Стотици хиляди танцуваха по улиците по време на Берлинския Прайд

Кметът на столицата участва в проявата на ЛГБТК общността и обеща сексуалната идентичност да бъде включена в германския основен закон

Обратно в новината

Коментари - Стотици хиляди танцуваха по улиците по време на Берлинския Прайд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оператора защо умишлено вкарват правописни грешки в коментарите.

Германов къде беше къде отиваш????!!!@@@@

Защо най-големите мачовци се вълнуват най-много от какво правели хомосексуалните?

Обратните са болни хора и да се лекуват.

Ами лекувай ги. ,,Но трай си, бабо да не те стигне.... " Има такава пооворка. Природата си знае работата.

Берлин, Виена, Лондон, Мадрид, Лисабон, че даже и Атина… всички подкрепят и обичат гей общността, а тук в БГ разбираш ли големите мъжкари се правят на ощипани девойки

така ги обичат че не ги понасят...но са оставили да им се качат на главите и сега не смеят гък да кажат....

Жалко, много жалко.

Хитлер се върти в гроба с 200!!!

Абе то и в Москва яко се въртят дупетата масово, не знам китайците как са.

там гей прайдове мрайдове и перверзии по улиците няма....показването на гениталии и задн....ици на обществени места е забранено с закон

Но пък в Руската армия от 30 години най- голям обществен проблем е сексуалното насилие. А свеки концерт е пълен с педали...

Изпедерастяването на Европа и в пълен ход

Ситуацията е още по-интересна. Заради натиска да си в крак с модерното има-няма 25% от родените през 90те в САЩ(Gen Z) се определят като небинарни. Стига се до лудостш като "транс жена" да обяснява във видео как е жена-лесбийка и е във връзка с cis(модерното име за биологичен пол) жена и планират да се женят. Дотолкова са промити, че не могат да си признаят, че са хетеросексуални. Това всъщност води до интересен проблем, че много лесбийки в момента протестират срещу натиска да влизат във връзки с мъже(транс "жени") и даже нередките случаи на изнасилване. Лгбт общността се обръщала срещу тях, защото не приемали, че транс са жени, и някои се вкарвали в подобни връзки и ситуации от срам и страх от отритване. Има и куп видеа как транс "жени" реват колко са дискриминирани, защото хетеросексуалните мъже не искали да са с тях. Абе, пълен цирк... Новата мода е да оревават как транс "жените" имали и те цикъл, ама просто не кървели. Друга интересна тенденция е транс да говорят открито, че такова нещо като биологична жена няма и хетеросексуалните жени не били жени изобщо.

Те са уникално тъпи защото дори не се сещат да кажат, че биха влязли в такава връзка просто конкретната личност не ги кефи. И проблемът би се решил много просто. Аз като съм хетеросексуален да не съм длъжен да си легна с всяка срещната?

затова му се вика Западнал Запад...всеки втори е гор д гениталиите си или аналн...ото си отверстие

От някогашната армия е останала някаква педерастка дружинка , където колкото ти е по разпран задника, толкова по висок пост заемаш.Вместо Леопард 1 или 2 сега ще воюват с Лубрикант 1 или 2.И девиза няма да е Дойчланд юбер алес а Дойчланд аш ундер алес.

мигрантите, така и гейовете и проститутките са планирани инструменти на ФАЩ да държи Европа в колониално подчинение. Когато фашагите от ФАЩ искат да уплашат някоя европейска страна проявяваща независимост става като във Франция последия месец. Със съшата цел се пасе и стадото ЛГБТИ . Това е очевидно и пъклено.

Не помнят урока, когато обикновените германци подкрепиха избиването на милиони хора. Сега подкрепят и се радват да бъдат удобните идиоти на новите фашисти- прогресивните антихристи. Германия пак ще бъде развалини и кръв. Гордост и тъпота!

Отврат, да парадираш, че те чу-кат в задника! Не прайд, а пародия! Светът отива към своя край!

Като оставиш желанието на задника да те определя какъв човек си, следващата стъпка е тотален разпад… Справка - Древен Рим. Европа съвсем се загуби в “ценностите” си. Вече е гордост да си с нетрадиционна сексуална ориентация и да го показваш при всеки възможен момент. Все повече се убеждавам, че презасищането не води да нищо добро…

Трябва да се отбележи,че украинското посолство начело с посланика,който носеше разноцветно знаме, също участваха. На транспаранта им пишело,нещо от сорта ,педалите да са смели както украинците. Преди няколко месеца по едно немско радио, някакъв млад украинец ,живеещ в Германия ,обясняваше как руснаците съсипали ежедневието на младежите в Киев,който бил много европейски град ,дори си имали гей парад!!!! Ценности братче....

Ето с такава измет САЩ и джендърите от европа си мислят, че могат да воюват с държави като: Русия , Китай, Иран или КНДР - смешно и трагично ...

Всъщност западът в момента има сериозни затруднения да си попълни бройките. От малкото, които изобщо са готови да мрат за печалбата на корпорациите и военнопромишления комплекс (маскирано под думи като свобода и човешки права) една част са негодни физически, а друга психически. Конкретно САЩ винаги са разчитали на бедните да влизат във войската като бягство от мизерията. Логично всеки икономически растеж и ниска безработица се отразяват зле върху числото на новобранците.

От край време Берлин е град на гейовете. Разюзданост, несериозност, лиготия и тотален мързел. Живял съм там и знам, че берлинчани са едни от най-големите комплексари. Все още се обиждат на оси и Веси. Същевременно има и крайнодесни елементи, които подсилват картинката на обща поляризация на обществото. Крайно извратен град.

София е къде къде по-красив, уютен и приятен

Хитлер се обръща в гроба! Следва Алтернатива за Германия!

Яко въртене на мъжки дупета беше, много от тях бяха "уважени" от моите приятели дошли от Африка и Азия да раздадат любов!

Страхотно беше Бате Али, поиграхме си на Дартс, моята десятка порази много бели епилурани мишени

баси колко пидирасти са се нароили? ццццццц

в Германия скоро ще останат само педали и имигранти

И на какво се радват тъпите немци? Какво празнуват? Че им сриват икономиката ли? Или че ги заринаха с мигранти? Наистина не се у ред тези! Да не говорим че християн-демократът кмет се води по акъла на едно 7-8% малцинство! Излиза, че не е никакъв християнин, а шарлатанин!

Ето това ви е Европата - един гей-парад и през останалото време беснеещи мигранти.

Трима наши депутати са били официални гости на парада.Кокорчо ,Манол Пейков Настимир плюс младока Я Божанков

ами народът им плаща командировките - защо да не се разходят без пари до Берлин? Хем екскурзия, хем ще се припишат малко актив пред хамериканците, че са модерни либерасти

Уличната порнография!!!

Като полагат клетва в следващия райхстаг, ще трябва да казват "аз съм горд гей и ще служа само на гейове". Иначе няма да могат да сформират правителство.

Дира с този нюзлет приличате на руски провинциален вестник. Липсват ви само VK и однокласники.

Според лгбт троловете тук, това е "цивилизованият" свят, към който трябва да се стремим... Хайде няма нужда.

остава някой да каже каква е каузата на и защо трябва да се рекламира това нещо. Остава и "правоверните" да излязат и да искат сега пък нашите права да се защитават.

След няколко десетилетия немският полицай Озман ще казва на своя колега по повод спрения шофьор: - Мехмет, какъв е този Ханс Ото? Такива имена в Германия няма.

С голям кеф им поря гъзягите розови и гладички

на обединението идва обаче трясъка на падението...

приключиха....ако знаят кво ги чака само след няколко години...бедна ви е фантазията...заслужиха си го....

Началото на края. Единият от последните прайдове, където всичките си мислят, че са "свободни". За германците е присъщо да се мятат от крайност в крайност. Същата еуфория е била по времето на разпадащите Рим и Древна Гърция. Свободия навсякъде-не свобода. Свпбодна любов, мъжът си има любовник, а жена му-любовница. Е...стигнахте същата фаза. След това Рим и Гърция потъват в другата крайност. Тъмните векове. И сега ще дойде същото. Ислямът, услужливо поканен с розови мечета в Европа се разраства. До 2 поколения напред мюсюлманите в Европа ще са мнозинство. И защо ще са? Защото в западното общество деградира семейството. Защото не се раждат деца. Защото ако германка има 2 деца, една "нова германка" от Близкия Изток има по 6. И утре в дадено немско село старите немци, ще са 50 човека, а новите-250. И новите ще изберат в даденото село да не се празнува Коледа, Великден, защото те изповадват Исляма и на местните избори мнозинството ще гласува за кмет на селото да бъде Абдула, а не Гюнтер, при все, че родът на Гюнтер живее в това село 1000 години и е основал и построил всичко в него. На Абдула родата му е дошла преди 5 години, като "бежанци". Поканена от Меркел и сие...... Отворете си очите Християнска Европа-отивате си вече!!!!

Какво да си отваряме очите като знаем, че това е целта на Новият световен ред. Замяна на бялото население с африканци и араби в Европа и латонпси в САЩ. Да благодарим на евродебилите, че и с тяхна помощ децата ни нямат бъдеще.

Прекрасен анализ за ситуацията!

Чудно защо толкова слабо откъм коментари на нашите евродебили? Може би празнуват в Берлин?!

Към 100 коментара сте изписали Кво повече искаш, дебил?

вън европата и германията от континента!

Господ скоро ще си каже тежката дума. После да не се оплават на запад от Унгария!

Организаторите на Мис Италия вчера забраниха участие в конкурса на трансджендъри.

Нормално. Иначе от политкоректност ще трябва да изберат на първо място някоя с мъжки атрибути само и само да няма рев, че дискриминират. Справка- Мис Холандия 2023.

Тези откраднаха дъгата..обичам я като шарка а сега не смея ни рокля ни чадър ни нищо да нося...Съдът трябвапда им забрани да ползват общочовешки символи

Толкоз ли много педера..си има в Германия?

Възраждане ии израждане!

Суууупер! Имаше ли ректален гейзер като миналата година?

Не е само Берлин, навсякъде е така вече. Амстердам, Брюксел, Швеция, Дания същата работа са.

Чао Германия... чао ЕС.

Много идиот в Берлин !!! И тия ни управляват !!!

1920 Берлин е бил световната столицата на порнографията/педофилията/педарастиятя........Хитлер ги излекува тогава, сега кой ще е?

Нищо не е излекувал Хитлер. Даде почва да се правят какви ли не сексуални извращения с хората от Аушвиц и другите лагери. Менгеле го оставям настрана, но знаеш ли, че има и жени, които са си правили гавра с мъжете сексуално. Изчукват ги, после правят експерименти и накрая в газовата камера.

В учебника по история ли го чете това?

Тъпако, пълно е с алтернативна литература, не само официалните учебници

Кога успяха толкова да се изродят??

Браво, берлинчани, браво немци! Великите ви предци, учени и творци се обръщат в гробовете си! Само ми е любопитно как армия от такъв сбирток ще се бие с руснаците!

Kalin

Техно парада го забраниха ама това не.Егати шибаната логика!Назия от меки китки и нежни ......задници