Поне 5-има убити и 10 ранени при стрелба в Калифорния

Най-малко петима души са убити при стрелба в близост до начално училище в северната част на щата Калифорния, включително нападателят.

Обратно в новината

Коментари - Поне 5-има убити и 10 ранени при стрелба в Калифорния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ич не ми съ верва таз работа. най великата и демократична държава, в която секи иска да живей, пък да стаат таквиз работи. путинска пропаганда ще да е.

Това е ежедневие при тях! Следователно, не е новина. Англичаните казват: Ако куче ухапе човек, това не е новина, ако обаче човек ухапе куче, това вече е новина!

Краварето се изпотепааа.

Къде е Капитан Америка къде е Батман а Супермен къде е... защо не са на работа пак???

поздрав с парчето на Ред Хот CaliforniKillshan.....

Който харесва и обича САЩ , няма пречки ! Да отива и да не се връща !

А ти от Русия, от Мъгъдан ли цвъкаш?

А защо САЩ евакуират бойци на ИДИЛ от Ракка?

Просто изпревариха Русия, дето беше изпратила в ИДИЛ 20 000 брадати! Един вид помагат на руснаците!

Трол-хибридчик от мазето на Козяк.

АКО РУСИЯ И КИТАЙ ЗАПАЗЯТ МИРА В СВЕТА ОЩЕ 20 ГОДИНИ ... ЧИСЛАТА СА ПРОТИВ САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА :)) ...

Русия и Китай генерират войни. Числата са против Русия и Китай. Китай дори води Русия по самоубийства с 22,5 срещу 19,5 на 100 000 души. В Китай, ако сгазиш някой няколко пъти напред и назад, това не се води убийство, а пътен инцидент. Затова ако случайно бутнат дете, минават няколко пъти през него за да са сигурни, че няма да оживее и да ми виси на врата цял живот

Комунистически Китай не генерира войни, а инвестиции по целия свят! Империалистическа Русия няма пари за инвестиции затова генерира войни!

АКО Империалистическа РУСИЯ И Комунистически КИТАЙ ЗАПАЗЯТ МИРА??????? Мухахахахахахаха! Империалистите само за това мислят, как да запазят мира, вместо да ограбват и ошушкват народите си!

Имам подозрения,че Путин е виновен!

При толкова много гладни и бедни хора в щатите (39% нямат и един спестен долар), е нормално тук таме някой да изпуши и да хване пушката.

живеят? Или е трудно да си намерят пушкало ако поискат?

Аз също бих сравнил и Сомалия с Щатите. В Сомалия хората без спестявания са може би около 50%

Лъжа е, че хората в САЩ живеят охолно и добре. Няма такова нещо - зор, напрежение, страх, отчаяност и бебизходица - така е там, въпреки пропагандата.

в лесното притежание на оръжия. В Швейцария например по наличие на оръжия в хората може и да са по-напред. В Турция също повечето мъже смятат за задължителен атрибут пистолета, а там граничат и с гражданска война, а и в самата Турция има такава от десетилетия. Не знам, стреса ли е в повече, не обръщат сериозно внимание на хората с псически отклонения ли, но това там е нещо като традиция вече - тръгва, влиза там където има събрани хора и почва наред.

Не са. Имат значително по-малко и швейцарци и турци. В пъти. В Швейцария самоубийствата са почти колкото в САЩ

Капарирахте ли вече новата бърби, с хиджаба тази???? ахахахахахаахахаххаахахахахахаа

Всеки ден в Америка убиват 14 души! Всеки ден в Русия убиват 28 души, само в Москва по трима!! Стига сте ни занимавали с дреболии, покажете нещо по-мащабно!

Не знам за Русия или за Китай, Турция, ЮАР или Мексико, там убитите може и доста повече да са. Но май става дума за т.нар. гангстерски войни - банди се избиват помежду си, а в САЩ са отстрелвани просто случайно попаднали на "грешното" място хора. Жалко е и тъжно, не е дреболия.

Просто напиши в Гуглата "убийства в россии статистика"! Ще излезат данните и за Мексико и за САЩ! Аман от мързеливци, всичко трябва да им го сготвиш, да го сдъвчеш, и да им го слагаш по лъжичка в устата! А тях ги мързи даже да го гълтат!

В Русия и Китай няма гангстери, такива има само в Америкаа!

в Русия-буахахахахахахаххаа хихихихихиххи абе разбивайги тия руснаци с вицове бе.Не са по 28 а цели 1528 на ден, абе направо по 1 милион.А в страната на фантазиите с дървените бараки -ФАЩ там от охолен живот само по 35 000 на година се гътват от оръжия а от хубавата храна още по 300 000 годишно от запушени кръвоносни съдове инфаркти инсулти диабет и още гадости.От хубва живот и качество.

В САЩ средната продължителност на живот 79 години. В Русия средната продължителност на живота е 69 години -буахахахахахахаххаа хихихихихиххи абе разбивай ги тия американци със запушени кръвоносни съдове, инфаркти инсулти, диабет и още гадости

Това не е вярно. В САЩ (330 милиона) средно убитите на ден са 43-ма от които застреляните са около 30. В Русия (146 милиона) средно убитите на ден са 62,5 от които застреляните са 28

" В САЩ при стрелба с огнестрелно оръжие умират всекидневно около 90 души, припомня АФП." Плътно в 80% си :)

А каква е официалната световна статистика на ООН-ето? И кво общо има тука АПФ - Australian Federal Police, австралийската федерална полиция?

Ако някой реши, само за ден, да раздаде свободно оръжие на хората в останалата част на света, какво ли би станало-само за ден?! Оръжието трябва да се забрани и в САЩ.

160 000 долара по обвинение за нападение? Значи във великата демокрация, ако имаш достатъчно пари - плащаш и понеже ти е крив света - караш наред гадовете му с гадове дето ти пречат да живееш "свободно" както ти си го разбираш?

И сега за евродебилите, повтаряйте в хор: "Путин е виновен, той стреля по улиците в САЩ, той е виновен за брекзита, той е виновен за Каталуния, той , той , той..."

гаден за да гавриш соросоидите. В САЩ също живеят много честни и добри хора, въпреки чудовищната пропаганда на която са подложени от люлката още, много от тях разбират и знаят какво представлява т.нар. "Истаблишмънт". Лошото е че са обезверени и мислят, че нищо не могат да променят.

О, моля те- само не подхващай темата за "Истаблишмънта"! Нима ще излъжеш, че някъде другаде могат да се похвалят с по-качествен такъв? Навсякъде има всякакви хора.

филм с Майкъл Дъглас в главната роля - обикновен нормален човек, инженер по ракетни двигатели губи работата си поради съкращения или нам кво си, жена му го зарязва, не му дава да види детото си, притискат го кредитори и човека изтрещя. Тръгна пеш през града, добара чанта с автомати от магазин/доста лесно/и почна наред.

Пропадане. Велик филм.

Човека не беше лош... просто искаше евтина сода и хамбургер като на рекламата...

По този повод краварите няма ли пак да обявят ден на жертвите от комунизма! Както направиха преди една седмица след поредния масов разстрел посред града! А!

статистика, но за последните три четири месеца средно по около 30 човека май са убивани по този начин - някой депресиран, или с отключено психическо заболяване, или просто решил да влезе в новините, или да не си отива сам от този свят взема пушкалото и почва наред. И това е май от десетилетия, а властите там нищо не правят, щото видите ли би било ограничение на свободата?!? Да де, ама тузовете живеят в отделни охранявани, квартали имат бодигардове, бронирани коли, децата им ходят в училища дето обикновения човек от половин километър само ги гледа, а стадото - да мре.

В същност почти всеки ден има масово убийство, т.е. на повече от 1 човек. За миналата година са около 350. И това не зависи от богатство и бедност.

в богата, модерна страна, претендираща за световен лидер и пример за всички останали като общество такива неща още повече, че се случват доста често да са предвидени и да са взети мерки. Не искам нито да сравнявам, нито нося от различни кладенци вода, но такива масови безмислени бих казал убийства не стават в другите 10 най-развити страни. Че и в по-бедните. Какво в САЩ са повече лудите ли?

Ей затова в други страни не е разрешено хората да имат оръжие-щом в най-богатата страна, където се живее най-охолно, стават такива неща, представяте ли си, какво би било в страни с нисък стандарт?! Направо не ми се мисли...

Че то и става. Примерно в Бразилия застреляните на ден са около 400

Останалите 95% от пейчек до пейчек, и с 1000 (хиляда ) долара спестявания. По точно 70% от тях

Е, това вече са смешни неща- всички знаят, че материално там се живее най-добре. Но, разбира се, вие можете да си говорите каквото си поискате.

в САЩ -буахахахахахаххаа хихихихиххихи абе къде ви намират такива дървари.Абе поне Фокс нюз си пуснете -още не моаатг да съберат на клетниците дървените шпертплатови бараки от поредния ураган.А за купонниците няма даговорим.Все пак тия ежедневни убийства са от "охолен живот" .

Коя е най-богатата страна и къде се живее най-охолно??? Я си пий хапчетата, дебил.

Не че нещо, ама това не е държава е тотална психиатрия и зверилник...

Това е американската мечта.

Каквото посееш, това ще пожънеш. Тази страна "сее" демокрация с оръжия и бомби в други държави (предимно богати на петрол или опиум), избиват се безброй невинни хора и после лицемерно заявяват за "цветни" революции, защита на права и свободи и т.н. Жертвите на неолиберализма вече надвишиха жертвите на комунизма. Комунистическите страни не са водили нито една война през последните 30 години, за разлика от неолибералните държави. Аз съм против и двата режима. Не съм нито комунист, нито неолибералист.

90 човека по 365 дни си е 32850 човека на година. Значи за една година си заминават хора колкото една цяла нашенска голяма община! Ами то там и SWAТ скоро няма да могат да оцеляват, бахти системата дива!

Изключителната държава САЩ сочена за пример се състои основно от сбирщина (разбира се с изключение на някое число нормални хора ) от мало образовани, агресивни, одивяли. Сега от Тръмп там е обявен проблем за голям брой наркотизирани хора, в това число и сред военни. Отскоро там в армия е разрешено да се набират хора с психически заболявания. Значи положението е много сериозно - сигурно не са останали вече здрави хора.

Поредната руска партенка. Близо 82 души са умрелите от огнестрелно оръжие през 2014 г, но от тях 56 души са се самоубили с огнестрелно оръжие. 9 души на 100 000 умират от огнестрелно оръжие, като 2,9 от тях са убити от друг, а 6,1 са се самоубили. През 2015 г. застреляните са 13 286 или 36 души на ден, което е 4 застреляни на 100 000 души. В същото време застреляните в Русия са 28 на 100 000 души. Подробността е че в САШ имат 88 оръжия на 100 души, а в Русия под 10 оръжия на 100 души

"В САЩ при стрелба с огнестрелно оръжие умират ВСЕКИДНЕВНО около 90 души, припомня АФП."

Точно така самоубийствата също стават при стрелба с огнестрелно оръжие.

въх, най голямата демокрация, пък толкова народ да си тегли куршума, тц тц тц

Число самоубийств в России выросло в 2016 году на 57% Самоубийства в России являются серьезной социальной проблемой. Согласно статистике, уровень самоубийств в нашей стране является одним из самых высоких в мире, в 2016 году Россия заняла 13 место в мире по числу самоубийств

Имам една грешка. В Русия не са 28 души на 100 000, а на ден. На 100 000 застреляните са близо 7. Почти двойно повече от тези в САЩ

Значи в Русия 28 на ден, а в Щатите 90 на ден, тц тц тц

Ей !ДаДа, абе ти направо разгроми Русия с вицове от раб.дело бе човек.Пенсията ли ти спряха!

искам да питам, абе верно ли в най демократичната и развита държава имало по 90 застреляни на ден, а в една друга изостанала държава от 19-ти век имало само по 26 на ден ?

За какво си е купил пушка, ако не може да си постреля на воля. Демокрация бе, свиквайте. Междузвездни войни, грънци! Това е нов сезон, "Семейни войни", но не тези с дебилите по телевизията.

"В САЩ при стрелба с огнестрелно оръжие умират всекидневно около 90 души, припомня АФП."

Представяте ли си какви биха били новините в щатите ако като нашите надълго и нашироко описват всеки случай на убийство , побой , катастрофа , болест и т.н.

Свободният демократичен кравар се е "забавлявал" из целия окръг, изстрелвайки повече от 100 куршума (използвайки 3 полуавтоматични оръжия) преди демократичните полицейски сили (в състав от 100 души) да успеят да го спрат (чрез разстрел). Всички знаели, че е психар, съседите му твърдят, че напоследък е изстрелял един пикап боеприпаси, но демократичното общество го е оставило демократично да си трепе на воля. Ако е вярно, че 90 души на ден биват демократично разстрелвани, то за една година броя им е над 30000, което пък е 10 пъти повече от жертвите на краварите в Ирак. Това от друга страна потвърждава тезата, че никой не може да изтрепе повече хора от краварите.

Цели три атомни корита с още съпровождащи кортца изпратили край бреговете на Корея, готови са да избият наведнъж няколко милиона и радиоактивно да изпепелят Корейския п-в, Източен Китай, цяла Япония и Приморския край, само и само демокрацията да възтържествува. И това не било дебилизъм, не било желание за геноцид, това било цивилизован свят. И после не сме били дебилни, съюзявайки се официално с тия убийци.

Лудите крави пак се прославили с подвизите си - обществото е такова, защото политиците и корпоратократите генерират много, много агресия в стремежа си да подчиняват и ограбват света. Страната им е луднала от преследване на материалстичните призраци, както казват старите хора еве ги дяволът много яко. Другото име на това е да те яхне Яхова.

Слаба, посредствена работа. Няма да влезе в класациите им. Я други демократични каубои какво правят, по 50-тина тръшват от раз. А ние да поумуваме трябва ли да позволяваме точно на тази нация да има воени бази у нас, да си държат тук техни пушкала? Че знае ли ги човек кога ще им се прииска да си пострелят малко, ей така от скука.

"В САЩ при стрелба с огнестрелно оръжие умират всекидневно около 90 души" - започнете да пускате сводка за всички тях, така ще видим как краварите за нищо не стават. От друга страна в нашата Россия всеки ден умират по 180 души от алкохолно отравяне, да не сте посмяли да пуснете такава статия, защото от нашето русско пасольство ще спрем да ви пращаме ПР статии за Путин!!

В Щатите има огромна епидемия от хора закачени за легални обезболяващи. После минават на хероин щото е по евтино. Жертвите също са много, много хиляди годишно. Ако не си съвсем изперкали със тези повтарящи се малоумни коментари, можеш да погледнеш за какво става въпрос. Щатите също е пълно със бедни, алкохолици, наркомани, бездомни. Не разбирам тези толкова плоски коментари в един и същ стил, пък не изглеждаш тъп

си ти. Познаваш се по точката отзад.

Ах тоя Путин.За всичко той е виновен.Да Ви го в демокрацията идиоти.

Да почнат да им раздават пушки и пищови още в детската градина. Правят се на луди, като че ли не разбират от къде им идва проблема. Да патят тогава. Боли ме дедовия.

Чудна работа. Такива неща не се споменаваха навремето в наръчника по демокрация. Ама то пък навремето и нашата власт "беше лоша"-държеше здраво, караше ни да ходим войници, после ни задължаваше да работи... Но хеле, възприехме демокрацията-никой не те бара за нищо, свободен и независим си, и разбира се-могат да те застрелят на улицата просто така...Други "свободни и независими"...

Учудващо е колко от поднесената информация е истинска и колко е нарочно (заблуждаващо) поднесена.

Айде сега информацията била фалшива... Нали,не е политкоректна. Трябва да се набива в главите на дебилите-В Русия е зле,в Русия е по-зле, Много е зле в Русия! НАЙ ЗЛЕ Е В РУСИЯ! И да пият кока кола! Друго не бива да се затормозяват да знаят!

Евроатлантическо Краварско начално Училище. Не ни занимавайте ежедневно с Отпадъци

Интересна информация- "В САЩ при стрелба с огнестрелно оръжие умират всекидневно около 90 души" А един трол тук ни навираше информация , колко отчайващо зле са в Русия, където всекидневно биват убити 28 души. Ако това е вярно, ето направете съпоставка(вземете впредвид и населението на САЩ и Русия).

а най-обикновен Колчо-слепеца. На братята най-големият им проблем не са пушките и 28 убити на ден, а алкохола. Генът им се изражда от пиенето. Същото е във Финландия, Дания, Швеция, Норвегия. Не въпросът само в това дали пиеш качествен акохол, а колко. В Русия спиртът отнася дневно поне 100 души - отравяне. А сега като дойде зимата ще е по-лошо - едва пролетта ще намерят замръзналите в снега пияници.

Недей да спамиш и обиждаш, но то толкова ти е акъла. Дадох пример за огнестрелно оръжие, при това коректно. А за алкохола ако искаш, търси информация, само не ми обяснявай , че в САЩ са трезвеници за пример.

Хаха...Отговор в стил "а вие защо биете негрите?" По темата ли си?! Сухите данни-САЩ убити 90 души-Русия-26! Че те полека-лека ще се изравнят по брой на населението! Ама той ми намесва алкохола! Льольооо...От НАРКОТИЦИ само в Ню Йорк си отиват по 100 души на ден!!!

това е спящ агент на Путин, задействан дистанционно