Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа

И служебният премиер и дипломатът са изразили мнение, че борбата с корупцията в България е от основно значение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците са прежалили Баце. хе-хе

Докарвайте американските гиганти в областта на отбраната. Може да правим и детайли и консумативи, можем и да разработване о поддържаме отбранителна техника.

Янев, вземи и покажи и новия шеф на НАП по прашки. Може да ни махнат визите

малко граматика: "акцентирам" е преходен глагол, т.е. употребява се без прадлог. Не се казва "акентирам върху проблема...", а "акцентирам проблема...".

На първо време може пак да търкаш билетче. И да си галиш оная работа, докато гледаш новия шеф на НАП по прашки

Янев заздрави връзките между Америка и Олигархията произлязла от крадливия преход!!!! нищо за народа, нищо в полза на родината

Това не е ли намеса във вътрешните работи на България? Що не се срещна и с Китайския посланник да " обсъдят" важни въпроси, а още по добре би било а посланика на Северна Корея.Големи безгръбначни ни управляват ей!!!

И са заложили на Румбата? Едва ли.

Информацията да се чете така: Днес Херо Мустафа предостави на служебният мин.председател документи разкриващи корупция по високите етажи на властта и нарушили американски интереси. Отделно от това г-жа.Мустафа е дала карт-бланш на правителството да действа смело , без да се съобразява с личности.

Проведе среща и получи инструкции...

той е представител на интересите на българските олигарси,а на тях парите им не са в Китай

Тоя още не е встъпил в длъжност дето се вика, но ето, че е бил подложен на промиване на мозъка от страна на представителя на кукловода ! Е , това ако не е хибридно вмешателство от страна на Русия, и по-точно на самия Путин, здраве му кажи !

Ако Херо М. има конкретни данни, защо не ги сподели? Или визира компромата с измисленото чекмедже на ББ, който му спретнаха агентите на Радве и Божков? Заставайки зад сегашните комунисти и агенти на Кремъл и правейки си нон-стоп срещи с тях тази жена работи директно срещу държавата, която я е изпратила тук. Тоест тя работи в полза на Русия, а не за САЩ. Егати посланика. Митрофанова я превъзхожда много.

А за визите пита ли я!? Какво ли не направихме за тия американци, а те едни визи не искат да махнат!

Мустафата му е дала всички компромати срещу Джипко Бибибитко.

Той е хитър, не влиза в конфликт с Русия, но е натовски генерал...

Мустафата е набила канчето на Арлекино за Македония...

Кака Мустафа е инструктирала Янев да не пипа лойко, защото е "наша кучка"!

Янев,вместо да си губиш времето с Херо Мустафа,свърши нещо полезно за народа,отмени тъпотията на геребрастията за паспортизацията на сградите.

Нашият е поискал инфо от щатските служби за някои хира. Официалната информация е ала-бала.

Съмнява ме. Никой друг не е обръщал г.за си с хастара навън, така както го направи бою симитлийски и изпляска едни пари, дето ги взе назаем и ПРЕДПЛАТИ нещо дето още не е почнало да се произвежда!? Не-е-е-ееееее лойко може да у к,чи син, но е техен кучи син! Сами ще трябва да го свалим и сами ще трябва да го вкараме в затвора или да го принудим да ходи на майната си отатък океана!

с кауня,а не с лакея,му...

На килимчето за инструкции и да му набият канчето

Херото да не се е възмутила и тя от наглите уволнения на калинките?

Посланик Мустафа бърза да е сигурна,че Слугинството на България към суверена САЩ ,ще продължи ще се задълбочава. Следим внимателно поведението и изказа на Янев!

За някои хора с отпаднала необходимост!?

Преди нямаше нужда от гадалки - още преди да е избран новия парламент, лидерът на предстоящата да победи на изборите партия, беше канен на официално посещение зад барата. Сега със служеното правителство нещата се случват пост-фактум. Естествено, че те на нас няма да ни предоставят "информация", само "любезно" ще ни убедят да се борим за партньорските ИМ интереси.

Американците помогнаха да бъде свален Борисов. Явно това е разправата с това, че Борисов не спря Балкански поток и наложи вето за Северна Македония. Както при правителството на Орешарски дойдоха трима сенатора и на следващия ден правителството спря Южен поток така и се га Херо-то отива при Орешарски 2 да иска нещо. Ще видим какво е скоро!

SU-152

Козяците борели корупцията,вафти и вица.

Борисов го свали крадливата му тиква! За щастие в България има наченки на нещо като демокрация. За нещастие - опозицията са върли комундели с пещерен болшевишки менталитет .

едва ли, там нещата са еднопосочни: от всички -към тях,

Договарят още 2 американски бази и колко ракети срещу Русия ще монтират на брега на морето!

Какво е откраднал Борисов? Моля точно ясно и кратко. Не може да сте такива идиоти и така лесно да ви манипулират.

е изключително нахална жена. Ден два преди обявяване на сл. правителство леля Херо беше при президента. Днес , правителство на 2 дни - тя пак цъфна. Кви инструкции, те ако досега не са ги инструктирали пиши я бегала. Мисля,че най-добре би било Митрофанова да вербува Гетото и да се оправи работата.

SU-152

И някоя друга кЕфка...........

Никога повече Радев! Американска подлога!

Най- добре е да дойдат Вежливые люди и отново да си ги посрещнем по стар български обичай с цветя, усмивки и хляб и сол!

Аха, да бъде инструктиран какво да прави. жалки лакеи сме станали ..

Не е като да не сме го правили... НЯКОЛКО ПЪТИ!

Радев е като някъв индииски бог, само че вместо със 6 ръце има 6 гъза и се гъзи с всичките си гъзове!!! хем да се гъзи на руснаците хем на Американците, хем на олигарсите хем на Нинова, ...... ей сега единия от гъзвоете му се гъзи на Американците, ама другия му гъз се гъзи на руснаците

Значи е имало инструктаж кой да влезе в кабинета и кой не

Никогда! Если Вы хочете, приежайте к нам в Евросоюзу! Ах забравих, вие покрайненците хохлоблядски ще си останете на Ничия земя!

SU-152

А бе чудя се, да ли не гепна бенца на жипката?

За каквото мисли и пише - за това живее.

Получен е картбланш тиквите да бъдат опечени. Като гледам как ударно започнаха нищо чудно ББ да забегне на някъде близките седмици.

Т.е ще се превърнем в американски щат, горко ми. Ще почнат пиани и психясали американци да стрелят по щяло и не щяло ....

Масонът Янев се отчита на господарите.

дрън, дрън за толкова тъпи ли ги имате Американците:))) да не мислиш че ще се оставят да бъдат така изложени и асоциирани с превратаджии и за вечни времена да имат лошо име....не моите така леко да пързулните:)))).......тц нещата отива в друга посока илюзия е тази победа на Радев :))) .... точно защото няма никъв отпор

Изчегъртайте и регулаторите. Там е пълно с "калинки", особено на ръководни постове.

тц! Живее за да мисли и пише!!!