Психично болен простреля мъж с пушка

Психично болен е ранил възрастен мъж с пневматична пушка във Вършец, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Обратно в новината

Коментари - Психично болен простреля мъж с пушка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече се чудиш,кой ще те довърши. Дали пиян или наркоман без шофьорска книжка,дали някой психясал и пуснат от лудницата или крадлив циганин с брадва. Мигрантските навлеци изобщо не ги споменавам.

Значи един психично болен е прострелял 'мъж с пушка".А психично болния с какво е стрелял по "мъжа с пушката"?А "мъжът с пушката" защо не е стрелял по психично болния? Така сте написали заглавието,че излиза,че простреляния мъж е бил с пушка. Можеше да напишете :Психичноболен стреля с пушка по невъоръжен мъж.

Дирковци, те толкова си могат. Моята дирка е по-грамотна от тях.

Да не е избягал натам Влайков Гербаджията. Я да проверат дали си е удома

Психичноболен от ГЕРб лие?

Не е, от БСиП е.

Те са все едни комунисти.

Страната се напълни с психично болни . В съседния вход живее психично болен млад мъж - никой не взема мерки. Сигурно като убие някой тогава ще се размърдат.

ти откъде знаеш да не си лекар дай ви етикети да слагате на хората ми напиши донос дано ти олекне

На 20+ години - мръсен , говорещ си сам , крещящ отвреме- навреме. Много си е наред казваш. И без да съм лекар е видно , че има проблем.

се е снабдил с пушка този човек?

то си пише под снимката.

Важното е че се хвана в клопката и прочете статията :). Зер, ако пишеше, че психичноболен е ранил някого с пушка-въздухарка, щеше ли да си направиш труда да четеш такава велика новина. В България всеки втори страда от някакво психично отклонение, а на първите просто не е открито. Въздушни пушки също навсякъде се продават свободно и само някои от тях подлежат на регистрация. Така не само си прочел новината, а си и видял мъдрите реклами на всевъзможни боклуци - впрочем това е целта на всичките писаници - да осигурят читатели на рекламите.

:) Даже и коментарите са за това... Пониакога се налага и там да предизвикват спорове :) Ето, нарочно написах "пониакога" и ако не го изкоментирах в това изречение щеше да има "коректори", които щяха да предизвикат още няколко десетки рефреша, отчетени пред рекламодателите :)

От кога тръбата за фунийки, с приклад, се приема за пушка?

Навит ли си да подпишеш една декларация ,че не нося отговорност каквото и да стане, ако те гръмна с "тръбата за фунийки"и после да се заложиш да те гръмна в окото?!? А, отворко?

Навит съм.Аз имам две очи,а ти един ГЪЗ! Кога ще пробваш,а отворко?

Изпили си мушката, че много ще те боли в последствие.

В България има ли ненормален, който не притежава оръжие?

Погледни диалога от 13:47 и ще запиташ има ли нормални в тая държава.

Хората превъртат. Няма я Партията, да се грижи за доходите им.

loyola

" Оказало се, че мъжът е с тежки психически отклонения, поради което е задържан за срок от 24 часа." Е така ли се справя държавата с лудите? Спят ли активистите от БХК?? Значи лудите ги задържат за 24 часа, дори не им оказват помощ и после хайде - обратно на полето

34годишният е решил да почисти ком.отрепки и затова е с тежки псих. проблеми .ако беше обратното ,щяха да намерят тялото на младия от някой случаен минувач .

Психари вилнеят необезпокоявани с любезното съдействие на закона.

Психарите ги творят!