Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа

И служебният премиер и дипломатът са изразили мнение, че борбата с корупцията в България е от основно значение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С когото искат да се срещат и каквото искат да обсъждат. Толупа го свалиха от власт не поради липса на евроатлантизъм и близки срещи с Мустафата. САЩ не могат да си променят колониалната политика в България, а българите винаги ще ги мразят, заради това. Отделно от 2008 година насам САЩ издишат като модел на развитие. Преди 30 години всеки мечтаеше да сме като САЩ. Сега никой.

всички назначения са от америка, и си покриват мафията в БГ вече 30 години. После ги пенсионират там като П.Стоянов предателя. Всички от служебото правителство са по получили тренининг в Америка. Буквално продажници. Или Австрия, иди пий едно кафе на ОМВ ще разбереш защо толкова плият в нашите форуми. Вече открито заплащват че като звемем властта ще изгоним Лулойл, ... и цените ще станат европайски.

така се развива, гониш конкуренцията, и вървиш напред, така пише у книгите по пазарна икономика

Гледах вцички серии на "court cam youtube" по сговнясана съдебна систена от САЩ няма. Който има пари се измъква. И този ще ми изнася демокрация? Нашата съдебна система е на много по-високо ниво.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Госпожа Мустафа страхотно ме кефи. Рецитира вазов и Славейков, пее български патриотични песни. Досега в столицата сме нямали друг такъв посланик. Толкова привързан към българите и обичащ България. Тя е страхотна!

Питал ли е Мустафата кога ще дофърчат най-после тези Ф-16 дето ги предплатихме преди 2 лета ?

А Янев има ли уговорена среща и с руския посланик ?

Провери му акъла дали е руска кратуна като Радко и вече с теслата игнор

Тая що не си гледа негрите в Америка, а тръгнала да се меша в българската политика! Нагли бе! Белене ни го спряха, Южен поток ни го спряха! Спряха ни всякаква търговия с Русия! Даже едни визи не искат да махнат за благодарност!

Абе не ти е лесно...Здрав да си!

Нормално-Белене и Южен Поток означаваха самостоятелност и евтина производствена енергия, а в плановете на Щатите ние сме бананова република! Требва да се сетиш!

Военната хунта търси международно одобрение. Накъдето погледнеш все генерали с по една гънка на мозъка - от фуражките.

Както го каза Радой Ралин, в България положението е мирно и свободно. Мирно! Свободно!

Браво..Слава!Слава...!!Ама той е отишъл на крака или тя се е явила?Армейска оперативка.Толкова са на щат,че не могат малко да изчакат..колкото за пред хората.

Айде почнахме . Можеше ли поне месец да не се срещне с Херо Мустафа? Ние независима или зависима държава сме? Затова ли САЩ инструктират троловете да не облъчват и да омаловажават освобождението на България от османците и, че руснаците са ни освободили? Все пак нали англосаксонците са били на страната на Османската империя. Явно сега отново не сме независими.

Естествено, нали трябва да го инструктира!За какво е губернатор иначе! Че току виж кривнал от правия път-демократиния! А ИНАЧЕ аПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ беше потушено с американски Уйнчестери, най-новото тогава продадено на турската армия! А Макгахан ли? Нека си приказва-бизнеса си е бизнес!

Тия не спряха да се месят в нашите вътрешни работи! Нагла история! Ако се беше намесил посланика на Русия щеше да има вой до бога. ГЕРБ до сега щяха пет декларации да са прочели. Още едно доказателство "независимостта" на България.

Сички отиват на Запад Даже и на Корниту сина е тамока Колкото кумуняги познавам на нито едни детето не е в Расия

НЕ е вярно на ГЕРБерския лизач Манил Манев депутат ГЕРБ Стара Загора ДЪЩЕРЯТА учи в МОСКВА Туризъм

Абе защо не се срещна с руския посланик. Така дежурния американски трол щеше да има основание да ни обяснява как още сме зависими от Русия. Американските колонии трябва да се държат бедни и гладни, за да бъдат управлявани по-добре.

Като си направи съпоставка човек с американски колонии - Южна Корея , Япония и пр спрямо рашки колонии като северна корея , венецуела и му става ясно защо рашките подлоги като теб са винаги гладни , завистливи и със съдрани гащи :)

Колониите които сочиш седят и си бъркат в носа а технологичните гиганти като Самсунг се управляват от американците. Като пишеш глупости поне се замисли малко, Южна Корея и Япония са успешни държави заради дисциплината на народите си. Другият гигант Тойота и там ли са американците? Прост си като гъбена чорба!

Нещата стоят по-другояче, американски троле! След войната победени Германия и Япония бяха притиснати така-или работите-или умирате! Това беше в основата на т. нар. план Маршал! От една консервна кутия не калник за автомобил, ами и за табелки трябваше да им остане! И те го постигнаха! това не е СССР, който помагаше с каквото може безкористно на всичките си съюзници! Включително на неблагодарници като Полша.

Публично показват, от къде се ръководи България. Толкова много "социалисти"- пишман русофили в Правителството не е на хубаво. Най-антисоциалните и анти-руски решения са приемани по време на управлението на БСП - коридор на НАТО, Влизане в НАТО, 10% плосък данък. Гответе се за мюре!

мюре ??? Ако е от турски е примамка. Но ти май искаш да кажеш да се готвим за война (мурабе). Хайде научи по-добре българския език, а турския го остави на турците, че и без това не ти се отдава.

САЩ са преживяли това, което става у нас. Нищо работа! Само един век ни разделя..

И защото са го преживели,трябва ни дават ценни указания. Тъй ли? Що не ги дават на Орбан да видим дали ще хванат декиш?!

От 2 века са държава и тъпчат всички. Какво са постигнали преди век?

В такива случаи се казва: Стефан Янев прие посланика на ...., а не проведе среща, дори той да я е поканил.

когата има задачи за решаване в нашият блок БГ аз не се съветвам с човек от съседния квартал( САЩ) за наще проблеми

наще - това какво е ??? Не е на български май.

В кабинета на психиатър, Радев се оплаква: - Докторе, имам проблеми в работата, не мога да се концентрирам ... - Какво работите? - Президент съм. - А какви са проблемите ви? - Ами като седна на бюрото и веднага почвам да мисля за правителството! - Направете си служебно

но обичам САЩ!

Трябва да бъдат разследвани и Радев, Янев, Нинова, Трифонов, Иванов и други знакови фигури.

Ние сме страна от ЕС. Редно е първата среща с посланник да е от държава на ЕС. Подкрепата ми за това правителство с тази среща и 1-2 нови назначения падна от 100% на 98%

Сме колониална страна, ако бяхме страна от ЕС, първо щяхме да си наредим правителството. Едва след тогава може да приемаме всякакви посланници, бодрото доприпкване на Херо показва едно, дадени са инструкции. За да не стане положението: покрай сухото гори и мокрото...сещай се...

и трябва да бъдат разследвани Доган, Гешев, Пеевски, Борисов и други знакови фигури.

На служебния министър председател са му напомнили че все още сме в ЕС и НАТО!

На онези зад барата им е мерак Русия, другото е просто така

предал е поздрави от олигарсите в изгнание....

Руснак. Не мисля, че е обида.

Веднага се докладва на началството! Не знам колко им е акъла на хора които говоря че България се влияела от Русия! Фактите са очевадни че се контролира от САЩ и малко от Брюксел.

Изчегъртайте и регулаторите. Там е пълно с "калинки", особено на ръководни постове.

Масонът Янев се отчита на господарите.

Борисов на кого се отчиташе, бе? На Путин ли или на Ердоган, а?

Получен е картбланш тиквите да бъдат опечени. Като гледам как ударно започнаха нищо чудно ББ да забегне на някъде близките седмици.

дрън, дрън за толкова тъпи ли ги имате Американците:))) да не мислиш че ще се оставят да бъдат така изложени и асоциирани с превратаджии и за вечни времена да имат лошо име....не моите така леко да пързулните:)))).......тц нещата отива в друга посока илюзия е тази победа на Радев :))) .... точно защото няма никъв отпор

Радев е като някъв индииски бог, само че вместо със 6 ръце има 6 гъза и се гъзи с всичките си гъзове!!! хем да се гъзи на руснаците хем на Американците, хем на олигарсите хем на Нинова, ...... ей сега единия от гъзвоете му се гъзи на Американците, ама другия му гъз се гъзи на руснаците

За каквото мисли и пише - за това живее.

тц! Живее за да мисли и пише!!!

Аха, да бъде инструктиран какво да прави. жалки лакеи сме станали ..

Никога повече Радев! Американска подлога!

Той е рубладжия, не се изказа за Навални, за шпионите, за взривовете, каза че Крим е руски, против санкциите. Досвидание

Абе - намеса в работите на чужда държава? От къде -накъде?

е изключително нахална жена. Ден два преди обявяване на сл. правителство леля Херо беше при президента. Днес , правителство на 2 дни - тя пак цъфна. Кви инструкции, те ако досега не са ги инструктирали пиши я бегала. Мисля,че най-добре би било Митрофанова да вербува Гетото и да се оправи работата.

Най- добре е да дойдат Вежливые люди и отново да си ги посрещнем по стар български обичай с цветя, усмивки и хляб и сол!

Не е като да не сме го правили... НЯКОЛКО ПЪТИ!

Значи е имало инструктаж кой да влезе в кабинета и кой не

Договарят още 2 американски бази и колко ракети срещу Русия ще монтират на брега на морето!

SU-152

И някоя друга кЕфка...........

Т.е ще се превърнем в американски щат, горко ми. Ще почнат пиани и психясали американци да стрелят по щяло и не щяло ....

SU-152

Козяците борели корупцията,вафти и вица.

Американците помогнаха да бъде свален Борисов. Явно това е разправата с това, че Борисов не спря Балкански поток и наложи вето за Северна Македония. Както при правителството на Орешарски дойдоха трима сенатора и на следващия ден правителството спря Южен поток така и се га Херо-то отива при Орешарски 2 да иска нещо. Ще видим какво е скоро!

Борисов го свали крадливата му тиква! За щастие в България има наченки на нещо като демокрация. За нещастие - опозицията са върли комундели с пещерен болшевишки менталитет .

Какво е откраднал Борисов? Моля точно ясно и кратко. Не може да сте такива идиоти и така лесно да ви манипулират.

SU-152

А бе чудя се, да ли не гепна бенца на жипката?

Преди нямаше нужда от гадалки - още преди да е избран новия парламент, лидерът на предстоящата да победи на изборите партия, беше канен на официално посещение зад барата. Сега със служеното правителство нещата се случват пост-фактум. Естествено, че те на нас няма да ни предоставят "информация", само "любезно" ще ни убедят да се борим за партньорските ИМ интереси.

Посланик Мустафа бърза да е сигурна,че Слугинството на България към суверена САЩ ,ще продължи ще се задълбочава. Следим внимателно поведението и изказа на Янев!

Херото да не се е възмутила и тя от наглите уволнения на калинките?

На килимчето за инструкции и да му набият канчето

с кауня,а не с лакея,му...

Нашият е поискал инфо от щатските служби за някои хира. Официалната информация е ала-бала.

За някои хора с отпаднала необходимост!?

едва ли, там нещата са еднопосочни: от всички -към тях,

Янев,вместо да си губиш времето с Херо Мустафа,свърши нещо полезно за народа,отмени тъпотията на геребрастията за паспортизацията на сградите.

Кака Мустафа е инструктирала Янев да не пипа лойко, защото е "наша кучка"!

Мустафата е набила канчето на Арлекино за Македония...

Мустафата му е дала всички компромати срещу Джипко Бибибитко.

Съмнява ме. Никой друг не е обръщал г.за си с хастара навън, така както го направи бою симитлийски и изпляска едни пари, дето ги взе назаем и ПРЕДПЛАТИ нещо дето още не е почнало да се произвежда!? Не-е-е-ееееее лойко може да у к,чи син, но е техен кучи син! Сами ще трябва да го свалим и сами ще трябва да го вкараме в затвора или да го принудим да ходи на майната си отатък океана!

А за визите пита ли я!? Какво ли не направихме за тия американци, а те едни визи не искат да махнат!

Ако Херо М. има конкретни данни, защо не ги сподели? Или визира компромата с измисленото чекмедже на ББ, който му спретнаха агентите на Радве и Божков? Заставайки зад сегашните комунисти и агенти на Кремъл и правейки си нон-стоп срещи с тях тази жена работи директно срещу държавата, която я е изпратила тук. Тоест тя работи в полза на Русия, а не за САЩ. Егати посланика. Митрофанова я превъзхожда много.