Станишев: С новото лидерство на Шолц, Европа има шанс да излезе от кризата

Хората търсят социални и зелени политики, десните и националистите бележат срив, смята лидерът на ПЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой е другия, но трябва да е другия! От мен да знаете, каквото казва съсела, трябва да е наопак! В наш интерес е!

Почнаха със свирките.

Ти, луд ли си? Той за две г. натрупа дълг от 400 милиарда само за Германия. Освен това трябва да е подсъдим за 47 милиона от кум-екс далаверите с данъци в Германия и за фалита на Уайъркард за два милиарда.

Баш от културните марксисти, ултра ляв другар, джендър отвсякъде... Иначе се води отрепка от социал-демократите...

Пази Боже ! Меркелица беше гнусна вещица, но тоя ще я надмине многократно. Още отсега се знае, че тоя педал ще подкрепя и помага на опозицията в Унгария срещу Орбан... Явно ще се борят, докато не остане нито един бял хетеросексуален християнин в Европа.... Боклуци...едни си отиват, още по големи идват...

Да, ама той е плешив.

Европа не е излизала от кризата, откакто вашето любимо семейство маркс-енгелс започна да популяризира извратеността си. Заедно с другите алтернативни психо леви парвус-ленин-троцки направиха от Европа пасивна блудница... Но щом ще лекувате Европа с още от същото... Давайте!

Вие комунистите може ли да смятате или само да прибирате. SPD нямат мнозинство, а някакви си 13 % от 80 милиона души (11 милионаса гласували за тях.) Да не питам парите на другаря Станишев младши как ги е придобил Станишев старши?

Какви комунисти са тия? Нямат нищо общо с истинските комунисти.

Бетер комунисти са културните марксисти, къвто е тоя боклук. Но овце като тебе са толкова малоумни, че си имат някаква представа за комунизъм някъде от 70, 80 те години на миналия век. И днес вярват, че вече са в демокрация... Пишман демократи кат теб.

изпълзя

Дето викаше баба ми - бог да е прости - тоя няма и един ден работен стаж. Въпреки това, беше единственият койото се хвана да организира - с подкупи - лоби за българските интереси в Брюксел. Шефа на Азербейджан по този начин си напазарува един катун европейски депутати - и повече от тях германци...така че не си мислете че само в България са ни такива "политиците" - за да си купи политическа поддръжка..или по скоро неутралитет....за войната с Нагорно Карабах. За това, евала на Съсела!

Тези ще дозатрият Европа. Бъдете сигурни в това , след като човек като Станишев е избран за шеф на ПЕС.

Кога ти почерня д-то и стана европеец ;-) Загрижил се за Европа :-) Смешко!

Естествено, че ще се загрижи. Всички, които се чувстваме европейци сме загрижени. Ти явно не си.

Добре СерГей. Разбира се, че ще е щастлив бившият съветски (та и руски) гражданин.

"Ерата "Меркел" приключва както в Германия, така и в Европа. Хората търсят социални и зелени, устойчиви политики" И последствията от ерата й ще се виждат и усещат за десетилетия напред, но баба Меркел ще бъде запомнена само с това колко велика и Ненадмината беше в политиката. До колкото до зелените политики единствените които ги е грижа за това са политиците, НПО-та и звездите. За обикновените хора това са само проблеми! Все пак все още никой не е казал какво ще стане с хората от сферата въгледобива "когато" бъде премахнат отрасъла в името на климата. "Немските избиратели ясно показаха, че искат повече социална справедливост и по-решителни действия по отношение на климатичните политики" Дрън дрън, пълни глупости! Просто хората се отказаха от политиката на пълният провал на Меркел и преминаха на следващото което остава, което в случая са тази пасмина. Пък и с тази голяма разлика между едните и другите ......... страшен глас. "Бих казал даже, че с новото лидерство на Шолц Европа има много по-голям шанс бързо да излезе от кризата.", допълни Станишев." Забавно как го формулира това изказване! Просто новите с по-голям шанс от старите. Е да ама старите не си заминават защото са по бавни с тези политики, а защото се издъниха. Рейтинга на Меркел в Германия според народа им е на астрономическо ниско ниво. Типично за Станишев да приказва като разпран за щяло и нещяло. Е поне сега ще получи внимание от колегите си защото иначе никой не го интересува какво мислят и има да казват от ПЕС.

С него само Нинова се справя

ако в Германия социалистите бяха с български манталитет като теб досега да им бяха ощавили кожите ... ха ха ха ... та недей си мушкай кратуната там де не влиза .

Ами ти като специалист по съветски военни униформи къв го крепиш в Европа?

Вее червено знаме на купола на Европарламента в Брюксел.

О, нееее... Там се вее знамето на дъгата... Педерастията цъфти..

Като видят хората как им скача бързо цената на бензина зарадите зелените политики, ще разберат, че най-добрия подход за справяне с климатичните промени е бавния, но сигурен или както римляните са казвали “Бързай бавно”

Съсела веднага изпълзя да ръси акъли

Хората търсят това, което медиите им кажат да търсят.

Тоз пък. Не забравяй, че Шолц е почнал от нулата, а ти си станал това, което си, защото бащата е бил д*рт комунист.