Станишев в „Неделя 150”: Битката не е за отсичането на нечия глава, а за политическата линия и ценностите на БСП

В партията тежко е нарушен вътрешният диалог, свидетели сме на политика на инат, заяви лидерът на ПЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо много се замита ПОБЕДАТА на Румен Радев на президентските избори, което може да се отчете като победа на Корнелия Нинова. И после имаме две загуби ( но в никакъв случай не бих казал на спечелени избори, просто така им отърва на старите муцуни). ТАКАААА- Станишев-11 ЗАГУБИ. И тъй като този гнусен лицемер говори за демокрация- ами тогава какво му пречи, че Петър Витанов е председател на делегацията им. На него май му се иска 4 в 1- председател на ПЕС, председател на БСП, председател на делецацията, евродепутат-----накрая от много столове да не падне на земята.......няма такива ЕГОИСТИ- ще докарат БСП до по-малки проценти от ДСП- демек до една жалко съществуване, което ще е удобна на Гергов и сие- за тях ще има обществени поръчки- демек ще бъдат ВЕЧНАТА патерица!

Да. Важно е сред ценностите да не присъстват истанбулската конвенция и соросоидските идеи

Едната се опитва да направи партия по близка до всички,за разлика от другия,който иска да има пария на умиращия електорат

Нинова опита да реформира и възроди по някакъв начин гнилия Голиат. Но той не ще! Е... Щом не ще скоро ще се срути окончателно. И няма лошо.

Госпожа Нинова трябва да продължава да се бори за партията! Такива индивиди като Станишев,Гергов и др./ОСОБЕНО СТАНИШЕВ !!!!!! /, трябва да бъдат отстранени завинаги, за да може БСП да се отърси от подобни СЛУЖБОГОНЦИ !!! Може ли някой да докаже, че Станишев,Гергов и др. членуват в БСП по идейни причини, а не заради облаги???? С какво се облагодетелства Нинова начело на БСП ??? Можеше ли Станишев да бъде КОШМАРА на еднокнижника , така,както беше Нинова ??? Ако Нинова остане начело на БСП и отърве партията от горецитираните субекти, то много скоро ще стане отново кошмар за индивида стоящ начело на България !!! СМЕЛО НАПРЕД ГОСПОЖА НИНОВА !!!!

Присъединявам се към този пост, мислех да напиша същото, но да не се повтаряме. Ще допълня само: Защо г- н Станишев не си върви по кариеристичния път, типичен за него- да си прави "европейска кариера"?Зашо дойде да създаде хаос и противоборство в партията си, защо ББ го хвали, дали пък не е "пета колона" на Герб? Нинова се опитва да изчисти авгиевите обори в БСП, да се оттърсят от червените"

"Нинова се опитва да изчисти авгиевите обори в БСП, да се оттърсят от червените" ??????!!! Схващаш ли си глупостите? Най-вероятно - не! И кои са "червените", според теб?

Абе мушмул, Станишев е председател на Партията на европейските социалисти! Схваща ли празното ти канче, какво означава това? И какъв авторитет е това за България? Ако БСП се искат да са част от европейските социалисти, трябва да се съобразяват ( и изпълняват) с решенията и политиката на ПЕС. И когато една дребна еднодневка, наречена Корнелия, се противопоставя открито на ПЕС ( и на нейният председател), това не е здравословно за авторитета на партията - нито вътре, нито навън!

Царчето старата била права при живе, както за него, с бял кон по села и градове е обикалял България, но бай ганю нищо общо с хора със синя кръв. Кога се родил СИНЧЕТО му 1937 всички минали в по горен клас, заможни, но е държал за бедните, живи и здрави... Не е трябвало 9 септември 1944.лично мое мнение.

ППМ

След евророкадите на кой му пука какво ще ни излъжат ...

Тъпо , по-тъпо , българска действителност , а че ние сами си я правим , няма две мнения , нали триещото модераторче ?

коментари. Никой не ги трие. Всички смислени коментари бяха безжалостно изтрити до един. Хвала на нашта журналистика.

Смислената истина за станишев за модераторите се води недопустимо да остане мислейки си че по този начин ще променят мнението на хората..

Как да ви води, или как да ви одере, второто за тези без хора, а за вас всичко може, стига да ви се вързва, освен рома, но не и другите, д гледайте се в Сакскобургготски, ще ви е от полза, но вие комунистите го елиминирахте, чао кой грабна по голямото парче, кой по малкото, изяжте се горе,

В царството на полумафиотите, та е доказан мафиот!

херсонското жидче отново изпълзя на припек! Цяла поКрайна е пълна с такива като този никаквец!

В царството на полумафиотите, та е доказан мафиот!

преценили са, че инвестирането в медийни изяви на Станишев може да докара повече дивиденти в дългсрочен план отколкото инвестициите в недвижимо имущество

Не, вече не им трябва, започнаха пак да го критикуват, защо не намалил субсидиите когато бил на власт, преди 5 години.

твоите "ценности" ги знаем - хазарски ляв педал, който иска да наложи истанбулската конвенция и да легализира педераслъка!

БСП и ценности... какви ценности бе опосум, да се подигравате с България, това ли са ви ценностите?

С поведението си Сергей Дмитриевич Станишев доказва, че за един мъж отсъствието на джентълменство е минус, дори и в политиката.

охооо, цензурата пази Станишката. Дир, това част от пакета услуги ли е? Само да отбележа: това, което искате да скриете се вижда дори от Космоса. Няма нужда да се стараете.

Ти ли ще говориш за ценности бе, предател. Ти се целува с лютви местан на орлов мост и се извиняваше като п...а. А после ще започнете да казвате, че.не е имало турско робство.

Сдс, Костов, комунягите,,,, по-добре турчин отколкото комунист, за 30 си оправиха??

Тъпото е, че в момента ни управляват точно комунисти и турци. И така сме цъфнали с тях, че скоро ще вържем дървени налъми!

За това е борбата, за парата и едва ли за народа гол и простите, ас балам, но не аптали

Факт, че Станишев е най-приличният човек, когото БСП са имали начело. Вреслата няма и 1% от калсата му и си го знае, вероятно затова и и ври от омраза, то към кого ли не и ври, нали се знае каква е, себе си не можеш излъга. Но Вреслата е добре дошла за имитиацията на многопартийна система и демокрация която ни пробутват вече 30-ина години под режисурата и по сценарий на съветската агентурна мафия, много по-трудно би било публиката да види в Бпйко "единствения" както е сега - че е единствен единствен е, не заради това, което е а заради това, което останалите допуснати до "избори" са, Нинова е най-крещящият (вреливият....)_ пример.

гледай колко минуси си събрало само

Браво, но и без пари колко умни не могат, късмет маман

Виж кой е... На Корнелия СИНЧЕТО.

Тия бяха комунисти, после социалисти, сега се канят да стават социалдемократи (а ние си имахме такава партия, доста различна по идеология от БСП), а кой ги знае какви ще станат утре, ако оцеляването на свещената им партийка го наложи. С други думи партийката ОПГ е най-отгоре, а идеология, принципи и т.н. се менят според нуждата.

Така е. Но въпросът не е идеен, а за далаверата. Ето например комунистите от герб колко са твърди и праволинейни! Нищо, че се боядисаха в жълто...

Разбира се, нали това пиша, че идеите ги сменят като носни кърпички. И след всяка смяна се пръква партийка с идеологията, която са сменили - ето имаме си БКП (дори две), имаме си АБВ (уж истински социалисти), имаме си пак Коалиция за България и т.н. Ненапразно написах и ОПГ (Организирана Престъпна Група).

Срина се колоса с глинени крака граден върху интригите и зловонията на ниновицата и лудото ленче. Сега другарки и другари накъде? Накъде с тия каскети сте тръгнали? Да обирате някоя мандра или да взривите някоя църква? Популизъм. Социализма и комунизма са нищо повече от евтин популизъм. Бсп/бкп от самото си създаване е била популистка, после терористична, накрая терористична и грабителска организация. Сетил се станишко, че е популист...

същото и с другата ком/партия - ГЕРБ. Дойде преди 3 мандата да махне ДПС, беше популизъм, на който всички се вързахте. Няма соц. партия, която да знае да управлява икономика, и Бочето доказа отново това. За тероризма и грабителството изобилие от примери в последните години. Явно там не сте в състояние да създадете дясно, просто, защото се примирихте с лявото завинаги.

Защо не каже този, излязъл за пореден път от гардероба политически труп, кои са...двата, "спечелени" вече избори, които БСП впоследствие е загубила??? И как не се намери поне един истински журналист в тази кочина, който да го попита този пипон, докога ще натъртва на факта, че видите ли, "популистката вълна" в Европа не се била състояла, а да каже, този малоумник, колко гласове загубиха неговите... европейски цоциалисти на еврозборите, това е, което трябва да каже той като един от тиквениците, които стоят начело на тази клика, а не да ни продънва ушите многократно, че популистите не били направили нищо! Направиха другарю Станишев, направиха и причината за техния успех са точно чукундурите като теб, които доскоро бяха мнозинство в Европарламента!!!

Минусджията, дай си... "опорните точки" бре, михлюзино:)))! Най-лесно е да натиснеш минусчето, нали:)))?!?

Няма да те коментирам нито какъв си , нито какво си - Само ще кажа , че ти идея си нямаш какво е ЦЕННОСТ !!!! Доста време си в политиката и това си го доказал , така че ...... !!!!

добре де, хайде ти ни обясни какво е това нещо "ценност на бсп"!

Ще ти го кажа като на по-прост човек, че да можеш да разбереш:)))! Ценност е това, което в партия като БСП, никога не би могло да съществува:)))! Справка... лицето Станишев, който е бит от Тиквата на избори толкова пъти, че дори той самия помни, колко точно са, но дава оценки на... Нинова относно нейната... първа и единствена загуба от Тиквун:)))!

прав си! безспорно в бсп ценност не може да вирее!

Естествено че гербераски ''ценности'' немогат да виреят в БСП докато Нинова е начело и за това е голямата плювня от този и дружките му срещу нея...

да, наложи се да я уволня за корупция, ама после я извадих от небитието и и дадох възможност да ..... дрОгарю станишев, ако си я беше вкарал в затвора за тая корупция както е редно, сега нямаше да ни обясняваш че командва партията ви еднолично

Вярвате ли си че като ви хвалят дружките сте станали ''по умен'' от преди??????Повторението е баща на затъпяването и вие го доказвате не за пръв път..

Тая политическа линия и тези ценности се менят според нуждите. Важното е партията да оцелее.

Единството на Партията е над личните интереси ! И двамата вън от БСП! Конфлистът обслужва Борисав !

Който подкрепи другаря Мадуро той щи спичели

БСП загуби не заради Станишев нито заради Нинова а защото двамата се караха и никой не отстъпваше.

И Къде е доклада анализ за Станишев: - Защо не спечелиха Социалиситите ЕП?

Смешни са номерата и джавкането в позитанския цирк . Щяха да са още по-смешни , ако целта им не е да участват във властта на държавата ни.

Битката е за кокала!

Истината се установи на 26.05.2019 г

еее... изборите минаха и троловете на позитанските боклуци зачезнаха. защо така бе, другари милиционери!? поне, малко неплатено внимание не заслужават ли дебилните ви, червени вЕрващи ?

Но това е вярно и стана доста тъпо по форумите само простакеси особено събота и неделя.

Някой да ви е поискал визитната картичка случайно??????

А бе не знам дали "Битката не е за отсичането на нечия глава", ама според историческите факти, "за политическата линия и ценностите на БСП" са 'фръкнали немалко глави!

отмъщението !

Какво да го коментираш? Какви ценност има БСП? Кажи една ценност поне бе, Станишев. Еднс поне.

С Курнелия и без Курнелия след местните избори пак ще правите конгрес "Бойко ли ни бутна или сами паднахме"

политиците си живеят в техен измислен свят, бързо забравят откъде са тръгнали, но знаят къде искат да стигнат. И нямат против да минат пътьом по главите на хората(народа).

Станишев не разбра, че българите не го харесват. Защо са толкова слепи политиците!

ако Станишев се кандидатира за лидер на партията отново. Борбата на динозаврите е неистова.

Седесарката да се маха, докато не затрила съвсем Партията !!!

Нама да стане, троле. Опорките ви са смешни, гледай Боко как скоро ще я закъса, само гледай. Лакърдии минават до време

Националният съвет вече реши. 10 гласа в полза на Нинова, 110 против - и утре сутринта на напусне кабинета си на четвърттия етаж.

битки, битки, ама електоратъ на бсп - умира. а нов нема откъде де си земат......

Има, има, харесали са си електората на Атака...

нифесебе какво ша прай

Смешник благодарение на него БесипетО загуби поне 3% от гласоподаватели които не са членове на столетницата , но им е писнало от гербавите.

Социалдемокрация или националсоциализъм с путлерастки уклон. Последните две години е второто.