Строги мерки и ограничения на придвижването в Европа и по света

Министерство на външните работи информира отделните държави какви ограничения въвеждат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станахме по зле от диктатура отведнъж! По зле от Северна Корея,там поне на гости си ходят,а тук не може! А можеше да ограничат вируса отдавна и до тук да не се стига!

със банки откога чакат тоя момент,явно оттам идва цялата дандания с короната

Германия прекратява всички програми за приемане на бежанци, дефакто затваря границите си за тях и приемането им, включително с хуманитарни цели. Чуто по радиото.

Ако това е истина, ще излезе, че коронавирусът ни е спасил.

И целия този цирк, за да могат нашите да опънат едни пари... Ай стига ве!

радиото не е ЕЖК

Обявява се карантина от грип при заболяване на 100човека на 10000 . И то нито се обявява инзвърнредно положение нито се затварят заведения нито кина и театри и всичко подобно а най вече не се забранява пътуване и граници . Сега имаме 81 доказани заболели ....или не на 7000000 ,,милиона ,, население у нас и се обявява инзвънредно положение и всичко произтичащо от това последствия ...истерия по магазините билниците личните лекари граници ...абе всичко . Искам да питам за един приятел за какво изобщо е тази истерия ? На 200000 заболели в цял свят на 7 милиарда население ...ебати пандемията . Има нещо гнило в цялата работа . А между другото има ли вече у нас поне един излекуван ?

За Великобритания кажете как... Ама няма, щото не ви изнася!

Няма лекарство за този вирус, лекуват се симтомите!

Тролчетата , и "Братска" Сърбия обяви строги правила и рестрикции . Май заразата е реална , а не измислица на Бойко , Гешев и Мутафчийски !

Аз едно не мога да разбера толкова години събират едни пари от ямите на сухопътните КПП-та дето мият и газят автомобилите, тия пари къде ги врат. Николай Василев с голяма гордост ги премахна след него веднага ги набутаха. Е сега е времето да докажат за ко им са. Друг е въпроса, че даже не знаят как да ги съберат. Идвам аз от средата на Европа и оня ми иска 5 лева кеш. Викам му дай терминал оня ами тука няма връзка. Е как няма ве Гишетата на Гранична полици са на 20м те имат ти просиш пари пък не може ги прекараш през банка. На всичкото отгоре двата му GSM-a имат връзка ама теминал нямали защото той дето пак е със SIM карта нямал.

"Пазаруването ще се осъществява от определени супермаркети, в неделя между 4:00 и 7:00 часа сутринта при спазване на съответните предпазни мерки."

. А в Германия баби и дядовци си разхождат внуците и играят с тях на слънце

Ти изчакай да умре 3-тия а не дай си боже и 4-тия човек и тогава става страшно...Ше ни пускат само до супермаркета в неделя сутрин... И да, за излекувани явно няма да чуеме!

А къде ви е свободното/слободното/ движение на хора и капитали при ПАЗАРА,..бе?

Чакаме ти да я изпробваш!

Каквото има да стане, ще стане! Яжте, пийвайте и боцкайте булките ...за берекет! Амин!

в която влизат и данните за Китай, където се почна по рано (Китай, към днешна дата 81 102 заразени, 3241 починали, 69 755 излекувани, останалите се лекуват) - общо 204,029 души регистрирани и потвърдени случаи за целия свят. 8,241 починали, 82 107 излекувани. въз основа на тези данни анализирай и си направи изводите за това, че с изключение на Китай, за който данните са от края на миналата година, другите числа са най-вече за февруари и март.

Цял свят се е вкарал във филма заради парите на нашите!

в сериозните източници: напълно излекувани. което е много добър знак. има лекарства, които действат. и дават резултат.

Ами да ти кажа като питаш. Британците бяха възприели стратегия на заразяване на хората като се смяташе, че така ще се изгради имунитет сред населението. Това е теория на един млад професор от Харвард. Така, ама се оказва че с тази стратегия може да има пагубно влияние, та затова от вчера тръгнаха по нашия път, т.е. да въвеждат рестрикции с цел забавяне на разпространение на заразата. Та така от едната крайност, та в другата....

Основно правило при криза.

Отлична статистика (откъм статистическа гледна точка де, ясно че да се губят човешки животи и хората да са болни не е въобще отлично), от която виждаме, че един на 16 хиляди от населението е потвърден случай и един на 400 хиляди е починал. За ПТП ако направим подобна статистика на глава на населението какво ше излезе. Да не почваме и с грипа и пневмонията несвързана с ковид 19 от която умират 10,5 хил на ден души да сравняваме, че се изтърка вече това сравнение. Дай от областта или града в света в който мислим че е най-зле положението да направим същата сметка, в Ломбарди ли, в Великобритания ли, къде... И без оправданието че карантината ги е спасила, и ако не била тя са щели 6% от населението да измрат, защото може за пример да се дадат и места където не се набляга на социалното дистанциране и цифрите не са в пъти по-различни. Къде греша?

Споко, най-много месец и пак ще го има. Виж при теб ще си остане за форевър.

valery_an

Е какво показва статистиката ти ? на 7.5 млрд души в цял сват 200000 заболели 70000 излекувани в китай де и кво ? пандемия ? а ебола ? а чума ? а хепатит ц а варицела ? колко на колко в световен мащаб ? Айде молим ....