17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото по-малко тестове се правят, толкова по-малко са заразените... Сега сериозно - "57,48 процента от заразилите се през последното денонощие не са ваксинирани.", т.е. 42,52 процента от заразените са ваксинирани. Само че като цяло от населението не знам дали има 25% ваксинирани...

Има доста овце, които се набоцкаха.

Подготвяйте се за локдауни - трябва да се забранят протестите за зимата - иначе нито едно правителство няма да остане

сега да чакам да ми изикнат още чифт ташаци ли? Какво предполагаш ти? Ти си лъФче, не си се боцкал. Браво жителите на рим те поздравяват за геройството!

Защо веднага ми се изтри коментара? Какви правила нарушава? "При 30 % ваксинирани, 57 % разболели се неваксинирани, означава че статистически ваксинираните се разболяват по-често от неваксинираните."

Ковид тук, Ковид там, Ковида горе, Ковида долу

Незабавно да се сформира "Правителство на националното спасение" с мандат на ГЕРБ-СДС и възстановяване на НОЩ, връщане на притивоепидемиологичните мерки по цял свят: с маски, дезинфектанти, зелени паспорти, QR кодове, декларации и КПП-та!

Ей неуморни са тия беее не наядоха се. И дирчовците придължават да ги въртят тия “стрховити” статистики от килера като стара реклама на кредитни къщи

Ти си д(е)бил, бе. А как го кара един ваксиниран и един неваксиниран? Омръзна ми от плоскоземци и путлеристи в тая държава.

пачанга, пачанга понеделник, вторник... събота-неделя...

Аре на ваксините че трябва се пазаруват нови бентлита.

веднага пред Пирогов се наредиха ковидарите с маски,шлемове за тестове и ваксини. Други пък в колата с маски до веждите. В тази топлина под парцала е цялата флора и фауна.

Още ли ще доите covida. Изхарчени са явно парите от васкините. :) хайде още 10 милиарда за боцкане

От личен опит, карат го по един и същи начин!

Явно ще има затваряне за да няма протести иначе с тази политика нито едно правителство в ЕС няма да изкара до пролетта! Изключвам малко по- интелигентните Унгарци. :) И не не съм Русофил, но с наливане на оръжия на се спира война. И очевадно от санкциите страда най вече ЕС.

Протестите са на открито и нямат нищо общо с никакви мерки.

Научно изследване от САЩ показва,че ваксинацията е по-рискова от инфекцията https://ssrn.com/abstract=4125239 Дори без дългосрочните последици, рисковете от тежки здравословни последици след иРНК са по-тежки отколкото намаляването на хоспитализацията от Ковид.

Те и стадионите са открити с по 100 човека на стадион за 10 000, но не пускаха на мач :)

Тъй като изводът ти е направен на база обкръжението ти :) всъщност говориш за себе си! Не збаравяй, че с каквито се събереш... такъв ставаш :) и започват още повече да се трупат около теб... такива като теб :)

Абе, то ачлъка да почука на вратата, па обяснявай на гладните, че няма да начупят някоя кратуна.

Хрема, сополи ,кашлици, бронхити, пневмонии, винаги ще има. До преди 2години и нещо преди да измислят тази простотия с тестове и др. подобни маломщини, просто лекуваха хората и нямаше драми. Щом измислиха тестове и прочием започнаха да умират хора, но не по вина на тези заболявания.

Абе, какъв Covid - да не е свършила войната..?!

Но на протест пускаха.

Прав си, не се спира с оръжие. Трябва да се прати военна сила да ги омиротвори. А па който не ще да са омиротворява, да яде тоягата. Аз пък съм русофил, ама не вярвам в хобита превзел управлението на страната им.

Кога ще ни нахлупят пак маските е ще тръгнат да глобяват по 300лв заптиетата?

Путин ще ви излекува

Мангърчета, сложете си тенисистки ленти на главите - да не ви се заляпят вилици и лъжици по слепоочието (заради графена във вените ви там...) :)

На протести се отказах да ходя. Ако някой раздаде оръжие, с радост ще си взема една бройка и тръгвам срещу правителството.

И къртене на пейки, колега, не забравяйте изключителния ефект от тази мярка. Без премахване на пейките от паркове и градинки нито една страна не е успяла да победи коронката. Всъщност най-добре е направо да премахнем парковете и градинките, какво ще си играем на дребно.

Е, тук въпросът е, че намериха начин и от това да печелят пари - ваксини, кампании за промиване на мозъци, опа, пардон - информиране на хорицата, ежедневни брифинги(плаща се и за това), наливат се и поредните средства за издаване на сертификати и ред други глупости..всичко това за ПАРИ И ВЛИЯНИЕ.

Ай стига с тоя грип, добре бе Киро падна, че щеше да се изтапанчи да ни вакса и да иска зелев сертификат и за тоалетната

Миналата седмица имах двама колеги с ковид. Оплаквания: обща слабост, главоболие, температура 37-38 градуса, гърлобол. Преди ковида щяхме ли да изпадаме в шок и ужас за тези оплаквания?

Еа си и тъпия сайт и тъпите новини :))))))

те това чакат виш колко такично пускат 2ра бустерна доза ......... за какво е ако уш всичко е минало

Ахахаха пак ли почвате с кихавицата

Уж, щяхте да изчакате до Септември, ама къде толкова търпение...