Ученикът, прострелял връстник, искал пари да пали коли

Апелативният съд в Пловдив остави в ареста 18-годишния Михаил Дели-Славов, който простреля свой връстник в училище.

Обратно в новината

Коментари - Ученикът, прострелял връстник, искал пари да пали коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от скотски живот без духовни основи

на "изтормозения" Мишо видяха ли му снимката, на която позира с нагло и презрително изражение с пистолет в ръка и надпис ще се задава джентълменско сражение?

И какви са подходящите условия за този "ученик"? Паркинг с коли, оръжие и горелка и да му събираме пари за амуниции???

1. Спортист, състезателен кон или спортен отбор, от които не се очаква да спечелят в състезание. 2. Човек, който е извън претендентите за победа, печалба, първенство.

"взимал успокоителни медикаменти" като всички начинаещи и средно напреднали наркоманчета.

виновна е женската, ако се беше пуснала за тройка сега всички щяха да са щастливи....

Така ли прави сестра /дъщеря/ ти ?

е взимал лекарства заради разстройство на личността, значи е имал лекуващ психиатър. Най-добре е да се потърси неговото мнение по въпроса. Майката е пристрастна, естествено го представя като жертва, но не е сигурно дали е така. Казва, че няма приятели в училище, което намеква, че има такива извън училище, но дали е така? Освен това поставя липсата на приятели хронологично след началото на психическите проблеми, но не е ясно дали и преди това не е било същото. Нищо не става ясно. Кой го е ограбил и ударил по главата? Съучениците му или няма никаква връзка с обкръжението му? Пълна каша.

ами като е луд ..да си стои в къщи или в лудницата...

А тия дето убиват в американските училища какви са бе дебил? Руснаци ли са? Те са такива като теб

Най-вероятно е луд, ако има акъл ще го измисли да го издебне оня и в някоя тъмна уличка да му пръсне шишарката, и то не с газов пистолет...

Нали обкръжението на това дете е същото , е , на какво друго може да се научи едно дете . Постоянно им се налива в главите , че най-важното в живота е МАТЕРИАЛНОТО ,....ЗАЩО ЗАГЪРБИХМЕ ДУХОВНОТО , нали в духовността е уважението към другите , към по-възрастните . В какви ''ценности'' вярва новото поколение ?

Днешната пуберска утайка 1:1 копира щатските обществени порядки. Щом налитат на бой и на учителите си е най-добре да се закриват училищата и да се правят частни и платени. Младежът са го тероризирали в училището, никой не е взел мерки и съответно е сам е решил проблема с парадигмата на г-н Колт. А както вървят нещата скоро това ще стане ежедневно явление.

"Михаил е взимал успокоителни медикаменти заради разстройство на личността." Ах, как няма една казармичка...Как ще му се изправи кривичкото, и разстройството ще му мине и на истински мъж ще заприлича. Половин година да му се запотяват очилцата и всичко излишно от разстроеното детенце ще се отстрани!

След това веднъж припадна в самолета за Москва и тогава започнаха проблемите. Няма приятели в училище. Чудя се какво ли още ще направят, за да бъде окончателно унищожен и размазан. Синът ми е аутсайдер - тормозен и отхвърлян от хората през цялото време", категорична бе Дели-Славова. Ами дръжте си го в Москва! Нека там се опита да прави такива екцесии в училище да видим първо какъв бой ще му стоварят съучениците, а и по тамошното законодателство какво ще му се случи на мамин лигльо!!!!!!!!!!!!!!!!! Кифла!

Майката очевидно е рускиня, а те по принцип ни гледат отвисоко; ние, българите сме виновни, че не гледаме на тях като на висши същества и сме докарали детето й до психопатии и социална изолация. Как смеем!

Два урока можем да научим от тази ситуация: 1. Никога не кани луд на бой. 2. Ако си луд, не си маркетирай услугите пред гимназисти, никой няма нужда от палежи срещу заплащане.

А като иска да пали коли, да започне от тази на баща си: да седне в нея, да изсипе няколко бутилки руска водка и да драсне клечката. Не може да си представи каква облага ще е това за толкова много хора!

Г-жо Делиславова, синът ви плаче за трайно настаняване в лудница. А за това, че е асоциален, вината е Ваша! Не може да се сърдите на другите деца, ако не искат да общуват с него. Това си е негова и ваша заслуга.

ChatGPT

Ей, тва всичко им копираме на американците... даже училищните престрелки

Ето пример на успешен продукт на Българо-Съветската дружба. Майка Алла от Коми, баща секач там, срещнали голямата любов и хоп, във Филибето с момчето. А то увредено генетично. И така... Да здраствует СССР! Като Алла имаме у нас над 100 хиляди. Добро пожаловать!

И Лили Павлова така...

абе какви са тия родители, баси как си къткат синчетата, полети до москва, уикенди на папмпорово с гаджето....тоя за 5 лв не е работил още през живота си, а всичко му се дава на тепсия, че и жертва бил- на кого, на родителите си май.....

За маминото руско детенце има два варианта - отива на принудително лечение в Раднево или Курило, ама не за 1 месец да отбие номера, а поне за година-две. Другият вариант е да учи за матурите при нерезите в Пазарджишкия или Пловдивския затвор. И в двата случая таткото-паралия да плати кръвнина на пострадалия.

Важното е да сме в НАТО-то , на кой от управниците му пука за култура , образование , и възпитание на децата ни . Теглим заеми само за ''ОТБРАНА'', заплати , за все по-нарастващите нужди на управници , корумпирани държавни институции , роми и бежанци . Народа , кучета го яли . С гнили ябълки, калинки , и корумпета , държава не се строи . Каква ти ''демокрация'' , каква ти ''икономика'' , след като народа НЯМА ДОВЕРИЕ В СЪД.СИСТЕМА И ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ??? --''Само''93 % от българите нямат доверие в Бг-СЪД.СИСТЕМА. --''Само 94 % пък от народа няма доверие в държавните институции . --''Само'' 93% , България внася стоки от чужди държави , икономиката е под кота ''0''. --''Само'' всеки 2-ри в България е неграмотен . --България е на 1-во място в Европа по СМЪРТНОСТ .. И НАКРАЯ : ''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА''. ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ В БЪЛГАРИЯ СЕ ХВАЛЯТ СЪС ''РЪСТ'' НА ИКОНОМИКАТА , КЪДЕ ГО ВИДЯХА ТОЗИ ''РЪСТ''. Ръст има , ама на бежанци и обедняване .

,..и ръст в заплатите на депутатите.

Никой не е длъжен да ти възпитава децата. Нито държавата. нито учлището, нито никой.

Новата ''демокрация'' научи нашите деца ,че никой не може да им се бърка в живота . И какви са резултатите , неграмотни и агресивни .

Араби и сирийци не са ти освобождавали предците от турско робство. Четете историята ,която искат да я заличат, да не се помни.

И ти вземи прочети малко история, ама истинската, а не оная от учебника през 1982 година.

Доста е спорен въпросът дали е освобождение или ново робство. Всички знаем,защо се водят войни-за привличане и преразпределение на нови територии. Великите сили са си гонили интересите на Балканите и са действали по най-логичния начин-изгонили са едни нашественици,за да се настанят те. Айде, да не идеализираме чак толкова ролята на Русия

То и франсетата са освободили американците, но вторите не им лижат задниците. Ти от лизане направо си се омазал!

Ако някой опита да стреля в главата на моето дете, последното нещо, което ще ме интересува е неизживяното му детство и тинейджърските му проблеми!

КОМПЛЕКСАР!

В самолет на път за Путя са му почнали проблемите. Нормално, все пак в от блядките нормални няма.

Работата отива на ''хАМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ'', ако ти говори нещо .

Едно време си решавахме проблемите в училище без пистолети. Общо взето в училище е като в затвора. Ако покажеш слабост дори за малко другите ще я експлоатират и ще те изядат. Всички сме били в училище и всички знаем, че когато някой от тарикатите в класа нарочи някой за нещастник голяма част от класа се обединяват само за да са част от готините и го смазват чрез постоянен тормоз. Тогава единственият ти шанс е да спукаш от бой някой от тарикатите за да започнат де те уважават другите. Единствената му грешка е, че е използвал пистолет. Ако си го беше набил качествено даже нямаше да стигне до новините.

Продуктите на българосъвецката дружба не стават. Миришат.

Още един луд, на когото другите са му виновни...

,,момичето и приятеля и били на хотел в пампорово,, Непълнолетни келемета без доходи,си веят трътките по хотели,аз бачкам денонощно и не мога да си го позволя? Е кой е за трепане,май родителниците??

явно си доста некадърен и няма, кой да ти даде по-голяма заплата.

За сведение 18-годишните са пълнолетни.

Зависи в кой месец са родени - ако са след Април значи са били непълнолетни така че може да е прав/права !

Ако съдът се откаже да го вкара в затвора и това кретенче забрави да си изпие лекарствата, види бившата се приятелка с размазано червило и се вбеси от гледката, дали стрелбата няма този да е с газов, а с истински пистолет?.. Тежката присъда за такъв идиот е превантивна мярка за всички около него.

СЛЕД КАТО Е ЗАГРИЖЕНА ЗА СИНА СИ, ТРЯБВА ДА ГО ИЗПРАТИ НА ЛЕЧЕНИЕ В СПЕЦИАЛИЗИРАНО ЗДРАВНО ЗАВЕВЕНИЕ! ОТГОВОРНОСТТА Е ИЗЦЯЛО НА РОДИТЕЛИТЕ !

Може би наистина момчето има проблеми, психическите разстройства трядно се разбират от заобикалящите го, особено неговите съученици. На никого да не се случва да има дете в такава възраст с такива проблеми. Видимо е съвсем нормално дете, явно средата в, която живеят децата ни е такава. В такива случаи децата или са агресивни, или проявяват самоагресия, самоубиват се. Жалко, млади хора . Обществото ни също е болно, много болно, а политиците ни от екрана говорят за сваляне на скалпове, заканват се Динко е герой и т.н простотии. Затова и напусналите България няма да се върнат в страната ни, защото няма държавност, а някаква територия завладяна от бандити.

като чета коментарите дълбоко се възмущавам , какво значение има в днешно време фамилии или произход , факт е че много от нашите български дечица са безкрайно жестоки в училище и могат да съсипят психиката на някое друго по чувствително и набедено от тях дете , то му личи по лицето че е свястно дете на което му е писнало да го тормозят и че сега е стреляло с газов пистолет по някой най вероятно кретен ще го вкарад за дълго в затвора при хладнокръвните престъпници вместо да му се помогне а други които блъскат с колите си като онова пловдивско мамино синче което утрепа 4-ри човека и се ската само с 4-рли години и мн. мн. други , сега единствено учениците му ще бъдат най щастливи - крайно глупаво население

Възмущавате се от другите, но не сте нещо по-различно. Какво има да се коментира при тази оскъдна информация? Майката казала, че го тормозели. Че какво друго да каже? Трябва ли да й вярваме? Категорично не. Ако беше направил опит за самоубийство - твърде вероятно да е права, но при опит за убийство и никакво разкаяние, изписано на лицето му, хайде да не бързаме! В класа на дъщеря ми имаме един такъв случай на тормозена притеснителка, която вече предизвика няколко инцидента. Молим се да не ни избие децата, докато са съученици. А украинската й майка е убедена, че е ангелче, разбира се. Обвинения и оправдания лесно се намират, никой не се захваща с разрешаването на проблемите, а това трябва да бъдат родителите на първо място. Ние сме не само най-отговорни за децата си, но и най-облагодетелствани от щастието им, за да стоим със скръстени ръце.

Разглезено синче на ново богаташ. Това трябва да бъде мразено и презирано. Само че кифлите са гладни и ще си дават дупенцата само да са до него. Макар, да подозират, че са времянки. Пълно е с такива на тоя свят. Първо показно са с лошите момчета, после животът им се стъмнява и задкулисно живота в страх и стрес.

В Пловдин само едно училище ли има!? И това това, че е тормозен ли му дава право да ги стреля?? Желязно оправдание-да ги тормози и той. Всички престъпници са на смъртно ложе в ареста, но на свобода са абсолютно здрави! Ако е за лудница-да го пратят там!

Съвет към бъдещите приятелки на тоя Пичага: Внимавайте да не станете бивши....

Сега ще го изкарат и невменяем, за да отърве затвора.

Держись, Миша!

Аллочка, а къде е таткото на момчето? Очевидно няма нормално семейство в което да се възпитава този човек. Това е огромна дегардация - да гледаш как собственото ти дете пада на дъното, става престъпник! А ти да го тъпчеш с лекарства!

Направил е опит за убийство и мястото му е в ареста. Вече е пълнолетен. А колкото до майката вместо да реве по медиите да започне да посещава писхолог или психитър, защото вината за поведението на това момче е на неговите родители.

Това, като проблем, преди да дойде в съда е било за психолог и за педагог специалист. Тук трябва да се види въобще системата как работи и как се помага на проблемни деца да се идентифицират и после да се работи с тях професионално. Изобщо образованието е на автопилот в тази сфера.

Образованието не е на автопилот в тази сфера. Учителите винаги забелязват децата с психични отклонения и проблеми, но когато кажат за това на родителите и препоръчат работа със специалист повечето родители се сърдят и отказват. Защо това е така, може би трябва да питаме майката на младежа от снимката?

Какво ще забележат учителите като повечето от тях самите се друсат с успокоителни.

За това вината е основно на родителите, защото в училище могат само да предложат такова решение, обикновенно родителите отказват, защото смятат че няма проблем. Ако родителите си признаят че има проблем, могат да потърсят професионална помощ и извън училище, но ...

а какво не е на автопилот???? маи само кражбата и корупцията за милиони.

"прострелял Иван НЯКОЛКО пъти в главата" В Психиатрията или Затвора, точка!

Майка рускиня? Това обяснява всичко! По-добре да си отлежи в затвора, а после да го въдворят в лудница. От Русия нищо нормално не може да дойде!!!!!!!

Аха..., щото в щатите, например, всичко е о`кей?! Там не се стрелят всеки ден?!

Баща - българин? Това обяснява всичко! От България нищо нормално не може да излезе!!!! Не знам къде му е мястото на момчето. Това е работа на специалисти - лекари и прависти! А виж, твоето място не е много ясно къде е, защото русофренията е тежка и неизлечима болест!

русофилията ти е направила мозъка като на канарче......само един българофоб може така да каже за своите сънародници но след 45г. обработка на малокалибрените селски мозъчета за тях родина стана друга държава и за това хората ви наричат предатели и пета руска колона.....дано по-скоро се изнесете от тук

Видно е че това дете е изпуснато. Много зависи от държавата, възпитателите и др. дали от това дете ще излезе човек или престъпник. В момента "държавата" е поела грижа само над мангалите , а белите ги е оставила на самотек.

Държавата Е виновна, че не ни въспитава децата! Много е виновна! Апцалютно си праф.

Изказването ти е иронично, нали? Иначе е много жалко, какво е направила държавата за ограмотяването ти :(

е нещастник, отроче на българо-съветската дружба? Нормално.

детео няма корен. Лутат го между Москва и Пловдив. Няма любов и с лошотията си се опитва да привлича внимание или да прави живота си по-интересен... Щом приятелката му го заменила с друго момчче, той се почувствал мнооого зле. Изоставен, без любов....И направо е отсрелял съперника.

Аутсайдер не е вродено състояние. Аутсайдер е възпитание. Такова дете сте си направили.

loyola

Нещастна система - на човека трябва да се помага, а не да се изтормозва още повече... Най-големите бандити ги пускат а него го слагат в клетка при неграмотните рецидивисти ...