко задръстване. Всеки, който минава ежедневно по Малинов, знае за какво говоря.

Е сега разбрахте ли защо Иванчева беше показвана като маймуна с белезници толкова време...А докато е под домашен арест ще продължават подобни порнографии в "Младост"...

Това е един от поредните мегакомплекси, които ще се издигнат в Младост. И този е точно на булеварда - шум, мръсотия. Но хората купуват, дори и на баснословната сума то 1200 евро за квадратен метър (да, добре прочетохте, цената е за квартал Младост). Строи се ударно, първите три етажа с подземния паркинг ги съградиха за отрицателно време.

Строежът е на "BLD" - "Соната". Точно срещу детския парк "Боби и Кели" /бившо "Патиланци"! Алчността няма край. За корупцията на общинската администрация "Младост" след отстраняването на законно избрания кмет оставям фактите да говорят.....

Пак няма да има виновни.

на фона че гаджалите ползват безплатно виенето по говорителите на минаретата