Простреляха Златко Баретата

Златомир Иванов-Златко Баретата е бил прострелян на влизане в Съдебната палата в София. Той е с 4 огнестрелни рани в корема и крака, съобщи зам.-директорът на СДВР Иво Спиридонов. В бедрото е ранен и един от охранителите му - Атанас Станков. Сигналът за стрелбата е подаден в 9.35 ч.

Обратно в новината

Коментари - Простреляха Златко Баретата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе какво като са го простреляли бе... Голям си праз.... Нито тоя е шефа на организирана престъпност... Нито е некав гений..-обикновенно манго!!!!!!!!!! Дошло му ред - застреляли го... Големите болкуци за стреляне са по върховете на властта- тия са обикновени "бушони"...- филмирали се , е са незаменими...

аман от театрлни некадърници лол

d4

Жить стало веселее. Жить стало хорошее... Армията на инвалидите се увеличи с един. Следващия, моля!!

ХАХАХА, ИСТИНСКИ СНАЙПЕРИСТЕ - БЛАГОДАРИМ ЗА НАСОКИТЕ, ХАХАХА

Голяма работа, че застреляли убиец. Чак за дестабилизация на държавата се говори. Тези убийци и наркопласьори ли са държавата бе тъпаци?

"Глупава история, луди хора има", каза още Валентин Луков. Той е бил в Съдебната палата, когато започнала стрелбата, видял хора да тичат, отишъл при Баретата, попитал го как е и той му казал, че е добре.

лошо, лошо. не ни стигат зле обучените ученици, студенти, медици, икономисти, съдии,... ами и снайперистите явно с връзки влизат, завършват и така получават тапия

Най-напред разпитайте и накажете този който е наредил да се мине през маршрут,неизползван за арестанти! След това докато не е умрял Баретата разпитайте го за намесените в делото политици. Без участието на политици не може да се извърши толкова дръзка акция в центъра на София!

И БЕЗ ЛОГИСТИКАТА НА ДС!!!!!!!!!!!!

Стрелеца дето рани Златко Баретата явно внимателно е чел криминалния роман "Филателен романс" от Виктор Топлийски. Действието се развива в Търговския дом, Съдебната палата и хотел Балкан /Шератон/. Там входове и изходи бол.На задната корица даже има снимка на марка с Бойко Борисов. А той бе скоро след стрелбата в Шератон - бившия хотел Балкан, където се развива част от действието на романа.Ха сега де...Доста съвпадения. Май покойния Христо Калчев си има достоен наследник.

Нима не е вярно че нито закон нито каквото и да е се спазва в страната.Нека Цветанов да каже и докаже кой от техните мафиоти е осъден или му е конфискувано нещо.Цялата ни управа са мутри,най вече красавеца Боко главата и ЦЕЦКО ТАНДЕМА

Явно някои ги е страх от това какво може да издрънка Баретата. Ако полицията беше на място щяха да хванат стрелеца. Стрелял е отблизо с "калашник", веднага трябваше да го хванат. Сега ще го лекуват с нашите пари, докато стдът го оправдае.

"Отделно, министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще участва и в конференция, посветена на мерките срещу екстремизма." Е, от това - да се стреля в центъра на СОФИЯ (това е СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ), пред СЪДЕБНАТА ПАЛАТА!, на две крачки от ПРЕЗИДЕНТСТВОТО и МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ... -ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

Май някой се стреми съзнателно да дестабилизира държавата?????!!!!! Дали не са червените кхмери?

МЕН ЛИЧНО МЕ УСТРОЙВА - НАКРАЯ И ТЯХ ЩЕ ИЗБИЕМ!

Тоя манго доста време бе трън в очите на Боса... Получи няколко предупреждения- ама нали тоя си е нахло и лъжливо цигане - все " мотаеше" и отлагаше... накрая доста хора го чакаха това- дори малко позакъсня - сега от дрогата на Тиквения ..-опсс- издадох се - от дрогата на боса- ще има вече не само и в Факултето-ами и в цяла София... p.s. А на бас , че тоя "атентат " ще си остане към неразкритите "знакови" убийства още от времето на Главния секретар на МВР- др. Борисов !!!! просто - едно обикновено разчистване на терена (от конкуренцията)..- и всичко после е спокойно... Дрогата си върви- дилърчетата си отчитат доставките....... а бе сичко си е на 6.......да ни е жив и здрав бб....

Алооо, Дир-а.. Голяма цензура бре.. За тоя Злати, или добро, или нищо.. ?

Тиквата вижда че вече няма да го изберат на следващите избори и почва да си чисти вересиите, армаганите и служителите задкулисни. то е от ясно по ясно. е, няма как.

Тея театри са за уникални тъпаци като теб!

а аз се чудих що хората бягат от правосъдието - ми ако ще ги стрелят на входа на съда... :)

какъв шок и ужас у населението? те повечето съжаляват, че снайпериста не е свършил работата на полиция, съд и прокуратура.. що не стрелят по мен и теб?

Ами Браво!

Цитати: "Стреляно е от апартамент на таванския етаж... Вероятно е стреляно със снайпер" "Раненият охранител е извадил пистолет и е отвърнал на стрелбата" Това ако го гледахме на филм - щеше да бъде хубава комедия, да се спукаш от смях. Добре скрит снайперист от тавана на блока поразява мишената, а шашнатият и глуповат гард вади пищова и по сватбарски започва да гърми без и той да знае накъде.

КАТ НЕ УТРЕПА НЕКОЙ ЗРИТЕЛ - ПАК ДОБРЕ

Това,че някой е направил лоши неща не означава,че трябва да се стреля по него.Има съд за тази работа-той решава какво да е неговото наказание.

Той съда така решава, че ум да ти зайде. Все ги гледаме на свобода с "висящи" дела, по яхти, в неизвестност, в Южна Африка, издирвани от интерпол и пр., и пр. Да, трябва да има справедливост, но нашият импотентен съд не е в състояние да я въздаде.

Ами дай тогава да се гърмим по улиците,кой когото не харесва и кой когото свари.Дръжте си децата в къщи само,че тук червена точка не мож тури.

принципно си прав. амааа :) сам виждаш к'во се случва; точно пред съда стана (к'во ти говори:нещо не е уред в цялата система-не ми се слуша повече кой крив кой прав Цеко или Боко, Другарите ли Костов ли - ние търпеливите благи овчици ли- май последните)

Да, прав си. Така е. Подпис. Братя Галеви.

СЪД ЛИ ??????????? В БЪЛГАРИЯ ЛИ???????????? ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ ???????? МАЙ ИМА СЪД- АМА САМО ЗА КОКОШКИ ....!!! ДРАГИ- ОСЪЗНАЙ СЕ !!!!!!!!!!!!! И НЕ ГОВОРИ ИДИОТИЗМИ...

Е КАК ДА НЯМА СЪД БЕ ТЪПАЦИ??? ИМА - И Е СПРАВЕДЛИВ- ДОКАТО НИЕ КОЛИМ И БЕСИМ- И ВСИЧКО Е НАШЕ- СЪДА Е СПРАВЕДЛИВ!!!!!!!!

А нима някой си мисли , че снайперистите са като в Холивуд винаги улучват между очите ?

ето това се казва вече наглост и сега ако няма оставки ставаме пример за бананова република.

Ами то такива текат вече,ама са с предизборен привкус.В този контекст не търси и не очаквай ресорните,те правят кампанията.

Писна ми от неуспешни атентати

Абе тия с носилката що така са се разбързали,да изпушат по една-две цигари ,да отидат за кафе,после да го изпуснат няколко пъти и накрая могат да го пуснат пред някой засилен автобус :)))

Напълно съм съгласна с Разобличителя!Абсолютен цирк

ха ха .... то в България дали има истински снайперисти? Мисля, че вече дори армия нямаме ... иначе според мен тройната коалиция е виновна

Много ми стана мъчно,че не са го убили този мръсник!Жалко!Другият път дано го утрепат,него и всички от мръсната Мафия!Умирайте изроди!

ТИ И ВОЖДА СЛЪНЦЕ ЛИ ИСКАШ ДА УБИЕШ ?? ЩО НЕ ГО ПИТАШ КАКВИ ГИ ЧИНИ В ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ КАТО СИК ?? ПРЕДЛАГАМ ТИ ДА ОТПУСНЕШ НАПРЕЖЕНИЕТО И ПРОЧЕТЕШ МАТЕРИАЛЧЕТО : "Зетят на ген. Стоименов - съдружник с Борисов, Баретата и Циганов" ПИТАЙ И ПРЕЗИДЕНТА КАКВИ ГИ ЧИНИ В ПОКОИТЕ МУ ТОЗИ ГЕНЕРАЛ ОТ БКП? ПОПИТАЙ И БАТ БОЙКО ОКТЪДЕ ПОЗНАВА ЗЕТЯ НА ГЕНЕРАЛА - ИРАКЧАНИНА САМИР ИСКАНДЕР ФРАНСИС ?? Прочети и виж какъв е общия бизнес на двамата и как в него като трето лице помагач по прането на мръсното бельо се явява простреляния нещастник.

Аман от такива "пропагандатори като теб! И всичко знаете, бре..

Къде е джаро бе?

Няма Джаро-няма Маро.

Свежа картина по една от телевизиите- маса народ геройски се грижи за Въпросната Барета, а отсреща някакъв пожар си гори ли гори. Дали там не е имало хора, не го е грижа на никого от присъстващите. Пожарна, разбира се няма. Европейска му работа- цирк, демокрация и ГЕРБ- това са приоритетите. Останалото- кучета го яли.

а така време му беше малко да га уплашат....хихихи

Износът на синтетична дрога от България към Близкия изток е организиран от Държавна сигурност още през годините на развития социализъм. - Преди 2000 г. каналът се държи от СИК, а го надзирава Бойко Борисов, който "решава проблемите" със Самоковеца и Илиенски. След това сикаджиите по думите на Кеца купуват на Борисов поста главен секретар на МВР. - 2006 г. за канала вече се борят Баретата и братя Галеви, а героите, които "решават проблемите" са Тони Мамата, Алексей Петров и Румен Петков.

Браво !

Баце, ти изби рибата, честно.. Пропуснал си като дати и час да напишеш.. На коя дата, в колко часа точно- еди какво си е станало...

това е сериозна работа- не се лигави- там се върти ИСТИНСКИЯ БИЗНЕС- ТИ ТРАЙ ТАМ КАТО НИЩО НИТО ЗНАЕШ НИТО РАЗБИРАШ... НИЕ СМЕ СПЕЦИАЛИСТИ В ТОЗИ БРАНШ- СИКАДЖИЙТЕ И ГЕРБЕРАСТИТЕ СИ ГО РАЗРАБОТИХМЕ- НЕ СЕ ПРАИ НА УМЕН - И СИ ЗАТВАРЯЙ ЧОФКАТА - ДА НЕ ТЕ НАМЕРИМЕ...

Психологическата операция насочена срещу нормалния средностатистически и бедния Българин !!!

прилича на самопокушение,

Още един "ГЕРОЙ",но този път БЪЛГАРИН с български произход! Жертвал се за българския "ЕЛИТ",а НЕ за България,сигурни Сме!

Златко Престъпника,това е точното име.И другият път:по-точен мерник!

само ми кажи,ако беше Златко на власт,кой щеше да е престъпника

"Под Прикритие" 1ви сезон. Вече бъркам кое е наяве и кое е от филма. Да се избиват мутрите, съда така или иначе само условни присъди раздава.

А по това време ако ти или детето ти минаваше от там?

Искат го жив и мълчалив ! Той да понесе вината.... и да не търсят другите. Ако са искали да го убият щяха да вземат по-голям калибър

Добре ок прости са ГЕРБаджийте. Но нека помислим. И най, най- кадърните и добронамерени ръководители да бяха- какво състояние на обществото откриват? Бюрокрация, хиляди и хиляди шуробаджанашки сериали, масово дърпане на чергата всеки към себе си , никаква отговорност към обществените дела, всякакви външни и вътрешни зложелатели на БГ. Те зложелателите не се разпознават по това, че говорят лошо, намръщени са и ни казват затривайте се, Точно обратно . Все ни помагат и все се оказва, че е мечешка услуга. Но че Боко и Цвъко не го осъзнават, не значи че останалите са по- свестни. Даже обратно. И понеже малко от малко, дет се вика от кумова срама/ популизъм ГЕРБ биха реагирали за стабилност на държавата и поне, колкото и да е за прах в очите, се борят с проблемите и това дразни. А и неаистина, като махнем обществената инфраструктура и стоките за шир потреба у нас далеч не е по- зле от градовете на Испания, Франция, Чехия,Англия, Италия, САЩ, Москва

KOЙ ЛИ СЕ СТРАХУВА ДА НЕ ПРОГОВОРИ НЕЩАСТНИКЪТ ?

а тоя от охраната как така ще открие стрелба по жилищен блок! Подведен ли е под обвинение?

Нали днес е трябвало да се води дело срещу Баретата? Как да прескочи съда и направо да му издадат присъдата в ареста ли. Много умно, няма що.

Стрелецът не са го хванали,от всичките полицаи наоколо само личната охрана на Златко е отвърнал на изстрелите...За какво имаме полиция в България?

Да ми пази апартаментите!

Уф,да беше го стрелял където трябва,сега ще трябва и да го лекуваме всички ние с нашите пари.Утре като отида да се лекувам и аз ще ми кажат,че няма пари за моето лечение.

ами ние сме обикновени граждани а баретата е вип

Не го мислете Баретата как ще го лекуват.Гледайте следващия път да гласувате или за комунисти или за някоя бивша мутра и чакайте Държавата да ви оправи положението.А дотогава ходете да ви гъзят от работа за 350 лева и се радвайте,че не сте безработни.Овчи народ!

шоу на мутри театър на улицата разиграван от националните герои на българия златко боко цецо трактора комбайната и тем подобни

просто влезте в You Tube и напишете в търсачката му това : "Фараж: ако бях българин, вече щях да стягам багажа" и нека пак да кажем кой е виновен за това положение

Пак ли пишман стрелец, бе?! И в това не ни бива! Язък! :)

И защо в корема бе човек, защо не му пръсна мозъка?! И сега района е отцепен и се тормозят гражданите, трамваите обикалят, ужас някакъв. Какви са тия мерки еййй, много ги пазят тия боклуци...