Столтенберг призова за спешна инспекция на МААЕ на АЕЦ "Запорожие"

Украинският вътрешен министър каза, че Украйна трябва да се подготви за всички сценарии в ядрената централа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за да се спрат руските терористи налага спешен ядрен удар на Москва..

УУууу да ви пикая на пропагандата на украинските гниди.

Столтенберг трябва да изпрати голяма натовска армия в Украйна. Която да освободи украинците от руска окупация и поробване. Натовската армия ще влезе в бой с руската и ще я изгони от Украйна.

Духай на памперса допикан!!!

Мисля че си просто никой !!!! Амеба с мнение за хлебарка

Шит, шшт, господине! Тук не може да пикаеш. Не е позволено да се пикае в сайта. Но виж аз може да пикая на Русия и на руснаците.

ЗАПОЧВАШ ДА КАЗВАШ ПАРЧЕТА ОТ ИСТИНАТА - ДА СЕ ГОТВИ УКРАЙНА ЗА ЯДРЕНА АТАКА! ПУШЕЧНО МЕСО. А ТИ И ТВОИТЕ БАНДИТИ ЩЕ СЕ КРИЕТЕ В БУНКЕРИ, СЛЕД КАТО НАСЪСКАХТЕ КЛОУНА ДА ЖЕРТВА НАРОДА СИ!!! ЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ НЯМА ДА ПОСТРАДАШ ?!

Браво, Щерев! Това е добра идея! За която Столтенберг би трябвало да се замисли. Дали не е време да я използва.

Официално Столтенберг е шеф на НАТО, която по документи е военна отбранителна организация. Е тогава като какъв си бърка гегата където не му е работа. Май скоро ще има атом. но не от електроценрала а от бомба.

ВИЕ ОТ 32 ПОЛ НАЛИ БЯХТЕ БЕЗ ПИШКИ БЕ;) ЗАМЕНИХТЕ ГИ С ПИЪРСИНГ ;)

НИЕ, ПОЛЗВАЙКИ НАТО, ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО , ЗА ДА РАЗПАЛИМ ПО-ГОЛЯМА ВОЙНА !! Е, МНОГО НАРОД ЩЕ БЪДЕ УБИТ, НО МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ЖИВИ ЩЕ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА !

" Спешно необходимо е да се разреши инспекция от страна на МААЕ и да се постигне изтеглянето на всички руски сили от обекта", заяви Столтенберг по време на пресконференция. " Кое е по-спешното? Защо да не идат МААЕ докато са там руснаците?

Въпросът, главният въпрос пред НАТО и г-на Столтенберг е много труден. Някак си не е за пред хората и световната общественост. А той /въпросът/ е: КАК ДА ЗАМАЖЕМ И НАБУТАМЕ ПОД КИЛИМА ТОВА, КОЕТО УКРИТЕ СНАСЯТ ВСЕКИ ДЕН ПРИ ТАЯ АЕЦ????

джудже да спре да бомби централата

"Никой не можеше да предвиди, че руските военни ще стрелят по ядрените реактори с помощта на танкове. Това е невиждано нещо" !? Тоя малоумен ли е или се подиграва с нас!? Откъв зор руснаците да стрелят по АЕЦа като е тяхен от 5 месеца!? И имат и намерение да го ползват при това....

за да се угоди на руската военна романтика и да задоволи руските намерения е редно една ядрена бомба над Москва..

Според мен е време Русия да изключи АЕЦ-а от електропреносната система на Украйна и да го насочи да захранва Донбас и Крим. То е ясно, че това ще се случи и е въпрос на техническо време. Но с този ядрен рекет, урките си правят много лоша услуга.

Такъв цирк и пародия човешката цивилизация не е виждала.

Всички палячовщини са за пред западна публика, дето не е наясно нито с географията, нито с историята на случващото се

Идеята е страхотна! Подкрепям, с две ръце гласувам "за". Мисля, че това е решението на проблема.

Ако клоун влезе в замък, клоунът не става крал, а замъкът става цирк - Паоло Куелю Ако клоун влезе в президенството, клоунът не става президент, а държавата става цирк.

Зверско колене на реските говеда

Русия контролира само една от 8-те АЕЦ в Украйна. Интересно, Русия не стреля по останалите 7! - ЗАЩО ЛИ? Вероятно защото не стреля тя, а укрите!

Ами заминавай де смешник

и защо Руснаците да стрелят по АЕЦ-а, като просто могат да сложат където искат в сградата един сандък със взрив и детонатор с таймер и да се отдалечат бързо. Нали те контролират таи централа от 4-5 месеца.

Ами хаде де - кажи на памперса да изстрелват ракетите. Клавиатурни смешници

Не търси логика в украиснката пропаганда. Според тях и руснаците са фашисти, но Бандера им е национален герой. Пропаганда за безмозъчни. От Амнести като им казаха, че се крият в градовете ореваха света

Русия постави Въпроса в ООН пред 6 месеца - Руския Посланик в ООН искаше Думата - САЩ Пенделите спряха Процеса - В ООН е като в БГ Парламента - Крадец до Крадеца - като през Средновековието и Инквизицията на Папата .

Щерев, ако изстрелят една ракета с ядрена бомба, може да не стигне до Москва, но ако русия изстреля 100 ракети "Циркон" с по една ядрена глава от Европа ще остане само прах и разтопено желазо!

вчера министъра на външните работи на Украйна кулеба пред журналисти заяви че през 2021е дошъл човек и им казал да копаят окопи

Руснацте този смешнк не го бръснат з 5 стотинки... Чак пък се напънал да издава заповеди какво д правят, тъпанар! Бил е платен доноснк под псевдонима "Стеклов" и сега му е много криво, че го пише навсякъде това, а руснаците му се подиграв, затова е толкова злобен. :)))

Столтенберг си мисли че говори пред кравари,условието което поставя пред руснаците е че проверка на централите може да има само ако те комисарите дойдат от страна на Украйна,селски тарикати иска да спечели време укритие през това време да се прегрупират ,руснаците му се смеят на този селяк

За пред найвните и неоптните, идеята че руснаци или украйнци бият по АЕЦа ей така за да натопят другата страна, сигурно звучи правдоподобно. Но истината е че ВСУ е издъхнало а Запада иска конфликта да се замрази. Проблема е че Русия неще да чуе за преговори. Та украйнците обстрелват АЕЦа и така са опитват да накарат руснаците да тръгнат на преговори поне за това, с надеждата че това може да е началото на по сериозни преговори. Руснаците пък се притесняват да струпват техника и хора в обсега (който е стотици километри) да не вземе украйнците без да искат верно да направят беля. Та и за това Микрона говори 2 часа със Зеленски да му напомни че макар тактиката да е добра, трябва и да се внимава все пак. Топката е в корта на Кремъл.

ЗОМБИТАТА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ САМО ТОВА , КОЕТО КАЗВАМЕ Е ИСТИНА! АКО ЧУЯТ НЕЩО ДРУГО, НЕ СМЕ ГО КАЗВАЛИ НИЕ !!! ВАШ СТОЛ ТЕМБЕРГ РS,. СКОРО ЩЕ ВИ УМЪРТВИМ

САМО БАРОН МЮНХАУЗЕН МЕ НАДМИНАВА ПО ЛЪЖИ ! НО ПО НАГЛОСТ И ИЗВРАТЕНОСТ, ФОН ДЕР ЛАЙЕН НЯМА РАВНА !!

ОТБРАНИТЕЛНИЯТ СЪЮЗ НАТО Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ НАПАДАТЕЛЕН ТАКЪВ. ЗАТОВА ЩЕ НАПАДАМЕ ВСИЧКИ, КОИТО МИСЛЯТ РАЗЛИЧНО ОТ НАС!!!

НЕТО РАЗБИРАНЕ ЗА МИР ЩЕ БЪДЕ НАЛОЖЕНО, ДОРИ АКО СЕ НАЛОЖИ ДА ЗАЛИЧИМ ПЛАНЕТАТА !!!

САЩ-исаните са откачили тотално от русофобията си и най-вероятно няма да престанат да насъскват укрите с белото да предизвикат ядрена катастрофа за да навредят и на Русия, а че това можело да унищожи Европа, на тях им е през оная работа, или точно както другарката Фъкланд го изрече още през 2014 г. на Майдана, "Фък ЕС"!

ние от КГБ знаем всичко и сме много тъпи. Предричам джуджак да го влачи ЗИЛ по червения площад и осем нови държави на изток.

Точно този кон Русия много го обича За да проверява да си сложи памперс и тогава

проф. Пол Кристи, високопоставен служител на американската Агенция за национална сигурност: "Главната цел е по-здраво да се обвърже икономиката на Европа с икономиката на САЩ, а междувременно какво ще става с Украйна, това не интересува никого". И още: "На Украйна е отредена ролята на свлачище, което ще прекъсне европейското сътрудничество с Русия. А какъв строй ще има в нея, начинът на управление, това са абсолютно безинтересни въпроси".

"Докато Русия контролира ядрената централа в Запорожие, има големи рискове" , "Никой не можеше да предвиди, че руските военни ще стрелят по ядрените реактори с помощта на танкове. Това е невиждано нещо" - Хм ... и Манастирски работи за кремъл , само това е обяснението ! Поне ефекта е такъв !

Истинският проблем е , че ако централата гръмне , радиацията няма да засегне "чистите" западни страни , а това е отлична причина да гръмне !

Има сведения от някои източници подкрепени със снимков материал, че на територията на АЕЦ-а в Енергодар са открити и събрани отломки от американски ракети AGM-114F "Hellfire" - ранни модификации произведени през 1990-1991 г. Същите не могат да бъдат пригодени за изстрелване чрез наземни пускови установки, а само от носители летателни апарати западно пр.-во с каквито ВСУ официално не разполагат - освен евентуално вече предадени им ударни БПЛА на General Atomics от моделите MQ-1 "Predator" и MQ-9 "Reaper'" - факт който все-още бива отричан.

щолтенберг ще прати комисия за да види въздействието на натовските оръжия в аец! смел педераст, а? колко мило, нали педи на смяна! залите на нюрнберг две ви очакват Природата с нас Бог с нас

Ванга е предрекла също че някои щати на САЩ, като Тексас и южните, където конфедерацията има подкрепа да се отделят от САЩ в самостоятелни държави

НАТО е троянския кон на САЩ в Европа. Бомбандировките в Югославия се извършваха с американски самолети от авиобаза в Италия и там не участваха самолети на другите членки на НАТО

Смях в залата, бронираните машини и танковете влезли при генераторите на ток - ей тия укри целия свят ще им се смее, толкова тъпо твърдение граничи наистина с идиотщина.

Укрите Стрелят Умишлено по АЕЦ-а ! Каква инспекция искаш като не си спрял Укрите да стрелят по АЕЦ-а и умишлено искат да предизвикат Авария бе безмозъчен идиот ! Спри Дрогата Столтенберг !

+++...!!!