Страните от ЕС се споразумяха за реформа на предоставянето на убежище, България се въздържа

Държавите членки ще бъдат задължени да приемат известен брой от тези кандидати за убежище, пристигнали в една от страните членки, подложени на миграционен натиск

Обратно в новината

Коментари - Страните от ЕС се споразумяха за реформа на предоставянето на убежище, България се въздържа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знае ли някои кои и за кого строи къщите от дясно на околовръстното между герман и лозен,Всички еднакви стотици и празни боядисани с еднакви бои като мексиканска гето.

Нямаше солидарност ппрез 2015, нямаше питане - вие, българи, поляци, румънци, искате ли тълпи натресени от меркел, а сега искат солидарност. Това, което предлагат е покана към следващите. Ще предизвикат нова вълна и въобще, постоянен многолюден наплив отвсякъде. Нищо ли не се научиха от изцепката на меркел и последствия? Вместо да умуват как да спрат нескончаем поток, те умуват как да улеснят разглеждане на молби и как да натресат проблем на тези, които нямат вина. Следва или съгласие и нови "съседи" на издръжка, или отказ и плащане за всеки неприет, и в двата случая губи всяка страна членка заради де.илщина на някой европар.зит.

"Френският вътрешен министър Жералд Дарманен, който напусна предсрочно заседанието заради нападението в Анси, заяви преди да си тръгне, че всичко, по което днес бе постигнат компромис, не е перфектно, но, добави, че правейки компромис страните членки ще позволят на ЕС да е по- ефикасен в областта на предоставянето на убежище." Леле! станал да си ходи от заседанието, защото мигрантска отрепка е ранила 8 деца в страната му и пак казал някакви комсомолски тъпотии.... "нападението в анси"...все едно някакви извънземни са направили "нападението в анси".

Не разбирам как БГ е "въздържала се", това значи че нямаме мнение по въпроса а как нямаме мнение като тези ни заливат и всеки ден хващаме по 20-30.

Къде са САЩ? Те предизвикаха бежанската вълна те да приемат бежанците. На кораби и в САЩ, а не да ни ги натрапват. Бежанците са паразити които искат да живеят от социални помощи, а тези помощи са от нашите джобове.

Поредното безумие ! Европа има нужда само от икономически мигранти ! Можеш ли да си платиш оставаш в Европа ! Нямаш ли пари - върви на майната си !

Ние пак сме:"Ни тако ни вако"

От ЕС смисъл няма! Дори тъпите англета го схванаха :)

Хората искат при баба Меркел :)

А усраинските емигранти в сметката ли са?

Аха ясно, всеки преминал през България и незадържан тук мигрант, автоматично ще се таксува като "отказан за настаняване" и ще ни се начислява глоба.

Явно едно не им е ясно на някои политици в ЕС - дори да натиснат всички държави-членки да приемат мигранти, няма как да задължат самите мигранти да стоят в дадена държава. У нас мигрантите много не се задържат, защото искат да са в по-богата държава, където да увиснат на социалната система. Тези хора сами не желаят да стоят тук, защото нямат полза. Така че и да бъдем заставени да приемаме някакъв процент мигранти, няма как самите мигранти да бъдат заставени да стоят тук.

България пак няма топки да гласува "НЕ" като Унгария и Полша, бг политик означава шушумига нагаждач който само мисли да оцелее.

Точно това казах и аз.

Кирчо го каза ясно - "всичко имаме 7-10% макс" . Какво сега, заради тия 7-10% трябва да седим в ЕС и да се "радваме" на мигранти, ИК, педалски прауд месеци и джендър часове в училище? Няма да стане, Копейкин - референдум - напускане, това е .

Да приемат още терористи, джихадисти и военни престъпници и после да реват, че ги колят по улиците.

България никога не е саздавала ситуации за емиграция на населението на която и да е държава по света. Не знам защо сме се въздържали а не сме гласували против! Тези, които създават тези ситуации, да си ги приемат и гледат! Аз не искам да отглеждам емигранти! Досатъчно ми е това, че се грижа за родители и подпомагам ежемесечно едно българско дете с умствен потенциал, за което държавата отделя значително по-малко следства от тези на емигрантите и циганите!

Всеки истински педал се страхува най-вече от истински обществен ред! За това бъркотията с мигрантите е важна за нас. Това е нерешим в бъдещето проблем за всеки който иска да нормализира държавата си. Каша ни дай и много африкански РУК...

Време е за референдум за напускане на потъващата кочина

Ми напускай. Кой те спира?

Спират го тъпаци като тебе дето се кефят на педали и нямат нищо против детето му да получава стотинки от държавата а циганчето торби с пари

Четящи политолози твърдят по медиите че вече е решено за заселване от Африка от 70 80 милиона души .Явно ще учим други привички и начин на живот,Ще се учим в движение и ще си спомняме че сме имали своя държава и език.

Навлеците, да си ги дондурка. Готиванци и хрантутници не ни трябват

"Финансовата компенсация ще бъде от порядъка на 20 000 евро за всеки кандидат за убежище, който не е бил пренастанен" 40 хиляди лева на калпак за бежанец а в БЪлгария много работят за под 1000 лв месец.

ако европата не получава поне 1 милион роби годишно ша фърли топа! я вижте колко българи отвлече! по-опасна е от триглавата ламя!

Едни и същи руски тролове под другата статия за войната заплашват ЕС с ЯДРЕНО унищожение, а тук са загрижени за бежанският му проблем! Тук са ИСЛЯМОФОБИ, а под статията за украинските бежанци са ХРИСТИЯНОФОБИ! СМЕШНИ СТЕ!

Всъщност са помиарофоби затова не те харесват... а и личната ти хигиена е доста слаба. Иначе виж новината от вчера със сириеца във Франция и тогава повтори кой е ислямофоб, беполезен, гнусен, продажен НПО паразит.

Това е от новината за която пишеш: "Младият мъж бил християнин, служил в сирийската армия на Асад. Той напуснал родината си през 2011 г." Гадно, а тролче? :)

Гавраилчо, копеле тъпо, гаджето ти отгоре е писал за ислямофобия в новината за бежанците. Явно те тъпче добре че само на мен ми правиш коментар.

щом няма да се стреля по границите плана на юдеите за затриване на беите продължава....

що ги избрахме тия евролиберасти ококорено-отиквочени????Сега ще дондурккаме цяла Африка и Афганистан,плюс укропите.Не ,че не ни стигат нашите римляни,де!? Следва пращане на българи да трепят нашите освободители! Слава кокаине!

Скандално решение! Защо България не е гласувала "против"!? Ще ни натрапят измет, която не става за нищо друго освен за престъпления. Ако откажем трябва да плащаме по 40000 лева на глава! Пари, които са равни на 80 средни пенсии. Разбирате ли за какво изнудване става въпрос!?

Който още иска ЕС е национален предател!

Еврогеьове, не забравяйте на храните да поставяте стикери със ЗАЧЕРКНАТА СВИНЯ, за да не накърните традиционните религиозни чувства на мигрантите и те да се осквернят по този начин и да загубят обещаните им 40 девици в рая!

Нам татаром все равно! Щото никой бежанец НЯМА да пожелае да остане тук, а насилственото му въдворяване не е признак за демократичност, за какъвто претендират западноевропейците! Кога ги канихте да дойдат, нас питахте ли ни? А сга - дайте да дадем! Ми дайте, само че без нас!

Закривай

А в щатите не може бежанци...защото застрашават националната им сигурност. В Европа няма национална сигурност...всеки може да дойде и да прави квото иска.

Разстрел на място

Пак манипулации на стадото. Бежанци са до първата безопасна държава. И това е според международното право. От там нататък са ЕМИГРАНТИ. И пак според същото международно право, трябва да преминават границите на пропускателните пунктове. С легални лични документи и съответно визи. Пак според международното право, преминаване на граница през оградата си е престъпление срещу съответната държава, третирано като опит за тероризъм. Справка - Израел. Трепят нашествениците по оградите с картечници. Както е според международното право. Те са го писали всъщност.

Ще храните и ще се грижите за всякакви навлеци - Разбрахте ли бе "демократични " БАЛЪЦИ ! Ще бачкате и ушите ще Ви плющят , за да се чувстват добре гостите и да им е удобно , топло , да са нахранени и нищо да не им липсва !! Вие ще си ядете бананите и ще събирате капачки за кувиози понеже обичате предизвикателствата !!!

ЕС бързо ще се напълни с всякаква паплач. С друг цвят/култура/религия - мързеливи и безимотни. С глупавата си толерантност, гражданите на ЕС ще загубят своята културна и генетична идентичност. Ще хранят навлеци, които изобщо не са толератнти и имат претенции за всичко. Това ли е светлото европейско (многоцветно) бъдеще? Вместо да ги разселват, трябва да стрелят на границата по нелегално преминаващите. Както е било някога.

а други ще ги хранят.

ЕС е в рецесия и завладян от талибани, на Изток не ги искаме, а и те не искат при нас, оправяйте се. Баба Ванга каза, това че сме бедни, ще ни спаси и България ще бъде райска земя.

E сега разбрахте ли защо ще ни натикат в Шенген: ако сме извън шенген и имаме граница по устава на ООН имаме право да откажем на който и да е да влезе. А в шенген нямаме граница с тези страни и нямаме право да отказваме. Затова накараха Боко да иска шенген, еврото и зелената сделка.

Не искам ЕС защото от него нищо хубавио не съм видял, обаче ти говориш пълни глупоси. Точно напротив. Като няма граници няма как да ги накараме да стоят тук и те ще си отидат пак там където те си искат. Е без услигуте на каналджиите разбира се. А споразумението при всички случаи ще трябва да го изпълняваме, защото иначе ЕС няма да ни дава парите които са си наши

Не са се споразумяли, а Запада натресе на източния фланг решение в тяхна изгода. Ще прехвърлят на източния фланг всички бежанци, които не стават за нищо и натоварват социаланата им система. Да му мислят източно европейците от къде ще намерят пари за да ги отглеждат, а бежанците там да вършат атентати, убийства, изнасилвания. Затова ни приеха в ЕС.

Чифутските гентични отпадъци искат да ни напълнят с измет от третия свят и да заличат държавата чрез слугите си.

Естествено че България ще се въздържи...все пак бизнеса с мигранти си е съвсем доходоносен бизнес

Ще ги настанят в 5 звезди хотели при украинките. В Германия имаше опит да сложат украински бежанци в хотели и местните селяни вдигнаха въстание как може да имат такива права...и спряха идеята. Толкова с хуманността и човечността в Германия с това шизофренично население