17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не защитавам гей парада, но едва ли ще отречете, че т.нар. майки са най-лесно манипулируеми, когато стане дума за децата им.

Какво точно се опита да кажеш?

Действително си неадекватен. Майките и бащите най-добре знаят кое е добро за децата им в генералния случай. Естествено има 1% хора, които не стават за родители, но като цяло, най-доброто правят за децата си родителите. А не институциите, или недай си Боже, хората с девиантно влечение и психика.

САМО И ЕДИНСТВЕНО ТРАДИЦИОННОТО БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО! Всички гейове на боклука.

Стремят се да ни вменят,че ако не сме черни,гей вегани сме вредни за обществото! Какво им пречи на сбърканяците да си се заслючат в някай апартамент и да правят каквото си искат...защо е нужна тази показност...Всячески ги толерират и ни натрапват колко кадърни били ...

До там стигнаха ЛГБТ, че тийнейджъри със страх да посещават психолози и да треперят от ужас, че имат нормано влечение, (Оо представете) си към другия пол. Защото в училище им е натъпкано в крехките, детски психики, че едва ли не трябва да са всички гейове и трансове и това им натрапват за норма. Хора, бдете над децата си! Аз съм в западна държава и тук им тъпчат в главите новата идеология и ги побъркват от малки, да не знаят какви са и кои са. Да не се привързват към родителите, учат ги на егоизъм, да мразят и да се отдалечават от семействата си.

Едни и същи на снимките.. едни и същи като, политиците дето насъскват всички! Къде е Майчето Галева да защити правата на оне зи които нямат права като такива?!

До тези, които все още не знаят: Всъщност, отдавна има открито лекарство срещу хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

Образованието наистина е нещо чудесно. Например, в училище в часовете по биология се учи, че целта на половата система при биологичните видове е възпроизводството. Но има хора, които са недообразовани и явно имат пропуски в образованието.

Това ти е написал човека, мисленето ти е като на ученик в трети клас, не може да очакваме много от те.

на защита за традиционното семейство се вдигат само полически активисти, които искат да натрупат точки в партията и така наречените "скрити" хомосексуалисти, които са женени от години, но тайно мечтаят за връзка с мъж. Това шевствие по своята същност не е в подкрепа на семейството а е най-обикновенна хомофобска проява. Виждате, че тенденцията в световен мащаб е мъжа и жената просто да живеят заедно, без да се женят/омъжват, броя на самотните майки да разсте стремглаво и броят на хомосексуалните да е същия като преди 50 години с тая разлика, че сега могат да организират шествия срещу хомофобията, които неинтелегентния човек грешно счита за пропаганда на хомосексуализма.

Кое точно е традиционното семейство? В което мъжът бие жената и децата? В което жената вечно мърмори на мъжа? Щото и това е традиционно.... Само питам, за един прЕател, да знае.... Между другото семейството от мъж и жена е направено "традиционно" на църковен събор през, ако не се бъркам, 10 век, след което е залегнало в законодателствата като единствената форма на семейство. Така че може много да се спори кое точно е традиционно и християнско. Щото, ако погледнем поповете, без да им слушаме безкрайните тиради с миловиден глас, трябва мъжете от време на време да се отдават на гейски страсти. Иначе аз съм против всичко това - едните да демонстрират сексуалната си ориентация, а другите да развяват знамена за нещо, което дори не могат да дефинират. Всеки може да се самоопределя като каквото иска, не е нужно да го демонстрира по подобен начин!

Да ти отговоря, за прЕателя. Това, че в НЯКОИ (далеч не всички!) семейства мъжа бие жена си, а жената мърмори, НЕ Е защото са мъж+жена (както е биологично и научно нормално), а защото самите хора са хора обременени с проблеми, които обикновено са им насаждани от поколения. Това няма връзка с традициоността, и това НЕ Е преобладаващия модел в България (както някои се опитват да го рисуват като имидж на балканците), нито пък решението му е джендър-идеологията! И съответно- мъж+жена НЕ Е открито на някакъв събор от 10 век, а е откакто съществуват хората и животните. А това, че го наричат "традиционно", е просто израз на подкрепата и на самата човешка култура в полза на биологията.

Хомосексуализмът е присъщ на всички животни, включително на човекоподобните маймуни. Много животни носят и двата генотипа. Има хора, които също се раждат с мъжки и женски полови органи - те какви са - изчадия на злото ли? Хомосексуалността е била нещо нормално за древните гърци и за римляните... Това, което се насажда от поколенията, е точно традиционността и да, да биеш жена си и да тормозиш психически мъжа си е нещо нормално и съществува в по-голямата част от семействата. Добре е да си отворим очите за това, което е, а не да се крием зад антиджендър идеологията, за да не виждаме истинската ситуация.

Отново: не свързвай "мъже бие жена си а жената мърмори" с биологията! Ако го правиш, просто губиш или изкривяваш очевидната логика! Двете неща нямат нищо общо. Що се отнася до хомосексуалността- да, има такива явления при животните, но те не са правило. Ако бяха, животните щяха да спрат да се размножават и да изчезват. Отново, според очевидната логика да те питам: откъде гей двойките имат деца? Някои изобщо нямат. А тези, които имат, откъде ги имат, на какво разчитат? Не е ли на представител на другия пол, без когото НЕ МОГАТ да имат деца? Да, има хора, които се раждат травестити и др. подобни. НЕ МАНИПУЛИРАЙ, НИКОЙ НЕ ГИ СМЯТА ЗА "ИЗЧАДИЯ НА ЗЛОТО", а просто за хора с биологични аномалии, като тези, които се раждат с една ръка, без крайници и други подобни. Тези хора имат нужда от помощ, от разбиране и приемане. НО ДА СЕ ОБЯВЯВАТ ТЕХНИТЕ АНОМАЛИИ КАТО ЧАСТ ОТ НОРМАТА, това вече е безумие! Обявяването на нещо за "нормално", след като НЕ Е, по никакъв начин НЕ ПОМАГА на тези хора. Напротив, знаем, че зад подобни демонстрации има скрит подъл замисъл, който обаче противоречи на нормалната логика и реалност!

В хомосексуалните двойки няма ли насилие? Какво си се захванал с това кой кого бие и кой кого депресира, манипулира и т.н. Истината е проста - ако изключиш технологиите, две жени не могат да създадат дете, двама мъже - също! Ако ми излезеш пак с номера в природата - да, има двуполови и това са някои видове жаби. Аз двуполова мечка, лъв, жираф не съм виждал! Както и потомство между еднополови! Ето за това се казва "традиционно", защото другото е плод на технологии и развита медицина.

Това шествие е най-обикновенна хомофобска проява, как като протестираш срещу можеш да помогнеш за създаването ан повече здрави семейства от мъже и жени? И като толкова искат традиционно семейство, защо не засегнат въпроса за самотните майки, което е много по-болен въпрос от гейбраковете. Половината деца в България (и не само) раснат и са възпитавани в семейства без бащи. Тъжно настояне и още по-тъжно бъдеще за Бъгария!

Ами защото "бащите" станаха гейове! Нали е модерно! Мисля, че задаваш грешен въпрос и проблемът е в мъжката половина от човечеството, не е в самотните майки.

Не мога и да си представя да отида при някой, с който току що съм се запознал и да му заявя какви сексуални предпочитания имам...Това би навлязло в територията на това, което наричат 'сексуален тормоз'. Същевременно повече от въднъж ми се е случвало в аналогична ситуация да ме уведомяват някакви хора, които познавам от пет минути, че техните сексуални предпочитания били към индивиди от техния пол, без хич да ги интересува дали аз въобще искам да знам за това или не. Значи за тях е позволено да да си навират сексуалните предпочитания където си искат, а за хората, които използват половите си органи както природата е предвидила - не?! Нещо явно по-специални се явяват хомосексуалистите...

Иде-о-ти

Евро ценности= да си гей и лесно., не благодаря, ние в БГ сме нормални и вярващи в Бог.

Затова ли се колят деца по традиционните семейства?

_stankow ти си педал

и джихадите да дойдат да ти оправят демографията и производството.. :)

Браво. И във Велико Търново имаше шествие в защита на традиционното семейство. Аман от шарени пудели. Другия път да си направят купона на Бузлуджа. Има достатъчно терен, чист въздух и поляни за търкаляне

Браво! Трябва да се праи всяка седмица за да избодем очите на тоя изпедерастял Еврогейски Съюз и за да заосрим вниманието на всички нормални, как всякаква джендърска помия иска да изврати децата ни, да поквари обществото и да вмени за нормално педераслъка, педофилията, извращенията с пола и психиката на децата и как искат да вменят, че да си нормален хетеросексуален е лошо и грешно... скоро ще ни карат като мангалите в америка да се извиняваме на педерасите, че не сме им сторили път и да ги молим за прошка! ДОЛУ ПЕДЕРАСЛЪКА ДОЛУ МАСКИТЕ!

Традиционното семейство онова, в което майки колят децата си ли е? И защо има деца да бъдат използвани на подобни изяви, гейовете не допускат такива неща на техния прайд.

_stankow ти си педераст

Защо смяташ така? И защо не успя да отговориш и на двата въпроса?

Защото твоето са голи твърдения. В България няма гей двойки с деца за да твърдиш, че "те не правят така с децата си". И слава Богу, мисля че скоро няма и да има. Дете растящо в гей двойка е обречено на психическа травма за цял живот.

Имаш предвид, че гей-семейството е семейството на бъдещето ли? Ти на каква планета живееш?!

_stankow, едно дете в хомосемейство по презумпция е без поне един биологичен родител. Как ще му обясниш за произхода му (защото то един ден ще пита), че то всъщност е "добавено", "принадено", "пришито", дърво без корен? На какво терзание го обричаш? Или смяташ да му втълпиш, че другополовият му родител е просто един донор, безличностен индивид, ненужен придатък и детето е произлязло от някаква грешка. Не защитавай позиция, която води до зло, защото който ражда зло е по-страшен от този, който се е поддал на злото. А злото има лошото свойство да се връща при създателя си. Хау!

2021-06-12 16:32:50 С любезното съдействие на общината (нерегистриран) Години наред с любезното съдействие на общината. Коя партия държи община София 10 години? Коя партия разреши същото лайно в Бургас? А иначе се кръстят в църквите пред иконите О да, всяка година в София "набожният" политически елит, който ходи по църкви и манастири и се кръсти и хвърля пари на Църквата СЪДЕЙСТВА да се провеждат тези пошли паради и содомо-гоморски сборища. Синодът е винаги с ясно изразена позиция, но като си пееш Пенке ле, кой ли те слуша. По делата им ще ги познаете казва Библията. Познали сме ги отдавна по делата им пошли и свръхлицемерни.

Това, че някои хора отиват в църква и се кръстят изразява тяхната вяра! А ако не разрешат гей парада като администрация нали такива като вас ще ореват света, че има хора с нарушени права в БГ. Вие сте от тази категория!

Абе забавихте ме да се прибера бе олигофрени надрусани джендърски...

Мисля че е време да се криминализира показната хомосексуалност. Ако се крият, си остава тяхна работа. Ако го парадират - затвор. И хуманна опция да се разминат със затвора ако се подложат на доброволна химическа кастрация

Но някои либерално мислещи хора ще искат да се криминализира хомофобията. Тогава?

Тогава да спечели мнозинството. Така е справедливо.

Дебели чичаци с омекнали пишлета ще ми прокламират традиционно семейни ценности. Плешивост и надебеляване са двата най-ярки признака на високи нива на естроген (женски хормон) и ниски нива на тестостерон (мъжки хормон).

Ако плешивостта е признак на високи нива на естроген, то тогава жените щяха да са плешиви, педи.

Май биология не си учил. При мъжете ниските нива на тестостерон водят до оплешивяване. Затова и културистите са плешиви, защото тялото спира да произвежда тестостерон заради употреба на стероиди. Като спрат стероидите стават дебела торба с лайна. Прочети малко и се ограмоти, моето момченце с малко пишленце.

Защото в българските, английските и немските пише, че естрогена подпомага растежа на косата (не окосмяването по тялото). Ако говориш за хормонален дисбаланс, това вече е съвсем друго и не самия дисбаланс води до косопад, а въздействието му върху други системи в тялото, които на свой ред могат да доведат до косопад. Македонски ще да са учебниците, които визираш.

Борисов ти си бре тикво?? Ма то и ти си дебел и плешив ... с 200 ли те таковат педал долен?

С Мирчев сме на прайда и си прекарваме супер, обече Джасим пострата, с Глишив мерили анални дилда, но му нахакали два размера по-голям.

100+++++++++ Въйййй

Браво, господин Иванов! Вие сте истински либерал и демократ! Всички гейове ще гласуват за вашата партия.

А, защо прайд?! Прайд има съвсем различно значение от това, което се опитват да му придадат.

Ами прайд е защото сме горди. Горди с това че анусите ни са широко отворени и можем да поберем отзад дори и пъпеш. Това не е ли за гордост, според вас?

Шествие на примитивизма и изостаналостта, които нямат място в европейска България през 21 век!

Интересно на кого го казваш?!? Не виждате ли че всички ви мразят, не защото сте обратни а защото го натрапвате и защото тайничко се надявате да извратите младото поколение. Битката ви е тотално изгубена. Благодарение на собствената си наглост, скоро ще го докарате до там че пак ще се криете като мишки

Съгласен съм, че срещу най-примитивните хомофоби не може да се действа само с добро и с провеждане на прайдове. Затова много скоро ще бъдат въведени законодателни промени, криминализиращи хомофобията.

Тони, ах ти палавнико!

Тебе трябва те счупват от бой сутрин и вечер!

колко деца ще родиш, отгледаш, възпиташ, образоваш и направиш хора и достойни членове на общството с принос към него, а отрепко долна? НИТО ЕДНО, нали? Защото така е най-лесно... Да ходим да си веем задниците по прайдове - колко сме велики! Да цоцаме грантове от НПО-та и да живеем със самочувствието, че ние си изкарваме хляба... Разбираш ли? Бъдеща България НЯМА да хване от вашите гени, защто те са дефектни, сбъркани!

да се казваш Антоанета, нали? Обаче в последния момент Господ е решил да се избъзика с тебе и ти е набутал Y-хромозомата отазад... И оттогава датира навикът ти да ти набутват разни неща там :)

Kenn1111

Орбан и поляците може да имат недостатъци но поне на тези тема действат желязно.Руснаците също.Крайно време е и ние да го направим независимо коя партия подкрепяме!

Защо с такава ярост и агресия искат да си покажат педерастията си! ??? Защо!???

Обратни. Психиката им е толкова обременена че просто умират да се покажат колко са обратни. Най добре е да ходят на паради в западния свят там ще ги приветстват

Извинете, ама това снимките от гей парада ли са?

Абе защо не ги казвате по рано тези неща. Защо телевизиите мълчат. Повече хора да се съберем да покажем на джендерасите какво е парад

Защо не се избере един ден от седмицата и всички да излизат със семейството си Мъж Жена и Деца което да не се афишира .Съвсем нормални хора.ЛГБТ не могат да го забранят.

Хубавото е, че много лес...ки в България не издържат повече от 3-4 години на глупости и когато се обади майчинският им инстинкт за радост на родителите си се обръщат към добрия, стар хюй! За мъжките не ми пука...

Истината е че и на нас не ни се ходи много на тия гей-паради. Но, пък организаторите ни раздават безпатно анални разширители, кой от кой по-големи... затова отиваме... от лакомия го правим. А и е забавно да си на парада а онова нещо, отзад така се е забило, та чак ти оцъкля очите.

Поздравления за хората от шествието! https://www.bgonair.bg/a/4-world/229477-lgbti-voyna-orban-zabranyava-vsichko-koeto-napomnya-za-homoseksualnost?utmsource=m.gol&utmmedium=Articlepage&utmcampaign=RSS_2019

най после смислен протест. подкрепям. всякакви транс и нетрадиционни сексуални ориентации тряба да се забранят. да си купят остров и да си правят педалска държава. не трябва да развращават умовете на децата ни.

Острова се казва Белене!!

Никви педали.

Те па тия са смешни, колкото и педитата. Некви дебели чичковци си мислят, че са големите мъжаги, па не са си виждали оная работа и жена от 15 години.

Със сигурност са по-големи мъже от теб!

епа по-големи са! Я ги гледай, че сичките са по 130 кила. ма па добре, излезнали са на разходка, малко.

абе тези лгбти (имало и други, да се надявамвя че последният ще затвори вратата) повече си вредят с тези шествия. според мен, де.

Много бременни мъже в таз България. Какви са тези кореми и огромни гъзове, какво е това чудо? Че и цици имат, а иначе се пишат мъже и са за традиционното християнско семейство, каквото и да значи това.

Ми то ние пълните сме си пълни, защото не ни е разширен определен отвор и задържаме много големи количества материал, от който са направени тези гейове,

Къде са Джамбазки и ВМРО, когато някоя жена умре от домашен побой? Или това е традиционно и семейно? Когато излезете и защитите жертвите - жени, деца, мъже - на домашно насилие, тогава ще спечелите много повече хора за партията си. Защото те са хиляди, много повече от купения ви вот в махалите.

Подкрепям протеста.Но в света властта е в ръцете не нетрадиционни типове.Скоро светът ще бъде 100% ислямски, защото християнския свят се извращава и деградира.

Двама трима от бремените мъже на България- с чантичка през рамото и точни очила- ха,ха,ха Булгеристайн

жена носи плакат...изразява несъгласие с ранното сексуално обучение на децата.... В тази връзка-моля, отделете си 10 мин. и вижте в YOU tube филма...с/у децата...Там изчерпателно посочват документите, на които протестиращата се позовава... В тези документи са дадени указания....малките деца -до3-4 годишна възраст да се запознаят с мастурбация...докъм 5-с практиките на гейовете и т.н. Там има ужасяващи неща... В Германия- преди ок.2 години в детска градина всеки, който остави определена сума-напр. 20 евро...може да влезе и да се "гушка" с децата... Не съм следила какво се случи с този експеримент... Също там-и пак в детска градина-обособен е специален "кът за гушкане"...та децата да могат на спокойствие да се гушкат, да се опипват, и най-вече да си "играят" със същия пол... Всичко това НЕ БИВА ДА СЕ ДОПУСКА ТУК!

Под прикритие на знамето на дъгата и призиви за "толерантност". След тия напират педофилите, инцестаджиите, зоофили, некрофили, канибали... За "права".

Е, та тоя Джамбазки не ли педераст?

важното е,че се бори СРЕЩУ джендъризма, против еднополовите бракове , против осиновяване на деца от такива двойки...А и не е излязъл да демонстрира сексуалността си, облечен /съблечен в розова коприна...

Някога в училище учихме, че в средновековието извратеняците са ги горили на клади. Тогава ми се виждаше доста крайно и жестоко. Но пък като им дадохме свобоия, те извратеняците решиха да ни се качат на главите. Питам се, дали пък кладите не са били едно разумно решение, изпитано и доказано от времето. Ето че и аз претърпях метаморфоза

Стотици ли?! Организирайте ги тези работи като хората и по от време. Да не стане стотици хиляди после?

Искам да благодаря на БТВ и Нова, в събота сутрин по БТВ даваха едно хомо което се оплакваше че не може да се целува с приятеля си педалчо а по Нова обясняваха какви тапаци са хората които не се ваксинират..

Ама ти не си тапак!

Искам тези идиоти да ги пуснат на прайда в Лондон или Берлин ще получат нервен срив хаха

Първо неуважаема: не ни пука за тези събития! Второ: ако си такъв по природа, сърце и душа пазиш личния си живот за себе си. Шествието на традиционното семейство не съществуваше преди вие парадиращите "алтернативни" да си направите прайд! На никой никога не му е пукало, а и не би трябвало кой с кой или какво си ляга. Расистите в САЩ бяха в пъти по-малко преди обама да стане президент на въпросните. На никой не му пука за раса, пол, мода преди да започнете да се натрапвате. Свободни сме да бъдем демократи, комунисти, фашисти, извънземни без никой да ни пречи. Разберете го! Истинските г.й хора не ходят на "прайд". Реакцията е естествено нещо. Превенция?

Крайно време е някой да регистрира партия на хората които практикуват само нормален християнски секс. Всеки може да регистрира колкото си иска фирми. Защо не и партии. Така тази млада европейска демокрация скоро ще има повече партии отколкото избиратели.

Останали са нормални хора. Стига с този модел на джендаризма

Кое е “нормалното”? Какво ви влиза в работата как другите хора живеят живота си бе смешник? Гледайте си вашите ценности, България е свободна държава.

Искате да давате наклон на обществото, ама сте малцинство изроди. Макар и добре заплатени, и медийно подкрепени.

Пак повтарям, България е свободна държава и не ви влиза в работата кой как си живее живота. Гледайте си работата!

И аз повтарям, и ти си гледай обратното еване и недей да се опитваш да даваш наклон на обществото.

Живийте си както си искате, но не ни натрапвайте вашите възгледи и ценности! Утре на парад ще излезнат крадците, а други ден убийците да се афишират в обществото!

Вас, гаадове долни трябва да ви спрем, в зародиша на претенциите ви, защото както учи опита от други държави, вие нямате граници в опитите си да наложите болните си идеи на всички. За нормалните хора искам да отбележа, че в момента в Щатите върви мощна кампания да разрешат на децата сами да определят какъв пол са, а от 11 години нагоре да взимат самостоятелно решение дали да започнат хормонална терапия за да преминават в другия пол (което само по себе си е невъзможно). Затова на тея малоумници не трябва да им се позволява нищо,. Те нямат спирка

Ти си гей и това е ОК. Аз също съм ОК с това,че ти си гей. Ама, защо си мислиш че мен ме интересува какъв си?!!?

"Цялата патология да се определи за норма, а всичко нормално - за патология" - Херберт Маркузе

Смешници и лумпени. Нямам думи.

Сборище на неграмотни фашисти…… Срамно е, че тия дишат въздуха….

Кой не скача, е "червен", кой не се е еве на обратно, е "фашист".

Двама трима от бремените мъже на Балгария- с чантичка през рамото и точни очила- ха,ха,ха Булгеристайн

Подкрепям шевствието. Стига хомосексоалисти са ни напрапвали своите перверзий!!!

Много обичам повредените да ми изваждат като аргумент, че хомосексуализма го имало в природата. Само че, канибализмът е застъпен в много по-голяма степен. Това означава ли, че ако започнем да се изяждаме това ще е най-нормалното и толерантно нещо на света?!