Станишев: Свидетели сме на един политически театър

БСП губи позиции и макар да получава ясен знак от избирателите си, че нещо трябва да се промени, се казва "продължаваме напред"

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Свидетели сме на един политически театър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом сам потвърди, че е свидетел. А такъв може да бъде или на автопроизществие, или в съда, или на...Йехова! Има богат избор. На другите и това не дадоха дедите и бащите му.

Сбогом Любима!!! Нинова да живей, живей, хей!!!

за България е да спрат да показват физиономията ти на канален гризач и да те свалят завинаги от ефир.

Що си не гледаш къщичката със седемнадесет спални в Швейцария, а си се захванал с България, така и така си гражданин на СССР, а после на България. Видяхмете как ни "оправи" и ти за 800 дни.......Ай сиктир....

Да се появяваш отново и отново,поколения като тебе тормозят хората вече 45+33 години,ПОКОЛЕНИЯ!

Това,че БСП губи позиции не е зле .Тази партия и без това трябваше да бъде обявена за незаконна преди 30 години.Защото днешният олигархичен модел беше създаден от нея под вещото ръководство на "братушките"

А ЦИРК МОМЧЕ!!!

Има много свестни евреи, но някои носят в гена си предателството на Юда. Този не само е един от тях, но е отвратително мазен подлец!

Свидетел бил !? Не си Свидетел а основен актьор каквито бяха баща ти и дядо ти!

Цирк,театъра беше едно време при соц.реализъма.

Но на него му харесва!

Води ни партийо, води към нови бездни, падини. Ти права си когато съгрешиш дори!

На този политически театър му знаем и сценаристите!

Руският гражданин изпълзява на повърхността

Съселът излезна от дупката си!

Ще раздават помощи за горивата и те вче поскъпнаха.

Са боклуците на обществото. Тия, които за друго не стават са депутета.

Си остават бедни. Пенсиите на старите пенсионери са с25%по ниски от новите.

Бедните си остават бедни. Пенсиите

Кой казва това. ПАЛЯЧОТО! ЗАПОВЯДАХА МУ,ДА НАПУСНЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛА И ДА СЕ ВЪРНЕ в БЪЛГАРИЯ,защото не вървят добре нещата в милата ни родина за червените Хмери от Русия. ФАКТ

ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ ПРЕДИ КРАЯ! КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ, ЧЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИТЕ СА ОТДАВНА В ЗАПАДНАТА ЧАСТ НА СВЕТА?! ЧЕРВЕНИЯТ ЦВЯТ Е ЦВЕТЪТ НА РОТШИЛД! НА СОРОС, КОЙТО СЕ ОПИСВА КАТО ТРОЦКИСТ! РУСИЯ НАМА ОБЩО С ТОВА. НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ ТУК.

Сергей, това вече не е само политически театър, но и Большой театър, където виждаме безброй препирни, обиди, компромати, а за народа остават само сухите комати ! Пълна парлапания, палангозия и разпад на депутатщината, която се оказа голяма простащина !!!!

Нали БСП е правоприемник на БКП. Защо т.нар. социалисти се отказаха от комунистическата идея. Защо не държат за държавната собственост върху средствата за производство. Защо загубиха консерватизма на БКП. Те социалистите погребаха България както ще каже и капитан Петко Войвода за стамболовистите. Станишев не е ли син на комунист?!

Какви приемници са тези на кое бе какви ги говориш за радиоприемници или телевизионни такива?! Само мекерета право-приемници на собствената си алчност и продажност са там тридесет годишни в парламента

хазарският джендър-апаратчик от Херсон винаги е работил срещу България!

Главная Кун от Изгорелия Цирк ! Що не се скриеш Чифутче !

Съселе, тук е България, а не твоята Хохландия! Махай се! Вън от България! Долу мръсните ти ръчички от България!

Тия "нови" и някои стари партии се събраха и казаха: "Ще изчегъртаме ГЕРБ"! И това правиха, те друга програма не анонсираха - за това бяха избрани! Сега, като се изчерпа тая "конструктивна" цел, видяхме, че други допирни точки, тия образи, не намериха и наблюдавахме една жалка картинка. Но в БГ е тъй - избирателя иска "наказатели" - шоу да става, не търси управници с реалистични програми за укрепване на тая държава.

На няколко и не на театър ами на цирк! Друго си е да си стани шеф дет се вика докато разберем че си идиот и ти ще се пенсионираш!

Много седесари се натъкмиха в БСП: Корни, Нона и т.н.

е безполезна съслев

Погрешно е да се мисли, че левите партии се създават, за да подпомагат бедната част на населението! Левите партии трябва да защитават интересите на работническата класа! В България не може да има силна лява партия, защото няма работническа /трудова/ класа, а няма такава класа, защото няма развита икономика /производство, селско стопанство транспорт и т. н/. В България изборите до сега се печелеха от тези, които са на държавна и общинска хранилка, а в момента - от наложените ни отвън.. Така ще бъде, докато България не промени външнополитическата и икономическата си ориентация и стане държава с високо развита съвременна икономика .

Галеаба е цирк Станчо, не е театър, ама ти си сал от клоуните.

Да, театър е, само ти липсваш.

Явно льохмана Стани шеф без нито един работен ден по специалността (като мравояда) не може да си намери нормална работа и се натиска да се върне в БСП-то и НС. Видяхме, че не става за нищо, а само да изпълнява нареждания от чужди посолства с надежда да го поддържат. А с годините става все по-изкуфял.

Въпросният "льохман" беше начело на НАЙ-УСПЕШНОТО ПРЕВИТЕЛСТВО от началото на прехода. Уви, не можа да се спави с масираната медийна атака, в края на мандата си, и да удържи страната на избрания курс. Това, което последва, въпреки явните негативи за всички, определено се хареса на избирателите, защото поискаха още веднъж от същото и то много пъти. Що се отнася до щенията - Станишев губи позициите си в ПЕС, без национална подкрепа. Колкото и да не го харесвате, по-добре е там да е човек свързан с България, отколкото някой невменяем скандинавец или БеНеЛюксец, дето мислят страната ни за отходното място на Европа. Друг е въпроса за това, че най-големите удари по репутацията и представителността на БСП ги нанесе именно той, с нееднозначното си отношение с ГЕРБ и президента Първанов. Не чухме равносметка за това в интервюто. А без нея колебаещите се избиратели на БСП е трудно отново да се доверят.

правителството на БСП си замина заради управлението с ДПС, назначиха областни управители в градове в които нямаше нито един глас за ДПС, те турцизираха циганите и сега имат дори депутати, например Враца.

ЩОТО НИ НАБУТА НАСИЛА В НАТО И ЕС, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМИ?! БГ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В КОЯТО НЕ СЕ НАПРАВИХА ТАКИВА! УСПЕШНОТО ГО ВИДЯХМЕ ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ!

Какъв театър бе, Станишев!! ЦИРК БГ! ... ".. да имат ясни позиции по ключови въпроси за развитието на България - членството в еврозоната, Шенген, политиката за подкрепа на българския бизнес и на хората." Хората на ПОСЛЕДНО място - ВИЗИЯ за РАЗВИТИЕ на българите в България... Добпе се спранят политиците

Ти ли ква брантия си....

Да идва да си взима партията и да ги маха тия гастрольори! Това е стара аристократична партия и тия врачанки са недоразумение!!

Отдавна е ясно, че тази партия ще се разпадне. Отговорът е много прост - там няма вече аванта. 2 000 000 им се стопиха много бързо. Вече не мирише нито на власт, нито на пари. Истината е в народен представител. Там са парите.

станишев - пример за добър политик, сериозна кариера в европа след като беше министър председтел на България

Станишка, Снаишкаааа, и ти одъртя вече. Дръж здраво копанята с помията, че следваща няма да има.

А Вие Сергей се правите на зрител?! Без лустрация няма да има оправяне в България!

На политиците им се плаща не за да говорят, а за да действат !!! Та какво е направил този хамстер !?

Това на се ли води платена публикация

На мен ми пускат безплатно

Украинският хамстер пак на първа страница... Защо винаги отрицателните неща са свързани някак си си Киев?!?

Референдума му бил птоблема на туй комуне, понеже цепил колектива... Гнус. Разтурял евроатлантическия консенсус.. Значи, тва че откраднахте кохезионните фондове не разтуря евроконсенсуса, ами референдума го разтурял. Наглост безочлива.

да, на "демократите" винаги референдумите са им проблем Народът не трябва да се пита нищо. Няма как да забранят изборите, иначе и това ще направят!

А няма... не чуваш ли? Говори се, че щели да се взимат решения на база социология вече.. изборите им идвали скъпички.

Самото правене на политика си е театър.

Нали БСП викаше -много сме силни сме.Естествения й електорат по биологични причини вече не са нито много нито силни, а техните потомства са ялови.

Естественият електорат на БСП е работническата класа, от която са останали само пенсионерите. Естествено е, че при деиндустриализация тази среда изчезва и е заменена от красиво-умен офис-планктон.

Вярваш ли си? Нали БСП даде властта на мутрите, за да окрадат електората й. Не знам обаче дали си вярвап на това, което говориш, защото релаността е СЪВСЕМ друга. Свали си очилата.

втори ден ни занимавате с този плъх. Колко ви плати за реклама?

Тази партия само Господ може да я спаси. Но Той не иска.

Политиците са едни смешни и жалки актьори в театъра наречен българска политика.Единствено по-жалки от тях са техните зрители, разбирай избиратели.

Нали медиите скочиха и обвиниха Слави в предателство че не направи правителство при факта че му оказаха подкрепа. Сега къде са медиите да обвинят Винету, Киро Лъжата, Мравояда и другите в предателство?

И БСП отказаха последно правителството на Слави и отидоха на избори за 10%.