Коментари - Стоянка Мутафова е претърпяла животоспасяваща операция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

VELIKA Bblgarska AKTRISA !!! DANO Bog I DADE OSHTE JIVOT !!! Tia GO ZASLYJAVA !!! VSICHKI Nie - VSICHKI Balgari OBICHAME BEZKRAINO NASHATA Stoianka Mytafova !!! VSEKI DEN AZ I MOITE PRIATELI SHTE IZPRASHTAME DOBRA MISAL I MOSHTNA Bojestvenna ENERGIA, ZA DA SPASIM NASHATA LUBIMA AKTRISA Stoianka Mytafova !!!

на 23 се жени за 51 годишен чужденец! после за втори, сетне и за трети живот като на сцена

Жива и здрава да е! Най-най-най!

Казвам се дядо Али на 96 съм ...много съм добре.Виждате че дори имам и некаква компютърна грамотност ...чатя си с момета...по малки, щото то набори не останаха . Сам се обслужвам ..отвреме на време са изпущам ..пръцкам ...и дурде са угадя пълня памперса....и коленете веки не държат .....ама кво да са прави ....ако може да избутаме още някой и друг месец.....Иначе на Стояна и свалям шапка.....държи и тя фронта не се дава .

Да жива и здрава още дълги години да зарежда с оптимизъм всички, които я харесваме! ВСЕКИ ВТОРИ ЧОВЕК, КОЙТО СЕ Е ПОДЛОЖИЛ НА ОПЕРАЦИЯ, СЛЕД НЕЯ БИВА ДИАГНОСТИЦИРАН СЪС СЕПСИС, ЗАЩОООООО? Знаете ли, че това заболяване е смъртоносно и, че само късметлиите оцеляват?! Сепсисът е БАКТЕРИАЛНА ИНФЕКЦИЯ, която се предава чрез кръвта. Ужасно е това, че кръвните продукти, които се преливат по време и след операции, носят тези бактерии! Срамно е в 21-ви век да бъде пренасяна тази зараза във почти всички болници! Безхаберието и примитивизма на здравната система води до зле лекувани хора, заразяването им с бактерии и смърт! Апелирам към всички институции във здравните заведения да обърнат отговорно вниманието си към този убиващ хората проблем!!

Сепсис може да стане и от самите инструменти или от други бактерии, ако няма добра дезинфекция приоперацията.

Пожелание за бързо оздравяване! Стоянка Мутафова е трудолюбива и напълно заслужава нашите добри пожелания!

А защо новината се съобщава с такова закъснение /2 седмици/?

А нека си гледа,вече здравето и старините и стига вече с това "Госпожа стихийно бедсвие"че вече не е за сцената. Нека Госпожа Муки се изяви и поработи малко и тя.

Всички там ще си отиваме, но не всички култура имаме.

Да е жива, здрава и бодра !

Какви са идиоти, които В страната преживяват нито за болнивт нито за умрелият съжаляват?

Последната, заедно с Татяна Лолова от най великите български актриси. Дано Господ им даде още много живот и игра на сцената.

Стоянка Мутафова е велика,вече няма такива комици нека е жива и здрава,колкото бог отредил ще е на земята,дай Боже да е още дълго.

Абе велика е..ама малко ми простее, стилът и е такъв. Лошо няма. Всеки за него си отговаря.

Щом Муки е добре, спокоен съм!

Замълчете и имайте респект, хейтъри. Велика е. Страхотна е. Ако може, още толкова да поживее.

велика е за нея са чували има няма един на хиляда от световното население

Не са чували неграмотниците като теб.

а за теб един на милион

Живот и здраве!

От кога изгниха кокалите на Парцалев, а тая изкуфелница още не му е отишла на свиждане!

знаеш ли изобщо защо си жив?

Mnogo zdrave na Stoyanov I Muki !

Ужас, ами сега кой ще храни другата пенсинерка - дъщеря и, които няма един ден трудов стаж?

Каква плеяда от артисти имахме- разсмиваха ни от сърце, а не като сега дори и детските игри са само за войни и убийства. Дръж се Стояно, всички които ви помним от сцената и филмите сме с вас, а сега с тебе- пожелавам ти здраве.

е колко да се държи???? то е ясно че се е с памперси , ама и до колко да се държи - до 200 ????

Направи услуга на всички. Скочи от терасата и да се свършва.

И сега има талантливи артисти, харизматични, готини. Идете и ги вижте. Преди нямаше избор - бяха една шепа, а и медии нямаше. Затова всички ги знаеха. Сега има пресищане.

Цялата трета възраст се събрала да поства под темата! Я бе си смянейте памперсите и си лягайте! Мутафова отдавна е изкукала, също като вас ...

И тоя май е "мъж". А да сте живи и здрави мъжленцата на баба. Мцъ

Ей, келешче, ние сме били там където ти си сега, но ти още не си дошъл тям където сме ние.

Нашето поколение ще работи, докато умре хранейки ви! За нас няма да има кой да се погрижи, щото всички млади хора ще са напуснали България! Ние просто ще угасим лампата накрая ...

Taka e. С такова ненормално мислене като твоето мoже нарая да няма дори и лампа, а само свещ за гасене. И не забравяй , че за да те има на този свят и сега да даваш акъл как старите трябва да мрат, е имало някой, който сега е стар, но тогава те е родил и отгледал. Забравил е само да те възпита и затова ти сега безцеремонно го пращаш на онзи свят. А ако и ти не успееш да си отгледаш и възпиташ децата, че трябва да имат отговорност към обществото, което ги е отгледало, то съвсем заслужено трябва да те оставят тук сам и немощен един ден да гасиш свещта.

Мохиканка Стоянова

Дръж се . Като стане човек на години започва все нещо да се обажда. Природа.

Жените имат по 9 живота, затва умират трудно. Ако беше мъж, отдавна да беше отишъл в отвъдното. Мъжете живеят максимум до 82, а средната възраст за живот на мъжете статистически е 71г. Жените живеят по 20 - 30 години отгоре, след като починат мъжете им, горкичките те, дето все реват, че били тормозени, наранявани, бити, пребити и тем подобни.

Са до сега правят операции за промяна на пола. Може да си го клъцнеш и да станеш Санда. Ха Хааа. Мн целувки от бабето

Бабе, не се закачай с дедито, щот пушката и празна гърми, знаеш.. хи - хи

Така е, бабите са енергийни вампири и изсмукват живота на съпрузите си!

Не, бе, Сандо! Просто жените не къркат като смоци и не умират от мерак в леглото на някоя млада. Просто е, но не е за прости хора, Санде!:)) Хайде, със здраве! И да 'илядиш, Сандокане!

жените имат нужните хормони след 50те, които ги пазят. А и алкохолът, цигарите и нервите не прощават. Както и простатата...

Велика! Дано се справи!

Е за кога?

Гледай си кокошките на село, тъпако и не се бъркай в божийте работи! Нищожество!

Иди да пишеш ода за ФънДупкова.

Бързо възстановяване, госпожо Стихийно Бедствие! С теб сме!

Ще се справи

Господ да и помага и да и даде сили и здраве!

ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ !ВИЕ СТЕ СИЛЕН ЧОВЕК, ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ!

кураж ГОСПОЖО МУТАФОВА ЗДРАВЕ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ