Стотици хиляди блокираха сайт на британското правителство заради Брекзит

Хората не искат Великобритания да напуска ЕС и са готови на нов референдум, показват резултатите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами сега?

Нов референдум. 80% ще искат оставане в ЕС.

Като са искали да остават, да са Гласували преди 2 години за оставане в ЕС. Ако са Гласували но са били малко, се изпълнява волята на Болшенството което гласува за Излизане от ЕС.

Е нали затова беше референдума бе моме?! То да не е спортна площадка? Ще хвърляме топката докато уцелим коша! Демокрация, демокрация ама сиренето с пари. Всички си носим тжестта на решенията които взимам. Уви!

Те вече се изнесоха камара фирми . Сега ще ви гледаме сеира .

`що само два референдума? Трети път - майка и баща...

Още малко и ще го добутаме до ПРАВИЛНИЯ избор! Това е демокрация!

Докажете, че не мислите и не одобрявате това, което мисли и одобрява ваш фараж- ВАШИЯТ евродепутат в ЕС, за българите и румънците- че сме били “престъпна банда“ и че българският народ и българският етнос били едно и също нещо с циган8ските племенни групи! Докато не ни поднесете на тепсия главата на фуража, не би следвало да възстановим нормалните си човешки отношения с вас и да ви повярваме, че не искате брекзит именно заради българските и румънските ЕС граждани, които имаме право на свободно движение и в о.к.! За мен всичко друго, което се случва в и с о.к., е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ! И да- МНОГО СТЕ ГРЕШНИ за това, че повярвахте и допуснахте фараж С ГОДИНИ да плюе по българите и да ни стигматизира и очерня пред света и в ЕП по всякакъв начин- ЗА ТОВА СЕГА И СТЕ НАКАЗАНИ- ВСИЧКИ ВИЕ- ГОРДИТЕ БРИТАНЦИ- КОИТО СЧИТАХТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ЦИГА8НИ И ГЛЕДАХТЕ НА НАС КАТО НА 10ТА КАТЕГОРИЯ ХОРА, КОИТО ЕДВА ЛИ НЕ ЖИВЕЕМ В ЗЕМЛЯНКИ И СМЕ АБСОЛЮТНИ ПРИМИТИВИ! МАЛКО ВИ Е НАКАЗАНИЕТО- ОЩЕ МОЖЕ!

Чакам сега някой залюхан британец отново да гледа българите в България отгоре! Да видим накъде щ=е сочи нахалният му високомерен нос- нагоре към небето, където е споминалата се британска колониална империя, или надолу- към земята, която очаква той да си спомни как се работи, особено при брекзит без споразумение! Вашите британци ще си показват голите зад8ници насред Витошка, към 19:00 ч. , в светлата част от денонощието, на всички минувачи в пешеходната зона, а? Ще си правите гаргара с България и с българите? Ха пробвайте пак- преди да ви закарат в районното, ще си изядете едно кило бой от ядосани български родители за вашите хулиганства!

За онези сульовци, които ПЛАШИХА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, че при брекзит без сделка България щяла да потъне-Брекзит без сделка ще струва 111 млн. евро годишно на България При Брекзит без споразумение България ще губи 111 милиона евро на година (16 евро на глава от населението), а при излизане на Великобритания от ЕС със сделка годишните загуби ще възлизат на 61 милиона евро (9 евро на глава от населението). Това сочат данните от проучване на германската фондация "Бертелсман". Това е ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО МАЛКА ЦЕНА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ИЗРИТВАНЕТО НА О.К. ОТ ЕС БЕЗ СДЕЛКА! ТОВА е положението- никакви други “велики“ загуби не се очакват за България от брекзит без сделка! НИКАКВИ АПОКАЛИПСИСИ- ЗА РАЗЛИКА ОТ О.К., НИЩО ДРУГО!

600 000 подписа пак са много по- малко от гласувалите за излизане.

Вече са доста над милион. Утре до края на деня ще са над 2 милиона....

Петициите нямат законодателен елемент-те са само информативни. Стават само за статии-баластра или за статистически волеизлияния. Така, че и 39 милиона да станат подписите в петицията, Туск и Юнкер най-много да си ги преместят... Ама може ли да сте толкова заблудени, бе мили сънародници?