Стрелба по библиотеката в Плевен

Полицията в града издирва стрелеца, гърмял по сградата в новогодишната нощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямало посетители. Напиши статия, че никой не чете, дебил. В 00:10 на 01.01. кой да посети библиотейа бе, нещастен писач.

Егати идиотията. Плевен, от център на книжовността, през втората половина на 19-и век през промишлен в края на 20-и век, до сборище на дегенерати в началото на 21-и.

Дано МВР/КОС да намерят стрелеца и да му наврат желязото в изходния порт!

много важна подробост, която не е спомената в статията. снимката е на сграда, която беше замислена за областна библиотека през първата половина на 80-те години. но свалиха Плевен от областен град и направиха Ловеч такъв, за да може да се развие (по тази схема и Хасково стана тогава областен град). сградата бе оставена и довършена след 15-20 години. каква част от нея е библиотека е трудно да се каже, защото въпросната Хр.Смирненски се подвизава на няколко места в града. но в същата тази сграда, по която е пуцано, се подвизават офисите на няколко партии начвло с ГРОБ!!! тааааа, дали по библиотеката е стреляно или по централата на ГРОБ за Плевен, това е интересен въпрос.

Няма Полицаи в Плевен !

Стрелял по мястото където е охраната,ама там немалко никой ! Малииииииии! Умно,та прелива !

Ако може да чете де...

Това не е работа на плевенски гражданин, а на т. нар. „гашник“ (название на аграрен човек, заселил се в града). На гашника не му трябва библиотека, затова е гърмял по нея. И гашникът на всяка втора дума винаги туря по едно „да г"яяа“.

Туй е нещо нормално за учиндолската околия, предпочитат да разстрелят библиотеката-новогодишно, а не да я ползват по предназначение ! :)

Сигурно са се скарали за някоя книга, наи-вероятно "Винету".

Най вероятно,човека е прочел всички книги там и се е побъркал,че не зареждат с нови.

.

Плевенския Панчо Виля е празнувал НГ

Не обичат тук културата. Един някога правеше аутодафета и палеше книгите на клади, а отряди щурмоваци маршируваха в екстаз. Нищо ново под небето. Простаците са обречени да си останат там и това им е достатъчно. За такива Бредбъри написа "476 градуса по Фаренхайт"-

... Плевен .... д`ге !

Стъклената външна табела - хората празнуват бе

Важно е офисът на герп, намиращ се в библиотеката, да не е засегнат. Защото иначе топ-депутатът Владислав Николов - Кондьо къде ще провежда ежеседмичните си срещи с "изирателите"?

На младите зомбита Библиотека не им е нужна, имат си чичко Гугъл , а и мозъкът им с няколко гънки: ядене, пиене , секс и пари не може да побира книги.

К’во стаа брат? К’во стаа брат?

Като го хванат, за седмица да го държат докато не прочете всичко от Омир, Достоевски и българските класици!

Ако успее да ги прочете, дали ще ги и оцени...?