Странна похвала на Тръмп за Финландия, местните му се подиграват

Премиерът на европейската държава отрече твърдение на американския президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много хора нямат време да четат новини, стигат до заглавията най-често, а още по- малко имат време да пишат и четат форума.Затова е странно, че се полагат толкова усилия да се цензурира форума, изтриват се, не се допускат, следят се IP на неудобните и колко закончета вече приеха в тази насока изгубих им броя.

аха, тия били имали гори та ги наблюдавали само, не ги почиствали, и така като ги "наблюдават" и спират пожарите.Умници те, само с поглед спират пожари и стихии, иначе къде сравняват Северна студена държава с горещия въздух на калифорния.И разбира се че е абсолютно задължително поддържане и почистване на горите, както язовири, корито на реките, само че кметовете предпочитат да си спестят тези разходи.Много е прав бай Дончо ама демократските медии предпочитат да хвалят техния малоумник обонго и да плюят по републиканския президент, а пък щом и финльото се смята "фактор" мани, мани, хептен го закъсахме.

Тръмп е излъгал?????? Не бе, това е "алтернативна истина".

Кои от местните - черните или белите? Или мелезите?

Белият брат Тръмп пак настъпи греблото. И си рече:Добре че не са го откраднали русннаците.

в Словения , обаче събират листата от гората от цяла община, оставят ги да се сушат и после ги омесват със смола и ги правят на пелети, които използват за отопление в местен тец. Цената им била по- ниска от българската. Освен това масово използвали подово отопление вместо радиатори. Пък и Тръмп изглежда иска да каже, че не му се дават пари федерална помощ и всеки да се оправя , както може. Защото, веднъж излязъл от анимационния си свят, Тръмп не може да понася тежки сцени, освен ако не става дума нещо да му носи печалби.

Кой ги пише тия статии.... :/

два пъти съм бил във Финландия и смело мога да заявя, че никога не съм виждал толкова много красиви бели жени на едно място! това там е чиста лудница! човек откача направо... а мАжете, финландци, ми казаха: явно не си ходил у Шведско...

А, виждал ли си черната, като вакса, "мис Финландия".

Соросоидта по света и у нас сън не спи, да намери под вола теле. А за нобелиста дето изби милиони, само канграчулайшън имаше.

Аман от тръмпанари. Май за вас Тръмп винаги е прав, каквато и глупост или нагла лъжа да изрече.

И после си викаш как може такъв откровен идиот да е милиардер и сега Президент с ядрено куфърче!? Няма как да стане освен ако някой не го е спуснал с парашут и държал толкова години да крета в бизнеса. Май живеем във времена където много страни си имат "дълбока държава" които излъчват идиоти напълно импотентни неспособни да променят каквото и да е било. Най смея като глупаците викат че тръмп бил протеив банкери и разни други :-) Палячото щял да дърпа ушите на Шефа на Цирка...СМЯХ!

Финландците да не дърпат дявола за опашката, защото никой не е застрахован от голям пожар. А тръгне ли, ще почукат на вратата да им дадем нашия Бе-200, защото при толкова гори, без подобен самолет са живи-умрели.

Финландците да не спорят много, ами да хващат греблата! Щото големият бял човек така е казал.

Това ли е лидера на свободния свят? В сравнение с него Тодор Живков беше Айнщайн.

Хахахаха, Това, вече и Не!Новините няма да го напишат, че е прекалено глупаво. Сигурен съм, че идиота и сега ще бъде защитен подобавощо от "Тръмп общество".

колко трябва да си прост..........??????????