Стефан Янев пред МИА: Нуждаем се от диалог и разбирателство

Въз основа на общите интереси да градим общо бъдеще и да намерим пресечната точка, заявява служебният премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нуждаем се от диалог и разбирателство, но също и от това да няма ченгета, генерали и руски подлоги във властта.

Защото други подлоги освен американските (натовските) няма.

Бойко 12 години гради държава. Комунистите за 1 месец я разрушиха.

Нуждаете се от един по-дебел неокастрен кол и да ви няма боклуци продажни. За два месеца ще съсипете тая държава повече, отколкото Бойко за 12 години.

колкото и да ти плащат ти е малко човек не трябва да продава душата си

Стефане ,връщай се в казармата ,докато е време .Борисов няма да може за оправи престъпните ви действия и решения половин година....

..." към края на юли или през авуст ще имаме парламент и ако сме направили нещо по време на служебното правителство, парламентът ще каже да или не и да вървим напред", изтъкна Янев. Предателите се готвят да клекнат на българомразците от Скопие, по заповед от Козяк и в полза на Козяк, а не на България. Така искат да поставят българкото Народно събрание пред свършен факт, да унизят България пред ЕС и пред целия свят и да компрометират твърдата българска позиция за българския произход на така наречения "македонски" език, и да подарят на българомразците част от състоялата се българска история, чрез съответния пазарлък...

Мда, нуждаем се от диалог, но едни се нуждаят повече, а други се нуждаем по-малко. А, как мисли да го води севмакака именуван Заев не е ясно. Особено след като се срещна първо с Борисов. При тая ситуация, Янев трябва да черпи чокалията с едно кафе (от ефтинотото) и да го отпрати обратно да си гледа пиперките в Сев.Македония.

Тая фуражка кво си мисли? Че с клишетата на шефа си ще повлияе на твърдите кратуни от Македония ли?

Хахахаха, то и БатБойко го повтаряше това последните година-две, ама никой не го чуваше. Сега палачинката как е?

България е в предизборна кампания. Борисов се възползва от случая, за да изчисти своя образ за сметка на опонентите си. Но поведението на Заев, като действащ премиер на РСМ, е недопустимо. Да погази протокола и вместо с българското правителство да се среща изпреварващо с неговата опозиция ! Това е демонстративна провокация !

Човека е свободен да си прецени къде и кога да отиде! Предполагам показва нещо с това си действие...

Може да бие яко падналите (ГЕРБ) които няма как да се защитят но когато става дума за македонците зад които са ЕС е нежен като котка.

Хахаха - типичен военен комунист демагог ... :) Диалога и разбирателството кога ? Преди или след изчегъртването на 1 000 000 избиратели на най-голямата политическа партия в България ?!?

Демагогията е ясна и на европейците! Приказките, че нямаме нищо против да влезат в ЕС са за наивници.

Политиката понякога е демагогия. Не е като филията с мас.

И като коментарите на платен коментатор. И тука ли ще се изявяваш като експерт?

Твърде ласкаво изказване към страна, където горят българското знаме, преследват българи и ни хулят пред света. След всички лайна, които Заев изсра върху България, тия диваци не заслужават диалог!! Това не са хора , а изроди!

На Балканите е така. Даже мога да ти кажа, че сърби и косовари се мразят повече, отколкото българи и македонци!