17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърбите имаха Адриатическо море, а-а, сега хътватите не им дават да стъпят там .....

15000 по 1000 лева 15 милиона лева заминаха.

Добре им взеха Косово на тия сръбски отрепки

Изгонете сръпските окупатори от албанските и български земи. Огромни санкции срещу мръсните сръпи. Да подпомогнем Албания да си вземе земите.

изгонете и българските окупатори от Балканите. Тук да бъде шиптерия или част от Османската империя.

Предлагам сърбите да въведат подобни ограничения и за българските и гръцките олигофрени, щото тук се пишат много отворени ама в Сърбия ще лапат пишки вместо плескавици.! Една част от българите са долна стока и те са свързани с властта ! Герберастията е по-опасна от всеки вирус!

Умрял ви е някой за измислена сръпия. Ама малко ви биха албанците. Имате още и техни и наши земи да връщате. Освободете Бослеградско от сръпския геноцид. Българите имат значение.

Ама ревете за български паспорти, сръпски мекерета такива.

Защо мразиш българите? Здравкович ли си, кво си. Сръпин ли си, боклук долен?

Няма ли модератор да банне тези 2-3 малограмотни трола който спамят простотии и псувни. Аз, на мястото на Сърбите, паля и на Ч. Море. Хич няма да се моля на малките... Сърбите, Румънците и всеки друг е добре дошъл.

С изключение за добре дошлите румънци. Като шофьори са равни на турците, а като курортисти са шумни, мургави и нахални.

На тъпите сръпи. Всъщност, ние защо ги пускаме?

А къде са тръгнали тия? Не е лесно да си б0клук от коминтернова държава от руски подлоги!

Абе ти имаш някаква обсесия на тема руснаци. Да не би нещо лошо да са ти направили на пияна глава. Нищо и турците щяха да свършат същото. Пък и горе главата - в САЩ съда ви защитава на работа /виж другата статия/.

Сърбите не са от ЕС. Нали ЕС бил лош, какво правят тогава тук? Да си ходят на Крим.

Или в Комарово :)

Сърбите наглеят,като са решили да се възползват и преминат през българската граница и след това да отидат в Гърция,ама гърците не са малоумни и са ги спрели. Сърбия не е в ЕС,това означава,че е трета страна и дори няма право да преминава и нашата граница,понеже сега разпоредбите са да се отворят само вътрешните граници на ЕС,ама явно нашите политици са се разбрали със сръбските и пускат сърби тук,докато гърците засега не.

Дори сърбите не искат да отидат на нашето лайноморие!

С фекалий от Сл.бряг по Ангелкова

С фекалий от Сл.бряг по Ангелкова

Србе, приходите к нам в Москву, вас сюда не вернут!

Че как ще ги върнват - нали сърболята са руските ку.ви на балканите. това е единствената балканска нация която така усърдно лиже ануса на Путлер - с изключение на радев разбира се за когото ктова е като манна небесна да положи устни върху мястото между глутеусите на бащитата.

Само да гъкнат сръпските комунисти и сме ги навряли в кучи гъз

Кого ще не навреш бе жалка мършо??? Ще те разчекнат и жив ще те дерат !!!!!

Цар Иван Асен Василевс на гърци, сърби и власи

НАТО ви чака

Сърбите при Симеон Велики били 40 човека сега са веке 200

От днес никакви ограничения и изродите ръгнали като невиждали! На съседната улица пияниците се бяха насъбрали поне 12 души един върху друг. Бабичките наизлязли с един куп деца и те едини върху друг. Просто българско племе! Нито ден не съм се ограничавал от разходки по улиците и в някой парк. Ама всичко трябва да е с мярка! Дистанция! Тъпанари!

ИЗРОДИ-това е определението...Ефектът от това стълпотворение няма да ни се размине...

И ще вали цяла седмица, или някакво друго последствие ще има ?

Бугари су највећи народ на свету

Ниш - 1200 г е български град

Българите са по велики били во все времена от сърбейските плъхове

Велика България трябва да окупира българските земи които сърбете откраднаха при Сталин

Велика България трябва да асимилира сърбете този път окончателно

Jebem ti prvi red na sahrani

Не знам дали на някой му светва лампа, но тоя същия @ който се вижда говори сръбски беше един от разпалените лайномети по българския туризъм в другите статии по темата . Тука не засяга туристическата тема много само си се вижда си изтърва нервите в антибълагрската си омраза. Всеки да си прави изводите! И мислете му като пригласяте на такива, сигурен съм че има и свестни българи увлечени в лайноморската риторика която ни спрятат неприятели на България ...

Границата за граждани на Сърбия ще бъде отворена от 1 юли, припомнят гръцките медии.

Jebo te konj

Сръбските свинари и гръцките малаки са дупе и гащи в золумите и мушенгиите срещу Майка България ,пада им се нека се джафкат а ние само ще ги насъскваме!

за вас има ограничения, визи едно друго свиквайте, в масква е свободно - няма ограничения

Ами сърбите да поемат към Черно море, там ще ги приемат.

Пари им дават, икономиката съживяват тия ги държат на границата.Аз ще се върна и ще клеймна разходите за всичко, егати дискриминацията. Харесвам сърбите те са хора с достойнство и гордост.Или работиш или лежиш избери какво да правиш. Защо трябва да се превръщаме в животни.

В Гърция 14 дни карантин за трети страни като Сърбия, Русия и Турция

Мая Манолова да тича да обгрижва сърбулята.

да им покаже увиснали цици и мустаци

Никакви закрити басейни и 3 метра шизлонг от шезлонг

Naduvaj mi jaja

Сите сърбе на върбе.

Пише си, че за Сърбите ще е отворено от 1 юли. Кво не са разбрали и защо ди мислят, че ако минат откъм България ще ги пуснат да влязат по-скоро?.

Сърбите са руски кавали, никъде не ги щат.

Бъдещено на България е заедно със Сърбия, засрамете се от обидните си коментари към сръбските семейства, чакащи на границата! Когато и да съм отишъл в Сърбия, съм бил посрещнат както си трябва, отношението ми към сърби в България винаги е било същото. Българите сме били гостоприемни....пълни глупости, като ви чета тука.

Сърбите исторически са ни забивали винаги нож в гърба с подкрепата на Русия.

Човек, започни да живееш в 21 век, какви истории те гонят! А Русия ти е дала свободата, затова сега не си с фес и си станал историк, че "сърбите са ти забивали нож в гърба"..

Сърбуляците чий го търсят в ЕС, да летуват в путювата кочина.

За да отидите в Гърция трябва болничен лист и да декларирате 2000 евро за 14 дена карантила

Най мразя сърбски пачаври

Дай боже още 1000 такива новини и за русняците как бягат от кочината през Беларус и беш в Кипър да се бият против турците

На границата правят избирателно ПСР тест и започва шоуто, но истинският цирк започва, ако се разболеете по време а почивката в хотела! карантината не ви мърда! Пък ако се наложи да влезете в болница- духайте супата, понеже застраховател за КОВИД няма да плаща.

Пълен тъпак си ти.Не можеш да пътуваш и завиждаш на хората.Аман от такива тролове

Какви са разпоредбите: защо не пускат сърбите --- ИМАШ Ц-400 И СИ РУСКИ КАВАЛ, ЗА ТВА!

Като нашите малоумници дето сутринта по тъмно чакат на границата, защото не могли да разберат 12часа какво значи, мислели, че 12през нощта, боже!

Не, че не беше писано и говорено във всички медии. Пак неразбрали простичките.

Малоумници за часа, но не и когато реваха, че нямат пари, че нямат работа и държавата трябва да им даде безвъзмездна помощ, а не да им предлага безлихвени кредити. Дали с тях не покриват почивката?!

Обратно в сръбския кенеф - нали сте много велики и не искате ЕС Лапайте руски патки сега и отивайте на Сочи

Айде обратно в кочината си сръбска измет.

Не така де. Знаеш ли колко хорица от западните части на България /в частност София/ превъзнасян хубавите си преживявания през уикенда в сръбска кръчма /напр. в Нишавска долина/ и прекрасните, екологично чисти покупки от пазара /напр. в Пирот8. Хайде да се разберем, като в чужбина всичко е хубаво, а в България всичко е гадно - да го пишем за всички чужди държави.

Баш туристи - сръбски заразени зомбита

И в Сърбия няма хора предпочитащи да си хапнат гадната храна от Лайноморието на баснословна цена и после да се се къпят в собствените си изпражнения под ритмите на фолк фуриите!!! Скоро всичките бетонни бункери трябва да премахнат, лайната да се насочват към пречиствателни станции, а не в морето и тога ще говорим за туризъм.

Вярвай - вече е много досадно да се чете едно и също. Спирай вече. Хубава почивка на всички.

Ще го напиша по твоя начин /за да ме разбереш/. Абе увиснала малка пишка, защо точно на руснак трябва да духам? И защо пък беден. Между другото на екскурзия в Дубай купих лекарства от аптека, в която говореха руски. Навсякъде имаше надписи на руски за продажба на имоти. Това само да схванеш, че явно и при тях има богати /за сметка на мнозинството бедни/. Но да се върна на мисълта си - след майка ти ще пробвам и тебе. Извинявам се за грубият си език на малкото свестни хора във форума, но той ме провокира.

интересна работа.... що няма такива опашки за осраното мутренско черноморие?! гробарските мутанти толкова "благинки" предложиха, а глей ся...

черноморието е пълно с бедни русняци

ако не бяха бедните русняци, местните мутряци отдавна да яха издухали супата!

дано да го издухат най сетне

сърби и руснаци вън от Европа -нали сте против ЕС -ваща мамица мръсна

Изперкан козяшки плъх, ЕС не е Европа. Свиквай, ингилизите показаха среден пръст, Тръмп не ги бръсне за слива, а сърбите не скланят глава пред никой, чети историята, не се дадоха на СССР и на САЩ.

ами духайте го сега на границата като сте прости шувенисти

В София вали дъжд - хайде да прочетем поредният политически ангажиран коментар на тази новина.

Така е то, всеки се натиска за Гърция, даже румънците и сърбите. Чехите и поляците към Хърватска, Руснаците към Кипър и Турция. А ние с гайдите не щем у нас, защо ли? Риторичен въпрос.

щото е лайняно и пълно с петолъчки

Тия осрани Сърби са заразени искат да съботират гръцкия туризъм за да ходят всички на Крим

Баш това очаквах от теб, молодец!

да го духат руско комунистическите курорти - сопола не бих си хвърлил там - мизерия, лайна и СПИН

Е ти защо не накара другия педал, който те еба да сложи презерватив, та сега се оплакваш от СПИН.