Столична община: Не хвърляйте естествените елхи в кофите за боклук!

От шест години на територията на Столичната община е създадена организация за разделно събиране на естествените елхи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две години поред ги садя в градинката пред блока и не се прихващат. Тази година не съм купувал, но тези пред Билла-та са фалшиви.

След като е повече от ясно, че изсичането на дърветата се явява пагубно за планетата и живота на одните поколения, според мен Столична община първо трябва да забрани изсичането на елхи за Нова година. такива каъо Бонев, който е некромант на герб въобще не трябва да получават представителство, но очевидно, че гражданите скоро няма да прогледнат кой наистина може да им бъде представител за нещо и кой е прокси или картонче.

Живи те елхи си ги засаждаме отново !

Притеснихте се за "частиците" и смогът, а като са в контейнери, боклукчиите после ги отделят и събират да ги носят "дома" за огрев! И аре стиа си се праила на "дръж ми шапката". Ти сеа глей барем гумите да сбереш, друото остаи на наз! Обяи там некъф Ленински Съботник или Евгенибакърджиевско зимно прочистване ако те е срамота, и че доем да помогнеме и да глеаме сеиро.

Нека да се топлят ! И те са хора ! Не им омнемайте топлото!

Елхите може да се използват и за мимикрия на кални и необлагородени пущинаци в някои квартали. Поне 2-3 седмици хората ще живеят с надеждата, че някой ден самоковката ще организира заледсяване на крайните квартали.

Като се забрани глупостта с естествените елхи ще изчезне и тоя проблем.

е какот трябв да е... понеже нищо не се знае в днешните времен... това трябва да са специално отгледани за целта елхи, а с парите от тях да се извършва залесяване и какато се вижда има и рециклиране... НО дали в реалността това се прави аккто е по книга... ненам...