Стефан Янев препоръча на банките да не правят транзакции към посочените от САЩ фирми

"Корупционната среда в България подкопава устоите на нашата демокрация, като я прави нефункционална и неефективна", каза Стефан Янев в началото на Съвета по сигурността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще ги покажат ли?!

разпори го!

арестувайте го накрая Тиквии!

И сега кредите на Техномаркет и Булгартабак стават изискуеми... А дейността им сериозно ограничена. И това е само върха. Скоро ще се разпродават фирми строители на магистрали на кило...

Фатмака Радев ми обеща повишение на пенсията , ако гласувам за него !! Излъга и мамито му рогато

Пак ли ще фалираме банки бе другари ? Всеки път като дойдете едно и също

Без избори и санкции от парламента , как си мислят тези че ще им се размине съдът ? Разчитат на олигарха им прокопиев и лозан Панов меката китка ли да ги оправдае !!!

ЧЕТИВО за ХУНТАТА, НЕЙНИТЕ САЙТОВЕ и ТРОЛОВЕ , както и всеки свързал се с тях закона Магнитски се отнася ЗА ВСИЧКИ ФИРМИ и ЛИЦА, които под някава форма работят или са свързани с изброените директни или не. Те също губят възможност да работят с долари и НИКЪДЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗБЯГАТ или ДА СЕ СКРИЯТ уважаеми мудолета, троли и хибриди и вие също, Действащия свързан политик "Кой Предложи Пеевски" - МАЯ МАНОЛОВА ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСИ И Е СВЪРЗАНА С БАБУКЯНСКИЯ и ХАДЖИГЕНОВСКИЯ ПРОТЕСТ НА "ПАПРИКАША" ФИНАНСИРАН ОТ БОЖКОВ ЕДИН СРЪБСКО-РУСКИ ПИСАЧ - ДЪЛГУЧ СЪЩО ЕДИН РУСКИ ФЪРЧОЛЕТ - клиентиращ за SAAB с "РОТ ФРОНТ ЮМРУЧЕ - СЪЩО и свързаните с него ----------------------------------------- " Уважаеми Хунтав, свали си фуражката за да ти обясним некои работи и да ти налеем малко RAM у военното канче. Махна ли си фуражката? Сега Хунтав, да те питам ти скоро ходил ли си у Фантастикото? Ако не си - кажи на курветата да те заведат за да съзре военната ти тиква едни подробности. Да забелязваш Хунтав, че по щандовете всичко е внос? Картофи от Франция, домати от Турция, ориз от Китай... дори Руската водка Пят осер, е производство Капалъ. Олиото е румънско бутилирано на Графа. Кафето и то от Графа. Не сте ли забелязали? То по Граф Игнатиев що кафе израсна... Свинете от Испания, телетата от Португалия, маслините от Гърция. Бирата от германски хапчета, бутилирана между Царевец и Трапезица в Търново. Хунтав, ти сещаш ли се, че всичко е ВНОС с евро и долари? Само лютеницата е ИЗНОС за евро и долари? То затова Дерони в Лондон е половин паунд, а тук 5 лева, заради Чейндж бюрата! Хунтав да ти обяснявам ли каква ни е ПРОМИШЛЕНОСТТА и ДОСТАВКИТЕ НА СУРОВИНИ и ГАЗ за нея? Ами дори РУСКАТА ГАЗ се плаща на руснаците В ДОЛАРИ, оти си немат "альюминий" за самолети и го внасят с долари. ХУНТАВ ДА ТЕ ПИТАМ : ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ наМагнитят фирмите ? ами ще стане като с Божков. уж имаш пари пък банкоматите и банките не пущат Аз мисля, че българите ще ви набият." ----------------------------------- Обръщам ви внимание, че БРАТЯТА НИ ПО ОРЪЖИЕ в НАТО си имат много яко разузнаване и не могат да се водят за носа от "хибридната ви война", която скалъпихте последните две години по всички мас-медии имат вашите IP та и контактите ви във Фейса знаят номерата на обувките на съпрузите ви и в коя детска градина са се напишкали децата ви както и датата когато вашият "Иванчо" е дръпнал за плитката "Марийка" в училище. СЕГА СТОПЛЯТЕ ЛИ КОЛКО Е МАЛЪК СВЕТА ще ви набият ... молете се да не е на кол

ше обсъждът ли мухабета на Ердоган с деписето

как ви се появи точка гарантиране на политическата стабилност? божков и пеевски ли я гарантираха?

Кой съд? За разлика от Гешев там са чели конституцията :). Ама вие четете само Винету и ФБ на боса.

Сега вече е момента прокуратурата да се заеме с корумпираните министри в това правителство ! И нека се тръпката увреденитр майки

Тръгнал трол на заплата към мамин прас и хунтата да дава оценка на служебното правителство и Радев... Тепърва ще ви влиза до топките, докато не се насълзите от болка, троле

ееей, пак на пропаганда го ударихте комуняги прост немате секретариат, това ви е проблемът, нали? и каква точно ви е кризата освен продължаващата 30 години власт на руски ченгета?

Чели са гей порно с Джон пол фриймън

Това не е Правителство, а Инфлуенсъри.. Приказки и шоу, работи никаква Като гледам и изборите ще провалят - не могат да купят едни машини

Мгерб, мтъпи, пак са ви строили да спамите глупости. Слагайте снимката на боса и и козирувайте. История е вече. Лоша при това.

...т.е. събираме се да видим къде още да сменим хора с наши, що то идат избори...

Да идва вече мутафчийски и да изрива тая смрад на руски партенки

"Виж, Радев като направи Правителство, там трябва да се съветва" "Бой по Бойко и Гешев"

Да идва вече мутафчийски и да изрива тая смрад на руски партенки

Липсва ли ти? :)))

А ми коменданта на Софийският гарнизон, командира на плевенският дисцип и Командването на сухопътните войски,танковите ,граничните,ракетните и Флота не влизат ли в Новия съвет по сигурността? Каква сигурност бе откачалки,ние да не сме на война ,то бива фелдфебелшина ,ама чак толкова!!

Не, ГешефТ!

по-гадно от лойната свиня е само тиквата

мерки за гарантиране на политическата стабилност - това съм го чувал често преди 1989 година

Обсъждали са менюто в казармената столова и новата рокля на Деса Мерцедеса. I hope this situation is critical! Мунчо няма ли да им раздаде ордени,, Стара Планина " и на тях??

Моя анализ: ДПС в сериозен ужас приклекна на Ердоган за да запази резултат и намери нов източник на финанси. Лицето и тялото ДП повече няма да го видим ни в политиката, ни в страната. Борисов малко по малко налага риториката си на жертва, очакваща възмездие, докато интелигентно го въртят на шиши е без изход. Целта е първо да остане без краденото, а после и цСЗ. И тоя път ще стане. Дотук основните потоци са дискредитирани, а чадърите им един по един се отстраняват. Следващите 5 години ще минат в разкрития на злоупотреби до приравняването на ГЕРБ до мръсна дума и свързаните с нея ще останат опетнени доживот. Борисов ще бъде осъден, но истинските мерки срещу него ще последват след като остане без касичките си. Няма и къде да избяга. Няма и как да си стигне до кеша. Чекмеджето ще се изпразни бавно, спонсорите вече се оттеглят. Скоро му е рождения ден - кюлчета ще му носят само партийните кадри :)

Само така, пътя е правилен. Хунтата на Борисов превърна България в разграден двор, затова сега е нужна реактивна и ефективна намеса на служебното правителство, което вече се превърна в еталон-образец за следващото правителство. Така трябва да се действа - насочено и целеустремено. А съселите, калинките и кухите лейки на ГЕРБ да дрънчат на кухо и да вдигат врява, ПАШПАЛИГА !!! Държим здраво и да няма лабаво. А на 11.07.2021 г. ИНФОРМИРАЙ, ГЛАСУВАЙ, ДЕЙСТВАЙ ! Плътна БАСТА !!!

Хунтата на фуражките заседава. Военен-милиционер-адвокат на мутрите. Какво точно могат да измислят? И що не на Бузлуджа бе другари. Или поне на Буджака

"Юристи: Служебното правителство нарушава опасно конституцията с разширения черен списък" "Мракобесен акт на служебния кабинет"

Стига бе Деси пиши така сложно. Другаря Радев не разбира толкова. Дай по ленински

Стой та гледай, Борисов вече получи уртикария, а приближените му изпитват безпокойство и плътен ужас !

Тъпо брато

Кое е тъпо?

Комунистически събор

Другари, имате нужда от още двама членове на тоя съвет. Първо шефа на психиатрията да ви оцени! Второ, Пламен Узунов от президенството, да ви определи като токсичен боклук на Бобоков

Тепърва ще ви бибипат здраво. Свършват парите за спамене!

Ти си тъпото. Щото независимо от пълната безсмисленост продължаваш да повтаряш едно и също. Много добре помним кой предложи и кой назначи Пеевски. точно кабинетът на Борисов заедно с главния прокурор повдигнаха обвинения и подгониха Божков. довчера ти и колегите ти твърдяхте че Божков е честния бизнесмен на който лошия Борисов искал да му вземе бизнеса. сега изведнъж всички се скъсвате да преписвате хората които ги подгони точно правителството на Борисов към него. И накрая-американците написаха черно на бяло-приготвени пари за подкуп на лидер на политическа партия тази година. тази година няма как лидер на политическа партия да е Борисов-те са във война с Божков от повече от една година. Ха да ти е честито.

А избори според приетия ви на пожар нов изборен кодекс ще има ли или ще ги отлагаме? или просто ще бъдат обявени за недействителни?

Ето това са тъпотии. Божков е в кюпа с ДП, а предложили или не пеевски не овладя данс тогава, а при вас. При вас също му бяха подарени милиарди. Неслучайно е санкциониран. Неслучайна е и визитата на ДПС при ердоган, с когото Доган е винаги бил на нож. Срина се кулата от карти на ГЕРБ. Срина се и симбиозата с ДПС. Разликата е, че ДПС ще оцелеят, а вие не.

Комунистическият следовател Рашков пребивал хора в мазетата на милицията е еталон. Данъчния измамник културист в един точно определен хотел също е еталон. Да продължавам ли с назначенията?

Не ти пречеше до вчера да го обявяваш за невинен нали? Както казах и повтарям-вие се въртите на 180 градуса зависимост от това доколко ви разобличат опорните точки. Но нищо-хората помнят и на Радев приказките и на Корнелия и на Пинокио. Пък вие продължавайте да се надявате че с писане на хиляди коментари тук и там ще успеете да направите нещо.

Изборите смотани червени фуражки,изборите.Това ви е основната задача,ама хич не са ви на дневен ред.Да не би да ги касиране,та да повилнеете още малко?

Не бийте пианиста - той толкова си може!..

Що не ходите за садите картофи? (Примерно.) Хем повече пари ще изкарате, хем няма да дразните с тъпотиите си.

Радев, няма да стане твоята, идъни се- втори мандат ще видиш само в мечтите на Деса! Между другото, ИЗБОРИ ЩЕ ИМА ЛИ?

Нещо не е наред в тази Американска схема. Че нашите са бандити е ясно, но осъди ги, докажи вината им, а след това събирай и блокирай. Така някак си не върви... а бе тоя, тоя и този са еди какви си, унищожавай ги... без съд и присъда...

И като почнат едни съдебни дела... Кого да викаме? ФБР?

Да обявявам Божков за невинен?? Бъркаш ме с някой :) или просто караш по опорките :)