17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв е смисъла дали - 100 или 200% , нали дори и ваксиниран пак може да си преносител?

бързо мина времето на веганите, сега се открива огромна ниша за хипохондрици и техните парички. Ваксинирано олио на 25лв. Дезинфектиращ шампоан за 52лв. Паста за зъби с бактериална защита 99.90лв. Озонирана чубрица за 19.82лв. и още и още хлорни, УВ и прочеее измишльотини

100% идиоти!

Каква е ,уж безплатни шезлонги,а доходите падат.А бетона и мръсното море са гаранция да няма желаещи

гуему търсене на опитни зайчета пада

Вярно сме царе на всякакви оправдания и измъквания! Немските баби ги е страх от ковид и, ако щете им се смейте, ама те са богатите клиенти в туризма. Министърът решил да ги успокоява с ваксиниран персонал, а нашенците философстват: ама какво ако само 90% са имунизирани, ама дали стикерът за 100% не е фалшив… Е нищо лошо, освен че ще провалим и този летен туристически сезон като миналия

Интересно защо всичко познати които живеят в чужбина се ваксинират ,а боклуците тук не искат !

Защото сте идиоти. Само кръгъл идиот ще си набие доброволно неизвестен бъркоч и ще подпише, че сам носи отговорност и всичко му е ясно.

Айде стига с лъжите за туризма, по морето и в това лошо време е пълно. Тия само пищят и искат пари. А видя ли някъде такъв стикер със сигурност няма да вляза при тия побъркани зомбита.

Явно ти се мре ! На другите не им се мре , гнидо !

Факт: по цял свят малоимотните и малограмотните не искат да се ваксинират.

Вижте приятели живея в Германия от 20 години и много се спекулира.и тук ваксинирането е придружено с огромно недоверие и е разбираемо защо хората са уплашени и от вируса и от ваксините много се лъже и още повече се краде поголовно и от плитици и от болници всеки ден нов скандал масова дезинформация и оплитане на хората в мрежа от заблуди .

Вижте приятели живея в Германия от 20 години и много се спекулира.и тук ваксинирането е придружено с огромно недоверие и е разбираемо защо хората са уплашени и от вируса и от ваксините много се лъже и още повече се краде поголовно и от политици и от болници всеки ден нов скандал масова дезинформация и оплитане на хората в мрежа от заблуди .

Ваксинирани, анти-ваксъри...спор винаги ще има. Има обаче и 3 безспорни факта. 1. Вирус наистина има, от много хора трудно се преболедува и от него редовно се мре. 2. Ваксинираните хора след съответния период на придобиване на имунитет почти никога не се разболяват от Covid-19, а малкото разболели се го преминават без хоспитализация, леко. 3. Нежелаещите да се ваксинират са главни по-ниско образовани, от по-малки населени места и от най-вече от малцинствените групи. Та, всеки да си преценява за него си. Начетох се напоследък, наслушах се за лъжи, далавери, илюминати дето искат да ни чипират, да ни отровят, да ни командват безропотно и т.н. Едно трябва да се разбере - колкото по-малко са ваксинираните, толкова по-голям шанс на есен да сме пак в пандемия с всичките негативи от това. Ако ви интересува вяшият и на близките ви живот-ваксинирайте се! Ако ви дреме на...., както се изразяват някои хора, гответе се за поредната вълна с локдаун, срив в икономиката, безрабатица, претъпкани болници, измрели познати и роднини и куп подобни 'екстри', които ни сполетяха напоследък. Изборът е изцяло наш. Помислете малко!

Звучи като реклама на бардак.

Тъй като интелекта ми не ми позволява да те обидя, няма да те наричам идиот. Ще променя трите ти точки по следния начин: 1. Вирус/ вируси има и винаги е имало и хората с по-слаб имунитет и множество придружаващи заболявания винаги са достигали до летален край, но е нямало такива малоумници всеки ден да ги броят и да набиват на стадото, че трябва да изпълнява някакви идиотски мерки. 2. Ваксинираните хора не само, че се разболяват, но и тепърва ще разберат до какво ще доведе вкарването на неясни субстанции в организма им / и не ми споменавайте чипиране, това е упорката на идиоти като вас, която се изказва за присмех на тези, които не искали да се ваксинират, но можете да си я ползвате, защото толкова ви е умствения капацитет и друго трудно измисляте/. 3. Не ви знам в какъв град живеете, но 95% от хората около мен са високо интелигентни с висше образование, аз съм с докторска степен. Живеем в голям град и никой от нас няма намерение да се ваксинира. Всеки, който може ще си направи изводите сам!