Стефан Янев: Изпращаме плана за възстановяване в Брюксел до 15 октомври

Служебният премиер допълни, че документът в голямата си част е завършен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама яко се оплескахте бе, злобни некадърници. Разкарвайте се, че и чеп за зеле не става от вас.

Тъй-тъй : да се УВЕЛИЧИ срокът, защото ВЪПРОСЪТ Е КОМПЛЕКСЕН . Разбират ги тия работи изтънко моите хора. И грамотниии - две мнения няма. Я и кандидат президентът как литературно се нахвърли тези дни връз бат Бойко. Направо пролетарска поезия. Абе малкият Пеканчо - голямото вице, се поизпусна и приплака оня ден, че тия от ЕК хич не си поплювали и били много несговорчиви, хич не искали да разберат колко заети били с изчегъртването зелените чорапи. Сега пенсионираният генерал ни баламосва, че уж продължавало нещо дето още не е започнало. Аз, освен членовете на инициативния комитет, не виждам кой друг би повервал

ОСРАХТЕ СЕ ЯКО И ЧАКАТЕ СЕГА ЕВРОПА ДА ви ПЛАЩА ! ЧЕКАЙТЕ ОЩЕ МАЛКО И ИДВАМЕ СОС СОПИТЕ !

Гн. Янев голяма спекула бе човека

Нищо не пипай! Махай се бързо и остави образовани хора след тебе да свършат работа. Аман от фуражки с претенции

Не трябва нужда. Никой в ЕС няма да се занимава с план, подготвен от руски агенти, верни на тъпия Румен Радев - Решетников.

Стефан Янев е прав. Харесва ми!

Некрофил-педал ли си?

АМИ ПРИБЕРИ СИ ГО Ф КЪЩИ , ЗА КОМПАНИЯ НА ЖЕНА СИ !

с неща, които не разбирате. Нахлупвайте фуражките, нахлузвайте зелените чорапи и бегом марш да вардите границата.

Децата на Стефан Янев са назначени в БЕХ и БУЛГАРГАЗ като консултанти по европроекти без конкурс с 4500 лева заплата през 2017 година, когато Янев е бил замесник министър в първото служебно правителство на Радев. Това е явно нарушение и конфликт на интереси. Представяте ли си ако дъщерята на Борисов беше назначена в държавна структура на такава заплата при неговото управление. Къде са честните журналисти в България? Или действат като бухалки срещу заплащане!

Това им е промяната

Браво бе!Както сте се разбързали виж,че работата ще стане.Да не се преуморихте?

Некадърници - оставка !!! Сбогом метежнико радев !!!

Аман от тъпи фуражки! ВМС - въдворяваме мунчовците на село.

Подайте, подайте го, те още лятото от ЕС бяха казали, че искат да го коментират с редовно правителство! От момента на подаване до одобрението ще видим колко вода ще изтече

Те нямаше ли да го ли изпращаме до края на Септември? Или дори нещо по.-ранно имаше? А включиха ли нещо по въпроса за морското спасяване както са предлагали кап. Богданов и колегите му още лятото??

да се побара...

Некадърници!!! В ЕС изхарчиха парите, тези още чегъртат оная ми работа!!! Всичко това с цел да преряботят прана в полза на Прокопиев и фирмите му!! Престъпници червени!!!

Не щеме ний масони (Гнусен Моше Гадев), не щеме ний пари (дубайски дирхами), а искаме свобода, човешки правдини! Припев: Напред! Напред! Напред да вървим! България от робство да освободим! Не щеме ний военни (зелени чорапи), не щеме ний паши (олигарси) – жадуват свободата нашите души! Нее щеме ний подлоги (черепарски), ни православен цар (царя) – свободата свята е нашият олтар! Не щеме ний Маями, не щеме Бабикяни ни екзарх-шарлатани (Киро и Кокорчо)! Не щем да сме робове на Господ самозван (Славуца)! Разкъсайте робове робския ярем, щом не сме свободни, по-добре да мрем!

Т. Дончев и Мозъчен тръст "ГЕРБ" ЦЯЛА ГОДИНА писали Плана за възстановяване и 3 ПЪТИ Планът Е ВРЪЩАН от Брйксел на ПОПРАВИТЕЛЕН; Служ. правителство 3 МЕСЕЦА КОРИГИРА ГЕРБ-авия План. 1 къща по-лесно се строи, отколкото ремонтира.

Само дето не е изпращан :)

Нинова, скрий са ма, писна на всички, щи отрежа субсидиите и ша та върна в Крушовица да метеш площада. Само тъпите комунисти като теб са недоволни, щото не могат да крадат, народа ходи на почивки в Гърция, Турция и Малдивите и кара по магистрали като европейци откакто комундрелите не са на власт. яж гомна и само меки пишки да гледаш и то по телевизора заедно с Христо Бойкикев И Славчу и с Мая простата овца + Татяна = Ванко 1 И Бабакян любовника на ХаджиГейНофф Мръсни комунисти ПРОСТИ!!!

Те другите държави забравиха, че са ги похарчили… ние тепърва

Не трябва нужда. Никой в ЕС няма да се занимава с план, подготвен от руски агенти, верни на тъпия Румен Радев - Решетников.

Господа ходете си по живо здраво всичко свърши, след месец народа ще ви измете

ВМС - въдворяваме муньовците на село.

Късно е либе за китка

Признателност към служебното правителство, което поема отговорностите на периода, в който е цялата европейска общност. Лигльовците от последните два парламента трябва да си дадат заплатите на тези хора и екипите им. Дано на третия път се осъзнаят избраниците ни и да съставят редовно правителство, което да продължи битката с крадливите обръчи, калинките и цялата корумпирана пасмина.

Ще има яка признателнист, с лопатите ... Удри, удри ...

Деси, ти ли си автора на това "похвално слово" за хунтата

Ами изпратете го на 13.11 така няма да забравим до 14.11. когато са изборите.

Ъхъ и на 17-ти ще ви бъде любезно върнат. Европа няма да даде пари на бандити като вас.

Бързи сте като летящата чиния на Бузлуджа бе, да ви еба у масоните с зелени чорапки!

Вий ще гопратите, а дали ще го одобрят? Или много питам?

Вакуум,вакуум е в главата Ви г-н ЯНев,жалко,задминавате д-р Борисов!!!

Хем масон, хем военен! Нормално :)

Bravo be barzak te drugite darzavi viche izharchiha parite toya se seti da izprastha plana....smeshnik

Оооо, каква била работата. Те затова подгряват планктона отсега, че била идвала амнайстата вълна скоро. Защото париците за крадене за да дойдат тука трябва да е великия мор и сарамбозава зона да сме обявили. Нищо случайно няма. Вдичко за едни пари.

Ами побързайте, че то както се вижда поради тази липса на криза вече от 7 сме останали 5 милиона. А до 2036 колко сте ги сложили по план? 3 милиона? Един милион и половина турци, милион и нещо цигани? Поредните предатели. Ще расте закривайки. Атомни централи по заповед на Меркел, Южен поток по заповед на Меркел и Обама, сега тецовете по заповед на Мунчо. Обсъждано било. В условия на извънредно положение. И поне запазете карабита от турския кораб, че то току виж станал стратегически енергиен запас като ни забранят и сламата да палим за огрев.

Оопс

2021-10-01 22:35:21 ΘεάΆρτεμις С девет ледени кристала богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Мàрица, Артемида на Олимп, на Троя и Диана на Рома Bona Dea, Добрата ♦♦♦♦ ◊ ♦♦♦♦ СВЕЩЕН БЛАГОСЛОВ ЗА ПОДКРЕПАТА НА ГОСПОДИН ГЕРДЖИКОВ https://www.youtube.com/watch?v=ETP6pGP6BO0 всички за Герджика майна_ аз Оопс - Мàрица вашата пазителка, пущам соколите от ръка и богината на Средец, Европа, Египет, Вавилон, Картаген Афродита олимпийца, хеката Рея Изида и Ищар, теа Венера на Уран Ануначка Атаргати Малката Русалка - Рибочката сме тук с вас и със своите нимфета пазим https://www.youtube.com/watch?v=ETP6pGP6BO0 ♦♦♦♦ ◊ ♦♦♦♦ Θεά Άρτεμις, тройна хеката Бендида от Пулподева, Мàрица, Оопс, Добрата, олипмийца Артемида, Венда и Диана ловечката, хеката на Месечината, хеката на животните и магията, Пророчицата заклинателка. Първа богина на Тракия и Кендрейсея Първа богина на Македония с Пела, и Мизия с Бдина Първа богина на Одриско с Балкана и Севтопола Света богина на Троята Пазителка на Рогът в Изобилието Силва-дроида на животните, змийците и птиците главна жрица на света Родопа, богосъща Рила, белия Прин и валния Балкан на горски нимфе, сатри и кентавори, и на белите тракийски кони Желадокоса

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ СВЕЩЕН БЛАГОСЛОВ - ПОДКРЕПА ЗА ПРОФЕСОР ГЕРДЖИКОВ =========================================== ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=ETP6pGP6BO0 аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Супер пичка си :)

Таивъ у тролския гъз

Мунчо да пита Деса с колко човека в България е баджанак и да направи списъка официално достояние. Нали обещаваше прозрачност?

Недей, че ще спечели изборите само с баджанаци!

Как си карал самолета бе? Сигурно са ти казвали да не пипаш автопилота и само да се возиш! Да те еба у кучето Лайка :)

Много е забавно да гледам военни, които никога не са работили през живота си (Радев, Янев и прочие), да се опитват да симулират дейност на стари години. А когато ЕС-то ни върне нескопосания план, кой ли ще е отговорен, г-н Послушко Янев?

Е то на мунчовците винаги Баце е виновен.

Поредния смешник с фуражка. Какво ще внася? Един кораб 20 дни не може да разтовари! ( работа за 3 дни за 20тина роми) Нищо не пипай а се махай

И вие знаете отлично защо, но стреляте в тъмното. Първо - интересите на руската олигархия в нашата енергетика, които на практика ще трябва Брюксел да обслужва и второ - незачитането на Европейските интереси в Западните Балкани и в частност - РСМ! Там "заслугата" е еднаква - на управлението на ГЕРБ и сие и на Радев.

Не хваща дикиш :) Боко правеше каквото може а тия веднага клекнаха на Прокопа!

фейсбук на лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева Поднасям своите най-искрени извинения на професор Анастас Герджиков за твърдението ми в предаването „Денят започва“ по БНТ, че под негово ръководство Софийският университет „Св. Климент Охридски“ е направил Бойко Борисов доктор хонорис кауза и му желая успех в предизборната кампания!

Кой нормален я слуша тая и вярва на приказките и

И освен че излъга, листчета с по 500К раздаваше ли, Лайняна Дончева :)

Това ли четеш бе, да те еба у миризливия наркоман!

Чакаха първо да го удобрят от Москва. И затова пак последни.

Знате ли какво значи безполов човек...вижте този от снимката и ще ви стане ясно....

Не случайно всички консултиращи Кацаров са жени, явно от много рискова група, преминали срока на годност, и все медици. Грижещи се за здравето си. Ще се грижат за бъдещето ни след 2036???

"... 2036 г. Е ЗАПИСАНА като крайна дата В НАЦИОНАЛЕН ДОКУМЕНТ за закриването на въглищните електроцентрали." А 2027 г. Е ЗАПИСАНА в НАЦИОНАЛЕН ДОКУМЕНТ за закриването на "'Козлодуй"!!! Банкянското Слънце ЩЕ СВЕТИ и ТОПЛИ...

И кебабче на Бузлуджа пак няма да има ....

Аз ще се топля с майка ти ...

Нали дотогава ще го изчегъртате Бойко и ще го вкарате в затвора. Айде отивай да палиш свещ пред портрета на гьобелс и спри да ме занимаваш с душевните си разстройства.

А на рубленчо изпращане тип "циганска сватба" , към бай Ставри кога ще правите ?

Готови сме, купили сме щайга кренвирши Кен и сме му варосали килийката ...

може ли да са в една килия с баце ? да се крият под полите

Ще има денонощно бой, ебане, биене на ушанки и пак бой, ебане, в гъза в устата ...

Не бързай вече - ваща свърши

Почти готов и готов са две различни неща. Ще го изпратим и изпратихме го също са две различни неща. Между изпратен и одобрен има огромна разлика. Но за сметка на това пък май само ние още не сме си взели парите от Европа. Но пък край на краищата за какво са ни? Щяло да има гладна зима, щял да постъпва драстично живота-какво толкова преживяли сме го вече веднъж. Важното е да се чегърта да ходим на избори през два месеца и да преизберем Радев за президент. Така де народа щял да страда-и какво от това?

+ ама дали ще е радев или борисов , е без значение

Добре! Чудно що сега ми е скъп тока?

я обясни как ще падне цената на тока ? щото и на мен ми е скъп , даже спрях да работя

и от какво ще се възтановявате ? изморени сте от грабежа над населението ? от ходенето по приеми и банкети ? аааа , ще раздавате накраденото от населението на биячите щото са се справили добре ?

Да ви еба в масонските боклуци! Сетихте се, дано да има кой да го разгледа в Брюксел!

Тоя пич е също военен, но с доста по умерен изказ и компетентно изказване по темите. Ако не беше комбина с Мунчо щях дори да го харесвам.

Същия масон мерзавец, уредил отрочетата си на сладки длъжности! А иначе да, по гнусен от Крадев няма!

"На този етап не са обсъждани варианти за подпомагане на бизнеса, въпрос на бъдещи калкулации е дали може да се балансира в това отношение". Странно. Нали бившия финансов и иконимически министър се хвалеха колко милиони са вкарали в държавния бюджет. Що няма за това?

Източиха всичко през ББР на свои стартъпи!

Амамного бързо бе...Едва шест месеца минаха...И ако го върнат пак следващото след вас правителство ще го довършва...

В голямата си част ..... 15 октомври ама коя година