Стойчо Стойчев: Няма да се стигне до нова политическа криза

"Враговете на конституционната форма се опитват да разпаднат коалицията преждевременно", заявява политологът

Обратно в новината

Коментари - Стойчо Стойчев: Няма да се стигне до нова политическа криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво разбира тая герберска проститутка?

Тоя се е ухилил като путка в нови гащи....

Ние още не сме излезли от кризата

Еееее Гешо, ебанта изотзадя е велико нещо брее..Ама сам си виновен! Предложихме ти и посланически пост,а ти....НЕ ТА НЕ? Даже и вазелина отказа....

Стоев, тя кризата не е свършила и скоро не се вижда краят и. Не знам що за политолог си но грешиш.

Стойчо Стойчев беше вчера на прайда, облечен в бански като на Борат,с класически бял чорап с две кръстосани хилки и с елегантни джапанки, а днес коментира политическата обстановка в България…..къде живеем?

... Че давате думата на един човек, който размахва среден пръст наляво и надясно! Браво! Похвално! Вместо да го игнорирате, вие му предоставяте платформа да впечатлява младите и нашите деца. Грозно и глупаво! Извинете се на аудитрията си, ако обичате и повече не обръщайте внимание на този хулиган

Както си говореха пена момата и злата омъжената. Наборе наборе дай да те саборя. И интелигентни, злата от бкп дс в сдс.. Герб. Е, така живяха хората с връзки по цял ден лаф муабет и днес единственото им дете е хайлаф. Аз не виждам промяната от 77 години, че отвориха границите, ок. Добре че я отвориха та да вудим и ние хубаво навън и децата ни. Тук с тия манифестации сме направо живковото, поне да ходят на гроба на живков, по едно цвете, че им е подал ръце на родителите им, за да са и те в НС

PEYTSCH

Ако ПП не искат разпадане на бутафорния им кабинет, нека веднага предложт половината министерства и половината служби на ГЕРБ. Ама веднага и без пазарене. Инъче ще е късно !

не ги искат!!!

Прав е стойчо набурите им. На стойчо набор 83/84 тройната дпс и герб си ги назначаваха, а кой остана и не успя завършили висше да ги уредят заминаха на заоад и днес са по на 39,40, те мямат стаж, на запад също без стаж и осигуровки са, кой луд би ги наел на кърк дърт елли белли. Ние се шегуваме, понякога си казваме мнението, но няма за кога да се върнат децата ударени от всички ви без връзки. Разжат се нови хора, а и не пожелаване на 20,30 годишните да нямат пари и да ги поддържат родителите им, а и герб 2009 писа, ще останат сами с майките си, от тяхната уста на внуците им пожелаваме. Прав е стойчо стойчев. Нека си работят богатите им и кво като имат, утре знае ли се, много имяха, но днес са клошари. Нищо сигурно и вечно няма цвете синоптичке, поне да бяхте умни, но селото не ви е оставили, във вас си е. Бъдете добри хора а на стойчо късмет в живота и деца да им се народят за неговите наборчета един бюлюк

Правителството, Стойчо, е на върха на копието Борисово. Нищо лично, но то е толкова крехко, че само се чуди защо ли още е на власт.

Тоя какво -разчиства пътя и втълпява, че няма смисъл да се бутат тези окупирали властта ли?

Това не е ли онова дришненце, което размахваше средни пръсти на протестиращите? Как изобщо подобни дегенерати имат безочието да се показват на екран, след като вече са се орезилили така?! Явно помиярчето, псевдо социолог е от наглеците с чугунените кратуни, които винаги са били на почит в България, а сега се изявява като официален говорител на статуквото и новата мафия, която превзе властта у нас.

Със среден пръст в г….з! Няма ли кой да го спре тоя нахал да бръщолеви глупости! Толкова е нагъл, че все повече ми заприличва на Плевнелиев!

не е сигурно ..че нема да има политическа криZa ..нашите приоритети в БГ са ..да правите иZбори преZ 2-3 мецеца за по 100 млн на иZбор...да немате редовно правителство ..да немате парламент ..да немате бюджет ..да спре иZплащането на пенсии ..Zaплати на учители ..полицаи..лекари ..да купувате от нас най скъп бендZин и нафта ...беZ да плащамебу вас в БГ данъци от печалбата ..да почнете пак да купувате гаZ от нас ..Zaщото сега цената падна на борста под 300 $ Za 1000 куб.м. докато от нас ще си го купувате на 500-1000-1500 $ ..като беше миналата година !

Смени си клавиша в главата.

Ма Стойчо, да не си си вкарал средния пръст в гъза?!

Не знаех, че да приказваш небивалици било политология. И за политологията няма дъно .....

Поредният ибрикчия на крадливия макак и шеф на гербавото ОГП Боци сложен на заплата да пази амбразурата на мутромилиционерската мафия.Човек със скромни възможности нисък интелект ,липса на морал ,но голяма злоба подкована от огризките които му хвърля мафията в БГ

И опънат с 200!

Aман от тъпи коментатори ... Братчед, ние сме в политическа криза от сума ти години и тя не е спирала. Каква нова политическа криза да има, като ние сме в политическа криза?!?

"ПО-СИЛНИ СМЕ ОТ ХАУСА!" - лозунг на ГЕРБ. "ДА СПРЕМ РАЗРУХАТА!" - лозунг на БСП. "МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ!" - лозунг на БСП. "Малко АЛА - БАЛА ... и завземаме България! " - политика на ПП "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА". ... ЕДИНЕНИЕТО С БОГ, ПРАВИ СИЛАТА!, политиката на Духовния Свят, в атеистично заробена (многоизмерно поробване), но не безнадеждно, България.

"ЕДИНЕНИЕТО С БОГ, ПРАВИ СИЛАТА!, политиката на Духовния Свят," Ха, ха, "духовния свят" се управлява от заклети атеисти като Путин, Медведев и прочее, ама балъците се връзват... А папагалите-мурзилки повтарят до втръсване за шепа копейки...

"хаУс" е стил в поп музиката. Виж хаОс е друго нещо.

Този Стойчо е творение на университета на Сорос - Централноевропейския университет в Будапеща, където е бил 2005-2006 година. Бил е и съветник на ГЕРБаджийката Румяна Бъчварова, когато беше ченге номер 1 т.е. министър на МВР Чудесен човек!

естествено, сега протестърите и мутрите управляват ръка за ръка!

Верно ли бе? Като утрепат кравите щото пърдят. Пуснат пилешки и свински вируси да махнат месото от пазара. Треснат хлебарките като храна в Била и Шмила. Праснат карбонови данъци и сметки. Пуснат Пландемия 2 и задължителна ваксинация. Нямало да се стигне до политическа криза ли? Аре да видиме тая Давоска простотия докъде ще ви докара. Да не стане бесене и пребиване на еничарите в парламатора и включване в БРИКС по бързата процедура.

Не може да се наречеш политолог, ако си наивен като гълъбичка и вярваш, че "от ДБ обясниха, че не е била това целта. Целта е била конституционната реформа. ".

Какъв наивен бе, тоя е безмозъчен!

Къде ли ги намират такива сополиви недоносчета........