Стрелби с убити и ранени из САЩ дни наред

Издирват бивш зам.-шериф за стрелба с трима убити в Остин, Тексас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се впечатлявайте от тези "стрелби" в последно време, те не са случайни. Трябва да сте наясно как се прокарва даден закон, как се осъжда някой със "свидетели" и как действа държавната пропаганда. Когато в Сената не ти стигат гласовете,тогава много и чести случаи позволяват на президента да заобиколи сената и с указ да изземе оръжието, да забрани определени и прочие и да е спокоен, че после няма да го съдят за превишаване на властта.В момента Джо осигурява гърба на демократите като прави тихомълком чистки в армията, сега ще обеззоръжи "белите супремасисити,"за черните няма грижи -там си въоръжава БЛМ, а другите си имат достатъчно нелегално оръжие, тях закон не ги лови.Така че Джо си действа стъпка по стъпка.Ако прокара този закон и спечелят 22-ра изборите нещата стават необратими и демократлиберастите ще векуват и по света.

Дано Господ накаже педофила

Те са си така от как са възникнали като държава. Голяма демокрация; да те застрелят докато си на концерт, пазаруваш или вземаш детето си от училище. Защо? Ами защото някой го стегнала шапката и излязъл с автомата от къщи. Там всеки има пистолет, а всеки втори-автомат. Загрижили се за Навални! Вие си гледайте страната и не натрапвайте вашия модел на другите, защото за нищо не става!

ИмпИралисти. Праят филми. Гледат ги с пуканки. И се учат на демокрация. После, що Навални изял доматите и оставил колците да си шинира кръста.

Кой КОГО убива повече в САЩ - черните убиват белите, или белите - черните

Колкото повече, толкова по-добре

Новото име на САЩ ще е нещо от рода на Съединени Латинонегърски Социалистически Американски Щати.

И гербът ще бъде два кръстосани Глока. На черен фон, разбира се, макар че америслямските граждани от латиноамерикански произход може да имат възражения и да започнат на свой ред демократични граждански протести.

Тъй като САЩ ще се превърнат в новата Бразилия да ви кажа колко са годишно убийствата там. При 212 млн. население - 75-76 хиляди убийства на година. Щатите в момента са 328 млн., но докато се превърнат в Бразилия ще са над 400 милиона. Сами можете да сметнете за каква престъпност ще си говорим тогава.

Голяма ''демокрация'' голямо нещо ама седнали да ревът че навалния нещо не харесва да изтърпява наказание за престъплението си....

Санкции за америслямците?

БАЙГЪН ОТ БАЙДЪН,АМА ПУТИН Е ВИНОВЕН

Така е, не четеш ли CNN ?

А уж Байдън щеше да умиротвори и успокои нацията. Изглежда е точно обратното.

САЩ са водещи в света по димукрация и свобода на чернокожите...На всеки 20 убийства, 19 са извършени от цветнокожи и/или латиноси

Искахте я, на ви я! Ама не я прилгата правилно и ревете! Ами ревете си! Зао обаче нашите цървули се поведоха по вашия акъл!? Знам, за пари, скоито ги купуват да са слуги!

Браво, браво, много се радвам.

Войната в САЩ май е започнала! Гледам този е от БЛМ, така че....

Не стига вече пашата за всички крави в краварника у са решили да се поразредят малко.Путин да вземе да наложи наказателни мерки,как може да се убиват невинни крави и къде са природозащитните организации.

Какъв готин зам. шериф, а!

Представям си ако му падне някой бял америслямец как са се развивали нещата.

Едно от най- важните им права е да носят оръжие! Може ли това да е ценност? И ако носиш оръжие значи не се разхождаш ей така ами ще гледаш и да утрепеш някой!

малоумник!

Някoй

защо бе? Това даже го пише официално в КОНСТИТУЦИЯТА ИМ. Това не е ли малоумно?

Нещо не се целят добре. Трябва да се опитат да уцелят Байгун в десятката.

бяхме законно въоръжени нямаше да има добре облечени бизнесмени в такива количества... нито такава битова престъпност особено по селата... който е в ловна дружина... къщата му остава непокътната от индиански набези...

....сега на дневен еред е здравето на Навални ...

Защо не се интересуват и за здравето на Джулио Асандж - който е в затвора защото е разкрил истина, но ЦРУ го преследва десетки години.

Ха, дни наред. Там са десетилетия наред.

Ще зачестят стрелбите в САЩ, защото има много богати и много бедни хора там. Има хора с имения с по 20-30 спални разположени на няколко хектара и такива, които живеят по 5-6 човека в 1 нает апартамент. Пандемията увеличава разслонието в капиталистическия САЩ, където без пари си до кофите за боклук. Обикновения човек се превръща в роб на корпорациите и властта. Човешкият живот загубва стойност, ако няма свободно и демократично бъдеще.

Ти още ли не си разбрал, че на Запад отдавна няма капитализъм, а демократично общество?

Обичам ги аз американчетата! Може да са много тъпи, ама умеят да се разтоварват - стрелба на поразия. Тичайте да тичаме в Америка докато още съществува!

Даавайт, давайте колкото повече, толкова по добре за света. Най-после ще си отдъхнвм от тия кукувци.

Тия изкперкалите сами ще се избият. Пожелавам им здраве. Само да не кажат че руснаците са им виновни пак.

Нормално това е Америка наркомани, банди, корупция ето защо се съпротивлява Русия те недопускат такива неща

Всъщност 2017 има най-много убити при масови стрелби в САЩ. В момента е спокойно спрямо тогава. Това че се преекспонират тези случаи в момента е с някаква цел.

гърмят - нищо чудно - колкото повече несправедливост - толкова повече стрелба - д.р Мечо Пух

До това води либерастията

Леле колко им е гадно там! Не е спокойно като тук в кочинката, дето сме филиал на руската свинщина!

Иди там бе шушляк,не е толкова трудно,но...ще се чудиш как да се върнеш в "Пуниска България",защото такива шушляци като тебе са най-големи пред компа и чипс в ръка....

Ако искате да видите бъдещето на САЩ, погледнете настоящето на Бразилия - престъпност и мизерия безкрай.

бум-бум, мулти култи, кафявото е хубаво

Държава терорист и агресор...

Ако питаш левите това е бял расист, просто така се е чувствал, точно както някои мъже се чувстват жени. Бу-ха-ах!

Негрите в Америка стават все повече и повече . Убиствата също ....

"двете жени" са малки бели момиченца убити само заради цвета на кожата им! Но и до вашите деца ще стигнат неуважаеми преститутки

и в булгаристан стават но не ги съобщават мой съсед е пожарникар и каза ,че няма седмица да не ги викнат да режат ламарини или друго и да вадят умрели само миналата седмица с а вадили 6 трупа само в софия и то на веднъж и никакво инфо

Ех, пъпеш! При катастрофите съобщават само за най-тежките, няма смисъл от всичките. А за войната по пътищата се говори постоянно и ти викаш, че чак сега си разбрал! Държавата е вдигнала ръце от всичко и гледа само пари да влачи. Катаджиите са на норматив, а обществото е безконтролно и отвратено от всички институции. Накратко, няма да се оправим!

Вижте на видео закопчаването ФСБ ( спец. службите на Русия ) на подготвените от САЩ "Белоруските преврададжии" на: https://vz.ru/news/2021/4/18/1095205.html

Още информация по темата https://newsonthegotoday.com/1xqdsa

Русия - 150 млн жители - 11 964 убийства за 2018 година САЩ - 350 млн жители - 16 214 убийства за 2018 година Линк: https://tinyurl.com/usruhomicides

А защо само с убийствата в САЩ ни надуват главите тогава?

Защото в момента са новите ни "братя" и искаме да ги стигнем на всяка цена !

Миии не е така за САЩ. Ето оофициалните данни на CDC на САЩ за 2018 г. Общо убийства - 19 141 Убийства с огнестрелно оръжие - 14 414 Линк https://www.cdc.gov/nchs/fastats/homicide.htm

Там пише малко по-различно и не лъжи хората!

Точно това си пише. Рейтинг на САЩ - 4,6, рейтинг на Русия - 8,2. Т.е. убийствата в Русия са почти два пъти повече на глава от населението.

Чернилките и всички останали паразити са неудържими! Само след няколко години Америка = Африка!

Всеки ден най-малоко по 3 стрелби с най-малко по 5 убити във всяка! Найс! Ето това постигнаха комуноидните глобалисти и псевдодемократи, издигнали дъртата мумия за Президент на САЩ. Срам! Никога не била такава сеч в щагиге. Това е заслуга на бай дън!

Имаш ли идея с колко ПЪТИ повече са убийствата на глава от населението в комунистическа Венецуела например, или в Русия?

.. тъжно! Тази държава беше родена с масови убийства и май ще свърши пак така.

Добре де, всеки ден новини за стрелби в САЩ и пак не могат да догонят руснаците по убиства на глава от населението? С кво се трепят тея руснаци, че ги няма в новините?

С водка.

С водка са самоубийствата. С друго трабва да е... камъни, тояги, зъби?

Ми лесно е. Статистиките се водят по брой ПРЕДУМИШЛЕНИ убийства. Това означава, че убийството е предварително подготвено и то срещу определена жертва или жертви. Така огромната част от жертвите при масовите стрелби просто не влизат в статистиката - жертвите са случайни. Не се броят и съпътстващите жертви. Напр. като нощес в Чикаго. Стреляли са очевидно по бащата, а е убито детето. В резултат - опит за предумишлено убийство и случайно убийство. Наказанията са различни, статистиката също. Не влизат и жертвите от терористични атаки. Ако погледнеш статистиките, ще видиш, че Салвадор е по-напред от Ирак и Сирия примерно...

В Русия убийствата на глава от население намаляват последните години. А в САЩ се увеличават, като последно са май 4.96 убийства на 100 000 човека за година, което се води коефициент. В Русия е 8.21, но бяха над 12. Така че се движат в противоположна посока и следващите години може и да се разминат. В страни от ЕС са под 1 като такъв коефициент. Има градове в САЩ с коефициент над 60, като Сейнт Луис. В Афганистан били 6.66, а преди ги водеха около 15.

Това не е нация, а група хора случайно събрана на една територия. Ако се капичне долара не ми се мисли как ще си решат икономическите проблеми - няма да е с работа , а с оръжие.

страна на мечтите....

Сега е моментът Русия да внесе излишните си Калашници в Бай-Дън-ията за свободна употреба... Този "народ" е добре да се самопрочисти и да започне "на чисто"... Светът ще въздъхне с облекчение!

Тези стрелби,като че ли си станаха ежедневие в САЩ. Аз друго не разбирам,за българите няма безвизов режим а в щатите е пълно с психопати и отрепки от целия свят ,включително и този на снимката.