Столичен бизнесмен ще храни безплатно бездомни през зимата

Ресторантът на Мартин Мартинов ще предлага топла храна всеки делничен ден

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имало и добри хора

надежда, майко Българийо!

Какви продукти са нужни?

Браво!Това е човещината и истинското родолюбие!Ако всеки от нас прави по мъничко добро за околните, което е по силите и възможностите ни, животът ще бъде малко по-лек и много по-осмислен!

Нека има повече хора като него! Браво!

Трябва да няма бездомни хора.

Подобна новина на първа страница на най-четения сайт в страната е не по-малка новина и събитие от жеста на въпросния бизнесмен. Вече години наред добри новини няма. Може би България няма да умре...

Жив и здрав! Направеното добро да ти се върне многократно!

Това е НЕВЕРОЯТНО - сред Пустоща на Убийства, Грабежи и Нищета да се появи ЧОВЕК с такова Добро СЪРЦЕ. НА ДОБЪР ЧАС ЧОВЕК.

Браво!!!

Този "бизнесмен" е небезизвестния от близкото минало Марио Екстрийм - дуетна половинка на Сашка Васева !

Браво на Човека с голямо сърце!

Не говори тъпотии! Ще ги храни цял час - от 5 до 6 часа. Направо доста хора ще нахрани. Най-вероятно ще им дава остатъците от това, дето не е продадено през деня. Ресторантът е луксозен - къде ще ги храни? Ще ги пуска вътре ли? Аман от евтин пиар и наивни читатели.

Не говорете тъпотии! Ще ги храни цял час - от 5 до 6 часа. Направо доста хора ще нахрани. Най-вероятно ще им дава остатъците от това, дето не е продадено през деня. Ресторантът е луксозен - къде ще ги храни? Ще ги пуска вътре ли? Аман от евтин пиар и наивни читатели. Някой да ходи всеки ден да следи какво се случва и тогава се изказвайте.

Няма как да няма. Това е практически невъзможно.

А защо не скоро и за българските пенсионери?

новината е НОВИНА когато в нея няма ЩЕ ЩЕ ЩЕ... ама от толкова руска пропаганда вече сте се омотали. когато ЩЕ-то изчезне - тогава едно голямо БРАВО.

А защо са бездомни тези хора? Банките и ЧСИ са им взели жилища , така ли? Иначе как са станали бездомни? Нали имаха домове....

А къде ще спят след като се нахранят?

Я да видим, ...... хайвер от моруна, трюфели , шафран. Ресторантът има сайт, фейсбук, телефон. Обади се и ги попитай!!!

Къде е църквата да помогне.Защо няма организация за помощ на бедните към Българската православна църква,каквато е ``Каритас``към католическата.Единствено отец Иван Измива очите на свещениците ни.

У Вас, у нас...

Чси

Сега Цецо Гуменката и Вожда ще го смъмрят и ще му пратят "техни хора".

Дори да са остатъци, дори да я раздава отвън, пак е нещо.А за теб оставаме да направиш по-голямо добро....

Добра идея, но явно не си е направил сметката какще изхранва толкова народ толкова дълго време....Грешна му е представата за броя на бездомните и гладните:((((

ще изчезна след тебе говненце.

Бях чел, че в полярния руския град Норилск (177 хил. души) няма бездомни, защото климата през зимата е толкова суров, че е невъзможно човек да оцелее живеейки на открито :)

хрората са казали. Ако искаш да помогнеш на бедния - не му давай храна, а РАБОТА. те за това с нашата "помощ" направихме Африка да е фрашкано с бедни.

Никой освен от висшия църковен клир никой не знае колко пари има БПЦ и какво се случва с тях. Истината е, че свещениците получават по-ниски от минималната заплата. А с треби и служби можеш да се издържаш само в големите градове. В градовете на север например Видин има свещеници, които работят това като втора работа, а през седмицата са шофьори,монтьори и прочее обичайни професии. Как очаквате от тези хора да правят кухни за бедни? Откъде да вземат продукти? А помещения?

Евала на този мъж! Моето огромно уважение към него и към такива хора!

Браво, Пич ! За съжаление, малко са тези като теб ! Повечето бизнесмени, както в България, така и по света гледат само да грабят водени от своята алчност и долни животински инстинкти, да ме прощават животните. Добрите хора ще оценят доброто в теб и ти ще бъдеш по-свободен и по-щастлив !!

И в тази връзка да цитирам какво ми каза преди време една позната, която работи в голям супермаркет в Америка - че е скандализирана от огромните количества храна, които се изхвърлят, и че само с изхвърлената храна само от големите вериги тук може да се нахранят сигурно 5 Африки...!!! Където деца и хора умират от глад... Има нещо много сбъркано в този свят и в уредбата му, и то в 21 век, векът на високите технологии, комуникации и информационни и всякакви технологии!

Ако спретна някакъв бизнес и в България, както ме карат и обмислям, аз искам да последвам примера на този мъж! Респект към него!

Ти откъде знаеш, че аз не правя по-голямо добро?

Ето го Човека!

Днес актуалните новини в FaceDir. Жалка история...

Браво, Човек! Дано инициативата ти повлече крак - Доброто е заразно!

Специално тази новина си заслужава и публикуването по сайтове, и споделянето във фейсбук. Аз не влизам често във фейсбук и там нямаше да я прочета. А така стигна и до мен. Благодаря, Дир!

Ако всеки който има бизнес подаде ръка на един беден и бездомен човек.. то в Бг няма да има глад и мизерия! Адмирации за постъпката, това е да си човек а напоследък сме я загубили..!

Църквата е заета да осигурява мерцедеси и бентлита на висшите попове, а по-късно самолети може би.....Не вярвам и грам на тези оядени мръсници.... :(

след, като е ограбил раята, бизнесменът може да си дозволи дори да си убие жената" нежели да помага на "бедните", като меркел!

не си сменят СЛУЖЕБНИТЕ коли през година-две, и ако не даваме МИЛИОНИ за БЕЗМИСЛЕНА ОХРАНА - ще има храна за бедните ЦЕЛОГОДИШНО!!!!!

абе пич кой после ще ти дойде в ресторанта при положение че преди него там са яли някви гнуари жалки отрепки гласоподаватели на КУРнелия ти ше фалираш вееее да мрат мръсните пенционери да мрат в червените лайна на КУРнелия и пРоссия ахахахаха ние умните и успелите ше ядем в друг ресторант и ше метаме слафетки под звуците на световните хитове докото ти фалираш и станеш просяк като всички комунисти ахахахахах

престани да се праиш на умна, цензурке на розовобузестия педераст прокопиев"

Много добра идея,която подкрепям напълно.Добър пример .. Малко са в днешно време подобни инициативи.Всички ние трябва да вземаме пример от доброто дело на г-н Мартинов.Успех

в дъното на далечината прозирам потниците на прокопиев и свлачището, предизвикано от цензурата на газовия магнат на вестник сега - може би е циганин! но това не е най-важното в сравнение с парите, които взе от газа...

Голямо браво на човека. Не като мутренската държава, която се грижи само за нелегалните пришълци и отделя по над 1000 лв. за бройка, а бездомните Български граждани кучета ги яли.

nе бих казал, че маясълът ви води! но е точно така!

окей, но от къде са парите за "начлото" гей-въодушевен от израелците