Стефан Янев: Предизборна полемика е говоренето кой щял да бъде разпитван (видео)

Нищо от това, намерено като факти, няма да бъде спестено за смъртта на майор Терзиев, обяви служебният премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ли казаха медиите?

Затова прочетете предсказанието на ясновидката Алена за 2021 - ва година, след като вече са изминали 6 месеца.

Военните знаят ли да четат, освен английски да говорят.

Това правителство има едничката задача да плюе и очерня всичко от предното правителство по поръка на госин президента. Така че вие сте именно ариергарда на РР в политическите му трепети. С нещо друго до момента не се занимавате, дори програмата за европомощите не сне направили, но отхвърлихте другата.

Едно говорят, друго мислят, трето правят. Служебното правителство се намества с внушения и манипулации в предизборната кампания и това не може да го отрекат дори и тези най-крайните бокомразци. Служебното правителство като цяло няма мандат даден му и гласуван от народа, за да прави всичко това което прави. Това си е чист преврат и подмяна в условията когато няма и НС, което да контролира каквото и да било!

а добро утро!

Стига глупости !!! Вижте какво става с цените на храните . Олиото е с двойна цена .

Нима? Бойко е виновен!

сме минали по моста, а не под моста , та не сме кьорави ... пък ти може да говориш колкото си искаш .

Що за наглост.Кой заговори за разпит на Борисов.Като не следиш медиите,поне знаеш ли какви ги говорят минситрите ти.За разлика от теб,ние слушаме и виждаме.

То да беше само олиото.С комунистите ще цъфнем и вържем.

Дрън дрън пълни глупости. Тоз въобще не е в час какво правят подчинените му. Всъщност знае ама така му удисва да говори.

Вие сте най-противното и реваншистко правителство до сега в Б-я движение от кукловодът Радев,а Рашков и Минеков-главорези-психопати.

Янев, ако продължиш още малко да ми обясняваш колко сте хрисими, ще взема да повярвам, че не съм живял 53 години в тая държава, ами направо на друга планета! Я се дръж малко мъжки, като някоя селска буля си: мън мън, ние таковата, за вас, няма преврат, мън мън, честни сме, избори правим, мън мън,стегни се малко, стига се оправдава! Не ставаш, ни ти, ни кабинета ти, ни оня дето го реди, мън мън, дрън!

е по добре да мълчиш!

що се правят на хрисими душици, че им се намерил сайбия да им туря пранги на крадливи ръчички!

Изветря им на герберите дъвката за Македония - Каракачанеца е политически труп и си нямат подръжка. Само да попитам - някой ще направи ли разследване за злоупотребите в неговото министерство и с колко е намазал от разпродажбите на имущество и от обществени поръчки на МО?

Чалгопитеците сами си счупиха държавата, а сега реват, че цените летяли нагоре. Свиквайте.

Ако това правителство остане на власт тогава ще видите как се краде,но после ще дойде и техният ред.

Излезна ли?

Българина обича да го употребяват. По много, но редовно!

А във вашите правомощия и по конституция ли е да уволнявате областни управители,полицейски шефове,директори на болници,на агенции,на митници и да назначавате ваши хора под диктовката на кукловода Радев!?

Шефове на дирекции и агенции се сменят, за да се изнесат необезпокоявано данните им.

След твойто изчегъртване пак може да има разпити

Пълна лъжа е че няма реваншизъм!Всичко се прави в интерес на създателя на правителството Радев! Затова се махат началници на служби,закриват се отдели в интерес на олигарсите!

Пък България била втората в ЕС по най-малък външен дълг. Другите как ли ще си плащат заемите?

За да оцелее организмът/ държавата, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ИЗРЕЖЕ НЕКРОТИРАЛАТА тъкан. Служ. правителство върви в правилната посока: За 7 дни НАП събра 4 МЛН. лв. ОТ ДЛЪЖНИЦИ; ББР събира ДЪЛГОВЕ: "Една от осемте компании, най-големи кредитополучатели на Българската банка за развитие, ще изплати 40 милиона лева от дълга си, съобщи министър Кирил Петков. Служебният министър на икономиката обяви новото ръководство на банката и увери, че занапред институцията ще заработи в подкрепа на малкия бизнес. Министър Кирил Петков не съобщи името на компанията, която е решила да разплати 40 милиона от дълга си. "Много се радвам, че вече една от осемте компании обяви, че ще изплати 40 милиона от собствения си дълг. Тези 40 милиона се надявам да отидат в поне 40 компании, даже бих казал, 400"; ФР в БНБ РАСТЕ: Към 18.06.2021 г. ФР в БНБ е 8.469 093 МЛРД. ЛВ. Преди да си отиде ББ 4, ФР в БНБ падна до санитарния минимум 5.899 840 МЛРД. лв. / към 09.04.2021 г. /...

Имате още 2 седмици. След това МАРШ!

Кирил Петков продал дружество с близо 2 млн. печалба и имоти край София за 4500 лв. на ръка

Как ли ще коментира Радев това? Те са почетни люде, Просто не са им се давали много пари за данъци... Но взимат държавна заплата

Служебното правителство е за да напълни джобовете на БеСеПарските фирми. Отделят 20-ина млн. държавни пари, за да пращат групи, които да спасявали сезона на частните им хотели. Спите ли, бе хора? Не бъдете толкова пристрастни и емоционални. Защото и ингилизите гласуваха за Брекзита пристрастно, без разум, като на футболен мач, сега затварят фирми.

Служебното правителство е за да напълни джобовете на БеСеПарските фирми. Отделят 20-ина млн. държавни пари, за да пращат групи, които да спасявали сезона на частните им хотели. Спите ли, бе хора? Не бъдете толкова пристрастни и емоционални. Защото и ингилизите гласуваха за Брекзита пристрастно, без разум, като на футболен мач, сега затварят фирми.

Той министърът му на вътрешните работи не престана да обикаля по медиите и да обяснява кой вършил престъпления, кой як хора, кой уж подливал, кой взимал рушвети, сега това било политическо говорене. Еми като е такова спри си министъра бе шапкар.

кръвчица ви тече вечецот дупенцата, но за съжаление, колкото и да се напъвате, и колкото и да ви плащат, вижда се края на европейското разБитие на България. А сега - юруш на минусите! :) :) :)

Кирил Петков продал дружество с близо 2 млн. печалба и имоти край София за 4500 лв. на ръка

Кой ще изреже тази тъкан Петков от държавата? След като си в спестил данъците, защо взима заплата от държавата? Да работи безплатно

Всичко преди избори е Предизборно! Изказването му също

Вие с нищо друго не се занимавате другарю. Моля ви, вървете си в Москва. Там ви е мястото.

https://blitz.bg/politika/oshche-razkritiya-za-skandalnite-vrtki-na-rashkov-s-19-imota-i-625-000-leva-dogovor_news824740.html

защо служебен кабинет управлява като редовно избрано правителство? Та това не е представителството на българите, а само на левите !! Може ли за 2 месеца да си въобразявате, че имате някакви права?