17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ха , 5 пъти обяснявам защо се ходи в сащ ама либерасткия дир ми маха "неудобния" коментар, а оставя твоя, ще го пратя на други медии да им кажа какво трие дира, че надминаха и бай тошо, провеждат зомбиране и манипулиране на обществото явно по поръчка на герберската власт... затова ще се борим за затвор за цензура на форума до живот. Кауза #1.

Ако това....е американската мечта! Не благодаря!

anivel

Еми щом мечтата ти е корупцията у нас и диктатурата на путин имаш алтернативи! От 2013 година се подписвам с този НИК - задник! Лек ден

Единственото важно в " новината " е , че няма пострадали Българи . За кзанаксовите зомбита това си е ежедневие и на никой не му пука за тях :)))

Амеркианската гражданска война май вече почна. Отиваш да си купиш донът и бум, някой ти прави главата на донът, просто ей така, че му доскучало.

Още едно огнище на луда крава.

няма нищо случайно в тези "стрелби" особено в ел пасо на демократа бето о'рурке района.1.Една от главните цели на демократите либерасти винаги е била да се изземе оръжието от цивилните защото това е сериозен ресурс в народа в случай на недоволство и ако се организират бързо особено с интеренет става опасно за властта, никакви грижи за народа няма, а просто треперят за властта си 2.този бизнес е главно на републиканците и искат да го ударят а по този начин и финасирането на партията, финансово да смачкат Републиканската Партия. 3.Разбира се и целта е ударят и по Тръмп като защитник на оръжейните организации. 4. Подли, подмолни и лицемерни - либерасти - носят мизерия и разруха по света.

Ако селската бабичка имаше право на оръжие , дали, знаете кой, щеше да смее да влезне да краде компоти? А?

Ама 29 невинни щяха да са живи за последните 24 часа в САЩ! Варварска страна с варварски порядки!

да те управляват мизерници, тогава.

Шило

Същото право щеше да има и този, който иска да влезе в къщата на бабата. И? Кво прайм, тогава?

Този с право и без право си има оръжие.Освен това е 50/50 с бабето.

Реално променя психиката. В психически нестабилен момент може да стрелят. Някой носещ оръжие е много по-вероятно да изпадне в конфликтна ситуация.

Ако селската бабичка беше с пистолет, ще влязат няколко гангстера с автомати, те са и с по бързи рефлекси и по точни мерници!

И на мен тук си ми харесва, Бащата на нацията се грижи за всичко! Стабилна държава, ниска безработица. Близко си до Западна Европа, може да избягаш натам когато си поискаш.

Вероятноста да станеш жертва на огнестрелно оръжие е пъти по-голяма в САЩ, отколкото в България. Това обаче не променя факта, че една немалка част от българите искат да живеят там. Преимуществата и недостатъците всеки сам преценява за себе си. Аз съм нещо като 'американофил', но по ред причини (различни от масовите убийства) не бих живял там. С удоволствие бих посетил плажовете в Калифорния и Флорида, но да пребивавам постояно, не.

А ма разбира се, да живееш в "процъфтяваща" България е къде къде по-спокойно и приятно! Другата седмица ще има някой изяден от бездомен помияр и сгазени от някой малгaл без книжка, но си е хубаво тук в кочинката! Ние сме си свикнали тук, няма нужда да бачкаш много , особено ако може да крадеш.

Америка също не е процъфтяваща във всички сфери. Дали ще работиш на бензиностанция или в супермаркет в САЩ или България е все тая...тези сфери не са процъфтяващи нито там нито в България. Просто в България почти няма процъфтяващи сфери а в САЩ все пак има няколко такива. Ако можеш да се уредиш в такава сфера...отиваш. Ако не, не отиваш. Но болшенството имигранти отиват в САЩ само за да "цъфнат" в една непроцъфтяващя сфера с недеждата че това може да се промени. Но повечето пъти не се променя. Мойто мнение е че в САЩ трябва да се ходи само когато 1. Имаш добър и доказан бизнес и там поради по големият пазар можеш наистина да направиш компания чудовище 2. Ако те изпратят от работата с по добри условия 3. Отиваш да учиш нещо в което са добри..бизнес, маркетинг, икономика. Иначе нямаш работа там!

ха ха , 5 пъти обяснявам защо се ходи в сащ ама либерасткия дир ми маха "неудобния" коментар, а оставя твоя, ще го пратя на други медии да им кажа какво трие дира, че надминаха и бай тошо, провеждат зомбиране и манипулиране на обществото явно по поръчка на герберската власт... затова ще се борим за затвор за цензура на форума до живот. Кауза #1.

Има много развлечения но си е опасно аз там бях шофьор на камион и не бих се върнал там в европа е по спокойно

Кървав ден в САЩ. А денят още не е свършил ...

Забрана за притежаването и носенето на огнестрелно оръжие,освен от армия и полиция.Ама не било демократично.Нарушавало свободата на човека.По-добре нарушена псевдосвобода,отколкото насагдан страх и отнет човешки живот.

И да има забрана винаги има начин да се набави оръжие. просто струва повече време и пари, т.е. няма начин да се спрат такива случаи, Само обикновения гражданин е ощетен, защото не би извършил престъпление на законите, за да се снабди с оръжие и остава беззащитен.

Не ми е мъчно, но е неприятно. Все пак загиват хора, макар и в САЩ

Не може то с 2 милиарда лева несправедливо да си по богат, и да не ревеш...... И както казват по долу пишещите - бат Бойко да подготвя и трета съболезнователна телеграма!

Тексасткият стрелец е по-добър от този в Дейтън

Борисов трябва да изпраща по две съболезнователни телеграми до САЩ на ден.

Обременено общество. Рекламират печелившите от американският начин на живот по телевизията което подлъгва милиони да тръгнат на там. Малкото успели само затвърдяват "Американската мечта" а болшенството което не успява или го е срам да си признае че се мъчи или вече години е прекарал мъчейки се, му е трудно да имиграра отново след децата вече са свикнали с живота там. Познавам бол такива българи..не могът да се върнат дори и да искат щото децата им вече са станали част от американското общество а в живота си колко пъти можеш да имигриаш...най много един път!

Тръмп трябва да организира Министерство за преброяване на убитите в САЩ

Той /тръмпито/ явно има и погребална агенция, и сега смята печалбата..... Ама вторият стрелец не е бил продуктивен

Да вземат и нашия Бойко да разходят из мола

В САЩ превърнаха масовите убийства в масов спорт

Премиерът ни няма да смогне на съболезнователни телеграми. Сутринта изпратил една за Ел Пасо... А човечеството върви надолу,поне по моите критерии.

Умрелите са умрели от демократични куршуми!

Сбърканяци са лудите говеда! Просто факти! Не хора, а чиста проба животни! Също като прасетата, но вместо чума по тях ходи болеста луда крава! Лудост с две думи!

anivel

Е и какво теб те бърка, че правиш такива квалификации? А не те е срам да се подписваш с моя НИК!

Вземи се разкарай, ника си е само мой!

Тотално побъркана държава,водена от клоун ,неадекватна,високомерна,пълна с джендери и наркомани....

кисело това грозде а?

като оловна захар.... (ако знаеш изобщо какво е това...)

Тези не се ли изтепаха вече, че да си отдъхне светът от тях. Ама Боко Зеленчука на кого ще подарява милиарди за несъществуващи хвърчила?

Най-вероятно пак цветнокожи маймуни са в основата на стрелбите в двата града, Доньо ще се наложи да извади калъчката! А иначе, съветската кочина гори още по-добре :)

Мериканците не ме интересуват, те дали пишат за нас, когато някой се хвърли от терасата, или убие роднина, или заколи съсед , а? Никой не го интересува! А ние дори коментираме, техните неволи! Защото не можем да си оправим нашите. А у нас е геноцид, от 8,5 милиона сме станали под 7. Това са на 15% обезлюдяване на Асеновата , Аспаруховата, ако щете Крумовата земя.

Имай предвид, че даже и нашата война по пътищата взима по-малко жертви от убийствата там, на годишна база, колкото и да ни се струва невероятно!

това е , свобода, демокрация, това е то! купува оръжие и стреля, тук или ще ти продадат кофти оръжие или боеприпаси нама да имаш, пък докат се решиш да утрепеш мизерника-крадец от мъзето ти, като си помислиш, че накрая ти ще си виновен, се отказваш. !абйед ум амам абйед йаХ

Хубав ден - слънчице грее, ветрец разхлажда въздуха, американци гинат... колко му трябва на човек да бъде щастлив!

направи справка колко са се родили днес там в голямата яхудска държава, дядо Благо

Дядото

Споко, и те ще пукнат.

положението се изяснява. реднеци прават америка отново велика повлияни от пропагандата на тръмп. чекай бе, на тръмполината му се получава щот говори едно, а прави друго....вие какво? се едно да си купите освен боновите книжки и акции от некое предприатие нарочено за масова приватизациа през 1997-ма.

Западнали наркомани.

Трепи гадта и това е положението. Там който и да утрепеш няма да е грешно. Но ако тия велики стрелци бяха Амеркански военни в Сирия щяха да получат медали за храброст

Ако е истина, че 30 хиляди американци намират смъртта си всяка година от убийства, то това означава, че чрез системата Зелена карта трябва да се подбират поне 40-50 хиляди годишно амбициозни млади хора от цял свят. В противен случай подобен мащаб от убийства буквално може да се окаже опасен за нацията! Знае ли някой колко хора годишно се привличат чрез системата Зелена карта?

Тия както са тръгнали до края на годината ще се редуцират доо 300 милиона.

Много важно. В същото време американските главорези са избили поме 100 невинни цивилни в Сирия и Афганистан!

е поне не ги обявиха всички за невинни... има напредък! само се чудя - дали отново няма да се окаже гей клуб?

южните щати отдавна са превзети от латиносите, никакви масови убийства не могат да спрат превръщането им в част от Лат. Америка.

Тези американци се стрелят по моловете ,а нашият умник-МП , пак се простреля в крака -Публикувано е остро протестно писмо на румънското правителство срещу изказванията МУ зяа румънските туристи. Абе този ще запали балканска война -скара ни със всички съседи с глупавите си изказвания

Лошото, е че при тези стрелби не измират само избирателите на Дончо

Шило

Какво им става? Май доста са в матрицата. Ба си... Обама се помъчи да ограничи правото на свободно придобиване и държане на оръжие, ама Тръмп разказа играта на тази добра инициатива. Жалко за хората, ама за образност, за един ден не умират толкова хора и там, където се води война. Има нещо, което трябва да променят.

шило, ти си тсаредеп, .... Правото да се притежава оръжие е записано в американската конституция. Във Втората поправка от 1791 година се казва: "За сигурността на една свободна държава е необходимо добре организирано опълчение; правото на хората да съхраняват и носят оръжие не бива да бъде нарушавано”. Браво, и много хубаво!

Шило

Кое му е хубавото? 30 човека за един ден убити от двама психари, които са си купили свободно оръжие? А това, че го има във Втората поправка, не значи, че не може да бъде изменено.

Политиката на популизма е виновна а не демокрацията - внимавайте за кой гласувате

Болестта "Луда крава" е коварна и покосява много крави, при това по цял свят! Но краварите сме затова, нашето призвание е да се справяме с болестта! Някои ще кажат, трудно е. Трудно е, но ако беше лесно, нямаше да се падне на нас! Ние сме избрали трудния път, лишили сме се от комфорта, напуснали сме роден дом, роден град, родна държава и сме избрали да сме полезни за кравите по света!

Щом си избрал този път и той те прави щастлив, дерзай. Имаше и алтернатива - да купиш галон Тройной, с което да подпомогнеш най-могъщата икономика в Космоса. Става и за миене, става и за пиене. И за друго става, но не е литературно издържано да го споменавам, пък и ти си направил вече своя избор.

Абе там да не е почнал ловния сезон!

Явно в Краварника има свръх продукция на демокрация. Трябва повече износ на демокрация, за да могат да се "кротнат" малко вътрешните тероряги. В смисъл, да се говори малко повече за тероризма, който нанасят на останалата част от света, с цел да не личи чак толкова много нивото на вътрешния тероризъм. Демократично.

А някъде в Сибир през това време....... Играем на мълчанка. 100% цензура за пожара в Сибир.

Напротив. Има информация, а тя е, че вчера са загасили 1/4 от пожара, т.2. от 2 млн. хектара- 450 хил. са загасени. Днес продължават да гасят нови площи.

Споко бе - сега ще видиш, как новините за пожарите в Сибир ще почнат да изчезват от нашите демократични медии. Щото взеха да залавят подпалваческите групи и да ги показват на видеозаписи. Не са интересни вече тези новини, че току виж показали признанията на заловените от къде точно са дошли доларите и ще трябва да пишема, как руските гадни ченгета са арестували демократично палещите горите...

Ние имаме система, наричаща се "Зелена карта". Убийствата са факт, но е факт и подборът на свежа кръв за американската нация. Така че злорадстващите да не бързат с наздравиците!

Ако някъде по света загината 2-3 американци ,съответната държава ще бъде срината до основи с бомбени килими. А при тях си гинат на килограм ,ама никой не бомбардира Тексас или Охайо

ББ от тези ненормалници ли купува Ф16 ?

Там стрелбата е право по рождение на всеки местен , нарича се още американска мечта.

Политиката на популизма е виновна а не демокрацията - внимавайте за кой гласувате

Курсове за всевъзможни начини за убийства се провеждат и у нас всяка вечер по Btv,NOVA,Btv Action,DIEMA-под общото наименование АМЕРИКАНСКИ ИГРАЛНИ ФИЛМИ -ХОЛИВУД

Станало е в център за забавления и това е ОК? Убили са бързо нападателя и това е О.К.? Или аз нещо пропускам в експонирането на тази поредна новина от НАЙ-ВЕЛИКАТА демокрация ?

Пропускаш, че новината е трагична, а не ОК! Въпрос на капацитет!

не разбирам твоето ОК - явно си умопомрачен русофил

Българино !! Внимавай и се оглеждай се за БОЛНИ луди крави! Опасни са! Това е болест която ходи и се предава по еврогейските животни! Защото болеста на лудата крава е силно заразна! И единственото което може да направиш, е да и теглиш един куршум в челото.>За да и спестиш мъките от олигофренското мучене!.>След което спокойно да я транжираш, и направиш на чеверме или сръбска плескавица! Само така може да се оползотвори една луда трансатлантическа еврогейска крава:)

Да, болестта отдавна е ударила мозъчето ти. Я марш оттука.

От 1917-та година върлува руската червена чума!

Африканската чума спокойо може да я зовем руска чума по свинята там ърлува от 30 години и няма оправия