Три самоубийства за 12 часа са станали в София

Три самоубийства са станали в София от вторник вечерта до сутринта в сряда, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Три самоубийства за 12 часа са станали в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли някой представа колко хора са се самоубили през годините на демоНкраДцията?

Българите намаляват с бързи темпове. България е пред закриване.

"През 2013 г. у нас бе приета Национална програма "Превенция на самоубийствата."... И какво...?!?

Страшно е това !Бедността не е порок, но убива.

убивай с валяка.

ли всички са психари, както се опитват да ни убедят тук. При два мандата начело на държавата на Бат Боце нищо чудно, че се стига до това. Предлагам да спрат да показват Бочко по тв-то и да му забранят да сее глупости, че народа направо ще се побърка :((

проблема е в комунистите. съсипаха държавата. приватизация, после кражби, хотели по морето , емилия масларова с хотели из българия и скъпи коли, долорес арсенова, създадоха мутрите, застрахователните дружества, ДС взе контрабандните канали, едновременно с това не се грижеха за стадото си което трябваше да ги храни. стадото замина по света и сега и на комунистите бизнеса не върви. запо4наха пак да крадат и се изхранват от държавата , ама серегея избяга в бр'ксел с голяма заплата, а стадото се самоубива, комунистите унищожиха всяка надежда. живота ще се оправи, ще умрат всички комунисти и след 20 години към 2035 има шанс

Приватизацията на Иван Костов ! Продаде АВИОКОМПАНИЯ за 150000 долара; Кремиковци за 1$= Той комунист ли е ? Петър Стоянов, Надежда,Симеон/цар/. Те комунисти ли са? И що за народ е този, търпял такива неща ?

НА ЗЛЕ СА НЕЩАТА, В ТАКА ДОБРЕ УПРАВЛЯВАНАТА ОТ ГЕРБЕРИ, КОМУНЯРИ, РЕЗАНЯЦИ И ПРОЧИИ ИЗЧАДИЯ , БАНАНОВАТА НИ СТРАНА! ХОРАТА ПРЕДПОЧИТАТ СМЪРТТА ОТ БЕЗИЗХОДИЦА И ОТЧАЯНИЕ, ГРАБИЩАТА ПРЕЛИВАТ, ВЕЧЕ ЩЕ СЕ СТОПЯТ КРЕМАТОРИИТЕ ОТ ПРЕНАТОВАРВАНЕ НА ПЕЩИТЕ, НО БОЙКО И ГРУПА-НЕ ХАЕ!! ГЛЕДА САМО КАК ДА ВГОРЧИ ЖИВОТА НИ ВСЯКА МИНУТА, КАК ДА НЕ ДОЖИВЕЕМ ДО ПЕНСИЯ-ДА УМРЕМЕ ПО-СКОРО И ПО-МЪЧИТЕЛНО ОТ ГЛАД, ХЛАД, И ЛИПСА НА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ!! ДАНО ПУКНЕ ДЪЩЕРЯ МУ И ТОЙ !!!

изречение е просташко!

гласувал за ББ, но предлагам добре да се замислите за това, какво имате в главата си...:(((

ДИмУкратичен мушмурок...

Hora,ne vijdam smisul da se pishat takiva neshta...ednoto nqma obshto s drugoto...fakt e che dnes,nqkoi,nqkude strada zaradi tazi zaguba...stiga bezmislici....

Каква психиатрия,какви пет лева?Това са смели хора останали без кахпчица надежда.Така че, държавата да не си затваря очите!

Ако си смел, ще се бориш, а няма да се самоубиваш. И прочее, какво да направя за някой, който иска да се утрепе?

Демагогия.

Ирена Кръстева правилно е казала: Слабите загиват. На повечето българи животът е тежък, но не всеки се самоубива. Винаги може да се намери изход, особено ако си млад човек.

ТАКА Е ПРИ ГЕРБ - СЕГА ИЛИ ЩЕ ГИ ИЗКАРАТ ЛУДИ ИЛИ ЩЕ ГИ ПОКРИЯТ!!!!!! БЪЛГАРИНО ИЗЛИЗАЙ!!!!!!!!ДЕЦАТА ТИ КЪДЕ ЩЕ ГИ ОСТАВИШ! НЕ ВСИЧКИ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗМЪКНАТ И ТОВА НАСЛЕДСТВО КОЕТО ЩЕ ИМАТ Е ОТ ТЕЗИ КОИТО СМЕ СИ МЪЛЧАЛИ!

Айдее, поредния луд. Ти капслока не си ли го изключваш поне вечер, като си пиеш хапчетата?

Кажете кои са де - от кой град, имена, възраст?

То в тая смотана държава, на цигански и политически терор, какво друго му остава на човек?

големите крадат и доведоха народа до самоубийства,заради провеждания ГЕНОЦИД към българите,а на циганите плащат ,за да гласуват за келешите-мафиоти.....

Ние бългаските граждани сме принудени вече повече от 25 години да плащаме ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ с БЪЛГАРСКИ ДОХОДИ. Тази задачка няма решение и затова много хора полудяват. Това е истински ГЕНОЦИД. България вече загуби 2 милиона души. Прогнозата за следващите 20 години да загубим още 1,4 милона.

Много е тъжно. Хиляди съвети можем да дадем тук пред компютъра, но когато това е ваш близък (роднина или приятел, или дори познат) си давате сметка, как нищо не сте могли да направите, дефакто. Това е голям човек, който не можеш да закараш на сила на лекар, няма институция в България, която да поеме грижа за такива хора, да работи с тях, дори и без тяхното пълно съгласие, както е сега. Сега, ако този човек сам не потърси помощ, никой няма да му я даде или предложи. Дори и близките да се опитват да говорят с психолози и да търсят съвет и помощ, никой нищо не им предлага, докато депресирания сам не реши да си лекува депресията - нещо, което много рядко се случва. В нашата тъжна държава, всъщност, както и във всички други области, на никой не му пука за хората, независимо от какво са болни. Казвам всичко това, защото двама мои познати си отидоха по тяхно си желание за шок и ужас на всички и много сме мислили и аз и други приятели, как допуснахме това да се случи, можеше ли да направим нещо. Досега не сме измислили какво е можело да направим. Всъщност това е много тъжно и много страшно.

Мниго биха намелели причините за самоубийствата, ако всеки вместо да се самоубие иде пред парламента и си излее по аналогичен начин мислите върху добрите хора вътре.

До емигранта - ако си отидеш в ЕМИГРНТИЯ - няма за какво да се безпокоиш за БЪЛГАРИЯ можем и без теб !!!

Не политизирайте самоубийствата - не са от бедност,нито от ревност!Работа има - стига да ти се работи!Що се отнася до ревността не може да обичаш едновременно няколко субекта и да очакваш вярност.

Нали се сещаш, че освен да работиш, трябва и да можеш да си позволиш да живееш със заработеното, пък и семейство да изхранваш. Има много хора дето едвам свързват двата края.

За ква храна говорите само?! В България почти всички млади имат смартфон за 1000 лв. и личен автомобил. Баба ми е на 84 години и сама храни 10 селски паразита. Щом тя може, а вие гладувате, търсете причината за проблемите си в главите си.

Кое е първото, да създадеш семейство и да се чудиш как да го изхранваш или да имаш добра работа със стабилни доходи и тогава да създаваш семейство?

тези самоубийства са последица от употреба на наркотични вещества - абстиненция

Въпросът е :Защо има толкова много депресирани хора,които посягат на живота си?Отговорът е прост:ДЕМОКРАЦИЯТА МИРИШЕ!

да се самоубиеш е за предпочитане,отколкото да имаш дете в българия !!! хахахаха

сигурен съм, че си прогресирал много там където си

Emigranta,Дедовия и няколко други ник-а ще се окажат все собственост на едно и също шизофренично парче,което заразява форумите откакто руснаците си върнаха Крим.

По форумите на Дира пишат само няколко размножени седесарчета от мутроолигархичния двор на Костофффф, яли и срали на трапезата му, замръзнали с мислата си във 1999- върховата година на Командира и под неговата сянка. Помага им администратора също с Костовско начало, но поради залеза на СДСарията се прехвърлил в двора на побратима му Каролев и раздаващ справедливост и от името на двата лагера. ;)

знаете ли защо в ада казана с българите не го пази никои ? защото са казали на тия вътре,че които излезе го връщат във българия !!! xaxaxaxaxaxxa

тези в казана не липсват на никого тук. поздрави от България

1. Литва 28.6 2. Южна Корея 26.3 3. Беларус 24 4. Казахстан 23.5 5. Русия 22.8 6. Китай 22.2 7. Индия 22 8. Шри Ланка 19.8 9. Япония 19.1 10. Унгария 19 11. Латвия 18.6 12. Украйна 16.6 13. Молдова 16.3 14. Словения 16.2 15. Финландия 15.9 16. Белгия 15.2 17. Полша 14.3 18. Уругвай 14.3 19. Черна Гора 13.6 20. Естония 13.5 Ние сме на 32 място.

И понеже гледам путлерастията се превъзбуди по демокрацията ще повтора за тази гнесна червена сган: В 1987 г. от самоубийств в СССР погибло 54 тыс. человек или 22% от общего числа умерших от несчастных случаев, отравлений и травм. Ето статистиката на СССР Брой самоубийства на 100 000 1975 - 26 1980 - 27 1984 - 30 1985 - 25 1986 - 19 1987 - 19 1988 - 19 Касвото ида ни е довела демокрацията ОЧЕВАДНО не ни е откарала при комунизма от 1984 г. Забережете перестройката и надеждата как смъкват рязко самоубийствата. Та и в България е така и убийства и самоубийствата са повече отколкото сега.

очевидно си забравил, че като си бил малък нещо ти е правено. Статистиката, определено, не ти е по възможностите, жалко.

прав си , но комуноидите не искат факти ! това съм го писал пет пъти , те са го проверили сто , но не им върши работа и го игнорират !

гнусната свиня българия си отива !!! спете спокоино деца !!!

хубаво е, че първо пропадналите като тебе се махат, но жалко, че висят по форумите и напомнят за себе си.

бегай да бършеш задника на дебелия грък!

Християнството учи, че има седем смъртни гряха - един от тях е алчността. Един западен теолог /Хенри Едуард/ казва за сребролюбието, че то "потапя човека дълбоко в тинята на този свят, така че той я прави да бъде негов бог". Кои са виновни за тези престъпления, за които се говори в тази статия /отнемането на човешки живот/? Това са преди всичко тези, които рушат Църквата отвътре и отвън, превръщайки я в кочина!!! То не бяха разправии между разколници, то не бяха караници за имоти, то не бяха ролекси и линкълни... Не се изгражда християнско самосъзнание, а само искат да се палят свещи и да се купуват църковни джунджурии тези с големи тумбаци!!! А истината за олигарсите оставаше скрита дълги години от паството... Промишлеността е в ръцете на шепа олигарси, които фалират един по един заводите, за да не изгубят капиталите си, без да мислят за работниците - все повече хора остават без препитание, отчаяни, в мизерия... А държавата, наедно с БПЦ, гледа безучастно - в защита на капиталистите, в ущърб на пролетариата, на паството!!! В църквите е забранено да се говори за политика - защото 80 % християни биха били ЕДИННИ да оправят живота си, а атеистите в България, които имат нямат 5 %, искат да ги мамят както до сега... КАЗАНО Е В БИБЛИЯТА ДА НЕ БЪДЕМ УГНЕТИТЕЛИ НА БРАТА СИ, А ДА ГО ЛЮБИМ ПО ПРИМЕРА ХРИСТОВ!!! НЕ ВИЖДАМ ХРИСТОС ПОСРЕД НАС, А САМИЯТ ДЯВОЛ!!!

В църквата не е забранено да се говори за политика, колега. Това "неговорене" по скоро се дължи на спазването на завета Христов "Не осъждай!" Фарисеят от притчата не лъжел, а говорел истина, когато в молитвата си благодарил на Бога за своите добродетели и не за това бил осъден. Защото, действително, какво по-хубаво от това, да благодарим на Бога, когато се удостоим да сторим някакво добро, понеже Той ни е помогнал и съдействал в това. Не задето благодарил на Бога, като изброявал своите добродетели, бил осъден фарисеят, нито дори задето казал: Не съм като другите човеци, а се подхвърлил на осъждане, задето се обърнал към митаря и казал: или като този митар, ПО КОЙТО НАЧИН ОСЪДИЛ САМИЯ ЧОВЕК, самата душа или с една дума целия негов живот. Затова митарят излязъл от храма оправдан повече, отколкото фарисеят (Лук. 18:11, 14).

Ако си мислите, че самоубийствата са от бедност сте луди. Черната хроника в новините е депресирала много повече хора отколкото която и да е бедност по света.

Преди няколко години попитах един стар и опитен лекар дали многото самоубийци у нас са психично болни. Той ми каза, че това са напълно здрави хора, стигнали до пълно отчаяние. Представете си един човек за да стигне до това трагично решение, през каква драма, през каква вътрешна борба преминава. Измежду тях са и много родители, които не могат да гледат как децата им страдат и са без бъдеще. Да сложим край на този ад сега, като се обединим и сменим 25-годишната посткомунистическа мутроолигархична система!

и този "лекар" се казва антон кутев. България е на средните места по брой самоубийства. Русия е на 5то в света. Има много по-богати страни, които ни водят и много по-бедни, които са след нас.

Едни броят самоубийствата в родината ни,а друг си брои изборните победи.

Гласувайте за мен ,нищо ,че съм от Самоков ,ще съсипя всички софиянци ,ще ги заменя със столичани и ще бъде София едно голямо село с визията ми на селянка ,ще съм първа

Цитат: "В живота има само три важни правила: 1. Винаги има жертва; 2. Гледай да не си ти; - Третото? - Третото го забравих..." Когато българите намерят сили да се опълчат на това да ги манипулират и превръщат в жертви, ще разберат, че и срещу статуквото може да се борят! Поне заради децата си!

Във многото дискусии,малко се прави анализ защо има 11646 самоубийства от които 8626 мъже и 3020 жени. Защо е такава бройката .Може би от добър живот, дали сте изпитвали нуждата да нахраните семейството при липса на пери.БЕЗРАБОТНИЯ на които няма кой да му помогне. Не може да си плати фактурите за ток,парно, вода и т.н. Каква перспектива вижда никаква. Пенсионерите с ниски пенсии как живеят. Управляващите гледат как да вземат държавна длъжност от което може да се краде. За жизнения стандарт на бедния народ кои мисли - никой. Разпродадоха България и милиарди печалби се изнасят от България.Плодове и зеленчуци внасяме от други държави. Анализите които правят някой ,че комунистите са виновни за всичко е нереално. Само един пример в Китай какво правят комунистите, пък има и други държави. Защо не виждаме ,че сме колониална държава и продажните политици съсипаха България.

ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ КМЕТ НА ГРАД СОФИЯ ,ПРИЕМЕТЕ ГО ,С НАГЛОСТ,С ПОДЛОСТ И СЪС СИЛА СИ ПРОПРАВЯ ПЪТ КЪМ ВЛАСТТА

Темата не е кои да бъде кмет. А един много важен проблем защо се самоубиват българи.ЗАЩО. Това е темата. Защо много бягат да коментират как живее българина може би става въпрос за 70-80 % от народа ни.

самоубиват се, защото телевизията ги залива с помия и комплекси

Докато отговорните хора не могат да понесат живота в страната и се самоубиват, мангустите безотговорно се разположат.

а Фандъкова добре ли е

СВОБОДА НА НАРОДА!!!!

За да напусне едно човешко същество светът и животът чрез самоубийство,означава ,че някой не е проявил милост и милосърдие към него! Ако е шизофрения-виновен е само Господ. Ако е глад и мизерия?... Или изневяра...?

Мойте ,не биха го направили ,това са онези опитни мишки ,които се наричат българи

Ти да видиш, а ако самоубилият се не вярва в ада или рая?

В ада висчки са вярващи!

А за неверниците остава Рая! Знаех си!

Докато падаш от 82-рия етаж няма никакво значение дали вярваш или не вярваш, че ще се размажеш като гад мръсна, когато стигнеш долу. Разликата е в това, че тук всеки вижда причинноследствената връзка и крайния резултат при 82-ри етаж-падане-земя и "вярата" в тази причинноследствена връзка е непоклатима. Докато от ада досега никой не се е върнал, за да разкаже... Всъщност, ако падаша достатъчно дълго, така че да имаш достатъчно дълго време да изгубиш вярата си, че там някъде, в края на полета ти ще те посрещне земята, летенето дори ще започне да ти харесва. Но от момента, в който видиш как земята се приближава към теб, отново ставаш вярващ... :) (глупости на търкалета за деца до трети клас)

Народе ,АЙДЕ накажи ме ,

За последното денонощие 2 ма починали при катастрофа ,един в тежко състояние и 3 ма самоубили се ,Е КАК СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ нали сме със свалени гащи и надупени към запада