Строг контрол върху течностите за електронни цигари

Кризата в САЩ е заради липсата на контрол върху течностите, които се продават на улицата

Обратно в новината

Коментари - Строг контрол върху течностите за електронни цигари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"никой не знае какво се продава на улицата" За да нямате подобни притеснения, може сами да си забърквате течността - става дума за вейп ! Аромат и никотин - по избор .... Мога само да кажа, че вече съм отказал цигарите и даже електронна цигара не пуша... Не вярвах, че ще откажа цигарите, но се получи !

Аз пробвах "бездимните" и от двата бранда на пазара. Сравнено със стандартна цигара не правят димна завеса, но смърдят ужасно на химикал. На практика не знаеш какво пушиш и миризмата е сравнима с тази, която идва от махалите, където горят всякакви боклуци. Все едно пушиш пластмаса. Вейпинга също не ми вдъхва доверие. Или пушиш нормални цигари, или ги спираш. Останалото са експерименти с неизяснени последствия. Когато имаме пушач на вейпинг или бездимна със 30 годишен стаж на пушене може да се говори за статистика дали са по безопасни или не. Сегашните "проучвания", че са по-безопасни спрямо стандартна цигара са основно на фирмите им производители, маркетингов трик за набиране на клиенти. Моето лично мнение е да не бъдете "модерни" опитни зайци.

Дрислите по бензиностанциите и в центъра на супермаркетите край нямат

Проблемът не е в електронните цигари или IQOS, а в това че някои хора са пушили THC разтворен във витамин Е ацетат. В резултат получават липидна пневмония.

Пушенето не е проблем за обществото, още от шейсетте години на миналия век, когато е открито лекарството за отказване на цигарите. Има го и в българските аптеки. За съжаление "борбата с порока" носи милиарди годишно за "съвети" и "помощ" на пушачите, да се откажат от него и за това лекарството почти не се рекламира.

Това лекарство се нарича воля :)

ако волята може да замести никотиновия глад, защо не!

Може и още как , при спирането на цигарите основните неща са две - наистина да желаеш да ги спреш и да имаш волята да го направиш , всичко останло са спомагтелни допълнения

В магазина на iQOS момиченцата вчера ме убеждаваха, че са безвредни и едва ли не здравословна алтернатива на цигарите... а сега като чета, добре, че не се излъгах. Никакъв iQOS вече

Шматка IQOS и електронна цигара (вейп) са различни неща

То е ясно, че статията е против вайп и в подкрепа на iQOS, но сега се позачетох в коментарите и потърсих малко информация и е лесно да събереш 2+2. Филип Морис се притесняват хората да не се отдръпнат, правят статия в тяхна подкрепа... а реномираните международни издания като Гардиан и Уошингтън пост пишат, че от iQOS се умира

Шматка , Филип Морис произвеждат и вейп - MESH :) Мианли са покрай "реномирани" тия левичарски издания, които цитираш - това едно , второ - я ми покажи тия статии в, които пише , че от IQOS се умира .... щото иначе най-вероятно си собственик на дребен бизнес за вейп устройства, който бълва лъжи в нета ;)

малее, как смърди това. Непушачи са ми казвали, че им смърди по-гадно от обикновена цигара.

Д-р Хасърджиев с радост целува задниците на тютюневите компании. Самия той е пушач и с радост прибира едни добро кинти. От друга страна той би трябвало да защитава интереса на пациентите, нали така? Пациентите са тези които се разболяват от тютюневи изделия и умират. Независимо дали са цигари, igos или електронни. Засрамете се докторе!

Потърсете по търсачките и изгледайте "Жесть! Из чего делают сигареты Курящим не смотреть!!!"

Точно от iQOS, има вече починали инв Щатите. ХОРА, не бъдете коне с капаци! Помислете и потърсете повече информация извън дир.бг. IQOS се смята за вредно устройство вече в Англия и САЩ!!!

Мелания Тръмп пое инициатива даже срещу тях, обявявайки ги за живото застрашаващи и в същото време насочени с комуникацията си към малолетните, продукти. Който е започнал въобще да спира а който не е започнал да чете и да не се лъже да започва

Име един прекрасен български израз - дрън , дрън ярина :)

На мен пък ми изглежда, че си служител ма Филип Морис

На теб точно и на Дядо Мраз може да ти изглеждам

Еееее каква реклама кма след седми параграф. Евалата дирници.