Стрелба в централата на ”You Tube”, трима ранени (видео)

Жена откри стрелба в централата на "You Tube" в калифорнийския град Сан Бруно и рани трима души преди да се самоубие.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба в централата на ”You Tube”, трима ранени (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето до какво доведе еманципацията на жените. Днес човек убива, утре цигара ще запали!

мацето явно е с воняща дупка и тоя който я е пълнел е намерил други 2 розови и малко вонящи да пълни тях обаче мацата е побесняла и е зачесала всички , идеална приказка

Насим Наджафи Агдам. - The Independent. Според баща й напоследък тя се е оплаквала от действията на администрацията на YouTube, която според нея е филтрирала нейните публикации, поради което доходите на Агдам са намалели.

Имаше един тъпанар "детроита" и един друг "ак47" които дадоха фира и сега ти си 1 по тъпота....продължавай все така и тиквата ти ще стане на медал

Една конвенцийка няма ли да спретнат за накърненото достойнство на разлюбените женички? Да се избият по 10 мъже за всяка зарязана, незадоволена женица.

Нападателката е "чиста" американка (според името). Ами, май са ни "почнали " гостите с чалмите.

Прилича ми на престъпление от страст. Да четат хубавците, които все си мечтаят за послушни и подчиняващи се женички от Близкия и Далечен изток - те са изключително отмъстителни.

Да му мисли Джордж Клуни, ако ще изневерява на Амал.

Най-вероятно е едно от нашите по-млади попълнения.

С това именце е 100% мюсла...

Потърси нейни снимки в Гугъл. Тая е мюсюлманка колкото аз съм бахаец.

От това, което прочетох в английската преса, жената е от градче близо до Сан Диего, което говори достатъчно. Иначе може и да е била в правото си. Новата политика на You Tube дискриминира бизнесите с малко гледания и дава приоритет на конкретни бизнеси. В случаят жената е имала канал за здравословно хранене, веган и т.н...но по-същественото е, че почва да излиза грозната истина наяве с тези соушъл мидия канали. И аз наблюдавам нещо подобно...

никакво сан диего няма,официалната новина е сан Франциско!!!Още снощи излезе в интернет!A woman opened fire with a handgun at YouTube's headquarters near San Francisco on Tuesday, wounding three people before shooting herself dead as employees of the Silicon Valley tech company fled into the surrounding streets, authorities said.

Ти тъп ли си, или четеш само главните букви? Стрелбата е станала в Сан Франциско, но колегата е дал информация за жената, каквато няма в статията. Тя, убийцата, е от Сан Диего и е имала Ютюб канал. Появи се и информация, че е имала връзка с 36-годишният мъж, който е в критично състояние, но още нищо не е потвърдено.

Извод: Веганството е вредно за вашето психическо и физическо здраве! ;) Костов бе веган.

Вече не е ли? Да не е умрял?

loyola

Спокойно (нЕма да се плашите), готвим нови санкции срещу Русия, щото няма кой друг да го е извършил, вЕрвайте ми.

Кога ще я стигнем Америка ... Яаа! Ние сме я изпреварили! "Двама въоръжени избягаха от Софийския затвор" ...

Щом е Насим - ясно. Едно хубаво мюсулманско име.

Дам, името издава доста.

Явно й е писнало да я дават в клипчета по бельо и без. Или обратното? Не са я пускали достатъчно? Между нас казано, още много АйТи - "специалисти" и модератори са за отстрел, но карай да върви там. Нека дебнат и си изкарват хляба с хорските екскременти и клюкини.

"Битов инцидент" с "бяла жена"... Е, леко се спестява че жената е опакована в бурка.

Както в училищата предложиха да въоръжат учителите.От другата седмица всеки IT специалист с автомат и гранатомет.

Ъхъ - ще си ги извади от CoD4 с дебъгера.

Или поне горелка на Мъск!