Станислав Недков-Стъки и състезатели по ММА нахлуха в Министерството на спорта

Кандидатът за президент разговаря с Андрей Кузманов по повод обвиненията за финансирането на федерацията, полиция пристигна на място

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният московски цървул, изпратен да пречи на връщането на европейският ред в България.

Назобени сукалчета с вожда си! Мутрафония .... тази държава вече тотал щета!

Защо ,бе българи,търпите такива какавани!Ма таз миризлива твар трябва да се вкара у затвора при манафчетата.

Тези купени боклуци нямаше ли кой да ги затвори? Нискоинтелигентна паплач, предвождана от един олигофрен и платена от Тиквата-мафиот който управляваше досега.

Защо още е на свобода,след като нахлува с 20 човека в министерството.Това е нападение.

"Докато Стъки и представители на федерацията разговаряха с министър Кузманов, един от спортистите припадна." Кво, да не е презобил нещо, а!

А сега разбрах ММА - бияч и то на английски. Биячите се бяха помаскирали малко, та само някой и друг биеше на очи. Сега изпълзяват от черните дупки. ДА НЕ ГИ ДОПУСКАМЕ до официалната власт!

Каква е разликата между Стъки, Митьо Пищова и Милко Калайджиев? Кой ще ги вземе на сериозно в чужбина? Да не забравите и чалгарката Луна.

Забрави най големия чалгар Славчо от Учин дол

Пичове и строшете главите на чалгарите де ги срещнете, тия друсани посерковци нямат място в политиката

НЕ Е кандидат за президент, докато не бъде регистриран в ЦИК като такъв! А той няма да бъде, защото към момента на провеждане на президентските избори, няма да има навършени изискваните по Конституция 40 години! Иначе, по логиката на Стъки и стъкитата, и аз съм кандидат за много работи, ама само с мерака за това ще си остана, щото нямам ни една официална регистрация за която и да било желана от мен позиция!

Стъки знае,че няма да стане президент,но защо пък да не гушне някой лев в предизборната надпревара.Едон глас,11лева.

Станислав Недков представлява чакалите,с които Борисов след изборите в речта си заплаши всички останали партии че ще ги преследва като чакал.

На Стъки да му го втъкнат. Животно

Тези малоумни животни навяват доста сериозни спомени за мутрите през 90-т години от които се излюпи и един от най-големите боклуци- Тиквата-толуп който плаща за подобни събития.

Вчера в тв студиото (откъдето охраната щеше да го изхвърли) Стъкито обясняваше, че с отпуснати те пари плащал на лектори по ММА. За "обучение на ученици". Моля??? Лектори по "бой без правила"за деца и младежи??? В нормалните европейски държави държавата със сигурност не дава пари за това.

Когато силата е по-ценена от разума, агресията става модел. Агресивен глупец иска да е президент. Агресивно намръщен певец се кани да е премиер. Представете си тези хора как биха били възприети в едни по-разумни места - например Норвегия…

щом слагаш в едно изречение агресивната и проста мутра, сукалче на боко тулупа от зайчарнищка и Слави, който води десетки години ВСЯКА вечер най-забавното шоу в страната. Слави израсна пред очите ни, на Слави му стиска да стои пред хората, е не да се крие като лойко джипков по селата и да меца, когаго трябва да обясни за кюлчетата, парите и тялото си на гол охлюв. Боко, ерго неговите мутри са престъпни, безцеремонни и дори не знаят какъв е законът. Бойко не знае нито КОНСТИТУЦИЯТА, нито ЗАКОНИТЕ. Въведе единоночалие и то на простака, което мене ме ужадяваше и ме караше да се срамувам в Брюксел, когато го слушах как мучеше, е те му се подиграваха. Той пък мислеше, че го харесват! Свиквайте и помагайте! Идват по-честни и справедливи времена. И всеки ще бъде свален, ако не се съобразява с това.

lu4ka

Кой определя, че Норвегия е нормално място?

Сукалчетата на ГЕРБ като тази гнусна утрепка Смръки започнаха да изплуват един по един след като огладняха.

Просташко изпълнение. Странното е обаче заща слугите на кърлежа Радев сега се сетиха колко недопустимо е това, след като половин година насъскваха платената сган да безчинства из София и въведоха този модел?

го въведе Гешев, нахлувайки съвсем незаконно (според съда!) в Президентството на 9 юли 2020 г.! И даде началото на масовите протести срещу управлението на гербопитеците и зависимостта на Борисов и самия Гешев от Пеевски! И се наложи "всенародният любимец" Боци да хваща гората, че народната любов му дойде малко в повече! :)))

Стъки бозаел не са само от баба си Юлияна, но и Боце . Ей, мамин еблю ненагледен.

Стъки и Кобрата кандидати за президент….. Страната на абсурдите е такава ,защото ние сме си я направили такава…. Джизъса да стане министър на културата и некоя от рисите тризначки на образованието и да се знае!!!! Ебати пародията сме зарежи…..ЗАРЕЖИ Нема как да се оправиме немааааа

Защо този ненормалник не са го арестували когато за втори път нахлува като мутра където не е желан.

той на това разчита! Та после да реве, че е репресиран и да плюе наляво-надясно срещу Радев (нали ще го сваля от власт, та да има коз в ръцете си!). Ама не му се хващат на акъла тия от служебния кабинет, поне засега, де! Сигурно, щото не са ги блъскали яко в главите, както Стъки са го!

ММА=Много Малко Акъл, Стъки

Вече два пъти не ми позволявате да изкажа мнението си! Защо? Сега трябва отново да направя коментар за Стъки. Стъки не показа нито възпитание, нито професионализъм, показа само "бицепси"! На това ли ще учи младите хора около него, да се държат като хулигани и това нахлуване в М-во на спорта просто е възмутително!

Тоя шебек продължава да си прави реклама, а Дирниците устойчиво я прокламират!!!! Юлето явно добре бибитка на някой.....а тоя тъп рогоносец се разхожда и вдигна джангър?!!

Червените тролове са осрали порядъчно статията. Няма кой да ги издири и да потъркат наровете 3-4 месеца тези предатели и нищожества....... Бойко е твърде либерален. Аз другояче бих постъпил ако ми сипят компромати.

Къш бе тъп трол

А Боко ако не беше твърде либерален като истински организатор на ежегоден гей прайд, какво щеше да направи от позицията си на политически труп?

ММА тъпаци на които начело е един главен ММА малоумник. Както и да го погледнеш абсолютна малоумщина и не разбирам защо им се обръща внимание на тези БОКЛУЦИ ?!

Още по-големи тъпаци са дъртите, извадени от нафталина, комуноиди на Мунчо, които бълват омраза и клевети всеки ден. И които са вредни за държавата!

Ама на герберастите ще ви се наложи да се примирите с тях. Защото герберастите изгубихте, хи-хи-хи!

НАЙ-голям комунист в България е еднокнижника-пожарникар-мутра, член на БКП от 1977 г. до днес. НАУЧЕТЕ гго, тъпички! Вярно е, че той ви избира "умни" като него. Боко да се връща в пожарната и да си хване мекия маркуч, за да си изкарва прехраната!

Няма ни един нормален вече !

Кандидат-президентът кой клас е завършил?

Трето отделение

Ма наякое килийно училище, нали ?

Не помни от множеството удари по главата. Но вероятно е изчел "Винету". Поне един том (не са два, както Боко си мисли).

Що не им пратят баретите да ги разкарат за нула време.

Барети за един Стъки и шепа припадащи "състезатели по ММА"?

Този малоумник защо не е арестуван?????

Този го мислех за по-нормален, ама уви въздух под налягане е.

Стъки,да знаеш че дългогодишния бой по главата не прощава !!! Ама като се замисля ,малко са те били ,чичовото!! Малко !!!

Само Мая Общата, Хаджилегенов и протестиращите срещу Гешев имат права да влизат по държавни институции и ведомства! Те са платили патент за това! Освен това Протестърите срещу ГЕРБ не нахлуват - те упражняват гражданските си права

Да нахлуваш с тълпа подрастващи "състезатели по ММА", че да изискваш обяснения лично от министъра, не е да влизаш по институции, герберастчета.

Както идиота Сидеров си имаше гръб за идиотските изпълнения , така и Стъкито не е сам .

Станислав Недков твърди, че Кутев лъже. Този се е побъркал! Хората от това правителство не лъжат, не крадат и не се продават за печена кокошка.

Това е хулиганство по смисъла на нашия НК. Понеже сме в Беге, естествено резултат йок. Мутренското държане винаги ще е на почит. Правото на по-силния е супер. Хубаво, че се приключва с таз територийка.

На много хора ви се иска да се приключи с тази територия, но тя все още е тук и ще я има и за в бъдеще- за ваше съжаление. Иначе, викаш не е гот да се протестира с/ у това правителство! Защо така? Вие не бяхте ли за протестите с яйца, домати и всякакъв зарзават, особено когато някой лъже?

гледай ти... спомнихте си тази думичка хулиган... протестърчетата на мама

Какво има да си спомня? Ей ги на снимката, виждат се ясни като бял ден!

Дайте да видя едно видео с този Стъки да разбера какъв боец е или само.........!

Иди го напсувай на улицата и ще разбереш хахаха

Бах ти и мутрите, щом взеха да припадат. А какви здрави бухалки въртяха едно време.

"Станислав Недков-Стъки и състезатели по ММА нахлуха в Министерството на спорта" Колкото и да са били кресливи... Нищо повече от шум; "шум".

Па нека си протестират хората. Това нали беше исконно човешко право. Я как си протестираха цяло лято... Даже министри и депутати се уредиха с протестиране - то не беха яйца, риба, домати, ковчези, бесилки и какво ли не. Очакваме разширяване на протестите и ако отупат някой окопал се пенсионер със служебни чорапи ще си бъде суперррррр.... Венсеремос! / вдигам юмрук!/

Някакси не виждам протестът на Стъки да успее да събори правителството от власт, хи хи хи!

какво правителство бе кутеф имбецил такъв, ти нещо много си се превъзбудил нещо днеска...времето тече и не е в полза на глисти като тебе -много скоро дори ти ще го разбереш

въх и Стъки то ли ше става политик!? ..... таа държава за бащиния я взехте ей! един нахален мутра тулуп изгонихме да дойде следващия е положението... ней на добре не! тц!

Министъра на спорта НЕ Е ПОТВЪРДИЛ думите на говорителя Кутев. Този факт е красноречив! Освен това този Кузманов каза, че не знаел защо Кутев е започнал да прави изказвания по темата и защо бил говорел така в ефир!!! Хаха-хаха, министъра е.... Как беше думата.. Невнятен!!

Преди Стъки и подрастващите му "състезатели по ММА" ли да ги потвърди? Стъки що не го съди, както осъдиха Боко като клеветеше, ами е тръгнал да нахлува с банда "състезатели"?

Лъжеш!

Няма повече пари! Любимият ти толуп нареди да не актуализират бюджета и сега може да го чешеш по манерките !

Но явно си има рефлекс като свършат парите, да събира няколко "състезателя по ММА" и да нахлува да си ги търси.

Ето това са последствията от ужасните прецеденти, лоито се създадоха от поведението на глупците Хаджигенов, Бабикян и Минеков. Всеки се чувства безнаказан да нахлува където си поиска....

Интересно, че точно герберастите са взели пример от Хаджигенов, Бабикян и Минеков, хи хи хи!

Само Мая Общата, Хаджилегенов и протестиращите срещу Гешев имат права да влизат по държавни институции и ведомства! Те са платили патент за това! Освен това Протестърите срещу ГЕРБ не нахлуват - те упражняват гражданските си права

Тая опорна точка я отмених, тоя Стъки ни изяде още 5% от гласоподавателите.

Че арестувайте ги като нахлуват където там твърдиш, че са нахлули, де. Или в бокова България законите не са се спазвали много-много?

Тези скинчета там на училище не ходят ли? Или са имали извинителни бележки от Стъки за присъствие на "състезания"?

"Един от спортистите пък припадна, докато траеше срещата между Стъки и представители на федерацията с министър Кузманов." Ха ха ха хахахахахахахааааа!!! Дали са му взели кръвна проба, може пък от много "спортни вещества" е припаднал!

Кузманов защо изобщо е разговарял с това леке? Трябвало е да накара охраната да го изхвърли като парцал пред очите на малоумните му недорасли "състезатели по ММА". С 200, както изхвърлиха Тиквоча от властта!

Антон Путeв е известен смотаняк!

Ама в момента пак е в по-добра позицията от другия известен смотаняк, който вчера ни наплю пред макетата само и само да си заработи някой глас на изборите.

Празни кратуни без работа работа ра0ота. Спляха им кранчето с което източваа държавата и сега рев.

Ако се беше случило нещо подобно по времето на греб, щяха да бъдат пребити от жандармерита.

да бе, точно така-затова Бойко остави едни 50 пияндета и наркомани да "протестират" 8 месеца пред МС и на Орлов мост....нали?! Да ви го набия в чугунените, тролски кратуни!!! Ще мрете ей, всички чалгаро-комундели!!! Ще ви бесим, ей-предатели, роби на Мунчо!!

Накрая се оказа, че тези "50 пияни кратуни" са изразявали волята на народа, както се видя на изборите, хи хи хи!

Всички помним как пребиха беззащитни млади хора до колоните на МС!.... и то без никаква причина.

!

Видяхме волята на народа. Герб е първа политическа сила. Видяхме как така наречената анти ГЕРБ коалиция не можаха да се разберат помежду си за кокала и не съставиха правителство. видяхме пребития зад колоните на другия ден без драскотина да се изявява по всички телевизии. За сведение удар от палка оставя белег за около 3 седмици-личен опит от нощта на белия автобус.

Като е първа политическа сила, защо се оплаква от "преврат"?

Странно е че точно ти говориш против троловете! Обиждаш коакто колегите си, така и сам себе си.

Това, че фактите не ви харесват, не ги прави тролене, герберастчета. Но не е странно, че все още не сте го загрели, хи хи хи!