Стойчо Кацаров: Да заведем нарушителите в отделенията, за да видят интубираните (видео)

Опитваме да не действаме като при управлението на ГЕРБ - да се появят няколко души с черни костюми в полунощ и да обявят забрани", заяви здравният министър

Обратно в новината

Коментари - Стойчо Кацаров: Да заведем нарушителите в отделенията, за да видят интубираните (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЛЕДАЙТЕ И ВСИЧКО ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО ЗА ЛЪЖАТА И ГЕНОЦИДА НА ВЕКА. Ваксинно Разпръскване или С ДРУГИ ДУМИ, НАБОДЕНИТЕ СА ОПАСНИ ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ (ВИДЕО-БГ СУБ) - МЕГА ВАЖНО ВИДЕО ЗА ВСИЧКИ, ОСОБЕННО НЕВАКСИНИРАНИТЕ ОТ НАС!!!!!!!! https://bit.ly/VaxxSheding (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕО С ВСИЧКО ВАЖНО ЗА ИСТИНСКИ ИНФОРМИРАН ИЗБОР. (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid (ВИДЕО БГ) ВСИЧКО МЕГА ЦЕНЗУРИРАНО и ВРАЖДЕБНО СПРЯМО ХОРАТА, СВЪРЗАНО ПРЯКО С ВАКСИНИТЕ, В ТОВА ЧИСЛО И ЗА КОВИД В 17та ЧАСТ ОТ МЕГА РАЗКОНСПИРИРАЩА ДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦА!-(Падането на кабал - продължение) (Останалите серии от продължението на поредицата 1-12 са тук: https://bit.ly/FallCabalNextFull // от 13-17 епизод следват, а цялата първа част е тук: https://bit.ly/FallCabalFull https://bit.ly/FallCabal17 иРНК (mRNA) фЪксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) Прочетете внимателно и текста под видеото, ще ви даде истински антиПлан'демични жокери! https://bit.ly/VaxxUnderMicroscope (ВИДЕО БГ): СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ФЪКСИНИТЕ СА ОТДАВАН ИЗСЛЕДВАНИ И ЯСНИ НА ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, ВИЖТЕ САМИ. https://bit.ly/WellStudiedVaxxSideEffects (ВИДЕО БГ) УНИЩОЖИТЕЛ НА ПЛАНдемията Ковид (ВИДЕО) http://bit.ly/StopK19Genocide (ВИДЕО БГ) ВИДЕО: СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип с извънредно важни разкрития за всички търсещи свободата и просперитета си хора. Съдържа специална селекция от снимки и видеа. http://bit.ly/FreedomBG1

антиваксарите да ги заведат в отделенията при интубираните.

Долу са ме питали как се стига до интубирането - доколкото видях, лекарите чакаха до последно. Като започна да се тресе човекът и да не може да си поеме дъх, действаха светкавично. Пораженията на дробовете бяха над 90%, доколкото чух и се чудех въобще как е дишал преди това.

Питат ме също за ваксинирани в болница - има ваксинирани в болниците, двама се възстановиха и са изписани. Третият се подобрява бавно (двама бяха над 65- единият от тях с астма, третият беше преживял белодробна емболия). Не говоря за или против ваксините. Споделям факти.

Стойчо, истината за тези бълвочи излиза постоянно. Поумнявай докато е време, щото скоро фашистите ще бъдете бесени и няма да дочаквате процес.

този може трета игла веднага

Паляци! Тва не е пандемия на клубове и барове! Толкова сте елементарно тъпи че не виждате по-далеч от развалените палци на нозете си! Овцъ

На всеки антиваксър- тръба в гърлото! На всяка антиваксърка- тръба в гъза!

на тебе една кожена ваксина в единствената ти гънка. Ти си си свикнал.

МИНАЛАТА ГОДИНА НАЛИ НЯМАШЕ ВИРУС И ГОРЯХТЕ МАДКИ , ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ СЪДЕНИ, ЗАЩОТО СИ ОТИДОХА ХОРА ПОДВЕДЕНИ ОТ ВАС ДА НЕ СПАЗВАТ ЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ !

Айде и тебе да те заведеме до Полша да си припомниш какво се е случвало на господарите ти, долен шабес гой.

Хайде, води ме. Поне с теб да го видя. Когато пищяхте по тв-то, че няма кой да помага, болниците се задъхват, отидох доброволка. Изгледаха ме като извънземна и една кобричка ми изсъска да си ходя у дома, нямало нужда. Хайде сега, идвам с теб.

Не остана синьо небе!!! Какво дишаме, глупацииии

Купола те пази!

Този е спал на течение....

Единственият начин,ИЗВРАЩЕНИЕТО ДА СПРЕ Е: АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ ДА БЪДАТ-ИЗБИТИ!!! Само ИДИОТ,МОЖЕ ДА ВЯРВА,ЧЕ САМИ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ: ДЕСЕТКИТЕ МИЛИАРДИ-ДНЕВНО ОТ НОВИЯТ ДАНЪК-КЛЕЧКА! ПРАВОТО ДА НИ СЪОБЩАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯ,САЙТОВЕ,БРИФИНГИ....В КОЛКО ЧАСА ДАВЕЧЕРЯМЕ,ХОДИМ ДО ТОАЛЕТНА,ПЕЕМ,ТАНЦУВАМЕ.....!!! ПРЕСЛЕДВАЙТЕ ГИ,УНИЩОЖАВАЙТЕ ГИ!!!

А в Дания извращението спря. И не щат да мрът!

Но първо трябваше да публикуват снимките с изневерите със секретарката му на тамошния фашист от здравното им министерство -Ханкок

И междувременно ваксинираха 72% от населението им

Спряха след инжектирванията на старите, а сега за децата го отмениха...

Ами яки протести имаше. Компромати се появиха и да не станат избори... Ами отмениха го. Всъщност го отмениха условно. Мисля че за няколко седмици. Ще хванат ключовите фигури и ще го върнат. Да не говорим че е стимул и за останалите. Между другото и в Испания имат 75% ваксинирани ама маски си носят и децата на 6 години в училище и се задушават като риби без вода. То на кой ли му пука дали се задушават. Важно е да слушат.

Точно. При 83% ваксинирани.

А де! Прав си Любчо! Няма място за антиваксъри при нас.

И да го докаже по метода на Кох....Засега оставя отравяне с графенов оксид пръскат като дъжд от краварските самолети, които всички виждаме колко се активизираха от седмица насам....това са химически облаци по небето от дни насам

Графенов оксид?!!! Ти си пълен идиот! При това невероятно тъп и необразован

Спри да ни пръскаш с отровите си с краварските самолети...шибаняк...изтровихте ни

Дори да ни пръскаш с отровите си с краварските самолети...шибаняк...изтровихте ни

Уау, шок!Теб са те тровили от "краварски самолет" и Кацаров какво е - пилот на такъв самолет и лично ръси с този графенов...Ти видя ли го лично?И какво ще стане като те напръскат - ще поумнееш ли?:))))

Но въпрос на време и ти да пукнеш от тия отрови или да те обявят умрял от ковид...При аутопсиите на умрели от ковид се вижда не вирусна пневмония , а хипоксия като от височинна болест....

Оооо "експерчето" - ти как така имаше време за моргата, като стоиш отвън и те пръскат с краварските самолети:))))

Делта варианта е по-слаб за това симптомите са по-слаби.

Хора, Видях как става интубирането. Отвратително е! Видях и как ги изнасят с черните чували. Не е приятна гледка. Не казвам на никого дали да се ваксинира - всеки си решава, но едните маски на закрито трябва да се носят! Един път да съм съгласен с този министър!

а ваксинираните гадове не стигат до болницата

А сега се запитай правилен ли е този протокол. Много хора убиха с това ненужно "интубирване" и още повече с вентилаторите. Хора, които можеха да спасят.

Да ги оставим да се задушат и изпаднат в мозъчна смърт тогава ..

А аз пък видях защо става интубирането. Потресаващо е. И се надявам първолинейците един ден да си получат заслуженото. Начело с написалият и подписалият рецептурният справочник.

Няма смисъл да гледат каквото и да било.Ще кажат,че лекарите са некомпетентни и не се справят.Едно си баба знае,едно си бае.

съм. Тези лъжци и манипулатори независимо дали от глупост или мерзост го правят само много драстични санкции или лично боледуване или смърт ги оправят. Най-хубаво да се спре кранчето на мерзавците. Глупаците като няма кой да ги подкукоросва и да им дава акъл бързо ще кротнат. Трябва да се стигне до работодателите на мерзавците.

Как само искам...ДА ГО ИНТРУБИРАМ С МОТОРНА РЕЗАЧКА ТОЯ ИЗРОД!!!

Стойчо защо не заведеш факсаните? те нали са предпазени, кво толкова ще им се случи? тъкмо, после ще искат направо петата игла…

Къде виде черни костюми бе глупак? Ти ако беше щаб щеше да напълниш гащите

Събирай къде що видиш антиваксър и ги води по ковид отделенията! Та дано прихванат ...

Какъв ГЕРБ бе, дебил? Та ти нищо не вършиш!

Айде, поредният скапан боклук, който ще ми налага помиярски мерки. Марш при гейчето, гадове мръсни!

Верно ли бе, боклук?! Ама нали ти, Каца, казваше, че вируса бил надценен, нямало опасност и мерките на ГЕРБ били прекалени, а бе, склерозирало червено деде? Нали с оня малоумник Муньо Крадев викахте “долу” мерките, а? За кви шамари плачеш тии!

колко пъти да ти повтарям да си миеш устата като се връщаш от Банкя

Стойчо, много добре знаем оптговора на мин. на здравеопазването, че такъв вирус никога не е бил изолиран! Спри да лъжеш и си кажи, че те натискат отвън да говориш тъпотии.

Румeн Рaдeв зa СОVID-19 Румeн Рaдeв 3 Aприл 2020 "Кaбинeтът уби бизнeca. Дa ce върнeм към нoрмaлнocттa" Румен Радев 15 май 2020 "Хората излизат от хипнозата след насажданата паника" Румен Радев 03 април 2020 "Радев разкритикува "репресиите"

Дори по върховете:)

То ако така ставаше, аз искам да присъствам на направата на кремвиши "Стара планина", ама и там не пускат. Тъп, елементарен похват, недостоен за министър! Да заведем нарушителите, ама и ние ще станем нарушители на елементарни медицински разпоредби! Ами да видим хирурзи как работят , родилното, ако има съмнения и т.н. За такъв дебилизъм отговора е - хайде да ходим! После ще чуем тъпи обяснения... А че болни има, никой не отрича, има и туберколозно болни, раково болни и др. Проблема не е в болните, а в ефективността на маски, "ваксини", вечерни часове и всякаква форма на безмислени ограничения, които никой не желае да признае, че нямат ефект върху заболяването!

Толкова си замислен, че внимавай да не се гътнеш…като приказката за патката ;)

Пиши нещо смислено, не простотии! Нищо свястно не казваш, ама искаш думата!

замислен. Отвори уърлдометъра за Нидерландия. Ако наистина имаш способност и склонност да мислиш би следвало да забележиш две неща. Първо че тази вълна след масовата ваксинация броя на починалите е нисък. Другото е един много остър пик в броя на заразените през юли и много бърз спад след въвеждането на мерките. Това би следвало да те въведе в много дълбок замисъл понеже е ярко и очевадно доказателство и за ефекта на мерките и на ваксините.

Броя на заразени, починали и т.н.расте и намалява чрез стъкмистика и медии по външно разпореждане! Ако мислиш, че само българските медии са привилигировани да лъжат - грешиш! А дали е Нидерландия или Занзибар, не ме интересува. А ти виж какво става в Австралия, като ги разбираш нещата!

Разбрах че само така се надписваш. Иначе мисленето явно не е твоето нещо. И какво става в Австралия? И защо смяташ че в Нидерландия и Австрия лъжат а в Австралия не? Понеже на троловете е по-лесно да си я тълкуват ситуацията там в полза на алъшвери... пардон пропагандата ви?

Ще ти кажа разликата между Нидерландия и Авсралия. Едното е цифрова стъкмистика, която е обработваема от всеки манипулатор. Другото, Австралия, е диктатура над един народ, за която никой официално не пише. Там не се говори за цифри, а за погазването на човешки права, нещо, което подготвят и за България. А колкото за мисленето, имаш право и ти да мислиш, нямам патент по темата.

Гламав човек не се плаши от нищо...

Доктор Стойчо да ме заведе да ми покаже по-ниски заплати някъде другаде в Европа и след това да ми обяснява, че сме последни по ваксинация... Висша форма на лицемерие...

Чудесна идея! От утре, веднага след диагностициране на рак, пациентът се приема да живее една седмица с терминално болните от същия рак. Най-добре в последните им няколко дни, за да стане свидетел на смъртта им. Гарантирам, че 80% от диагностицираните ще се самоубият, при което ще свалим смъртността от рак с 80% без да похарчим и лев. АМАН ОТ ДЕБИЛИ!!!

Тея, раково болните НАРОЧНО са се заразили с рак - нали, дядо! Много уместно сравнение!

Дядото

Е, те па онее с ковида са си го били със спринцовка. Да те еба у тъпанара.

Като си тръгнал да водиш също вземи всички които се возят в градския или се бутат като сардини в големите вериги магазини. Говорите пълни тъпотий и направо се чудя дали си вярвате изобщо

Лъже като дърт циганин. Ако искаше да влезат и да видят, ковид болниците нямаше да ги охранява повече и от военен обект. В Мадрид отвориха ковид болница. И имаха 1,2% смъртни случаи, не като в България 5%. И започнаха саботажи. Оказа се че целта е за да може да влезе полицията и да види. И имаше лекари и сестри подведени под отговорност. Преди седмици имаше саботажи в моргата. Та полицията пак влезе. Министъра не само не иска протестиращи в болниците, ще прави всичко възможно да няма никой, който не е лично верен на министъра да може да види, какво става там. Първата му работа беше да уволни началниците, които не бяха от неговите хора.

СТРАННА ТЕЗА НА ТЪП СТОЙЧО: ЗДРАВИТЕ БИЛИ ВИНОВНИ ЗА СМЪРТТА НА БОЛНИТЕ (?!) -Здравите ли са виновни, че средната възраст на починалите от Ковид е по-висока от средната за живот в България! (Не! Възрастта е най-сериозният фактор за умиране изобщо) -здравите ли са виновни, за затлъстяването и наднорменото тегло на нацията? (Не! Това е пълен абсурд! Затлъстяването е фактор изобщо за още куп болести, сърдечносъдови, диабет и прочие, включително и Ковид) -Здравите ли са виновни за хронично болните от години преди Ковид истерията? (Не! Може събития от 2021 да са причина за факти от предходни години) Здравната система е съсипвана вече 30г. Некадърността на лекарите е подготвяна още в училище. Корупцията в европейският бантустан България е от Освобождението 1878 насам. Ако някой си мисли, че маските пазят, той сигурно си мисли , че телената мрежа спира комарите! Не децата и училището са причина за грипни и Ковид пандемия, а студеното време, което предполага прекарване на повече време в затворени помещения! И ТОЯ ТЪПАНАР ИМА ПРЕТЕНЦИИ ДА СЕ НАРИЧА ДОКТОР И ПРЕТЕНЦИИ ДА БЪДЕ МИНИСТЪР?!? Пази боже, когато тъпънар се докопа до власт в България…

Кацарка дай по-смело: Да заведем всички пиячи, пушачи, мотористи, екстримъри и всички откачалки направо в Моргата да почистят и облекат телата!!! Пък целия политически елит в Панделата да се разходи !!!

Реанимациите винаги са изглеждали страшно место за хора, които не са го виждали, ако следваме примера на този трябва да заведем и пушачите, пиячите и прочие да видят и те, че от техните болести се мре в пъти повече от ковид 19. Пиеш-санитар във гастрото, пушиш- санитар в онкологията. ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ???? Колко починали има в БГ от сърдечно-съдови, чернодробни и онко заболявания, кога ще направите един портал и за тях, че са в пъти повече от тези?

Не могат да воюват срещу манталитета на голяма част от българите. Те просто са такива. Игнорантни и невежи егоисти. На никой не му пука кои мре и кой бере душа. Да се напият и наядат в някое заведение е приоритет номер едно

Абсолютно. Въобще не ми пука колко слаба измет ще опъне петалата.

Единствено че убивате хората и лечението ви е неадекватно.

Parvo S. Kacarov da vleze v edno Covid otdelenie

Няма никаква логика в следното. Налагат се мерки, няма контрол, а от 15 училищата отварят врати. Разбирате ли? Ще водел по-ковид отделенията!!!!!

Из ваксинирана Европа, децата им са присъствено на училище. Отдавна.

Който налага мерките, той и администрира ваксинацията, той и прави статистиката, той и си дава самооценка. Това хич не ти предизвиква някакво съмнение, а ти дава огромна вяра в тези действия? Утре като ваксинират 100% и изпълнят директивата, и училищата може да отворят и изобщо да няма случаи на ковид. Как си убеден че ваксинацията не е целта, а е само средството и наистина нещо работи? Когато идва от едно и също място, обективността няма място, още повече че налагането на ваксинация е видимо насилствено, макар и незадължително по закон. Интересно е само невежеството ти.

Той е фашист, а ти си платен трол, който помага на фашистите. Смърт на фашизма.

Радев, рязкарай го тоя идиот.

болна държава

А не. ...слаба държава.

Реанимациите винаги са изглеждали страшно место за хора, които не са го виждали, ако следваме примера на този трябва да заведем и пушачите, пиячите и прочие да видят и те, че от техните болести се мре в пъти повече от ковид 19. Пиеш-санитар във гастрото, пушиш- санитар в онкологията. ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ???? Колко починали има в БГ от сърдечно-съдови, чернодробни и онко заболявания, кога ще направите един портал и за тях, че са в пъти повече от тези?

Всъщност, както е обикновено за него, той казва точно обратното на това, което мисли. Ще изпадне в панически страх ако някой, освен неговите хора могат да влезат и да документират какво правят в ковид отделение с няколко пъти по-голяма смъртност от другите такива по света. Да не говорим ако може да се искат аутопсии с независими от болницата паталози. Снимката от коя българска болница е? Кой е журналиста, който я снимал?

Да не забравяме: караш с 200 км/ч айде в пожарната да режеш ламарините, за да вадиш сплескани тела. Това не е лоша идея за социална трансформация, не знам какви ще са трайните ефекти, но ако съм учен, психолог или кукловод бих си експериментирал.

Подобни програми има по-света, където нарушители на ЗАКОНА ги изпращат да работят, но не може да се сравнява с текущото положение!

Точно така процедират в САЩ например! Да не говорим, че 3 пъти превишена скорост и влизаш в затвора по бързата процедура! Самият факт, че даваш това сравнение ясно показва причината за толкова много смърт на пътя!!!

Ваксинация по време на пандемия дава стотици мутации на вируса. В човешката история ваксинация се извършва след пандемията. Истинските ваксини се бият един единствен път. Фалшивите по 7-8 пъти. Няма ваксина срещу мутиращ вирус . Тези ваксини не защитават от Covid19 , затова ваксинираните се разболяват и умират. Ваксинираните умират най-много от инфаркт, инсулт ,внезапна смърт.

Значи така е и след като превали хората ползват чадъри също така не знаеш ли…..викаш преди ваксините нямаше 10 Тина щама…те на какво с е дължаха се чудя ….мутацията е постоянен процес в природата умнико

От Мунчовци!

Повечето ваксина фалшиви имунолог троле …са многократни …..и се прави реваксинация …специалисти ..на другите глупости могат да повярват хора с много ниска интелигентност.

Освен да са направили ваксините преди да пуснат този вирус?

Специалисте, за твое сведение мутациите са неизбежни при естественото разпространение на РНК вирусите. Ти си поредният кълвач, чул това-онова по разваления телефон в коментарите и тръбящ глупостите навред. Тъйа като РНК вирусите не разполагат със собствен апарат за възпроизвеждане, използват този на клетката-гостоприемник. Мутациите са следствие от грешното разчитане и последваща погрешна замяна на един нуклеотид с друг в процеса на възпроизвеждане на новия вирус. Нищо общо нямат ваксините и с тях и без тях мутации е имало и ще има. Мутациите са единствено в в Ганчовия мозък -компетентен, както винаги, създаващ нови направления в науката и правещ сензационни открития, крайъгълни камъни за професорите и специалистите в науката в цял свят! С други думи - аман от тролове и кълвачи по клоните....!!!

Целта е не тази като пророкува поредния любимец конспиратор по долу копи пействан ,а просто да може здравната система да овладее случаите …за тази цел трябва постъпващите в тежко състояние да са в определени граници ….без мерки това е невъзможно …и хората ще мрат на улицата като мухи ,особенно тези които са без големи финансови възможности и връзки….как това елекентарно нещо не може да влезне в тъпите ви глави …инфекция по въздушно капков път с все по голяма прилепчивост ,което е характерно за вирусите ..те се развиват към по висока заразност и по ниска смъртност……когато смъртноста намалее и имунитета се развие ….тогава няма да има локдауни и постепенно мерките ще се облекчават до пълната им липса….ваксините са средство са създаване на изкуствен имунитет и средство в това направление …..кое от това описано елементарно нещо е сложно за разбираме за объркания антиваксърски или по принцип конспиративно мислещ мозък ….икономиката на всяка държава има нужда от богати болни а не от умрели ..болните хронично водят до повече средства инвестирани за лечение…една фармацевтична компания като сложи на инсулин един 30 годишен например и той живее до 75 ,това са 45 години клиент…по стотици долари на месец …това е много по изгодно от ваксина и маска тъпунгери …никой няма интерес ,с изключение на някои бизнеси които процъфтяват при изолация и създават новите продукти от това хората да обедняват,мрат ,да се срива икономиката,от свръхинфлация и т.н …и накрая глад и мизерия за всички ..или почти. Уввеличаващо се население ,в средна и висока възрастова група ,по богати по дебели по дълго живеещи това отличава най богатите икономики ….които си вкарват евтина работна ръка за да компенсират отрицстелния прираст с внос от вън на образовани млади хора.

ВАКСИНИТЕ НЕ СА ОДОБРЕНИ ОТ БЪЛГАРСКАТА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА. Защо тогава си ги вкарвате ?????

Ох, че си невежааа!Няма нужда да бъде одобрено от Изпълнителната агенция по лекарства) - не е БЪЛГАРСКА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВА!Срещал съм те със същия коментар и пак не си научи урока коя организация беше...аман от дебели глави - едно си баба знае, едно си баба бае.

Ох, че си невежааа!Няма нужда да бъде одобрено от Изпълнителната агенция по лекарства) - не е БЪЛГАРСКА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВА!Срещал съм те със същия коментар и пак не си научи урока коя организация беше...аман от дебели глави - едно си баба знае, едно си баба бае.

Експерименталните препарати от никой не са одобрени, а се ползват с разрешение за спешни обстоятелства.

И да ги закарат няма файда,все едно да закараш месар в кланица за животни,не им дреме,оставете вируса ще си свърши работата,който иска да спазва

Тоз не го ли интубираха вече?

Жертвите на ваксините не могат да съдят убийците си.

Те и жертвите на ковида не могат да го съдят!

да, ама ковида е неодушевен, а производителите на ваксини си имат имена и адреси.

Създателите на вируса също си имат имена.