Коментари - Столична болница може да спре работа, персоналът масово не е ваксиниран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като нямат зелен сертификат

Къде е сега ваксата

Не само сертификат - ще могат да работят ако покажат зелен чорап.

Ти кой си

От всксинаторитв

Сарказма пич и затова си камилче със зелен сертификат,аман от робски дебили тука

Умни и не идиоти вярващи на всичко

Затваряй!

Дреме ми за лекарите. Само пари искаха да изкарат от ковида. Нито един ден не са били затворени. И естествено, нямали нищо против. Колко фирми ще затворите с този сертификат бе фашисти?

Да не забравите да им пляскате на некадърните лекарчета. Само ако обичат да кажат, защо некадърните български лекарчета не издържат пробния период в европейските болници и се връщат като посрани миндили в България.

Омръзнаха с този сертификат вирус грип ишиас лумбаго Омръзнаха със всичко само и само да надупчват народа Е а той се оказа коравна пропаганда не вярвя

Оооо ма майкоооо."Прелъстени и изоставени".Кинофилм за всички ваксинирани да одат да си го гледат на блажествена и божествена благодат и спокойствие

10 минути отнема теста.

А точно от 5-а градска пробутваха по медиите една дофторка да рекламира ваксините от името на ВСИЧКИ лични лекари.

ТИ СЪБИРАТ САМО ДНК !!! ТОВА НЕ Е ТЕСТ ЗА.КОВИД, ВИРУС ИЛИ ГРИП, НИЩО ТАКОВА НЕ ОТКРИВА !!! В ТЕСТОВЕТЕ ИМА ГРАФЕН ОКСИД, КОЙТО ПРАВИ ИДЕАЛНА ВРЪЗКА С 5G !!!

Като знам какъв инженер съм,ме е страх да отида на лекар!

Откривам болница и наемам на работа само неваксинирани лекари.

Дааа как пък за две години не са умрели от 'коварният' вирус.

Научно е доказано, че интелекта не е равен на интелигентност. Интелекта е свързан с адаптация и оценка през рационална мисъл. Интелигентността е свързана с информация и прилагането и. Пример: Стив Джобс до последно е отказвал химиотерапия и е прилагал хомеопатия за проблем, който няма как да бъде решен по този начин. Това, че си доктор не дава оценка за интелект. За това има доктори на тапия и истински доктори - родени да практикуват. Извън това, в медицинската професия, както и в много други, голяма част от работещите са средно ниво на интелект и интелигентност. Както има тъпи програмисти, които стават само за копи - пейст имплементация, така има и тъпи доктори, които следват инструкции и прилагат пък каквото стане. Феномена не е локален. В целият свят покрай пандемията лъсна задника на всички некадърници, от политици, през пиари та чак до доктори. Като добавим, че фарма-компаниите от години използват системата като битпазар, не е хич учудващо, че нивото на докторите е сведено до търговци на лекарства. А търговец не може да прави обективен анализ, той си гони продажбите и вярва на суеверията на масата неграмотни.

БЛАГОДАРИМ ТИ ПРОФЕСОРЕ!

Пълен-БОЙКОТ НА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! ДА СИ ОРГАНИЗИРАМЕ ПАРАЛЕЛНИ ДЕЙНОСТИ,ИЗВЪН РЕГУЛАЦИИТЕ НА САМОЗАБРАВИЛИТА СЕ ОРДА БЮРОКРАТИ.. ВКЛЮЧИТЕЛНО МЕДИЦИНСКА ДЕЙНОСТ!!! КАК ТАКА РАЗНИ -ЧИНОВНИЦИ-ТЮФЛЕЦИ,ЩЕ ПРИЛАГАТ-ПРИНУДИТЕЛНИ МЕДИЦИНСКИ ПРОЦЕДУРИ..ВКЛЮЧИТЕЛНО НА МЕДИЦИ-УЧИЛИ И ПРАКТИКУВАЩИ МЕДИЦИНА??? ТОВА Е -ШИЗОФРЕННО!!! А ТОВ,ЧЕ ЕДИКЪДЕ СИ,БИЛО ТАКА...ВСИЧКИ ПОМНИМ,КАК НИ ОТГОВАРЯХА УЧИТЕЛИТЕ: “АКО ИВАНЧО СЕ МЕТНЕ ОТ ПРОЗОРЕЦА...И ТИ ЛИ”? СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!!! ЗАПИСВАЙТЕ СИ ИМЕНАТА НА УЧАСТНИЦИТЕ,ПОМНЕТЕ ГИ...ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ СКОРО!!!

От Февруари до сега бе достатъчен гратисен период. Да си търсят работа.

Смятай каква дезинформация тече щом мед.персонал не се ваксинира.Милярди по света се ваксинираха,на българина чипове щели да слагат.Ма много сме важни ние за света.

За всичко ставащо по света и у нас си има своето логично обяснение.

ОХ,КОРОНА ОХ,КОРОНА-КАК ДОБРЕ СИ МИ ДОШЛА...ИМАМ ТРИ ПАЛАТА,ТРИ КОЛИ,СМЕТКИ В БАНКИ,СИЛИКОНКИ,ЯДЕНЕ И ПЕСНИ ДО ЗОРИ!!! ВИРУС МЕН МЕ КОРОНЯСА(ДА ЖИВЕЯ КАТО ШЕЙХ),ДРУГИ БОЛЕСТИ ДА НЯМА-КОРОНА ВИРУСА ДА ЖИВЕЙ!!!

Смятай какъв прост скот трябва да си, да караш такси, а да мислиш, че лекарите са по-прости от тебе.

"...близо половината от медицинския и немедицинския персонал няма сложена ваксина." МЕДИЦИТЕ ли да слушаме, или ПОЛИТИЦИТЕ?!?

Лекарите ще напуснат и няма да работят временно. Но ваксърите ще изчезнат перманентно до година две Дарвин .

Хора излизайте на частна практика,дори и нелегално,ако сте кадърни няма да умрете гладни по къщите ви ще идваме да ни лекувате. Партизани ще станем но ще свалим тези подлоги и продажници .

Цялата държава е пред закриване и друго не заслужава. Това със сертификатите е най-мракобесното, коварно и отвратително нещо, което българската политика беше правила с народа в последните 32 години. Те практически не дават шанс за живот на българите. Карат хората да избират между гладна смърт за себе си и децата си или страничните ефекти от ваксините, които статистически за някои ще доведат до същото.

Значи половината лекари не са ваксани, а от другата половина повечето сигурно са с фиктивни ваксини. А тъпите ваксъри се помислиха за хитри. Сега идват тромбите.

Всичко се връща. Някои имат късмет и им се връща на този свят. Ако нямаш късмет ще ти се върне на другият.

Много правилен ход. Като не разбирате от дума, сега яжте бахура

Хахахаха, дебииили ни управляват, дебиииили, разбрахте ли сега?

И да връщате всички ваксинирани болни от ковид със симптоми. Никакъв прием в болница! Слагайте ги най-много на стъпалата в студа!

80% от българите са боклуци. Останалите са ваксинирани. Аман от проста паплач. И, между другото, изискването за зелени сертификати идва от ЕС, където хората се ваксинират доброволно.

Куку?

Вижте Ганъовци фашистите няма да спрат докато не ви изтребят или не ги спрете. Засега те печелят. Скоро ще ограничат и достъпа до хранителните магазини

Не ми пука как ме наричаш. Нито ми пука за теб. Вече не ми пука и за държавата. Жалко че отново едно прокажено малцинство във върхушката убива милиони Българи. България е проклето място.

А някои за по-сигурно си имат запазени VIP стаи в правителствена.

Братле :) - ич не те слуша главата. Ама масата сте си такива :)))

Тромбите са характерни за КоВИД

И къде ще идат да работят? В друга болница ли или в чужбина, където освен, че не става веднага условията са почти същите- ваксина, сертификат.

Напротив. Да преместят вакснирания персонал някъде на друго място и там да си ходят само неваксинирани пациенти и персонал. Без маски, без динстанция. Може дори да спрат да си мият ръцете отново. Само да внимват като пикаят да не се мокрят и готово... Малко иконки и кандилца и всичко ще е наред. И много вярва, разбира се. :)) Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. :)))

Тъкмо може да си видиш пръстите на краката за първи път от много време... :)))

И за хората които са ваксинирани и никога не са имали Ковид.

Кога сега бе, балък? От Юни ги чакам? Освен, че пътувам без прблем. друг страничен ефект няма.

Каква лудост, каква жлъч бълва от този коментар.Смее да нарича боклук и паплач 80"% от будните български граждани. Не ме интересуват другите държави-отивайте там и вървете в такт с крачката им...

Мммда на твое място не бих се вързал на европейските йезуити; айде да изброим всичко, което са правили ония чудовища: Римската империя избива християни, скоро се навършват 1700 години от преместването на столицата в Бизантион, т.е преместване на властта на Изток, имаме съответно после сумати години тъмни векове, в които тия ходиха "мирно" да освобождават светите земи от по-развитите в духовно и научно отношение араби, после същите тия откачалки колиха, бесиха, палиха на клада в името на религията, то не бяха инквизиции, конкистадори, антиреформации, във всеки замък имат стая за мъчения, итриха от лицето на земята де що има коренно население, даже до 70год в Канада са заравяли дечица в едно училище, оказва се и в други, съответно същите тия поробиха цяла раса, после си измислиха наука евгениката, с която да си оправдаят зверствата, затваряха човешки същества в зоологически градини, използваха хора със заболявания за зрелища, дисектриха, правиха лоботомии, изписваха за мигрена хероин, творяха война след война, кърпеха картата на света, както им паднеше, измислиха ядрената бомба, пестицидите, гмо-то, правят опити за клониране, за превръщане на мъже в жени и обратното. Същите тия сега реват за природата, а се скъсаха през миналия век да отстрелват ей така за спорта диви животни. Пак същите създадоха най-маркобесните идеологии и затриха с тях милиони хора, сега продължават да го правят. Мислите, че тия някога ще ви припознаят за равни, само защото сте им лизали обувките? Нееее, колкото и да им се мазните за тях сте си един източно европеец, т.е втора ръка европеец и това няма да се промени. Моят народ, който никога не пороби, не издигна ешафоди и клади, моят народ, който само прощава, то не е боклук и има чиста карма, чист е пред света и пред себе си, а вие си проверете моралния компас.

"Ана"„ можеш ли да си е-бе-ш майката?