Столтенберг: Грузия ще се присъедини към НАТО

Влизането в Алианса е избор на народа, каза премиерът Бахтадзе

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С поредната руска военна интервенция в Грузия, ще бъде предотвратена намесата във вътрешните дела на една суверенна държава.

Просто няма как да ви не запсува човек.

А ОДКБ може ли да приеме Куба и Венецуела във военния блок начело с Русия? Какво ще каже по въпроса САЩ? Ще се меси ли?

Само след като питат народите си на референдум или след като руснаците изпратят воена помощ.

Членството в НАТО не ще ги направи по-бели тези мангали.

абхазия и южна осетия се водят към грузия но де факто са към русия,така че грузия за да влезе в нато или трябва да са откаже от тези територии или чрез ЯДРЕНА ВОЙНА да принудят русия да са оттегли. том круз би казал-МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖАНА

Том Круз тия мисии ги изпълнява за закуска.

Като видите статия със снимката на този, дори не си струва да пишете каквото и да било. Неговата цел е да разпали война.

а после, като стане голямата война - пак ли Путин ще е виновен ?

На НАТО НЕ И ТРЯБВА ГРУЗИЯ ТРЯБВА И ПЛАЦДАРМ ПРОТИВ РУСИЯ НО ИМА ЕДНО НО ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ КОИТО НЕ ЗНАЯТ ГРАНИЦИ И Е СРАМ ДА СЕ ЗЛОБЕЕ НИКОЙ НЯМА ДА ОЦЕЛЕЕ И ДРУГО ДРАГИ СЛАДУРИ ВОДИ СЕ ВОЙНА СРЕЩУ ПРАВОСЛАВИЕТО И НАЙ СИЛНИЯТ МУ ПРЕДСТАВИТЕЛ И АКО ТОЙ ПАДНЕ ВИЕ СЛАДУРЕ ПРОСТО СИ ИЗБЕРЕТЕ ТУРСКИ ИМЕНА И СЕ РАДВАЙТЕ НА ГЛУПОСТА ВИ АКО СТЕ ПРАВОСЛАВНИ РАЗБИРА СЕ ТАКА ЧЕ СЕ ОСЪЗНАЙТЕ

Добре дошли на грузинците в НАТО!! Нека догодина и украинците бъдат благословени с този благодат и сигурност.

Щерю, немой така, момче ! запри се малко !

То това не е като приема в Карлуково.

3евзек

НАТО е в нашата област за прием, а Карлуково - във вашата.

Ние ви се наслушахме на това че сте най най ама сте гола вода!!!!

Ще ще ама не сега а друг път!!!! Ти холандки дженджър гледай как Русия ви го навива цял и не ривете ама Грузия да Грузия е розатаа над всичко!!!!

Преди 30 години, глупакът Горби направи това- подписа унищожаването на Варшавския договор,а не поиска същото за Нато. Ха честито

Тате ще ми купи колелро, ама друг път! Първо помислих, че е станало, а то било - ЩЕ стане.

Друга новина, свързана с НАТО, е също толкова интересна, поне за нас. 20 години от бомбардировките в Югославия. Защо за това не се пише? Защото има един народ, който много добре знае какво представлява НАТО и как бомби невинни хора? Защото има хора, които не го искат в страната си? Италиански военни водят искове срещу работодателите си, че не са ги предпазили от урановите бомби. В Сърбия рязко скача онкологията. Следващия път, когато събираме пари за лечението на някой, не се сещайте само за Чернобил - до вратата ни беше войната, и то с ядрено оръжие! Който има поне малко акъл, знае, че радиоактивният прах не седи на място, а се носи из въздуха на километри. Пък вие си се радвайте колко били притиснали Русия, халал да ви е. То друго в този мизерен живот явно не ви е останало.

На никой не му трябва НАТО. Мир ни трябва, вместо военен алианс, алианс на мира ни трябва. Да се прекъсне дейносттa на тази остаряла, неактуална американска организация, пълна с чиновници, които изискват въоръжаване.

Гадно е, че затягат обръча около Русия. Путлер, ако е достатъчно мъдър, също ще се присъедини към НАТО. Но той не е, той е един самовлюбен и самозабравящ се диктатор, и по-скоро ще тръгне на самоубийствен военен конфликт, отколкото да насочи усилията си към .. повишаване жизнения стандарт на руснаците, например...

Току виж вземе да се вслуша в думите ти и пръсиедини НАТО към Русия ....

А не е ли редно първо ще излезе от ИДИЛ и тогава НАТО?

Има голяма вероятност вече и Русия да влезе в НАТО. Този път чак до Атлантика.

Интересно, след победата над фашистка Германия през 1945 година Сталин попитал Жуков - ' Дали съветските войници да не си измият ботушите в Атлантическия океан'?

вероятно само си е помислил за момент но забравил вследсвие старческата деменция и олигофрения

Има голяма вероятност вече и Русия да влезе в НАТО, както влезе в Германия по време на ВСВ. Този път чак до Атлантика.

Така е ! Русия влезе в Германия с Америка отзад, ама сега Америка и е отпред!

Ами присъединете я...то и ние сме член на НАТО, а то е станало с нашето присъствие толкова силно, че земята трепери!

Не само че е станало по -силно, ами е и по близко до основната ЦЕЛ!? А пък с Грузия ще ви влезе и в ЗАДНИЯ двор!

Знае се за какво са им нужни грузинците на НАТО. Пътят към термоядрена война е към края си.

След като САЩ не успя да настани свои военни бази в Крим сега се стреми да компенсира това чрез НАТО в Грузия.

Грузия в ЕС и яко точене на фондове

Малииииии.....този си нема работа! То че Грузия ще влезе в НАТО е ясно, няма съсед на империята на злото да не желае защита от нея! Ама що му трябваше да го казва по телевизора!!!!! Наште руски подлоги ще получат инфаркти от такива новини! Вижте им само пелтеченето в коментарите и жалния вой!

ще си от първите извънземни. Защо си мислиш, че няма трезвомислещи, а само подлоги като теб, макар и не руски.

Ако си в прединфарктно състояние тичай на лекар! Ама в Русия , а не като твойте таварищчи на запад или в Турция!

Има ли съседна държава извън НАТО, с която техните мили съседи руснаците не са водили война в последните 30 години? За това не съм сигурен, но съм сигурен в друго. Няма нито една война между Русия и член на НАТО. Защо ли?

Може би по същата причина, поради която няма и обратното - война между член на НАТО и Русия. Но то трябва малко акъл за да се сетиш... Когато Турция свали руския самолет помниш ли как изведнъж "солидарните съюзници" от НАТО започнаха да тълкуват член 5? Как в почти прав текст му казаха на Ердоган да се спасява сам...

цъ, Столтенберг и Барак Обама казаха на путеф да пие една студена вода и че подкрепят Турия във всяко едно отношение. Ама не помниш. Естествено си наясно, че руснаците не посмяха да направят нищо... та дори подариха и един поток на ердоган, а нас ни акаха с кинти за него.

Не биваше да го казва. Утре в Тбилиси, като се "появят добрите хора" и Груия гласува за присъединяване към Русия! Какво правив - САНКЦИИ хи хи хи хи

Aбе Вас като ви наемат да не ви избират в конкурса Тъп, най тъп, краварски трол :D

3евзек

Не.

Има ли държави извън НАТО, с които американците да не са водили война в последните 30 години? За това не съм сигурен, но съм сигурен в друго. Няма нито една война между членове на НАТО, но се е стигало до напрежение което е можело да доведе до война между тях, както между Гърция и Турция.

3евзек

Има много. Македония, Албания, Бразилия, Ажентина, Тайланд, Япония, Австралия, Китай, Мексико, Египет, Тунис, Мароко, Индия, цяла Африка... Общо взето война са водили в около 5 държави, а руснаците в 7, като всички от тях - бивши съветси републики. Много се обичат.

Сфера на влияние. Туй що ше рече, да са в клоаката на Рускийя мир? Тея в Москоу трябва да идат на доктор. В руската колоака искат само форумните рубладжии и то щото любовта им е платена.

Евентуално влизане на Грузия в НАТО може да предизвика ужасен конфликт. Колко мило! Руснаците от сега пълнят памперсите от страх, защото нападнат ли ги грузинци, спукана им е работата.

Руските орки нападнаха Грузия 2008 и станаха за резил. Войната съвсем не се разви по план. После Путлер 5 години прави реформа.

3евзек

Добре че нямат обща граница с Македония, че тогава щяха да видят какво е да ги сложат за 50 години в състава на Югославия.

вЕрно ли така беше? Ма наистина ли си сигурен? Ти да видиш! Имаше един един мозАк като тебе там, още се въртят клипчета как си яде вратовръзката и как бие рекордите на Болт да избяга като се чуха руски самолети...

3евзек

Такова нещо може да се случи само на държава извън НАТО. В Кремъл още не са научили съвременна технология да си пазят сферата на влияние. Боят беше модерен през 19-20 век.

ТО ВОЛА РИЕ, РИЕ, АМА СИ ГО ХВЪРЛЯ ВЪРХУ ГЛАВАТА !!! РАКЕТИ НА НАТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРУЗИЯ !!! ЧАКАЙТЕ МИР "ПИИЙСМЕЙКЪРИ" !!

Хайде поредната страна за пушечно месо на руските ракети. Защото САЩ веднага ще сложат в Грузия своя военна база. И когато Русия вземе съответните мерки за своя защита, ще видите какво квичене ще настане,че Русия е агресор, че се готви да напада съседите си....Абе същите приказки, дето ги слушаме с Украйна.

Виждаме какво пушечно месо станаха Естония, Литва и Латвия след присъединяването си към НАТО през 2004. Там вече се живее два пъти по-добре, отколкото в Русия.

Ти щото си бил в Русия, Латвия и Естония... Я отиди в няко диво латвийско село да видиш дали не са същите алкаши като руснаците...

се псрисъедини ща ви напълни коша с кукуруз менте ли бе.явно ви се плаче за руския ботуш наритал ви ебаните задници два пъти,ама вие искате три пъти за щастие

Ако Грузия се присъедини към НАТО, оаквайте руска хуманитарна операция, извършена от доброволци в отпуск, пристигнали с личните си танкове.

Трябват нови членова за да плащат членски внос, как иначе ще се издържа бюрократичния апарат на нато :)

Само диктаторите и марионетките на ЦРУ говорят от името на народа.Нека Бхадзе направи референдум за НАТО и народа да реши.

Закъснял си. Референдумът беше през 2008.

Забравихте основния фактор ,да няма Териториални претенции към съседни Държави ? Този Мишок Столтенберг да не го е хванал Юнкерския Ишияз ? Намерил кой да вкарва в НАТО ? Българите са против , за да няма недоразумения тази Държавица и да вкара насила България във Война !!!

НАТО е група държави командвани от САЩ.Това не е съюз а пирамидална структора подчинена на един и каквото той каже другите изпълняват без право на собствено мнение.Тя нито защитава своите членове нито им гарантира нещо.Не бих се изненадал от бъдещи конфликти между сами държави там.

А Варшавският Договор беше група от държави, командвани от ... Познай от кой?

Нато ще натяга пружината докато руснаците натиснат копчето и накрая всички ще изчезнем

Това не е цялото изказване. Столтенберг каза "Грузия ще влезе в НАТО...като цъфнат налъмите".

Не е избор на народа, а старателна подривна дейност на тази организация. Е имаше един малък мустак който също беше лаком, но накрая се задави....