Стефан Янев: Президентът няма желание да прави партия

Така премиерът отхвърли слуховете, че държавният глава стои зад новия проект на вече бившите служебни министри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мунчо е като репей, залепен за държавния кораб, или като курлеж, засмукал държавното тяло, който може да бъде отстранен само с изчегъртване

Преди време баба ми викаше: - Стани, сине, военен!!! Докато разберат, че за нищо не ставаш, ще си майор . Докато са начудят какво да те правят — пенсионер.

Другари и другарки искам да направя партия ... ама нямам желание ...

Повече от ясно е, че президентът няма да прави партия – това той го каза многократно, а самото му кандидатиране за втори мандат, изключва подобна вероятност. Да, но на мошениците от ГЕРБ, ДПС и някои други, им се иска на всяка цена да омъскарят Р.Радев. За целта лъжат системно, клеветят, сътворяват различн интриги и всевъзможни гадаости. Представете си каква наглост имат тези, които окрадоха и съсипаха България. Особено един Борисов, който си ляга и става с просташко злословене по отношение на президента. Или пък неговия помощник (а може би началник) Карадайъ, който не си знае родината, но не пропуска да се изцепва, че президентът бил нарушавал конституцията. Че има нарушение на конституцията, сме съгласни – и това е съществуването на ДПС – една “партия” организирана на етнически признак, чиито съмнителни цели излизат дори извън пределите на България.

Може ли човек, който няма опората и капацитета на някоя определена партия зад гърба си, да реди кабинет и да определя политиката му? Кой му помага? Кой го съветва? Кой му избира министрите? Кой му субсидира кампаниите? И най-важното, кой му дава сила и увереност да настройва хора и партии едни срещу други, да манипулира обществото, да върши противоконституционни неща, да злоупотребява със служебното си положение, да прикрива далаверите и предателствата на негови съветници и т.н.? Кой? Има само един отговор – неговите кукловоди в България и в чужбина, на които се е продал. Как може да има българи, които да гласуват за такъв човек. Навярно и те са като него. И сега какво? Пак ли ще го изберем? Пак ли ще ни управляват неговите кукловоди? Ако и този път го изберем, ще има много лоши последици за нас в ЕС. Защото там много добре знаят кой на кого служи. И няма да ни имат доверие, и няма да инвестират у нас и т.н. Само от нас зависи какво ще се случи. Каквото си надробим, това ще сърбаме.

Най важната цел от много години насам е да разкараме тоя Мунчо,,дето се води президент.След това нещата ще си дойдат на място

с много глобални и съществени цели, гледам живееш. Интересноооооо.

Президентът може да няма желание за своя партия, но Радев индиректно си я прави! Двамцата сега започват, а той после ще се включи. По стечение на обстоятелствата...

ДПС подава ръка на "всички, които не искат да се случи същото, което се случи през последните два парламента"

Проблема на България е че се лансират само деца на комунисти

Такава е народопсихологията. Кланово-общинна, кастова, и...забравих думата. Абе, шуро-баджанашка. Но винаги има надежда, пе се появяват хора, които имат друг мироглед, друга душа и сърце.

Тоя е по тъп от Радев, да се чуди човек как се намират

Лесно. По зелените чорапи!

А Кирил що се пробва само с леви партии, екогласност, мир

Естествено че Радев отрича, не е толкова малоумен да си признае, отрича заради БСП, признае ли, бсп няма да го подкрепи

Носи се воня на зелени чорапи та се не трае!

лъже като Фатмака.

Резидента няма да прави партия, но иска да си има под ръка "единна русия". Дали това ще е ИТН, или новия проект на Киро Язовира е друг въпрос. Корни и Бойкикиев допълват "думата"...

Членове на Герб усилено обикалят магарета та и търсят кандидат президент! Всички магарета отказват, от утре ще обикалят кочините. Готови са и свиня да издигнат!

Ах как искам онзи канадец министър да стане президент и при посещение при кралицата на Великобритания да бъде поздравен с “драги мой поданнико”:-)

Че той вече я направи, бе, Янев. Новини не си ли чел днес? Гадост!

От новата партия всички губят - без ГЕРБ и ДПС, и на-много ДБ. Ха да им е честито! :)

Като име предлагам “Канадски властоискащи”

Канадски теферидж

Не знам за вас, но аз не искам да живея нито в държавата на Борисов, нито в тая на Радев или на когото и да било! Искам да живея в държава с хоризонти, в държава с бъдеще, такава която да има начертани, предвидими краткосрочни и дългосрчни цели, държава която има трайна ориентация, европейска, атлантическа, икономическа, образователна....., държава на която и пука за хората в нея! Това нашето е извращение, пълна порнография, див популизъм, нищо общо нито с политиката, нито с държавността! За да се случи това за което говоря ни трябва идеологически/ политически проект и ОГРОМНА МАСА ОТ ХОРА, пълни с енергия и ентусиазъм, готови да подкрепят СЪЩИНСКА ПРОМЯНА!

Мечтите са хубаво нещо, но човек винаги избира най-добрия вариант за момента. Помисли си, кой от двамата (Радев или Борисов) направи повече, за имаме инфрастуктура, заводи, високи заплати и да се движим към Европа и Америка?

Явно не съм се изразила правилно, имам предвид че не желая да живея в държава на вожд, диктатор или фърчило...! Държавата е на хората, а не на ЛИЧНОСТТА, която стои начело на държавата!

Фъркатия фатмак ще го играе сив кардинал?

Как може човек да е гледал порното с Радев и двете компаньонки и човек въпреки това да иска да гласува за него?

И аз това не го разбирам...

гледам порно.

защо му е на ушатия да прави при толкова направени и в процес на направяне от ченгетата край него президенството му стига, за да пробутва руското влияние, ако направи партия е довиждане за 6 месеца

Няма защо да прави, вече му направиха няколко - от мутри отвътре и от Канада, до мутри вън.

И трети мандат ще изберем Радев! Той най-добре натри носа на банкянското чучело.

Важното е че Боко е насран и нае*бан !

Президентът РР е ДЪРЖАВАТА / ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ на държавата. За какво му е партия?!?

е просто един вмирисан зелен чорап

Президентът го е страх да прави партия. Затова пуска проксита.

Глупости.