Станишев за Шенген: Европейският съвет нарушава законодателството на ЕС

Да ни приемат по всички граници е важно за България чисто икономически, казва лидерът на ПЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

силна изява в правилната посока, Нинова го играе тясно националистически, което в дългосрочен план само може да ни отнеме правото д аси търсим правата, или просто ще си търсим правата на силно отслабена позиция, стила на работа е точно този, не може да плюеш ЕС, и да искаш промяната му и рефромата му така работуш за холандците , ако не стъпваш върху качествени аргументи икачествени стойности искания, не просто Шумно Лидерство

Да се смени Бойко и тогава ще ни приемат.

Съсел, голи приказки...бля, бляяяя

Eвропейският съвет има ясни критерии на които България не отговаря. Решиха, че хванаха бика за рогата, обаче оказа се бикът не е чак толкова прост колкото си мислеха нашите политици.

България и Румъния имат много роми и ще бъде много трудно. Преди години ги гонеха с хеликоптери из Франция и Белгия, днес в Германия има вече клонинги на Факултета, което дърпа много пари от социалните фондове. Да си спомним как германската полиция беше събирала полицейски части от няколко провинции, за да влезе в сградата, където се беше скрил убиецът на журналистката от Русе. Това не може никой да го иска

Имаш ли си на представа какво означава Шенген? Май не като повечето българи. Тука няма нищо общо с Роми и тнт, те и сега могат да си отидат с лична карта където пожелаят в ЕС, щом са български граждани.

Че си товар, товар си, обаче не са ти виновни ромите. Замисли се - и без ромите, пак няма да влезеш.

Демек, оправете си корупцията и тогава може. Няма да е лошо да се започне от станишката.

Ами - ако не ни приемат - време е да изгоним няколко посланника. Като не ни искат в тяхното "пространство" - да си вървят у тях, баси наглата паплач, дето ни разиграва с години.

За какво му е на гнусното глобалистко отребие, ние да влизаме в скапания му Шенген? Той е там с цялата ханукаща измет, българите за какво са му?

Ами щом нарушават законодателството глобете ги ве. Турете им санкции. Второ махнете КПП-тата по Дунава и готово.

Мислиш ли,че не знаят миналото на управляващите ни? Ти ако си ще допуснеш ли престъпници у дома си толкова лесно? В момента в България е все едно през 90–те години,пълна мъгла,закони за кокошкари и корупция навсякъде.

Brexit

Европейски Съюз и законодателство ?!? Така нареченото 'европейско право' е пълен боклук! То умишлено е направено многозначително. За да може непрекъснато да се тълкува както им е угодно на шепата фундаменталисти.

да не са луди да ни приемат..аз не би се приел,че те ли..сякаш не виждат какво става в България..корупция на всяко ниво..да не са вчерашни..

"законът това съм АЗ, а съдебните решения са моите желания!"

СТИГА С ТЕЗИ ЛЪЖИ, ДОКАТО БЪЛГАРИЯ НЕ ИЗГОНИ РУСНАЦИТЕ ОТ ПРИСТАНИЩЕ РОСЕНЕЦ, ШЕНГЕН НЯМА ДА ИМА!!!КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ВИ ГО ПОВТАРЯТ???

убедиш холандците че МВР има пари за нормалната работа на термокамерите които ни подариха за да ги използваме срещу нелегалните емигранти, а и докато граничните катери които германците ни подариха бъдат ремонтирани за да изпълняват функциите си-)

Ех, nic-чо - на лошия цигулар - цигулката му крива - винаги.

Николайчо, много внимавай вечер, че Путин обича да се крие под леглото ти.

Тия си ги дрънкай на Бузлуджа, ако Кирни ти даде думата.

Ако вьведат шенген, няма ли всичката сган от Гьрция да нахлуе в Бг без паспорти.

Да, бе - направо всички си умират да идват в България. :)

Имаш предвид мигрантите от лагерите? Щото гърците едва ли имат зор.

Разбирам опасенията на Холандия, но Станишев е прав в случая!

Станишев е винаги прав само за себе си. Динена кора.

Е па , кога ще проумеете, че не мое хем да си прав, хем да не си прав ;))

Как лесно се дава акъл от Брюксел, А!.

някой се опитва да направи нещо за окаяната държава и излизат грозни помияри от незнайни панелки и почват да пръскат смрад... нема да ви псувам да не падам до жалкото ви равнище!!!

ние пък ше те псуваме. Не може да те приемат в шенгеня по милос! кат си направил скапана землянка си влизаш в замъка през тунел и през мазето. не по царския път. това ни го казват от 10 години. обаче ние не: мутрите напред и убивай. кво искатме сега?

Ни си знаем, що за стока сме, но откъде и европа ни е разбрала, че не ни иска? И започвам да бегам, бате.

Как лесно се дава акъл от Брюксел, а.

1 година е готвил Доклада. Лесно, а?!

Станишев да каже какво е получил, за да опрости 3 милиарда долара дълг на Ирак към България през 2006 г. и кой му е дал това право?

Защо повтаряте като папагали неверни неща?! :) Орешарски направи невероятни врътки за дълга. Наскоро препоръчах на един форумец статия за най-добрия БГ финансист, но първият нищо не разбра. Прочетете, ако имате интерес, в "168 часа": Тайните операции на Орешарски Заслужава си. Задълбочен и безпристрастен анализ...

Когато някой защитава интереса на българите, не ме интересува партията му, цвета му, сексуалната му ориентация, как и с какво пие ракията, личните му амбиции, името му, родителите му!

много важно, че не сме там! Те не са ми пример,особено след 17ти ноември! Вървят си стремглаво надолу

Браво Станишков, смачкай ги тия евродемократи, ние когато сме имали демокрация те са били по клоните . Йаде сега събирам пари да ти правиме паметник у София ( искахме у Москва ама ни казаха ' не валяйте дурака' ). А ние от Факултета чекаме с нетърпение да сме у Шенгена, защото тук вече не се издържа от мръсния въздух, тия българи какво горят у печките не знаеме. А ние гориме дърва от Западния парк, ама те са на привършване. Дано там при теб въздуха да е чист - успя да се измъкнеш ти от София навреме, евалата.

Как пък не се намери един кадърен български държавник за да ни извади от това блато-ЕС! Няма хляб и пари във тази световна глобализация! Отделно и концентрация върху все още останалото население на тази територия,защото след двайсетина години само гробищата ни ще подсказват къде е изчезнала популацията !

Ти Азиатски съвет ли искаш, Анадолски ли, що ли? Прав ти път, ЕС не е добро място за примати.

За пръв път ще гласувам за евроизбори напролет. Досега не съм гласувал на такива, защото не съм се чувствал гражданин на ЕС. Сега още по-малко съм причастен към ЕС, освен че съм гневен и изплашен от либералните им авантюри. Шенгенските глупости не ме интересуват. Макар че е рано да питам, но все пак дайте акъл коя е най-антисистемната, популистка, националистическа, прокремълска и с език на омразата сила, чиито кандидати за европарламент да подкрепя? С уговорката че ще оживеем до тогава и че ще има ЕС напролет.

Има индикации, че "Възраждане" на Костадин Костадинов ще се обедини с "Българска пролет" на Велизар Енчев за евроизборите.

Благодаря. Питам отсега и то анонимно, защото ако питам познати ще ми се смеят че изобщо се занимавам с глупости. От партии не разбирам а и са едни и същи. Пък ми се иска да се пръкне мнооооого грозен и долен евроскептичен европарламент. Нямам как другояче да заплюя елитите по света и у нас.

"Възраждане" на К.Костадинов

Значи се интересуваш не със съзидателна цел, а с подмолна? Ами разкрийте се навреме бе ...:-)

Ikoottva

Всички знаят, че поне за България, изпълнението на изискванията е пълен формализъм. А приемането в Шенген, означава доверие. Какво доверие към държава, в която министърът на отбраната е доносник на ДС? Какво доверие към държава, в която управляващата партия разчита на про-руски партии? Някой знае ли друга държава в Европа, където финансовият министър живее на безвъзмезден наем? Гласуването за приемането ни в Шенген, не става с декларации. Холандия, Австрия и други държави, ясно го казаха и показаха... Ама там матряла е друг...

Станишев: "Европейският съвет нарушава законодателството на ЕС." Браво за прецизния език на Станишев.

Ами той само език има.

Като чуя Шенген, евро, атомна, заплати, банки, пенсии, правосъдие, се питам Кукуневица какво хармонизираше и какво глави затваряше при приемането ни в ЕС. Оказва се, че ни е лъгала така, че и тя в кауша с Баневи

Преди 10 години беше виц , но днес явно се очертава - през 2025 година ЕС и Шенген ще има за членове само три Държави - България , БЮРМ и Румъния . И то защото не са изпълнили изискването за излизане .

Първо ни предадоха, прогониха повече от 2 милиона българи, станаха съучастници в геноцида на народа ни, а сега имитират никому ненужна загриженост!!! Това са нашите т.н "съвременни политици"!!! Брюкселски подлоги!!!

akud

тук виждам една договорка, договаорка над всички. кой каза, че само комунист ще има за избор. къде са другите партии от ЕС парламента

политическият ЛУЗЪР (не е спечелил никакви избори в България !) стана големата пишка в ЕС. БСП, ако не го отстреляте това либерастче, нямате шансове. Този човек съсипа не само вас, съсипа и още няколко жизненоважни неща за България - почвайки от отношенията с Русия и Белене.

е първица-)

Искам Шенген, но не искам Станишката да ни вкара - той е червено леке.

кафеникаво леке под прикритие.

за ислямофашистите Шенген няма само за мамалигата и ганю балкански

ти да нямаш предвид ислямокомунистите?